-
Ο χρήστης Spike έγραψε:
εκείνος ο κριτής στον τοίχο στην τρίχα την γλύτωσε...Oντως, οι κριτες ηταν πολυ κοντα στο σημειο που ειχε εξοδο ο Φινλανδος...
Ευτυχως που δεν ζησαμε στιγμες Αυστραλιας '01.
-
Ο χρήστης Geo f1 έγραψε:
ειχε και αλλο ο Ισπανος..απλα το κοψε στο τελευταιο του γυρο..Παντως στο team radio με τον Αλονσο σαν να ειχαν κηδεια ηταν...αν παρει πρωταθλημα τον βλεπω του χρόνου στη Ρενώ
δε παει αλλο αυτή η κατάσταση
μόνο που δεν εκλαιγαν στην ΜακΛάρεν που πηρε την πόουλ από τον Χάμιλτον -
Ο χρήστης Fanis F1 έγραψε:
εκείνος ο κριτής στον τοίχο στην τρίχα την γλύτωσε...
Oντως, οι κριτες ηταν πολυ κοντα στο σημειο που ειχε εξοδο ο Φινλανδος...
Ευτυχως που δεν ζησαμε στιγμες Αυστραλιας '01.
Και Monza 2000..
-
Παραλιγο να την κανει την μλκ του ο Hamilton στο FP3..
-
Schumacher surprises with Monza visit
http://www.f1-live.com/f1/en/headlines/ ... 3044.shtml
Τώρα αν ήμουν ο KR και ήμουν λίγο προληπτικός και ήμουν και λίγο Έλληνας δεν θα έδινα το κατσικοπόδαρος στον MS???
Στο σοβαρό...
O Ράι δήλωσε ότι μπλόκαραν οι πίσω τροχοί και το μονοθέσιο έφυγε δεξιά αντί για αριστερά.....
-
σιδεροφαγος ρε παιδι μου αυτος ο raikkonen!!!
-
Συμφωνά με τις τελευταίες εκκινήσεις, είναι πολύ πιθανό ο Massa να περάσει τον Hamilton και να έχουμε πολύ ενδιαφέρον αγώνα.
Αν οι McLaren στρίψουν 1-2 σχεδόν εξασφαλίζουν τη νίκη.
Οι πρώτες στροφές στη Monza πάντως είναι πολύ επικίνδυνες για τρακαρίσματα. -
Ο χρήστης Geo f1 έγραψε:
ειχε και αλλο ο Ισπανος..απλα το κοψε στο τελευταιο του γυρο..Παντως στο team radio με τον Αλονσο σαν να ειχαν κηδεια ηταν...Υπάρχει πουθενά αυτό το βίντεο;
-
alonso[/size]':1knmg2oo]>Ο χρήστης Geo f1 έγραψε:
ειχε και αλλο ο Ισπανος..απλα το κοψε στο τελευταιο του γυρο..Παντως στο team radio με τον Αλονσο σαν να ειχαν κηδεια ηταν...
Υπάρχει πουθενά αυτό το βίντεο;
εμάς ρωτάς;
-
Άντε καλά, εσένα δεν σε ρωτάω. Έκανα μια ερώτηση αν ξέρει κάποιος θα μου απαντήσει (έτσι νομίζω οτι δουλεύει το σύστημα).
-
Ο χρήστης alonso έγραψε:
Άντε καλά, εσένα δεν σε ρωτάω. Έκανα μια ερώτηση αν ξέρει κάποιος θα μου απαντήσει (έτσι νομίζω οτι δουλεύει το σύστημα).πλάκα κάνω...δες το ονομα σου και θα καταλάβεις το παράδοξο...
στο έκανα μεγάλο κ bold...ήλπιζα να καταλάβαινες...
-
ηρεμια πριν την καταιγιδα?
-
τι θα βρεξει?
τωρα δε θελουμε βροχη, η ΜακΛαρεν ειναι μπροστα -
Μπράβο μας! Αν δεν εγκαταλείψει κάποια ΜακΛάρεν, πρωτάθλημα τέλος... (αυτό που εκτυλίσσεται μέσα στις πίστες, τουλάχιστον)
-
Εν τω μεταξύ τα 6-7 sectors του που πρόλαβε να κάνει δεν ήταν τόσο μακριά από τις Mclaren. Αν έμενε στον αγώνα ίσως να έχανε 2-3 δέκατα στο γύρο.....
-
Με σοβαροτητα παμε για 1-2 και πρωταθλημα!
Υπομονη
-
Πολύ κακά sectors από τον Kimi, ακόμα και για 1 στοπ να πηγαίνει δύσκολα θα τα καταφέρει.....
-
Πολύ κακά sectors από τον Kimi, ακόμα και για 1 στοπ να πηγαίνει δύσκολα θα τα καταφέρει.....
+1 χανει 1-3 δεκατα σε καθε σεκτορ
-
Μόνο με SC κερδίζει τώρα ο Kimi.
-
Γιατι; Στα 25+ ειναι η διαφορα του απ τον Αλονσο...Και αλλους 4 γυρους που θελει ο γκαστονε για πιτ,ειναι οριακα. Τον μικρο λογικα τον εχει..
Επίσημο thread: GP Iταλίας 2007