-
παιδια γεια σας.θα ηθελα να ρωτησω εαν καποιος ξερει εαν η αγορα ενος ταξι ολοκληρου η μισου ειναι μια καλη επιλογη!εγω ειμαι απο πατρα και εχω βρει να αγορασω και ολοκληρο και μισο ταξι!η αδεια κανει 280.000 και το σκεφτομαι αλλα δεν ειμαι και σιγουρος!!εαν λοιπον καποιος γνωριζει η ακομα καλυτερα εχει ταξι ας μου δωσει τα φωτα του γιατι εχω μπερδευτει!!!ευχαριστω πολυ!!!!!
-
παιδια γεια σας.θα ηθελα να ρωτησω εαν καποιος ξερει εαν η αγορα ενος ταξι ολοκληρου η μισου ειναι μια καλη επιλογη!εγω ειμαι απο πατρα και εχω βρει να αγορασω και ολοκληρο και μισο ταξι!η αδεια κανει 280.000 και το σκεφτομαι αλλα δεν ειμαι και σιγουρος!!εαν λοιπον καποιος γνωριζει η ακομα καλυτερα εχει ταξι ας μου δωσει τα φωτα του γιατι εχω μπερδευτει!!!ευχαριστω πολυ!!!!!
-
-
Ο χρήστης loulis έγραψε:
παιδια γεια σας.θα ηθελα να ρωτησω εαν καποιος ξερει εαν η αγορα ενος ταξι ολοκληρου η μισου ειναι μια καλη επιλογη!εγω ειμαι απο πατρα και εχω βρει να αγορασω και ολοκληρο και μισο ταξι!η αδεια κανει 280.000 και το σκεφτομαι αλλα δεν ειμαι και σιγουρος!!εαν λοιπον καποιος γνωριζει η ακομα καλυτερα εχει ταξι ας μου δωσει τα φωτα του γιατι εχω μπερδευτει!!!ευχαριστω πολυ!!!!!Mονο η αδεια κανει τοσο?Χωρις αμαξι?
-
οχι σε αυτα τα λεφτα παιρνεις και το αμαξι!!!
-
Έχει φτάσει η άδεια ταξί τα 95.000.000 δρχ ;;;;;;;;;;
-
Εγώ μένω σε μια πόλη 10.000 κατοίκων(ΦΕΡΕΣ).
Πριν ένα χρόνο πουλήθηκε άδεια ΤΑΞΙ έναντι 180.000 -
[quote='AMG']Εγώ μένω σε μια πόλη 10.000 κατοίκων(ΦΕΡΕΣ).
[quote='AMG']Εγώ μένω σε μια πόλη 10.000 κατοίκων(ΦΕΡΕΣ).
Το περίμενα ρε παίδες αλλά είναι πολλά τα λ7!!!!!!
-
Ο χρήστης AMG έγραψε:
Το περίμενα ρε παίδες αλλά είναι πολλά τα λ7!!!!!!Άρα αποδίδει αναλόγως (ο όρος 'αποδίδω' δεν έχει μόνο οικονομικο-τεχνική διάσταση)
-
εσεις τι λετε αξιζει??εχω μπερδευτει παρα πολυ!!!και εστω οτι εχεις τα λεφτα και δεν το παιρνεις τι αλλο μπορεις να κανεις με αυτα τα λεφτα ε??
πω πω μπερδεμα!!!!!!
-
Ο χρήστης loulis έγραψε:
εσεις τι λετε αξιζει??εχω μπερδευτει παρα πολυ!!!και εστω οτι εχεις τα λεφτα και δεν το παιρνεις τι αλλο μπορεις να κανεις με αυτα τα λεφτα ε??πω πω μπερδεμα!!!!!!
Aγορα ακινητων και εισπραξη ενοικιων ή(αν εχεις ορεξη), εναρξη επιχειρησης φαγητου(επωνυμης) και αποσβεση χρηματων πολυ γρηγορα
-
Κοιτα και στις αγγελιες για αδεια ταξι, γιατι οι τιμες που εχω δει εγω ειναι σαφως μικροτερες.
Απο κει και περα, μια επωνυμη επιχειρηση μεσω franchise και αποκλειστικοτητα περιοχης (που ετσι κι αλλιως η μεθοδος του franchise σου δινει), ειναι μια καλη ιδεα.
-
Εξαρτάται, πρέπει να μας πει κάποιος που γνωρίζει τι είσπραξη θα έχει το αυτοκίνητο και ποια τα έξοδά του στην περιοχή που θα κινείται...
Το πιο πιθανό είναι να συμφέρει (φίλος μου ήταν σε ίδιο δίλημμα πρόσφατα αλλά αποφάσισε να χτίσει σπίτι για την οικογένειά του καθώς δε μπορούσε να κάνει και τα δύο)...
Θα το δουλεύεις εσύ ή κάποιος άλλος;
_
-
εγω θα το δουλευω την μια βαρδια και την αλλη θα την νοικιασω!!οσο για επιχειρηση φαγητου δεν ειναι και τοσο ροδινα τα πραγματα και το λεω γιατι ειχα εγω!!!
-
Από ότι φαίνεται πάντως είναι επένδυση στην οποία δεν θα χάσεις τα χρήματα σου.
Δηλαδή αν δεν αλλάξει το υπάρχων καθεστώς και σε μερικά χρόνια δείς ότι δεν θέλεις να συνεχίσεις πουλάς την άδεια στα ίδια χρήματα.
-
Ο χρήστης loulis έγραψε:
εσεις τι λετε αξιζει??εχω μπερδευτει παρα πολυ!!!και εστω οτι εχεις τα λεφτα και δεν το παιρνεις τι αλλο μπορεις να κανεις με αυτα τα λεφτα ε??πω πω μπερδεμα!!!!!!
Ti άλλο μπορείς να κάνεις???
Δηλαδή εσύ έχεις στην άκρη 300χιλιάδες € για επένδυση και το πρώτο που σου ήρθε στο μυαλό είναι να πάρεις άδεια ταξί? -
Ο χρήστης loulis έγραψε:
εχω μπερδευτει παρα πολυ!!!και εστω οτι εχεις τα λεφτα και δεν το παιρνεις τι αλλο μπορεις να κανεις με αυτα τα λεφτα ε??πω πω μπερδεμα!!!!!!
Μετοχουλες...!
-
Αμα το νοικιασεις,μια ωραια πρωία στο επιστρεφει ο ενοικιαστης σε βίδες...
ΑΓΟΡΑ ΤΑΞΙ!!!!