-
Μπορείς να με βοηθήσεις περισσότερο.......τιμές; έσοδα; γνωρίζεις κάτι; μεροκάματο;
Ευχαριστώ πάντως! -
ζεις στην θεσσαλονίκη;
αν ναι, φαντάζομαι πως θα χεις προσέξει μέχρι που φτάνουν οι ουρές σε πιάτσες που παλιά γινόταν σφαγή για ένα ταξί.. -
Ναι το ξέρω ξέρει κανείς κάτι περισσότερο. καποιος που έκανε ή κάνει αυτή τη δούλεια. όλοι περνάνε κρίση πόσο όμως;
-
Ο χρήστης ΚΩΣΤΑΣ-MGF έγραψε:
Ναι το ξέρω ξέρει κανείς κάτι περισσότερο. καποιος που έκανε ή κάνει αυτή τη δούλεια. όλοι περνάνε κρίση πόσο όμως;ucp.php?i=pm&mode=compose&u=33077
-
Ο χρήστης InFiNiTy έγραψε:
Ναι το ξέρω ξέρει κανείς κάτι περισσότερο. καποιος που έκανε ή κάνει αυτή τη δούλεια. όλοι περνάνε κρίση πόσο όμως;
ucp.php?i=pm&mode=compose&u=33077
-
Σοβαρά τώρα. Πιστεύω ακράδαντα ότι οδηγούμαστε με μαθηματική ακρίβια στην απελευθέρωση αυτού του επαγγέλματος. Είναι θέμα χρόνου. Οπότε δεν θα αγόραζα σε καμμία περίπτωση κάτι - που τώρα κοστίζει αρκετές χιλιάδες ευρώ - που μπορώ να το έχω δωρεάν σε κάποια στιγμη στο κοντινό μέλλον.
Απο τα λίγα που ξέρω πάνω στο θέμα πιστεύω ότι αν κάποιος είναι οργανωμένος τότε και το αμάξι δουλεύει και λεφτά βγάζει. Όταν μιλάω για οργάνωση εννοώ να είναι μέσα στα βρακιά - κυριολοκτικά και μεταφορικά - μεγάλων τουριστικών γραφείων, εταιριών, να ξέρει απ έξω αφιξοοαναχωρήσεις στο αεροδρόμειο κλπ κλπ. Όποιος κάθεται στη πιάτσα και περιμένει να πάρει κούρσα για 5 ευρώ δεν έχει τπτ σίγουρο. Τα έξοδα είναι πολλά σε ένα ταξί!!! Φανταστείτε μόνο ότι μετά απο μερικά χρόνια το σκάφος πάει για πέταμα οπότε θα πρέπει να έχει βγάλει αρκετά χρήματα ώστε να ζεί ο ιδιοκτήτης, να βγαίνουν τα έξοδα του αμαξιού και για την αγορά καινούργιου σκάφους. Το τελευταίο μην το γελάτε. Την πιο ξεφτύλα επιχείρηση να ανοίξει κανείς χρειάζεται μετά απο κάποιο διάστημα ανακαινήσεις, χρειάζεται χρήματα για βλάβες κλπ κλπ. Πού να προσθέσουμε αμοιβές στο σύνδεσμο Ταξί, τέλη κυκλοφορίας, ασφάλεια και απλά παρακαλάμε να μην γίνει καμμιά τράκα το μήνα Αύγουστο που έχει την πολλή δουλειά και χρειαστεί να μπεί το αμάξι συνεργείο για καμμιά εβδομάδα... Πίκρα!!! -
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
ucp.php?i=pm&mode=compose&u=33077
-
Εγώ βλέπω ότι όποιος ταξιτζής θέλει δουλεύει και είναι συνέχεια around. Κανείς επαγγελματίας να μας διαφωτίσει........!
-
Help please..........................
-
γενικα η δουλεια του ταξιτζη ειναι δυσκολη, επικίνδυνη και πλεον δεν εχει και χρηματα.... τι αλλο θελεις;
-
ποσο κοστιζει η άδεια....τι μεροκαματο περιπου εχει, και οτι μπορει να γνωριζει ενας επαγγελματιας...........ξέρει κανεις;
-
ποσο κοστιζει η άδεια....τι μεροκαματο περιπου εχει, και οτι μπορει να γνωριζει ενας επαγγελματιας...........ξέρει κανεις;Εγώ μένω Κρήτη και όποτε αγοράσω ντόπια εφημερίδα αγγελιών έχει πάντα 2-3 άδειες που πωλούνται. Δεν θα έχει εφημερίδες στη Σαλονίκη? Σίγουρα θα βρείς, παίρνεις τηλέφωνο και ρωτάς όποιον πουλάει και μαθαίνεις, απλό είναι.
-
Άδεια γύρω στα 130 πάνω κατω,μεροκάματο φυσικά δεν υπάρχει,οποίος τη ψάχνει βγάζει,τις εισφορές που δίνουν ψαξε,δε τις θυμάμαι, και αυξάνουν στη πάροδο του χρόνου γιαυτό και πολλοί δε τις πληρώνουν από ένα σημείο και μετά,λάστιχα οπότε θυμηθούν αλλάζουν,μόνο βάρβαρες ζημίες τους ενοχλούν!
Πιο πολλά λεφτά βγάζουν τα αγοραία σε κάτι χώρια πχ χαλκιδική...
Κάποτε βγαζαν λεφτά πολλά,τωρα βγαίνει ένας καλός μισθός,η κυβέρνηση προς το παρόν θέλει να τους κόψει μάλλον τα καλοκαίρια αγωγια αφού θα δώσει άδειες για 7θεσια ταξί,η άδεια για τωρα δεν επηρεάζεται αλλά κανείς δε ξέρει
Ρώτα και σε καμία πιάτσα,αν και κλασικα θα σε πουν περνάνε κτλSent from my Desire HD using Tapatalk
-
Αδειες προ κρισης κοστιζαν πανω απο 100 χιλιαρικα αν δεν απατωμαι. Απο εκει και περα εχουν ξεφτυλιστει αλλα δεν αξιζε σε ενδεχομενο ανοιγμα του επαγγελματος. Γιατι θα εχεις επενδυσει σε αμαξι και αδεια και θα βγεις ζημιωμενος. Προς το παρον το υπουργειο δεν πειραζει τις αδειες επιβατικων μεταφορων (λογω πολιτικου κοστους), αλλα θα πρεπει να σκεφτεις. Εχεις τα νευρα και τις αντοχες να εισαι 12-16 ωρες στο τιμονι για να βγαλεις μεροκαματο???
-
Help please..........................Βγάζεις επικά λεφτά και δεν προλαβαίνεις τα γκομενάκια.
Αυτό δεν θες να ακούσεις;
-
Επειδη εχω δει αγγελιες οσοι πουλανε ζητανε πολλα οσοι αγοραζουν δινουν λιγα, η πραγματικη αξια ποια ειναι; και τα κερδη ποσα ειναι; δεν θελω επικα λεφτα. μεροκαματο θελω. αξιζει τον κοπο; ή μηπως όχι. γνωριζω καποιον που εχει οικογενεια με μιση αδεια ταξι και η γυναικα του δεν δουλευει, ουτε αυτος τα σαββατοκυριακα.
-
αγανάκτηση εισαι ψηλε.....
-
Το ξερω...............αλλα βοηθηστε με!
-
Το ξερω...............αλλα βοηθηστε με!Λοιπον για να σου απαντησω μια και εξω επειδη εχω φιλους με ταξι στην Αθηνα. Δεν βγαινει πλεον μεροκαματο. Τωρα με τις απεργιες κινουνται και αυτο μεχρι να τελειωσουν. Απο εκει και περα θα ξαναξυνονται. Οποτε κανονιζεις τα κουμαντα σου. 16 ωρες δουλεια και αν βγαλεις ισα ισα τα πετρελαια ευχαριστημενος θα εισαι. Γιατι στην τσεπη δεν θα μπαινει και τιποτα....
-
Εγώ βλέπω ότι όποιος ταξιτζής θέλει δουλεύει και είναι συνέχεια around.Ο ταξιτζής δεν είναι μισθωτός υπάλληλος. Ως εκ τούτου, το 'δουλεύω' δεν σημαίνει και 'βγάζω χρήματα'.
ΑΓΟΡΑ ΤΑΞΙ!!!!