-
Στο ΕΚΠ ειναι οχι σε μας (οι αδικιες της ζωης, εμεις ειχαμε το.. Φασουλα ) και επειδη εκανα ενα μικρο σκαουτινγκ ειχε παρει (οσο ασχολιοταν) Σεισμολογια κατευθυνση
-
Ο χρήστης Hellenic tifosi έγραψε:
Ναι αλλά είναι απαράδεκτο το πρόγραμμα έτσι όπως είναι, με τρεις τελικούς σε ισάριθμες ημέρες....Αυτο που δεν καταλαβαίνω είναι ποιος φωτεινός εγκέφαλος σκέφτηκε οι ομάδες που συναντιούνται στα ημιτελικά, να παίζουν διαφορετικές μέρες στα προημιτελικά. Δεν μπορούσαμε να παίζουμε εμείς σήμερα μαζί με το Ισπανία-Γερμανία, ή και οι δύο αύριο;
Στο ΕΚΠ ειναι οχι σε μας
Ελάχιστο Κοινο Πολλαπλάσιο;
-
ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΣΤΟ ΡΩΣΊΑ-ΓΑΛΛΙΑ
1' πριν το τέλος είναι 69-69
-
Πιάνετε δορυφορική ΕΤ1 εκεί στην Bridge;
-
Ρωσία τελικά στους 4
funkyreverend
όχι ρε συ,είμαι Ισπανία και ποστάρω απο το κινητό... -
Ρωσία στους 8 θέλεις να πεις.
Ωραίο παιχνίδι. -
Ο χρήστης pjathan έγραψε:
Ρωσία στους 8 θέλεις να πεις.Στους 4 προκρίθηκαν
-
Ρόμπα οι Ισπανοί με τα χρονόμετρα...
-
Ο χρήστης v@silis έγραψε:
Ρόμπα οι Ισπανοί με τα χρονόμετρα...Δεν ήξεραν να αγοράσουν Toyota
-
64-38.
-
83-55 τελικά...
Τραίνο οι Ισπανοί ρε γμτ...
-
Χωμα ο Νοβιτσκι...
Αυτοι οι Ισπανοι,ειναι τσακωμενοι με τα ξυραφακια? -
εγώ προτείνω να κάνουμε πρόταση στον Novitski να έρθει στην εθνική Ελλάδας. εφόσον κ ο ίδιος θέλει τόσο πολύ μία παγκόσμια διάκριση.
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
83-55 τελικά...Τραίνο οι Ισπανοί ρε γμτ...
Καλυτερα...
Η αξια του νικημενου, δινει δοξα στο νικητη -
(περιττο να πω οτι η ΕΤ χωνει σχεδον ολο το 24ωρο αγωνες..
χιλιες φορες να δειχνουν επαναληψεις ολο το χρονο παρα τις βλακειες που βαζουν το βραδυ...
αυτες τις μερες βλεπω στις 3 το πρωι αγωνες σαν καθυστερημενος ) -
2-3 πρεπει να ειμαστε βρε skye
Καθε μερα πηγαινω στη δουλεια με κοκκινα ματια απο την αυπνιαΝαρκωτικο το μπασκετακι
-
Ο χρήστης ACCENTWIZARD έγραψε:
Χωμα ο Νοβιτσκι...
Αυτοι οι Ισπανοι,ειναι τσακωμενοι με τα ξυραφακια?Τί χώμα; Μόνος του παίζει ο άνθρωπος και πριν 2 χρόνια παραλίγο να πάρει την κούπα μόνος του.
Είναι δε αξιέπαινος γιατί ενώ είναι πρώτο βιολί σε ομάδα πρωταθλητισμού στο ΝΒΑ, έρχεται και ενισχύει ανελλιπώς την εθνική του ομάδα.
Όχι σαν κάτι άλλους που κουράζονται επειδή παίζουν στα Ευρώπας και τραυματίζονται από το playstation. -
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Καθε μερα πηγαινω στη δουλεια με κοκκινα ματια απο την αυπνιαΝαρκωτικο το μπασκετακι
πραγματικα.. απο τοτε που αρχισα να ασχολουμαι (αν κ αρκετα μεγαλος αργησα, πραγματικα δεν ηξερα τι εχανα!) εχω κολλησει..
εντωμεταξυ στο συγκεκριμενο ευρομπασκετ εχω ευχαριστηθει παρα πολυ τους αγωνες που δεν παιζει η εθνικη.. -
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Χωμα ο Νοβιτσκι...
Αυτοι οι Ισπανοι,ειναι τσακωμενοι με τα ξυραφακια?Τί χώμα; Μόνος του παίζει ο άνθρωπος και πριν 2 χρόνια παραλίγο να πάρει την κούπα μόνος του.
Είναι δε αξιέπαινος γιατί ενώ είναι πρώτο βιολί σε ομάδα πρωταθλητισμού στο ΝΒΑ, έρχεται και ενισχύει ανελλιπώς την εθνική του ομάδα.
Όχι σαν κάτι άλλους που κουράζονται επειδή παίζουν στα Ευρώπας και τραυματίζονται από το playstation.Δε διαφωνω,στα παιχνιδια με Ιταλια και Ισπανια ομως δεν επαιξε οπως μπορει...
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
πραγματικα.. απο τοτε που αρχισα να ασχολουμαι (αν κ αρκετα μεγαλος αργησα, πραγματικα δεν ηξερα τι εχανα!) εχω κολλησει..
εντωμεταξυ στο συγκεκριμενο ευρομπασκετ εχω ευχαριστηθει παρα πολυ τους αγωνες που δεν παιζει η εθνικη..Δεν παιζουμε και το πιο θεαματικο μπασκετ (ενω περυσι στην Ιαπωνια ηταν παιχνιδια -ειδικα ο ημιτελικος- που δε χορταινες να μας βλεπεις )
Το προβλημα ειναι οτι ριξαμε πολυ την ταχυτητα μας και την πιεση στον αντιπαλο που εφερνε πολλους αιφνιδιασμους και καρφωματα. Σ' αυτον τον τομεα λειπει κι ο Φωτσης που ειναι αρχοντας....Να δεις καποια στιγμη τον Ιουλη που ειχε το sport+ ευρωπαικο παιδων απο το Ρεθυμνο κι ετρωγα ολο το απογευμα να χαζευω... εχανα και το μπανιο αλλα χαλαλι....
EUROBASKET Ισπανία 2007!