-
Τον Λαζο του εδωσαν οπως ξαναειπα ενα συγκεκριμενο παιχνιδι να παιξει, το οποιο χθες με τα 4αρια να κοβουν βολτες μεταξυ σεντρας και τριποντου ηταν αδυνατον να πετυχει. Επιθετικα. Αμυντικα εφαγε 2-3 καλαθια απο τον Μιλισιτς, πιο λιγα απο οσα θα του εβαζε αν δεν εχανε αδικαιολογητα προσπαθειες (οπως ολοι ομως).
Μιλισιτς. Αυτο που ειδα χθες ηταν κορμι και μονο. Καλο κορμι αθλητικο δε λεω, αλλα μεχρι εκει. Και καλη αμυνα στον αερα. Πασα μηδεν, γεγονος απαραδεκτο, γιατι ψηλος χωρις καλη πασα περιοριζει τα συστηματα της ομαδας παρα πολυ. Δηλαδη, ενας γυμνασμενος Ρετζιας.
-
Ο χρήστης InsaneDriver έγραψε:
Ο Παπαδόπουλος χθες ήταν κακός. Πολύ κακός. Κυρίως στην επίθεση. Αν δεν είχε ρίξει την τάπα στο τέλος....τότε δεν θα είχε και κανένα ελαφρυντικό!
Ήταν λίγο κίνδυνος η τάπα. Δεν ρισκάρεις εκεί το φάουλ γιατί είναι τρεις βολές και χάνεις το παιχνίδι στα σίγουρα αν πάει στην γραμμή η Σερβία.
Tι ρισκο ρε παιδια; Κοροϊδευομαστε; Αν δεν μπορει να ριξει ο Παπαδοπουλος ταπα στον Γιαριτς χωρις ο Γιαριτς να εχει κανει καμια απολυτως κινηση να την αποφυγει, τοτε να παει σπιτι του.
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
Ο Παπαδόπουλος χθες ήταν κακός. Πολύ κακός. Κυρίως στην επίθεση. Αν δεν είχε ρίξει την τάπα στο τέλος....τότε δεν θα είχε και κανένα ελαφρυντικό!
Ήταν λίγο κίνδυνος η τάπα. Δεν ρισκάρεις εκεί το φάουλ γιατί είναι τρεις βολές και χάνεις το παιχνίδι στα σίγουρα αν πάει στην γραμμή η Σερβία.
Tι ρισκο ρε παιδια; Κοροϊδευομαστε; Αν δεν μπορει να ριξει ο Παπαδοπουλος ταπα στον Γιαριτς χωρις ο Γιαριτς να εχει κανει καμια απολυτως κινηση να την αποφυγει, τοτε να παει σπιτι του.
Όταν την ώρα που τρέχεις είσαι κρεμασμένος πάνω στον αντίπαλο, δεν είναι πολύ εύκολο να κάνεις τάπα. Θα μπορούσε να εκβιάσει το φάουλ ο Σέρβος. Δεν ήταν στατικό σουτ από τα 6,25.
Όσοι έχουν παίξει μπάσκετ με καταλαβαίνουν.
Τέλος καλό όλα καλά πάντως.
-
Δεν ετρεχε ο Λαζος. Ουσιαστικα οδηγηθηκε εκει ο Γιαριτς. Και εκβιαστικο φαουλ δεν επροκειτο να παρει ουτε 1 της Χιλης. Το ξερουν αυτο οι διεθνεις μας, οπως καποτε το ηξεραν τα Γιουγκοσλαβακια
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Μπορεί να μην έχει ταχύτητα, αλλά έχει μια και μοναδική κίνηση.+1
Για την ακρίβεια, δεν μπορεί να την κάνει ούτε από την άλλη μεριά του low post.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Αρκεί για τους αθλητικογράφους μια ενέργεια για να γίνει ήρωας ενός παιχνιδιούκάποιος.Καλά... ιδιαίτερα οι αθλητικές εφημερίδες έχουν κάνει την εξυπνακίστικη ατάκα και το ηλίθιο φότοσοπ τρόπο ζωής...
-
Ο χρήστης Bagus έγραψε:
Με τους Ρωσους για το 3χ3 τωρα......Το φοβαμαι το ματς. Ειναι σκληρη η ομαδα των Ρωσων......
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Μπορεί να μην έχει ταχύτητα, αλλά έχει μια και μοναδική κίνηση.
+1
Για την ακρίβεια, δεν μπορεί να την κάνει ούτε από την άλλη μεριά του low post.
Εεεε!!! Εγώ δεν έγραψα κάτι τέτοιο!
-
Οι νεότεροι στο επάγγελμα πανηγύρισαν τη χθεσινή μίνι εποποιία της Εθνικής με κλισέ νέας κοπής: ελληνική ψυχή, δεν χάνουμε με τίποτα και τα τοιαύτα. Εμείς οι λίγο παλαιότεροι κοιταχτήκαμε με νόημα και ανταποδώσαμε με κλειστό το ένα μάτι το πικρό βλέμμα των Σέρβων συναδέλφων. Ετσι μας αρέσει. Ετσι ακριβώς. Να νικάμε τη Σερβία στον πόντο και με ανατροπές της τελευταίας στιγμής, αρπάζοντας την μπουκιά από το στόμα των -ιτς. Το καλύτερο απ' όλα το φύλαξα για το τέλος. Μας αρέσει να τους πετσοκόβει η διαιτησία.
Οσοι παρακολούθησαν με προσήλωση τις προσπάθειες της Εθνικής στα χρόνια από το 1990 μέχρι το 2003, την εποχή της αυτοκρατορίας των «πλάβι» δηλαδή, καταλαβαίνουν πού το πάω. Αν ψάξετε τα παλιά μου γραπτά, αν έχετε τρόπο να αποδελτιώσετε συζητήσεις με συναδέλφους και φίλους έπειτα από αγώνες με τις κάθε λογής Γιουγκοσλαβίες, θα βρείτε ένα σωρό τραύματα. Ακόμα κι όταν η Εθνική μας έβρισκε τρόπο να τους κερδίσει, έμενε με τα χέρια αδειανά. Πολλές φορές έκανε το κομμάτι του κάποιος μεγάλος Σέρβος σταρ, με συνήθη ύποπτο τον Μποντίρογκα. Αλλοτε μας γύριζε την πλάτη η τυφλή θεά. Συχνά, όμως, την πλάστιγγα την έγερνε προς την άλλη πλευρά η γκρίζα θέληση. Για θυμηθείτε το Ευρωμπάσκετ του '95 στην Αθήνα, όταν σύσσωμο το ΟΑΚΑ καθύβριζε τους «Γιούγκους» και τον Στάνκοβιτς. Τυχαίο παράδειγμα, αλλά ουχί το μοναδικό.
«Κάποτε έκανε κουμάντο ο Στάνκοβιτς, τώρα ο Βασιλακόπουλος», έλεγε αργά το βράδυ στην κερκίδα του Τύπου ένας Σέρβος συνάδελφος. Και προσπαθούσε να δώσει στην εφημερίδα του γράμμα-γράμμα το δυσπρόφερτο όνομα του προέδρου της FIBA Europe. Δίκιο έχετε, συντροφοι, αλλά περαστικά. Ξεχάσατε ότι είμαστε αδέλφια; Τσούζει πολύ όταν αλλάζει χέρια η εξουσία.
Ηταν απολαυστική η χθεσινή βραδιά, όσο και αν άφησε ανησυχητικά σημάδια με την απόδοσή της η ομάδα. Το «refuse to lose» γίνεται το δόγμα της, ο δε θρύλος της χτίζεται σε βραδιές σαν τη χθεσινή (ή τις αντίστοιχες του Βελιγραδίου και της Ιαπωνίας, με Γαλλία, Λιθουανία, Αυστραλία, Βραζιλία, Ρωσία κ.ά.). Απόψε, με τη Ρωσία θα παίξει για την πρωτιά του ομίλου και υποψιάζομαι ότι θα τη νικήσει. Οι δε Σέρβοι θα παλέψουν με το Ισραήλ για να αποφύγουν τον πρόωρο αποκλεισμό. Τι κρίμα, ρε γαμώτο.
Νικός Παπαδογιάννης SportDay
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Εεεε!!! Εγώ δεν έγραψα κάτι τέτοιο!Ποιητική αδεία το χρησιμοποίησα!
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Εεεε!!! Εγώ δεν έγραψα κάτι τέτοιο!
Ποιητική αδεία το χρησιμοποίησα!
Θα 'θελα να 'ξερα ποιος εγκάθετος ξεκίνησε τη μόδα των πειραγμένων quote...
Για το άρθρο του Παπαδοτζόν: έχει κάποια δίκια, δε λέω, αλλά τόσος οπαδισμός σε επίπεδο Εθνικής δε νομίζω οτι χωράει...
-
Αυτό με το δόγμα 'refuse to lose' πολύ βαρύγδουπο ρε παιδί μου....
-
Καλά, από π@π@ριές δημοσιογράφων άλλο τίποτα.
Ο Ντικούδης μας διέψευσε όλους πανηγυρικά, και μπράβο του.
Κατά τα άλλα, νομίζω ότι το rotation του Γιαννάκη(ειδικά στους κοντούς) ήταν μάλλον κακό. Μου έμειναν 2-3 καλές φάσεις του Τεό, από αυτές που συνηθίζει, καθώς και η απίστευτη αμυντικές προσπάθεια του Διαμαντίδη, συχνά μαρκάροντας ψηλότερους αντιπάλους, σε ένα πολύ κακό(επιθετικά) βράδυ για τον ίδιο.
-
Εν τω μεταξύ η μαλακία συνεχίζεται...
Φεύγοντας από τη δουλειά πετυχαίνω συνάδελφο και πιάνουμε την κουβέντα περί εθνικής.
'Μια χαρά παίξαμε, ομαδάρα η Σερβία, αλλά τους καταφέραμε'
'Πού την είδες την ομαδάρα μου λες?'
'Ο Σκουντής το είπε, είναι οι καλύτεροι τα 4 τελευταία χρόνια!' -
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Εν τω μεταξύ η μαλακία συνεχίζεται...Φεύγοντας από τη δουλειά πετυχαίνω συνάδελφο και πιάνουμε την κουβέντα περί εθνικής.
'Ο Σκουντής το είπε, είναι οι καλύτεροι τα 4 τελευταία χρόνια!'Υπάρχουν άτομα που παίρνουν στα σοβαρά τις παπαριές που λέει ο Σκουντής?
-
ειπε τετοιο πραγμα?
-
Δεν ξέρω, αλλά όπως και να τα είπε, έχει μια τάση να μεγαλοποιεί τα πράγματα και να δίνει λάθος εντυπώσεις στους λιγότερο ψαγμένους τηλεθεατές...
-
Ο χρήστης Vasgti έγραψε:
Εν τω μεταξύ η μαλακία συνεχίζεται...
Φεύγοντας από τη δουλειά πετυχαίνω συνάδελφο και πιάνουμε την κουβέντα περί εθνικής.
'Ο Σκουντής το είπε, είναι οι καλύτεροι τα 4 τελευταία χρόνια!'Υπάρχουν άτομα που παίρνουν στα σοβαρά τις παπαριές που λέει ο Σκουντής?
Εδω υπάρχουν ατομα που πιστευουν αυτα που λενε οι καραμανλοπαπανδρεοοπαπαρηγες κλπ ρε συ!
-
παει η Σερβια...
-
Δεν είδα τον αγώνα,αλλά μάλλον επηρεάστηκε από το χθεσινό παιχνίδι(δεν θέλουν και πολύ για να ξενερώσουν τα σερβάκια ).Δεν πιστεύω δηλαδή ότι οι Ισραηλινοί είναι καλύτεροι από τους γιούγκους.
EUROBASKET Ισπανία 2007!