-
η ουσια ειναι μια. λειπει ο σοφο!
-
Ο χρήστης theo13 έγραψε:
η ουσια ειναι μια. λειπει ο σοφο!Ο Σόφο του παιχνιδιού με τις ΗΠΑ, ναι. Το θέμα είναι ότι πλέον ο Σόφο είναι πιο φαρδύς από ότι ψηλός. Κρίμα
-
Καλώς ή κακώς, για την εθνική δεν αλλάζει ουσιαστικά τίποτα με δύο ήττες στην επόμενη φάση (εκτός φυσικά από την ψυχολογία), αρκεί να νικήσουμε τους Πορτογάλους. Ο όμιλος με τον οποίο συναντιόμαστε στα χιαστί είναι σαφώς χαμηλότερης δυναμικότητας. Το μόνο που φοβάμαι είναι η καταρράκωση της ψυχολογίας, ειδικά αν μας βάλουν στα καλάθια οι Ισπανοί.
Από κει και πέρα, 50 πόντοι στην επίθεση είναι πολύ λίγοι ακόμα και για γυναικεία ομάδα, όσο καλή άμυνα και να έπαιξες...
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
η ουσια ειναι μια. λειπει ο σοφο!
Ο Σόφο του παιχνιδιού με τις ΗΠΑ, ναι. Το θέμα είναι ότι πλέον ο Σόφο είναι πιο φαρδύς από ότι ψηλός. Κρίμα
[redarmy]
Χαίρονται τώρα τα βαζελάκια και ο Σκουντής ανάμεσά τους που ο τιτανομεγιστοτεράστιος γίγαντας Σοφόκλας δεν είναι μέσα στην ομάδα. Αν ήταν θα ξεγύμνωνε τους υπερτιμημένους βαζελοπαίχτες, θα γύριζε το παιχνίδι μόνος του, θα έβαζε αυτόν τον άχρηστο Γιούγκο και τους άμπαλους Ρώσσους στα καλάθια και θα τους έκανε όλους ρεζίλι!
Εδώ είμαστε όμως βαζελοκοτες, ερχόμαστε για triple crown με δίδυμους πύργους που δεν πέφτουν με αεροπλάνα, κρυφτείτε! [/redarmy] -
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Ο Σκουντης δεν αντεχεται αλλο και, δυστυχως, γυρισε ο Χ’’παπαρας.....
Εσύ πίστευες ότι δεν θα γυρνούσε; Ήταν στην Ιαπωνία το παληκάρι...
Ασταμάτητη παπαρολογία. -
Η πλάκα με τον Σκουντή είναι τα σχόλια του περί '..πρέπει να βλέπει πολύ ΝΒΑ...'...όταν ο παπάρας μιλάει σαν μετάφραση (και αποτυχημένη) των σπορτκάστερς του ΝΒΑ!
-
Eχει γαμηθει στις διακοπες στα πιο απιθανα μέρη το κωλοπαιδο...
Για να καταλαβετε λιγο το επιπεδο της εθνικης σας ειχα μιλησει για την τεραστια αμπαλοσυνη της Σερβιας (που ηταν το μεχρι τωρα κριτηριο). Οσοι εκαναν τον κοπο χθες καταλαβαν.
Στα δικα μας τωρα:
- Για πρωτη φορα μετα απο τους Ολυμπιακους η εθνικη ομαδα εχασε (και μαλιστα οχι απο κανεναν σοβαρο αντιπαλο) και το αποτελεσμα αντιμετωπιστηκε ως (σχεδον) φυσιολογικο. Αυτο ειναι ενα τερατωδες πισωγυρισμα και θα πρεπει να μαθουμε να ζουμε με αυτο. Επισης για το πισωγυρισμα αυτο η (κύρια) ευθυνη ειναι του (ταμπου) κλάψα. Ουτε Ζησης ούτε Χατζηβρεττας ουτε τιποτα.
- Οι Τουρκοι εχουν μια παροιμια που λεει: 'Αν χτυπας την ψωλη σου στον τοιχο ειτε η ψωλη σου θα στραβωσει ειτε ο τοιχος θα σπασει'. Αυτο ειναι το συστημα της εθνικης και απλα περιμενουμε πότε θα πεσει ο τοιχος. Λετε να πεσει; Ηρωικά γιουρουσια, ενας εναντιον ολων και τριχες κατσαρες
- Θελω να σφιξω θερμα το χερι στο Διαμαντιδη που δεν πηρε το αεροπλανο να γυρισει στην Αθηνα. Εγω στη θεση του μπορει και να το εκανα.
- Αν γυρισε ο Σπανουλης μια ταχυτητα πανω απο την Αμερικη πως ηταν οταν πηγε; Με αναπηρικη καρεκλα;
- Επαιξε 5-10 λεπτα ο Λαζος (ο κακός, ο αρνητικός, ο ετσι, ο αλλιως) και ανοιξε 2-3 διαδρομους στους περιφερειακους. Με Τσαρτσαρη στο 5, δεν ανοιξε ουτε μισος διαδρομος, δεν υπηρξε ουτε μια ρωσικη παγιδα στην οποια να μην πεσουμε. Φταιει ο Τσαρτσαρης; Οχι βεβαια! Τι να σου κανει το παλικαρι;
- Χθες δεν αντεξα να δω ολη την εκπομπη με τους 2 ογκολιθους του μπασκετ καλεσμενους. Αλλα οσο ειδα (μεχρι να τελειωσει η Ισπανια), μ'αρεσει που μιλουσαν για επιθετικη δυσλειτουργια λες και καποιος εβγαλε μια παρονυχιδα. Δεν ειναι προβλημα (λεγαν), μια μικρη δυσλειτουργια. Α ναι; Δηλαδη Ειχαμε 10 πλέις, μας βγηκαν μονο τα 6 και ψαχνουμε εναλλακτικες για τα αλλα 4; Ή μηπως δε βγηκε ουτε μισο;
-
Μπουρούσης: «Εμένα ρωτάτε γιατί δεν παίζω;»
Ο Γιάννης Μπουρούσης δεν ήθελε να μιλήσει απόψε στους δημοσιογράφους που περίμεναν τους Έλληνες διεθνείς να βγουν από τα αποδυτήριαΟ ΣΕΝΤΕΡ του Ολυμπιακού δεν έχει αγωνιστεί ούτε... μισό δευτερόλεπτο στους τρεις αγώνες της Εθνικής στη Γρανάδα και πλέον οι πρώτες εκτιμήσεις πως οφείλετο σε λόγους τακτικής του Παναγιώτη Γιαννάκη, αρχίζουν να αντικαθίστανται με ερωτήματα... αναπάντητα, τουλάχιστον προς το παρόν.
Όταν τον ρώτησαν οι Έλληνες δημοσιογράφοι για το πως εξηγεί ο ίδιος το γεγονός ότι είδε από τον πάγκο και τους τρεις αγώνες της Εθνικής μας στην πρώτη φάση του Ευρωμπάσκετ, ο Γιάννης Μπουρούσης απάντησε φανερά πικραμένος και πειραγμένος: «Εμένα ρωτάτε; Τι να σας πω εγώ;».
-
Ίσως κάποιοι **πρέπει **να παίζουν.
Και συνήθως 'πρέπει' να παίζουν όσοι έχουν μεγάλη γλώσσα και άκρες στους δημοσιογράφους, βγάζοντας 'ειδήσεις'. Ή όσοι έχουν ισχυροποιήσει τη θέση τους μεταξύ των συμπαικτών τους - κάποιοι θα έλεγαν για φιλικές συντροφιές (επί το ηπιότερο). -
Ο χρήστης greo έγραψε:
- Οι Τουρκοι εχουν μια παροιμια που λεει: 'Αν χτυπας την ψωλη σου στον τοιχο ειτε η ψωλη σου θα στραβωσει ειτε ο τοιχος θα σπασει'. Αυτο ειναι το συστημα της εθνικης και απλα περιμενουμε πότε θα πεσει ο τοιχος. Λετε να πεσει; Ηρωικά γιουρουσια, ενας εναντιον ολων και τριχες κατσαρες
- Θελω να σφιξω θερμα το χερι στο Διαμαντιδη που δεν πηρε το αεροπλανο να γυρισει στην Αθηνα. Εγω στη θεση του μπορει και να το εκανα.
- Ξερεις κατι που δεν ξερω; Οτι ειναι σκασμενος, δεν το συζηταμε...
ΥΓ. Ο ψηλος αλλαξε γνωμη, πηγε στο ΑΕΚακι κι εχασα την ευκαιρια για ταξιδακι στο Κιεβο , που κανονιζα μεχρι χτες
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Οχι φυσικα δεν ξερω κατι, αλλα αν εγω σκιζομουνα οσο αντεχω και παραπανω απο οσο αντεχω, για να βλεπω τον πιο βλακα παικτη παγκοσμιως να την εχει δει μετροποντικας και να προσπαθει να τρυπωσει αναμεσα απο ενα ρωσικο τειχος, οσο να'ναι θα μου την ειχε δωσει. Δυστυχως δεν εχει και καμια βοηθεια απο τον Παπαλουκα...
Σε πολλους παικτες θα κανει καλό παντως ο επερχομενος αποκλεισμος μας απο τους Ολυμπιακους
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
ΥΓ. Ο ψηλος αλλαξε γνωμη, πηγε στο ΑΕΚακι κι εχασα την ευκαιρια για ταξιδακι στο Κιεβο , που κανονιζα μεχρι χτες
Δεν πειραζει...Μπορει να παιξει το Ολυμπιακακι με καμμια Ντιναμο κ να πας.....
Καλη μεταγραφη,νομιζω οτι ο Γλυνιαδακης θα ειναι ωριμοτερος απο τα προηγουμενα χρονια....
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
Σε πολλους παικτες θα κανει καλό παντως ο επερχομενος αποκλεισμος μας απο τους Ολυμπιακους
Ούτως ή αλλως μαλλον θα ειχαμε πολλους 'τραυματισμους' του χρονου, αν επρεπε να παιξουμε ΚΑΙ προολυμπιακο
(ας ελπισουμε οτι το καλενταρι του 2008 ειναι το κυκνειο ασμα του επικινδυνου, πλεον, συναφιου του Σωληνα, που προετοιμαζει την ελεγχομενη διαδοχο κατασταση στην Ελλαδα με τον Γ. Κολοκυθα) -
Ο χρήστης Bagus έγραψε:
Δεν πειραζει...Μπορει να παιξει το Ολυμπιακακι με καμμια Ντιναμο κ να πας.....
Καλη μεταγραφη,νομιζω οτι ο Γλυνιαδακης θα ειναι ωριμοτερος απο τα προηγουμενα χρονια....
Δεν παιζουν ουκρανικες ομαδες στην Ευρωλιγκα Και να παω τωρα, θα πρεπει να ξεπαραδιαστω αφου δε θα εχω που να μεινω....
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
Οχι φυσικα δεν ξερω κατι, αλλα αν εγω σκιζομουνα οσο αντεχω και παραπανω απο οσο αντεχω, για να βλεπω τον πιο βλακα παικτη παγκοσμιως να την εχει δει μετροποντικας και να προσπαθει να τρυπωσει αναμεσα απο ενα ρωσικο τειχος, οσο να'ναι θα μου την ειχε δωσει. Δυστυχως δεν εχει και καμια βοηθεια απο τον Παπαλουκα...
Δε νομίζω ότι ο Διαμαντίδης είναι 'σκασμένος'. Ξεκουράστηκε παραπάνω από ένα μήνα το καλοκαίρι. Άλλωστε, παίζει το συνηθισμένο του παιχνίδι με ενέργεια, πίεση στην άμυνα, κλπ.
Η διαφορά είναι ότι γενικά δεν του έχουν πάει καλά τα σουτ (πολλά από αυτά είναι όμως της απελπισίας), καθώς και ότι δεν μοιράζει τόσες ασιστ όσες συνήθως(κάτι που παρατηρείται και στον Παπαλουκά). Άλλα με πλήρη αδυναμία στο πικ 'ν ρολ, και καθόλου αιφνιδιασμούς, πως μπορούν να βγουν ασιστ;
-
Ξεχασα βεβαια να αναφερω οτι MVP της εθνικης ηταν η ξανθια με τη χλαμυδα και τους μαιανδρους
Επισης: Αυτο το τραγουδι που ειναι σαν υμνος της νεολαιας του Μεταξά ποιος λακαμας το βαζει;
-
Οχι με τοση ενεργεια. Κι αν θες, οση του εχει μεινει, την καταναλωνει στην αμυνα και στην επιθεση θολωνει.
Ενας μηνας για ενα παικτη που παιζει 5 χρονια συνεχομενα χωρις να εχει χασει ΟΥΤΕ ΕΝΑ (!!!!) παιχνιδι σε συλλογο και εθνικη (που σημαινει περιπου 100 το χρονο...) δεν ειναι τιποτα. Συνηθως χρειαζεται ενα ολοκληρο καλοκαιρι και αν... Εξαλλου τα πρωτα δειγματα κουρασης φανηκαν στους τελικους του πρωταθληματος. Σπαω το κεφαλι μου να δω τι θα κανει φετος ο Ομπραντοβιτς με του λογου του και με τον Σπανουλη, ο οποιος ειναι σα να επεσε απο τον πλανητη Αρη... -
edit
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
Ξεχασα βεβαια να αναφερω οτι MVP της εθνικης ηταν η ξανθια με τη χλαμυδα και τους μαιανδρους+1
Επισης: Αυτο το τραγουδι που ειναι σαν υμνος της νεολαιας του Μεταξά ποιος λακαμας το βαζει;
Πελαργοι κλπ.
-
Πελαργοι, Πελεκανος, παιζουμε σαν κοτες...
Πολυ πτηνο επεσε
EUROBASKET Ισπανία 2007!