-
χρόνια πολλά tazie
-
Χρόνια πολλά Φραγκίσκε και να τα χιλιάσεις.
(όχι να τα εκατοστήσεις γιατί όπως λένε μερικοί τα έχεις φτάσει).
-
-
Ti 'happy birhtday' ρε,και να τα κατοστίσει.
Γιορτη εχει,όχι γενεθλια
-
Χρονια πολλά και καλά, Φρανκ!!!
Ό,τι επιθυμείς! -
Χρόνια Πολλά και καλα! Εύχομαι ότι επιθυμείς!
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Ti 'happy birhtday' ρε,και να τα κατοστίσει.Γιορτη εχει,όχι γενεθλια
Τι γιορτη ρε κυνηγε μου τσαμπουνας; Το ημερολογιο μου γραφει: Ιοροθεου επισκοπου Αθηνων,Δομνινης.
Ποιο απο τα δυο εχει ο αγαπητος κατα τα αλλα tazio; -
Α,δε ξερω τι λέει το ημερόλογιό σου,αλλα πρωί-πρωί στο ραδιο λέγανε για τη γιορτη του αγιου-Φραγκίσκου
-
Παιδιά σας ευχαριστώ όλους για τις ευχές σας. Ομολογώ ότι κι εγώ σήμερα έμαθα ότι γιορτάζω.
Στο ορθόδοξο ημερολόγιο το όνομά μου δεν εορτάζει (είμαι με τους πολλούς την ημέρα των Αγίων Πάντων) αλλά και σε κάποιο ημερολόγιο που μου έφεραν λέει ότι γιορτάζω.
Τα πρώτα 100 χρόνια μου λοιπόν (kid άμα σε πιάσω κάηκες. Βρες πλάτανο να κρυφτείς ) τα πέρασα χωρίς επίσημη ονομαστική εορτή, για τα επόμενα 100 ας καθιερώσω αυτή την ημέρα.Χθες δεν ήταν του Αγίου Διονυσίου; Κανένα Διονύση δεν έχουμε εδώ μέσα;
Αν ναι χρόνια του πολλά, έστω και ετεροχρονισμένα. -
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Τα πρώτα 100 χρόνια μου λοιπόν (kid άμα σε πιάσω κάηκες. Βρες πλάτανο να κρυφτείς ) τα πέρασα χωρίς επίσημη ονομαστική εορτή, για τα επόμενα 100 ας καθιερώσω αυτή την ημέρα.Μην ανησυχείς, και ο πατέρας μου πέρυσι έμαθε πότε γιορτάζει... με μια μικρή καθυστέρηση 50 ετών δηλαδή
(Αδαμάντιος το δικό του όνομα...)
Χρόνια πολλά λοιπόν
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Κανένα Διονύση δεν έχουμε εδώ μέσα;
Αν ναι χρόνια του πολλά, έστω και ετεροχρονισμένα.Εχουμε,τον Νιόνιο,το EL MATADOR.
αλλα χτες δεν ακυγα ραδιόφωνο να τον πάρω τηλεφωνο.
-
Χρονια σου Πολλα Ταζιεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
-
Φραγκίσκο άλλη φορά να σηκώνεις το τηλέφωνο.
-
Χρόνια πολλά tazio!!!
-
Χρόνια πολλά Φράγκι!
-
Σας ευχαριστώ όλους.
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
Φραγκίσκο άλλη φορά να σηκώνεις το τηλέφωνο.Σου είπα ρε κούσαλο έτρωγα.
Για ρώτα όποιον θες εδώ μέσα, αν θα διέκοπτε το φαγητό του για να μιλήσει (ειδικά σε εσένα) στο τηλέφωνο. -
Χρόνια πολλά κι απεδώ ρε.
-
:xΧρόνια πολλά κι απεδώ ρε.
+1
-
:xΣτα μούτρα σου.
Πασχάλη ευχαριστώ. Αν ξεκινήσω να σου γράψω μήνυμα τώρα θα το τελειώσω μεθαύριο οπότε άστο καλύτερα.
-
Ετσι ε;
ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΙ! [#3]