-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Με ΟΣΑ ε?
Είπαμε, χαραμίζεσαι...Γίνεται κάπου πρωτάθλημα σφήνας και δεν το έχω ακούσει;
-
Μάνο είσαι προκατειλημένος μαζί μου.
Ξαναδιάβασε αυτά που έγραψα.
-
Νάσο η φωτό (με το μαύρο λεόν) του αυτοκινήτου σου είναι;
Πες μας για να προσέχουμε το μαύρο χάρο στο δρόμο...Αν θες, δώσε και πινακίδες
-
Νάσε, αυτό που υποστηρίζεις δεν στέκει, παρά μόνο στο όνομα αυτού που αρέσει σε εσένα μόνο να κάνεις. Μην επιμένεις λοιπόν..
-
Ε καλά δεν επιμένω τότε.
Απλά είπα ν'ανάψουν λίγο τα αίματα και να γελάσουμε.
Το λέον είναι μαύρο με άσπρες ζάντες.
-
Ρε συ!! Συγκεντρώσου ρε!!!
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Για το 'νομικής φύσεως' πρόβλημα μου, μάλλον δε κατάλαβες. Το θέμα είναι πως όταν τη κάνει την πατάτα κινούμενος ανάμεσα στα αυτοκίνητα τότε, αν γίνει η στραβή, να μη ζητάει τα ρέστα.
σωστος, σε επιασα τωρα...
Λάθη κάνουμε όλοι μας το κατά πόσο έχουμε το θάρρος να τα παραδεχτούμε είναι το ζητούμενο.
κ ξανα σωστος
Αλλά για να μη λέμε πολλά, κάνω την ίδια πρόταση και προς εσένα λοιπόν. Βολτούλα παρέα και με μοτοσυκλέτα και με αυτοκίνητο και μετά να καθίσουμε μαζί να συζητήσουμε πόσες φορές ενοχλήθηκε το αυτοκίνητο το δίκυκλο και πόσες το αντίστροφο. Μετά από αυτό θα είσαι ακόμη πιο βέβαιος ότι δεν τηρώ τον κώδικα.
Φιλικά όμορφα και ωραία μια και από τη πλευρά μου δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα.αυτο που λες δυστυχως δεν γινεται.. καθως ειναι τελειως διαφορετικοι οι ρυθμοι της μηχανης απο του αυτοκινητου ωστε να πηγαινουμε μαζι και σε μηχανη δεν ανεβαζω αλλους παρα μονο σε σπανιοτατες περιπτωσεις γιατι φοβαμαι για την σωματικη τους ακεραιοτητα.. βολτες με τα αμαξια παμε οσες θες
επισης αμα τυχει καμια μερα να ειμαστε στην ιδια καφετερια μεσω παρεας απο εδω μεσα, το συζητουμε κ το αναλυουμε οσο θελεις
-
Ο χρήστης After έγραψε:
6 χρονια εμεινα Ιταλια, και στον νοτο μαλιστα, που ειναι λιγοτερο ''Ευρωπαιοι''
Μες στις πολεις γινοταν πανικος, αλλα στις εθνικες ολοι ηξεραν να οδηγανε, και δεν εβλεπες χρεπια''Σόρρυ, δε σε κοροϊδεύω, αλλά στη Σικελία, τις δύο βδομάδες που είχαμε πάει διακοπές εκεί αναρωτιόμασταν αν δίνουν εξετάσεις για δίπλωμα ή αν τους το ταχυδρομούν στο σπίτι δι' αλληλογραφίας
Είδαμε δύο αυτοκίνητα, τα οποία στην προσπάθειά τους να προσπεράσουν βρήκαν με τους καθρέφτες τους στο αμάξι που προσπέρναγαν με αποτέλεσμα αντί να γυρίζεται η ταινία 'Ιπτάμενα Στιλέτα' να γυρίζεται η ταινία 'Ιπτάμενοι Καθρέφτες'. Πραγματικά τόση ατζαμίλα δεν έχω ξανασυναντήσει στο εξωτερικό, ούτε καν στο εσωτερικό.
-
Ο χρήστης aserf έγραψε:
6 χρονια εμεινα Ιταλια, και στον νοτο μαλιστα, που ειναι λιγοτερο ''Ευρωπαιοι''
Μες στις πολεις γινοταν πανικος, αλλα στις εθνικες ολοι ηξεραν να οδηγανε, και δεν εβλεπες χρεπια''Σόρρυ, δε σε κοροϊδεύω, αλλά στη Σικελία, τις δύο βδομάδες που είχαμε πάει διακοπές εκεί αναρωτιόμασταν αν δίνουν εξετάσεις για δίπλωμα ή αν τους το ταχυδρομούν στο σπίτι δι' αλληλογραφίας
Είδαμε δύο αυτοκίνητα, τα οποία στην προσπάθειά τους να προσπεράσουν βρήκαν με τους καθρέφτες τους στο αμάξι που προσπέρναγαν με αποτέλεσμα αντί να γυρίζεται η ταινία 'Ιπτάμενα Στιλέτα' να γυρίζεται η ταινία 'Ιπτάμενοι Καθρέφτες'. Πραγματικά τόση ατζαμίλα δεν έχω ξανασυναντήσει στο εξωτερικό, ούτε καν στο εσωτερικό.
Να σου πω δεν εχω παει Σικελια
Μεχρι Regio di Calabria εχω φτασει απο νοτο μερια
Παντως σε πιστευω, οντως μεσα στις πολεις παιζουν λιγο συγκρουμενα, παρολα αυτα στις εθνικες δεν υπαρχουν τετοιοι
Και δεν ξερω σε ποσες πολεις πηγες, αλλα αν παρατηρησες δεν υπαρχουν μεγαλοι δρομοι μεσα στις πολεις, οπως Κηφησιας, Συγγρου κτλ. -
Οι νότιοι Ιταλοί είναι στην πραγματικότητα βόρειοι Αφρικανοί.
Ίσως το ίδιο συμβαίνει και μ' εμάς όσον αφορά την οδηγική μας παιδεία.
-
Η ασχετοσύνη και η βλακεία έχουν φτάσει σε τέτοιο σημείο σήμερα, που πραγματικά δεν έχει πλέον νόημα να κάθεσαι να γράφεις το τι βλέπεις...
ΟΜΩΣ, οι βλάκες έχουν κάνει και οικογένειες, οπότε σημειώνω δύο εξώφθαλμα περιστατικά: στο πρώτο, SMART διπλοπαρκάρει έξω από S/M. Στο χώρο αποσκευών, τι άλλο από ένα κοριτσάκι .
Στο δεύτερο, πάνω σε παπί βρίσκεται μια ολόκληρη οικογένεια, 'μπαμπάς', 'μαμά' και το παιδάκι μπροστά-μπροστά... Υποσημείωση: ο 'μπαμπάς' μιλάει στο κινητό ...Και εις κατώτερα...
-
Αφού δεν κάπνιζε κιόλας, μια χαρά ήταν....
-
Ο χρήστης After έγραψε:
Το θεμα ειναι οτι σε οαλ τα κρατη που θελουν να λεγονται προηγμενα, οση ταχυτητα και να εχεις, μολις προσπερασεις αμεσως μπαινεις δεξια
Στην Ιταλια ταξιδευα προς Ρωμη με 160-190, με προσπερναγαν κατι θηρια με 200+, και μετα αμεσως εμπαιναν δεξια!!!
Δεν υπηρχε επισης περιπτωση την ωρα που ερχοσουν πατημενος, να σε κλεισει καποιος
Φοβισμενος απο Ελλαδα, εβλεπα φιλους και με αμαξια και με μηχανες να περνανε γρηγορα απο αριστερη λωριδα, νομιζοντας οτι μπορει καποιος να τους κλεισει βγαινοντας αριστερα χωρις να κοιταξει(Σημα κατατεθεν, Ελληνα οδηγου)
Ε, δεν επαιζε αυτο με τιποτα!Έχω κάνει δύο ταξίδια μέσω των αυτοκινητοδρόμων της Ιταλίας και έχω να σχολιάσω το εξής: Όντως μετά την προσπέραση μπαίνουν δεξιά. Οι κατασκηνωτές της μεσαίας είναι λίγοι και της αριστερής πραγματικά ελάχιστοι. Αλλά ενώ είσαι στη μεσαία και προσπερνάς τους δεξιούς με +40, είναι εντελώς στάνταρ ότι κάποιος που πάει με +5 ή +10 από τον μπροστινό του θα πεταχτεί (edit: την τελευταία στιγμή, έτσι ώστε να χρειαστεί να πέσεις στα φρένα!). Είναι η μόνη κακή συνήθεια που είδα να έχουν οι βόρειοι Ιταλοί, αλλά από ένα σημείο και μετά είναι προβλέψιμοι.
-
Ο χρήστης Hammer_ έγραψε:
Αλλά ενώ είσαι στη μεσαία και προσπερνάς τους δεξιούς με +40, είναι εντελώς στάνταρ ότι κάποιος που πάει με +5 ή +10 από τον μπροστινό του θα πεταχτεί (edit: την τελευταία στιγμή, έτσι ώστε να χρειαστεί να πέσεις στα φρένα!).Το ίδιο και στη Γερμανία...
-
Οκ την γλυτωσαμε και σημερα...
Οπως κατεβαινουμε την Αλεξανδρας, στριβω δεξια στον Αρειο παγο, και αμεσως μετα βγαζω φλας για αριστερα, και σταματαω οσο πιο αριστερα μπορω, ετσι ωστε να περιμενω να περασουν οσοι ερχονται απο το αντιθετο ρευμα(προς Αλεξανδρας)
*Οπως σας εχω πει, περισσοτερο κοιταω πισω οταν οδηγαω, παρα μπροσταΞαφνικα, και ενω περιμενα, ενα clio με μια κλασικη χαζογκομενα, ερχεται με μεγαλη ταχυτητα, αν υπολογισουμε τον δρομο και το οτι ημουν μπροστα σταματημενος
Με την μια(ειχα ηδη κουμπωσει την πρωτη), στριβω ευθεια το τιμονι(ημουν σιγουρος για το τι θα γινοταν), και βλεπω απο τον καθρεπτη οτι ουτε με ειδε ουτε τιποτα, και πλακωνεται στα φρενα
Φυσικα ηταν ηδη πολυ αργα, αλλα προλαβα και εκαψα τα λαστιχα, ετσι ωστε να φυγω μπροστα
Την γλυτωσα στο παρατριχα, αφου σταματησε ακριβως πανω στην θεση που ημουν εγω πρωτα
Αν επεφτε θα ηταν γερος τρακος, και ειχα και την κοπελα μεσαΚανει να περασει απο δεξια(ενω ειχα σταματησει αφου τα ειχα παιξει), και φυσικα ουτε συγνωμη ουτε τιποτα
Μαλιστα, ειχε και ενοχλημενο υφος!!!!!!Αντε στο διαολο μωρη μαλακισμενη, τραβα καρφωσου μονη σου σε καμια κολονα, μην παρεις και κανεναν στο λαιμο σου!
-
Ο χρήστης nasos έγραψε:
Ε καλά δεν επιμένω τότε.Απλά είπα ν'ανάψουν λίγο τα αίματα και να γελάσουμε.
Εγω πονταρω στον Νασο (χωρις να ειμαι 100% μαζι του σε αυτο που λεει) απλα θα βρει χωρο να κανει σφηνα αριστερα...μη ρωτατε το πως απλα θα βρει!
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Ε καλά δεν επιμένω τότε.
Εγω πονταρω στον Νασο (χωρις να ειμαι 100% μαζι του σε αυτο που λεει) απλα θα βρει χωρο να κανει σφηνα αριστερα...μη ρωτατε το πως απλα θα βρει!
Μόνο που η οδήγηση σε δημόσιο δρόμο δεν χωράει 'πονταρίσματα'.
-
Ο χρήστης Govus έγραψε:
Στο δεύτερο, πάνω σε παπί βρίσκεται μια ολόκληρη οικογένεια, 'μπαμπάς', 'μαμά' και το παιδάκι μπροστά-μπροστά... Υποσημείωση: ο 'μπαμπάς' μιλάει στο κινητό ...Εγώ είδα τις προάλλες και τετρακάβαλο. Στο παραπάνω, απλά πρόσθεσε ένα ακόμα παιδάκι, ανάμεσα στον μπαμπά και τη μαμά!
Και το πιο κουφό ακόμα; Ο μπαμπάς και η μαμά φοράγανε κράνος. Τα παιδιά, όχι.
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Ε καλά δεν επιμένω τότε.
Μόνο που η οδήγηση σε δημόσιο δρόμο δεν χωράει 'πονταρίσματα'.
No more bets please!
-
Ε, ναι. Πάντα υπάρχει κάποιος χώρος, ειδικά αν έχεις εξασκηθεί. Σαν να πετάει ένας επαγγελματίας του τσίρκου μαχαίρια μέσα στο πλήθος. Οι πιθανότητες είναι υπέρ του να βρει το κενό αντί για περαστικούς. Αλλά αυτόν που θα σταματήσει ή θα προχωρήσει πιο γρήγορα ο έμπειρος δεν θα τον προλάβει - μάλλον θα φταίει ο άλλος τότε.
Ζώα,Ζώα,Ζώα [#8]