-
screwdriver
Προσεχε τι λες, μπορει να σε διαβαζει ο ετερος διδυμος αδερφος, να ψαξει να σε βρει και μεχρι την συνταξιοδοτηση σου να ερθει να σε βρει να σε φαει λαχανο να'ουμε...
-
Παγκοσμια ημερα ζωων σημερα 4 Οκτωβριου!!!!!!!
Το νου σας ......
-
Χρόνια Πολλά!!!
-
Ευχαριστω!
-
Κι εγω!
-
Ζωο η κυριούλα με το 206 που βγήκε αέρα-πατέρα στην Όλγας από στενο αναγκάζοντας με σε τσαρούχωμα φρένων με το ΖΧ (τα χειρότερα φρένα από τη μεταπολίτευση), Μετά το μποκάρισμα κατάφερα και άλλαξα λωρίδα επειδή ευτυχώς δεν ερχόταν κανείς και γλιτώσαμε τα χειρότερα. Ξαναέστριψε μέσα στο επομενο στενο.
-
Ο χρήστης ast έγραψε:
Ξαναέστριψε μέσα στο επομενο στενο.Είναι ιδέα μου ή τα πιο άκυρα χωσίματα σε κεντρικούς γίνονται από ανθρώπους που θα ξαναστρίψουν στο επόμενο στενό;
-
Iσχύει αυτό, είναι άνθρωποι που έχουν αγοραφοβία. Με το που μπουν σε πολυσύχναστο δρόμο (αγχωμένοι ακριβώς επειδή θα μπουν σε αυτόν, γιαυτό κάνουν και βλακεία μπαίνοντας), με την πρώτη ευκαιρία ξαναβγαίνουν προσπαθώντας να βρουν την πολυπόθητη εσωτερική γαλήνη τους.
-
(bonus post)
Eγω απορω πως ζουμε ακομα....
-
Γκομενα με παπι να ανεβαινει αναποδα την δεξια λωριδα του τελους της Συγγρου, μετα την διχαλα. στο αριστερο κομματι που παει προς πειραια.
Αν δεν καταλαβατε που και τι ακριβως, μπηκε στο αριστερο κομματι της διχαλας που παει προς Πειραια, και στο τελος της κατηφορας στο βυθισμενο μερος εκανε αναστροφη και αρχισε να ανεβαινει παλι προς την Συγγρου. Την οποια αναστροφη εκανε αερα πατερα πιανοντας την δεξια λωριδα σε ολο το πλατος της. Μαζι της ειχε μαλακα που κατεβηκε απο το παπι πριν την αναστροφη και περπαταγε στο μικρο πεζοδρομιακι ακολουθωντας την.
τωρα, αμα πω τι σκεφτηκα εκεινη την στιγμη, θα μου τα χωνετε παλι...
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Ξαναέστριψε μέσα στο επομενο στενο.
Είναι ιδέα μου ή τα πιο άκυρα χωσίματα σε κεντρικούς γίνονται από ανθρώπους που θα ξαναστρίψουν στο επόμενο στενό;
Eιναι αυτοι που σε πείθουν ότι βγήκαν απλά για να σε ενοχλήσουν!!
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Γκομενα με παπι να ανεβαινει αναποδα την δεξια λωριδα του τελους της Συγγρου, μετα την διχαλα. στο αριστερο κομματι που παει προς πειραια.Αν δεν καταλαβατε που και τι ακριβως, μπηκε στο αριστερο κομματι της διχαλας που παει προς Πειραια, και στο τελος της κατηφορας στο βυθισμενο μερος εκανε αναστροφη και αρχισε να ανεβαινει παλι προς την Συγγρου. Την οποια αναστροφη εκανε αερα πατερα πιανοντας την δεξια λωριδα σε ολο το πλατος της. Μαζι της ειχε μαλακα που κατεβηκε απο το παπι πριν την αναστροφη και περπαταγε στο μικρο πεζοδρομιακι ακολουθωντας την.
Πίστεψε με, όλοι το ίδιο σκεφτόμαστε. Απλά δεν το κάνουμε.
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Αν δεν καταλαβατε που και τι ακριβως, μπηκε στο αριστερο κομματι της διχαλας που παει προς Πειραια, και στο τελος της κατηφορας στο βυθισμενο μερος εκανε αναστροφη και αρχισε να ανεβαινει παλι προς την Συγγρου. Την οποια αναστροφη εκανε αερα πατερα πιανοντας την δεξια λωριδα σε ολο το πλατος της. Μαζι της ειχε μαλακα που κατεβηκε απο το παπι πριν την αναστροφη και περπαταγε στο μικρο πεζοδρομιακι ακολουθωντας την.!!!!!!
Δεν εχω λογια....
Σημερα στο αντιστοιχο κομματι απο την αλλη κατευθυνση (απο ΣΕΦ / παραλια στην αριστερη στροφη προς Συγγρου): Ποδηλατες (!) να καθονται ακινητοι στην αριστερη και τη δεξια μερια, εκει στο βυθισμα, προσπαθωντας να φτασουν με ασφαλεια απο την αλλη μερια.
Για τ'ονομα του Θεου, δεν ειναι δρομος για ποδηλατα εκει. Ουτε στο Δελτα Φαληρου, ουτε η γεφυρα απο Καραισκακη -> Ποσειδωνος! Διπλα απο το δρομο με οριο 90km/h, προς παραλια μερια, υπαρχει πλατυς, αδειος δρομος καταλληλος για ποδηλατα. Και πανω απο το Δελτα υπαρχει τεραστιος πεζοδρομος για ασφαλη διοδο προς τη Συγγρου.
Σε αλλους δρομους, μπορουν τα ποδηλατα να πανε με τη ροη. Στους παραπανω, συγγνωμη αλλα δεν μπορουν!!!
Θελω εδω και πολυ καιρο να γραψω το παραπανω rant σε ποδηλατικα φορουμς αλλα δεν ειχα χρονο...
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Γκομενα με παπι να ανεβαινει αναποδα την δεξια λωριδα του τελους της Συγγρου, μετα την διχαλα. στο αριστερο κομματι που παει προς πειραια.
Αν δεν καταλαβατε που και τι ακριβως, μπηκε στο αριστερο κομματι της διχαλας που παει προς Πειραια, και στο τελος της κατηφορας στο βυθισμενο μερος εκανε αναστροφη και αρχισε να ανεβαινει παλι προς την Συγγρου. Την οποια αναστροφη εκανε αερα πατερα πιανοντας την δεξια λωριδα σε ολο το πλατος της. Μαζι της ειχε μαλακα που κατεβηκε απο το παπι πριν την αναστροφη και περπαταγε στο μικρο πεζοδρομιακι ακολουθωντας την.
Εγω θα περναγα αρκετα ξυστα, ωστε να της φυγει το σκατο....
-
Αλεξ...
Έστω οτι όπως πέρναγες ξυστά, τρόμαζε, έπεφτε, άνοιγε το κεφάλι της στο πεζοδρόμιο και έμενε σέκος...
Δε θα το είχες τύψεις όλη σου τη ζωή μετά? -
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Αλεξ...Έστω οτι όπως πέρναγες ξυστά, τρόμαζε, έπεφτε, άνοιγε το κεφάλι της στο πεζοδρόμιο και έμενε σέκος...
Δε θα το είχες τύψεις όλη σου τη ζωή μετά?Εστω οτι την πετυχαινα με το Αστρα με 80~90 που ειναι το οριο, την ωρα που ηταν καθετα στο δρομο, στη λωριδα μου....
Τι πιθανοτητες ειχα να υπαρχει PC στο κελι 33 στο Κο-ρυυυυυ-δα-λό;;;;;;;
Να σου πω την αληθεια....
Αυτη καποιον θα τον στηλει πισω αποτα καγκελα.... 99% -
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
Εγω θα περναγα αρκετα ξυστα, ωστε να της φυγει το σκατο....
εγώ Βάγκνερ θα τις έπιανα κάτι άλλο............
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Αλεξ...Έστω οτι όπως πέρναγες ξυστά, τρόμαζε, έπεφτε, άνοιγε το κεφάλι της στο πεζοδρόμιο και έμενε σέκος...
Δε θα το είχες τύψεις όλη σου τη ζωή μετά?Οχι. Κατηγορηματικα ΟΧΙ. Αυτο που σκεφτηκα εγω εκεινη την στιγμη ηταν 'πατηστε την καποιος την καριολα'.
Ξερω, ειμαι υπανθρωπος. Στα μου ομως.
-
-
Ε μα ρε παιδια, εκανε αυτο που εκανε ο τυπας στην ΑΟ, αλλα σε τυφλη στροφη και με μηχανακι. Sorry αλλα δεν μπορω να νοιαστω εστω και στο ελαχιστο για το τι θα παθει.
Ζώα,Ζώα,Ζώα [#8]