-
ΖΩΑ όσοι κοιμούνται στο τιμόνι το πρωί!πιέτε έναν καφέ πρώτα ρεεεε
ΤΕΡΑΣΤΙΟ ζώο ο μαλάκας με το συρόμενο μου άλλαξε λωρίδα ενώ ήμουν δίπλα του και αναγκάστηκα να βγω λίγο στο χώματα παρά τις κόρνες/φώτα
Επίσης αμα ξαναδώ άτομο να πατάει φρένο χωρίς λόγο και με κανέναν μπροστά του,ειδικά σε εγνατίες-περιφερειακούς θα ακούσει πολλά καινούργια τραγουδάκια που έμαθα
-
Ο χρήστης v@silis έγραψε:
Επίσης αμα ξαναδώ άτομο να πατάει φρένο χωρίς λόγο και με κανέναν μπροστά του,ειδικά σε εγνατίες-περιφερειακούς θα ακούσει πολλά καινούργια τραγουδάκια που έμαθα
Ενα απο τα πραγματα που με εκνευριζουν αφανταστα, και οσοι δεν το ξερετε, μια απο τις κυριες αιτιες που γινονται καραμπολες στους αυτοκινητοδρομους παγκοσμιως
Θα ηθελα να ηξερα πραγματικα ποιος ο λογος που το κανουν αυτο
Εχω εναν θειο που μια φορα μπηκα στο αμαξι του και το εκανε στην κηφισιας, αλλα οσες φορες και αν ρωτησα δεν πηρα απαντηση
Στην υπολοιπη ζωη του ειναι νορμαλ, οταν καθεται πισω απο το τιμονι ειναι λες και του πατας κουμπι και ΧΑΖΕΥΕΙ αποτομα
Τελικα η οδηγηση για μερικους ειναι ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟ πραγμα -
Όπως και η τήρηση αποστάσεων ασφαλείας.
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Όπως και η τήρηση αποστάσεων ασφαλείας.Στην Ελλαδα τουλαχιστον ειναι αδυνατον να κρατησεις αποστασεις ασφαλειας
Ή καποιος θα σου κολλησει απο πισω, ή θα χωθει καποιος αναμεσα μπροστα
Εγω το εχω πει, σωτηρια για αυτην την χωρα δεν υπαρχει
Ειμαστε καταραμενοι -
Πολλοι πατάνε φρένο απο ανασφάλεια. Εχω πετύχει απειρους που σε επαρχιακό δρόμο, ευθεία των 90-100χ.α.ω πατανε φρενο οταν έρχεται αυτοκίνητο απο το αντίθετο ρευμα. Χωρίς λογο και ουσία. Απλώς επειδή έρχεται καποιος απο απέναντι. Παρατηρήστε το...
-
Kαι καλά στον επαρχιακό, το καταλαβαίνω. Έλλειψη μπαριέρας, πιθανότατα υψηλή ταχύτητα του απέναντι (τουλάχιστον όπως μπορεί να την αντιληφθεί την υψηλή ταχύτητα κάποιος), ας πούμε οτι τους δικαιολογώ...
ΣΕ ΕΘΝΙΚΗ ΜΕ 3 ΛΩΡΙΔΕΣ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΕΝΩ ΚΙΝΟΥΝΤΑΙ ΜΕ 100 ΣΤΗ ΜΕΣΑΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥΣ Ή ΔΙΠΛΑ ΤΟΥΣ, ΓΙΑΤΙ;;;;
-
Ο χρήστης gmantz έγραψε:
Πολλοι πατάνε φρένο απο ανασφάλεια. Εχω πετύχει απειρους που σε επαρχιακό δρόμο, ευθεία των 90-100χ.α.ω πατανε φρενο οταν έρχεται αυτοκίνητο απο το αντίθετο ρευμα. Χωρίς λογο και ουσία. Απλώς επειδή έρχεται καποιος απο απέναντι. Παρατηρήστε το...Και το χειρότερο από όλα...
Πατάνε φρένο για να άλλάξουν λωρίδα στις ευθείες της ΕΟ, χωρίς να υπάρχει κανένας άλλος δίπλα τους ή γύρω τους. -
να γραψω και εγω το παρθενικο μου ισως ποστ εδω
οδηγος μηχανης μεσαιου κυβισμου χτες το βραδυ στις 10 επιδιωξε και με προσπερασε πανω στην αερογεφυρα που συνδεει την καλλιροης με την συγγρου ακριβως πανω στο σημειο που κλεινει η αερογεφυρα σε αριστερη στροφη. αρχικα τον ειδα οταν ανεβαιναμε πανω στην αερογεφυρα να καθετε πισω στο κεντρο τοσο κοντα ομως που καλα καλα δεν φαινοταν ο μπροστινος τροχος του και λεω αποκλειεται να θελει να κανει τοση μαλακια να με περασει..(σημειωνω οτι μπροστα μου σε ολο το μηκος της η αερογεφυρα ειχε αυτοκινητα που κινουνταν)
κιομως TO ΠΟΥΤΑΝΑΚΙ την εκανε και με αναγκασε εμενα να πεσω στα φρενα (μπηκε ABS) για να μην τον στειλω απο κατω για αλμα απο γεφυρα 10 μετρων με βαθμο δυσκολιας 4,5...ο μουλος οχι μονο προσπερασε απο δεξια ΑΓΓΙΖΟΝΤΑΣ τον καθρεπτη μου αλλα ακριβως πανω στην κορυφη της στροφη εκλεισε αποτομα μπροστα μου...(εξου και το δικο μου αποτομο φραναρισμα)
-
Ο χρήστης MAD-MAX-13 έγραψε:
να γραψω και εγω το παρθενικο μου ισως ποστ εδωοδηγος μηχανης μεσαιου κυβισμου χτες το βραδυ στις 10 επιδιωξε και με προσπερασε πανω στην αερογεφυρα που συνδεει την καλλιροης με την συγγρου ακριβως πανω στο σημειο που κλεινει η αερογεφυρα σε αριστερη στροφη. αρχικα τον ειδα οταν ανεβαιναμε πανω στην αερογεφυρα να καθετε πισω στο κεντρο τοσο κοντα ομως που καλα καλα δεν φαινοταν ο μπροστινος τροχος του και λεω αποκλειεται να θελει να κανει τοση μαλακια να με περασει..(σημειωνω οτι μπροστα μου σε ολο το μηκος της η αερογεφυρα ειχε αυτοκινητα που κινουνταν)
κιομως TO ΠΟΥΤΑΝΑΚΙ την εκανε και με αναγκασε εμενα να πεσω στα φρενα (μπηκε ABS) για να μην τον στειλω απο κατω για αλμα απο γεφυρα 10 μετρων με βαθμο δυσκολιας 4,5...ο μουλος οχι μονο προσπερασε απο δεξια ΑΓΓΙΖΟΝΤΑΣ τον καθρεπτη μου αλλα ακριβως πανω στην κορυφη της στροφη εκλεισε αποτομα μπροστα μου...(εξου και το δικο μου αποτομο φραναρισμα)
Εδω εχει παει να με ριξει και εμενα, στο ιδιο σημειο, αλλη μηχανη, ενω ημουν και εγω με την μηχανη
Το τι εγινε μετα δεν το λεω, για να μην με πειτε καγκουρα, παντως ακομα θα τρεμει ο βλακας οδηγοςTaurus, ισως βλεπουν κατι που δεν το βλεπουμε εμεις
Ισως εχουν την 5η αισθηση και βλεπουνε αλλα πραγματα μπροστα τους
''I see dead people'' -
Οταν σε ΑΚΡΙΒΩΣ ΙΔΙΟ σκηνικο εγω απλα δεν φρεναρα (με την λογικη 'αμα θελει και νομιζει οτι μπορει, ας περασει, εγω δεν θα κυνηγαω μπαριερες για παρτη του), ειχες πεσει να με φας, λεγοντας οτι 'τον εκλεισα επιτηδες', οτι ειμαι υπανθρωπος, δολοφονος, και οχι μονο εσυ, και αλλοι εδω μεσα.
-
kacey, The Revenge.....
(Πλάκα κάνω...μην παρεξηγηθείς!)
-
[quote='After']
ΝΑΙΘα παει η βενζινη 5[u][b]
-
Ισως εχουν την 5η αισθηση και βλεπουνε αλλα πραγματα μπροστα τους
''I see dead people''αποκλειεται!τα καθρεφτακια τα εχουν βγαλει
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Οταν σε ΑΚΡΙΒΩΣ ΙΔΙΟ σκηνικο εγω απλα δεν φρεναρα (με την λογικη 'αμα θελει και νομιζει οτι μπορει, ας περασει, εγω δεν θα κυνηγαω μπαριερες για παρτη του), ειχες πεσει να με φας, λεγοντας οτι 'τον εκλεισα επιτηδες', οτι ειμαι υπανθρωπος, δολοφονος, και οχι μονο εσυ, και αλλοι εδω μεσα.Δυστυχώς, στους περισσότερους από εμάς, έχουν τύχει ανάλογα περιστατικά. Εξυπακούεται ότι ο Mad-Max (Κωνσταντίνος;) έχει την κατανόηση και την 'συμπάθεια' μας για την περίπτωση με τον παπ@ρα. Αυτό συμβαίνει όμως ακριβώς γιατί έκανε ότι μπορούσε για να αποφύγει το ατύχημα και η μόνη συνέπεια ήταν τα τσακισμένα νεύρα του μετά.
Σκέψου το λίγο, Kacey. Τι είναι προτιμότερο; Να πέσεις στα φρένα με την ψυχή στο στόμα και μετά να γράφεις έξαλλος την εμπειρία σου εδώ μέσα, ή να μην 'προσπαθήσεις' τόσο πολύ, να περάσεις πάνω από τα μυαλά κάποιου που δεν είχε την στοιχειώδη κρίση να προστατεύσει τον εαυτό του και μετά να τρέχεις με δικαστήρια, με συγγενείς του θύματος κλπ;
Η μ@λ@κία που δέρνει πάρα πολλούς Έλληνες οδηγούς και αναβάτες είναι ατέλειωτη, αλλά οι συνέπειες της βλακείας τους θα πρέπει να είναι τσουχτερά πρόστιμα και αφαίρεση αδειών κυκλοφορίας, όχι θάνατος και μόνιμες αναπηρίες. Τουλάχιστον στον βαθμό που περνά από το χέρι μας.
-
[quote='UnHackAble'][quote='After']
-
να διευκρινησω οτι αν το ειχα παρει πρεφα την στιγμη που ετοιμαοταν να με περασει απο δεξια πανω στην γεφυρα και εγω θα εκλεινα διακριτικα για να μην τον αφησω να περασει...
δυστυχως το πηρα χαμπαρι απο το τσικ στο κα8ρεπτη...οταν πλεον βρεθηκε μπροστα μου αν τον ακουμπαγα και επεφτε το μουλικο θα μπορουσε να ισχυριστει οτι πηγα να τον περασω και τον εκλεισα...εξου και τον απεφυγα με οποιον τροπο μπορουσα στολιοντας τον με μπολικα γαλλικα και χειρονομιες τα οποια και ακουσε και ειδε λογο κινησης...
-
Πάλι καλά που δεν ήρθε κάποιος να πέσει επάνω σου από τους πίσω Κωνσταντινε! Γιατί το συγκεκριμένο μαλακισμένο ούτε χαμπάρι δεν θα πήρε για το πόσο κοντά έφτασε να κάνει παρέα στον Αγιο Πέτρο!
-
Ο χρήστης kotetsi έγραψε:
Δεν είναι μόδα... πρόβλημα στην κωδικοποίηση χαρακτήρων του browser που χρησιμοποιείς είναι. Εγώ βλέπω κανονικά το σύμβολο του ευρώ.
test: �
Έτσι ακριβώς. Και το Safari το συγκεκριμένο σύμβολο μου το δείχνει ως ερωτηματικό μέσα σε μαύρο ρόμβο. Εκνευριστικό, αλλά δεν νομίζω ότι μπορεί να γίνει κάτι.
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Οταν σε ΑΚΡΙΒΩΣ ΙΔΙΟ σκηνικο εγω απλα δεν φρεναρα (με την λογικη 'αμα θελει και νομιζει οτι μπορει, ας περασει, εγω δεν θα κυνηγαω μπαριερες για παρτη του), ειχες πεσει να με φας, λεγοντας οτι 'τον εκλεισα επιτηδες', οτι ειμαι υπανθρωπος, δολοφονος, και οχι μονο εσυ, και αλλοι εδω μεσα.Σου εχω στειλει ηδη πμ, και εχω πει οτι κακως σου ειχα επιτεθει
Αργοτερα μιλησα και με τον wagner και καταλαβα ποιους οδηγους μοτοσυκλετων ειναι που βριζετε(που βριζω και εγω φυσικα, και ακομη χειροτερα)Εγω παντως δεν τον εριξα αργοτερα(εννοειται), αλλα την τρομαρα την πηρε, και σιγουρα θα ξανασκεφτει πριν κανει αναλογη βλακεια, που θα μπορουσε να με ριξει αν δεν τον ειχα δει και ειχα παρει την γραμμη της στροφης, που ειχα το δικαιωμα να την παρω(τελεία)
-
[quote='kotetsi'][quote='UnHackAble'][quote='After']
Ζώα,Ζώα,Ζώα [#8]