-
Μετά το 407 Coupe ήρθε και η σειρά της Laguna να αποκτήσει εκπρόσωπο.
Η κατηγορία πάντως έχει πάρει τα πάνω της μετά τα Α5 και Passat Coupe και C5 coupe που θα κυκλοφορήσουν μελλοντικά. -
Η κατηγορία πάντως έχει πάρει τα πάνω της μετά τα Α5 και Passat Coupe και C5 coupe που θα κυκλοφορήσουν μελλοντικά. -
-
WTF ??
-
Ο χρήστης technik έγραψε:
WTF ??μη μου πεις οτι θεωρείς οτι το αμάξι βλέπεται
αισχος
προτιμώ το Tiida από αυτό
αμα το δω εξω στο δρομο θα ξερασω -
Ο χρήστης vengas έγραψε:
WTF ??
μη μου πεις οτι θεωρείς οτι το αμάξι βλέπεται
αισχος
προτιμώ το Tiida από αυτό
αμα το δω εξω στο δρομο θα ξερασωΑπεναντίας, τα αρχικά, το αντίθετο σημαίνουν. Απαίσιο!
-
η μασκα δε παλευεται στο κουπε καθολου...ειδικα τη στιγμη που υπαρχει ενα 407 και ενα 406 στο δρομο...
καπου στο αρθρακι γραφει για φουεγκο
-
Καλά ξεμείνανε από σχεδιαστές στην Γαλλία?
-
Αθανατη Γαλλικη φινετσα.
Μηπως προσλαβανε κορεατες σχεδιαστες για να πέσουν τα εξοδα ρε;
-
Οσο fun κ αν ειμαι τις renault αυτο το πραγμα σιγουρα κανει κακο στα ματια μας.
Η φωτο στο αυτοκιτοκουτσομπολιστικο περιοδικο μαλλον για κακογουστο αστειο μου κανει!
Εγω εχω βρει μια ποιο Βλεπομενη version! που μαλλον αγγιζει ποιο πολυ την πραγματικοτητα!
http://trans.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_carnews_20_26/06/2007_195181 -
Αυτό καλό ειναι
αν εξαιρεσεις τη μούρη το υπόλοιπο καλό ειναι -
Πραγματικά αυτό που χρειάζεται αυτή τη στιγμή η Renault είναι ένα coupe στη μεσαία κατηγορία??
-
Μπράβο Παύλο που έβαλες την εικόνα σε λινκ και μας προστάτεψες από ένα ανεπιθύμητο αρχικό σοκ. Το σωστό θα ήταν όμως να έβαζες και μια προειδοποίηση ότι όποιος κάνει κλικ στο λινκ το κάνει με δική του ευθύνη κλπ, για να είσαι και νομικά καλυμένος. Διότι αν και είσαι φίλος, όσο περνάει η ώρα και θυμάμαι τι είδα, σκέφτομαι να σε μηνύσω.
-
Αμέσως να θάψετε... Και αν βγει έτσι;;;
@νδρέας
-
από το Hollywood extra
-
Ο χρήστης meco έγραψε:
Πραγματικά αυτό που χρειάζεται αυτή τη στιγμή η Renault είναι ένα coupe στη μεσαία κατηγορία??Γιατί όχι; Οτιδήποτε μπορεί να ανεβάσει την εικόνα της εταιρείας είναι θεμιτό. Μην ξεχνάμε ότι θέλουν να δείξουν ότι στοχεύουν πιο ψηλά, οπότε ένα όμορφο (δεν ξέρουμε αν θα είναι ικανό) κουπέ μπορεί να τους βολεύει. Συν το γεγονός ότι μάλλον τα κουπέ θα ξαναγίνουν in!
Μικρό μόλις βγαίνει, το Clio είναι του 2005 και μόλις μπήκε καινούριος κινητήρας, το νέο Megane ετοιμάζεται σε λίγο καιρό, η Laguna επίσης μόλις βγαίνει, τα Scenic-Espace αντέχουν ακόμα...μόνο κουπέ και τζιπ λείπει από την γκάμα, και μάλλον τώρα θα καλυφθεί η μια έλλειψη.
Me 3,5αρη πάντως κινητήρα ικανό μάλλον θα είναι, αμφιβάλλω αν θα πουλήσει όμως! Η φωτό του tractioner με εμπνέει, δεν ξέρω αν θα έδινα τόσα λεφτά για το συγκεκριμένο...
-
+1
Και να σημειωθεί ότι το τζιπ είναι έτοιμο (σε συνεργασία με τη Samsung) όπως και το καινούριο Espace.
@νδρέας
-
Μια ακόμη εκδοχή κάποιου photoshopά (όπως και όλες οι υπόλοιπες)
@νδρέας
-
Ο χρήστης mika_hakkinen έγραψε:
Renault Laguna Coupe