-
-
-
ΝΙΠΑ
το Peugeot 207 1.6 110ps που εχω το έχω από 20/7/2006 (ήδη 1 χρόνο και κάτι). Μήπως είναι σκόπιμο να αλλάξω τα λάδια παρόλο που έχω κάνει μόνο 5.200 km και τι λάδια μου συνιστάς ? το κυκλοφορώ σε ποσοστό 60% έξω και 40% πόλη. Μήπως πρέπει να επιλέξω κάποιο είδος λαδιού ανάλογα με το αν κινείται στην πόλη ή έξω ή είναι άσχετο ?
-
Ο χρήστης ΝΙΠΑ έγραψε:
Όσον αφορά την οδική συμπεριφορά φίλε meco σε καμία περίπτωση δεν θα έλεγα οτι το Golf είναι καλύτερο. Το 207 είναι παιχνίδι στα χέρια σου.
Για τα υπόλοιπα που αναφέρεις θα συμφωνήσω, (χώροι,αίσθηση, ποιότητα άνεση)
Ακόμη όμως δεν εμπιστεύομαι τους TSi.
ΦιλικάMάλλον δεν έχεις οδηγήσει το Golf.
-
Ο χρήστης ΝΙΠΑ έγραψε:
Όσον αφορά την οδική συμπεριφορά φίλε meco σε καμία περίπτωση δεν θα έλεγα οτι το Golf είναι καλύτερο. Το 207 είναι παιχνίδι στα χέρια σου.
Για τα υπόλοιπα που αναφέρεις θα συμφωνήσω, (χώροι,αίσθηση, ποιότητα άνεση)
Ακόμη όμως δεν εμπιστεύομαι τους TSi.
ΦιλικάMάλλον δεν έχεις οδηγήσει το Golf.
-
Εγώ που τα οδήγησα και τα 2, θα συμφωνήσω με τον ΝΙΠΑ. Πολύ πιο διασκεδαστικό το 207. Φυσικά το γκολφ έχει άλλες αρετές.
-
drdino
Τι εννοείς άλλεσ αρετές έχει το Golf ? Που είναι δηλαδή φανερά καλύτερο ? Μήπως στην ανεξάρτητη πίσω ανάρτηση που δεν έχει δηλαδή ημιάκαμπτο όπως έχει το 207
-
Mεγαλύτερο αυτοκίνητο, κάπως καλύτερους χώρους έχει σίγουρα, πιο ποιοτικό στην όψη/αφή εσωτερικό. Όσον αφορά την ανάρτηση, στα χαρτιά είναι σίγουρα καλύτερα. Στην πράξη, εκεί που υπερέχει είναι στην απόσβεση των εγκάρσιων ανωμαλιών στον δρόμο. Από κει και πέρα, στην συμπεριφορά του δεν μπορώ να πω ότι με ενθουσίασε τόσο. Εκεί που σίγουρα υπερτερεί είναι στο ότι μπορείς να το πάρεις με το dsg, μια επιλογή που το 207 δεν έχει.
-
Φιλε να ξερεις αφου εισαι ηδη κατοχος 207 η lion σου κανει αυτοματος εκπτωση 500Ε σε οποιοδηποτε καινουργιο αγορασεις. Να το θυμασε σε περιπτωση που το πουλησεις σε ιδιωτη, μπορει να σε συμφερει ανταλλαγη
-
Τι ακριβώς σημαίνει αυτό που λες; Ισχύει μόνο για το 207 ή γενικά για οποιοδήποτε πεζό;
-
Ψήθηκες για rallye;
-
RC...
-
Nα γνωριζετε οτι αν εχετε στο ονομα σας μια αδεια αυτοκινητου Πεζο και πατε στην Lion για προσφορα καινουργιου, (στο ιδιο ονομα) θα σας κανει αυτοματα επιπλεο εκπτωση Ε500 στην οποιαδηποτε αγορα σας.
-
Σε εμένα γιατί δεν το κάνανε;
-
Ο χρήστης jimskord έγραψε:
Nα γνωριζετε οτι αν εχετε στο ονομα σας μια αδεια αυτοκινητου Πεζο και πατε στην Lion για προσφορα καινουργιου, (στο ιδιο ονομα) θα σας κανει αυτοματα επιπλεο εκπτωση Ε500 στην οποιαδηποτε αγορα σας.και λιγα δινει!
-
Φίφες θα πρεπε να μας κάνουν.
-
Απορω που μου το λες.
Και εγω απο 106 σε 206 αλλα και η ξαδερφη μου απο 206 σε 307
επωφεληθηκαμε της 'ειδηκης' αυτης εκπτωσης[/quote] -
Κοίτα, στο 406 που πήραμε όντως μας είχανε κάνει έκπτωση λόγω κατοχής άλλο πεζό, ποσό δεν θυμάμαι. Στο 307 δεν μου κάνανε έκπτωση αλλά διάφορα δώρα. Για προσφορά για 207rc/gt που πήγα δεν μου είπαν τπτ, ενώ ήξεραν ότι έχω 307 και θα το κάνω και ανταλλαγή.
-
Σε σχεση με τα 2 χτυπα το rallye..Στους τυφλους ο μονοφθαλμος βαλισευει.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Εγώ που τα οδήγησα και τα 2, θα συμφωνήσω με τον ΝΙΠΑ. Πολύ πιο διασκεδαστικό το 207.Παιδιά τι να πω τώρα. Οπως νομίζετε...
Αλλαγή 207 με ποιό?