-
Άτιμη ράτσα είμαστε ρε γμτ....ούτε τη χαρά του άλλου δεν δεχόμαστε αν δεν εμπίπτει στα δικά μας κριτήρια.
Πως το λένε αυτό το 'ρητό¨?...'να ψοφήσει η κατσίκα του γείτονα'..? -
Ούτε 2 λεπτά δεν πέρασαν από την δημοσίευση του ποστ μου και τσουπ πετάχτηκε....
Άντε σειρά έχουν και οι υπόλοιποι... -
Ο χρήστης nikstar έγραψε:
Ούτε 2 λεπτά δεν πέρασαν από την δημοσίευση του ποστ μου και τσουπ πετάχτηκε....
Άντε σειρά έχουν και οι υπόλοιποι...μην ασχολεισαι με τρολ.
-
Άντε σειρά έχουν και οι υπόλοιποι...πρόσεχε πως μιλάς...
Αν θες να ακούσεις ότι το αυτοκίνητο σου είναι η καλύτερη επιλογή της κατηγορίας να πας σε άλλο φόρουμ να το ακούσεις ...
Το φόρουμ είναι ανοικτό σε όλα τα μέλη , είτε σου αρέσει είτε όχι...Αν δεν το κατάλαβες το φόρουμ απευθύνεται και σε εραστές της οδήγησης , και εκει το 4τροχο σου είναι πατος, πως να το κάνουμε;;
-
Ο χρήστης italakias έγραψε:
-
Αν ξέρεις αγγλικά, υπάρχουν και άλλα φόρουμ, που θα μπορείς να εκφράσεις την άποψή σου και** να πεις την γνώμη σου ελεύθερα**...
Άντε σειρά έχουν και οι υπόλοιποι...Έχεις μια πολύ όμορφη αντίληψη της λέξης 'ελεύθερα' απ'ότι βλέπω.. Ψήσου να ξεκινήσεις το δικό σου δημοκρατικό forum να το διαχειρίζεσαι κιόλας έτσι καλά όπως ξέρεις... θα μαζέψει πολύ κόσμο.. δίκαιο κόσμο.. (άσε που θα χ3στείς και στο χρήμα από τα ads )
@nb100 πιστεύω του πάει, απλά να ξέρεις πως αυτό που αγόρασες είναι διακοσμητική μπούκα και όχι εξάτμιση (απ ότι είδα στις φωτο που είχες ανεβάσει πριν το edit)
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
καλα μαγκα μου εισαι για πολλα φιλακια.
**Αν δεν το κατάλαβες το φόρουμ απευθύνεται και σε εραστές της οδήγησης , και εκει το 4τροχο σου είναι πατος, πως να το κάνουμε;;
**ενω το δικο σου ε ,τι να σου πω ,μιλαμε για το απολυτο εργαλειο της ζμπορ αυτοκινησης.
το δικο σου και η F40 -
Ο χρήστης italakias έγραψε:
Το θέμα είναι ότι γίνανε πολλά.
Μήπως έχει κανείς κανα εντομοκτόνο να τα διώξουμε;;;;πρόσεχε πως μιλάς...
Γιατί;;;;;
το φόρουμ απευθύνεται και σε εραστές της οδήγησης
Γεια σου σου ρε lover :
(για να έρθω και εγώ στο επίπεδό σου) -
edit mod
ο εραστής...
-
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
Αν δεν το κατάλαβες το φόρουμ απευθύνεται και σε εραστές της οδήγησης , και εκει το 4τροχο σου είναι πατος, πως να το κάνουμε;;
Ρε φιλε συγγνωμη κι ολας αλλα το φορουμ απευθυνεται σε ολο τον κοσμο και στο συγκεκριμενο θεμα γινεται αναφορα σε ενα συγκεκριμενο μοντελο. Μαλιστα γραφουν εδω πολλοι ιδιοκτητες του. Το θεωρω τουλαχιστον προσβλητικο και αγενες να μπαινεις και να λες 'φιλε το αυτοκινητο σου ειναι πατος'.
Αφου το πιστευεις αυτο δεν υπαρχει καν λογος να μπαινεις εδω μεσα και να παρακολουθεις τη συζητητση, ποσο μαλλον να γραφεις μονο κ μονο για να προκαλεσεις αντιδρασεις.
-
Ο τρόπος μπορεί να είναι προσβλητικός, αλλά την ουσία δεν την εμποδίζει κανείς. Όποιος θέλει να βαυκαλίζεται για την επιλογή του, δεν έχει θέση στην παρούσα κοινότητα. Over and out, τέλος τα off-topic, το θέμα μας είναι το Chevrolet Cruze. Οποιαδήποτε παρέκκλιση από αυτό σημαίνει σβήσιμο και warn.
-
Καιρός ήταν και ο mod να πάρει θέση και να μην υποστηρίζει αυτούς που ειρωνεύονται, με την δικαιολογία ότι είναι δημόσιο φόρου και ο καθένας μπορεί να λέει την άποψή του.
-
Καιρός ήταν και ο mod να πάρει θέση και να μην υποστηρίζει αυτούς που ειρωνεύονται, με την δικαιολογία ότι είναι δημόσιο φόρου και ο καθένας μπορεί να λέει την άποψή του.**Το φορουμ ειναι δημοσιο και ο καθενας εχει το δικαιωμα να λεει την γνωμη του αρκει να μην παραβαίνει τον κανονισμο.Αν θελετε ολοι να λιβανιζουν το αμαξι που αγορασατε μαλλον είσαστε σε λαθος φορουμ.Μεγαλυτερη αναλυση δεν θα γινει επι του θεματος ,αρχιζουν τα σβησιματα και τα warn[mod] **
-
Ο χρήστης nb100 έγραψε:
Παιδιά μόλις ήρθε η εξάτμιση που παράγγειλα μέσο ebay από την Αυστραλία ακούω σχόλια.
Του παει η αποληξη,αλλα μαλλον προεξεχει λιγο παραπανω
-
Μια πλάκα έκανα και οι έχοντες τη μύγα αμέσως μυγιάστηκαν... Ξεκολλήστε, τώρα αρχίζουν οι καλές οι ζέστες.
Στο θέμα μας, δεν με χαλάει, ωραία φαίνεται αν και ένα μικρό κοψιματάκι σε εκείνο το σημείο ίσως να έδειχνε καλύτερα.
Μάλλον δεν θα υπάρχει κάτι ανάλογο για το δικό σου αυτοκίνητο για αυτό και μπαίνεις εδώ δεν σε παρεξηγώ.
Λίγο ατυχές το σχόλιό σου:
-
Παρτε ιδεες
http://www.superichmotors.com/front/php ... ay_group=1 -
Μου αρέσει αν και υπερβολή οι 4 μπούκες
-
Ο χρήστης stoilas έγραψε:
Μου αρέσει αν και υπερβολή οι 4 μπούκεςΕγω δεν θα εβαζα τις 4 αλλα θα σκεφτομουν τις 2 απο αριστερα
-
Κατι ακουσα οτι ο ecotec παιρνει τσιπ για +15 αλογα ( οχι οτι τα χρειασεται ).Ξερετε κατι?
Chevrolet Cruze