-
το cruze δεν ειναι insignia ,ειναι astra....χωρις watts και ηλεκτρικες αναρτησεις.
καλο θα ηταν να ειμαστε αντικειμενικοι απεναντι στα αυτοκινητα. -
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Και τι σχεση εχει το τι σημαινει το πατζερο στα Ισπανικα;Το πως θα ονομασει η καθε εταιρια τα μοντελα της ανα τον κοσμο ειναι στην διακριτικη της ευχερεια.
Καμια φορα γινονται και αστοχιες (βλ.πατζερο στην Ισπανια).
Το οτι στην Κορεα πωλειται με αυτο το ονομα δεν το κανει λιγοτερο chevrolet. -
Ο χρήστης cruzakias έγραψε:
Και τι σχεση εχει το τι σημαινει το πατζερο στα Ισπανικα;
Το πως θα ονομασει η καθε εταιρια τα μοντελα της ανα τον κοσμο ειναι στην διακριτικη της ευχερεια.
Το οτι στην Κορεα πωλειται με αυτο το ονομα δεν το κανει λιγοτερο chevrolet.Ειναι αστοχια που το κυκλοφορει με αυτο το ονομα;Αλλωστε εχει αγορασει την daewoo πριν λιγα χρονια η σεβρολετ οποτε με αυτο το ονομα πουλαει καλυτερα στους ντοπιους.
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Και τι σχεση εχει το τι σημαινει το πατζερο στα Ισπανικα;
Το πως θα ονομασει η καθε εταιρια τα μοντελα της ανα τον κοσμο ειναι στην διακριτικη της ευχερεια.
Το οτι στην Κορεα πωλειται με αυτο το ονομα δεν το κανει λιγοτερο chevrolet.Ειναι αστοχια που το κυκλοφορει με αυτο το ονομα;Αλλωστε εχει αγορασει την daewoo πριν λιγα χρονια η σεβρολετ οποτε με αυτο το ονομα πουλαει καλυτερα στους ντοπιους.
Ναι το θεωρω αστοχια.Οταν θελεις να πλασαρεις ενα αυτοκινητο ως 'παγκοσμιο',τοτε τοτε ακολουθεις την ιδια πολιτικη (τουλαχιστον για τα βασικα οπως το ονομα ) σε ολες τις αγορες.
-
edit
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
έχει σπορ στυλ;;
Πως το οριζεις το σπορ;;;Κλασσικη αμερικ(λ)ανια είναι...
Χοντροκομμενο με έντονα στοιχεία εντυπωσιασμού...Επιτελους το παραδεχτηκες οτι το αυτοκινητο σε εχει εντυπωσιασει
Συμπέθερε για να ξεκαθαρίσω την θέση μου: Το αμαξάκι είναι μια χαρά για τα λεφτά του. Αλλά μην αυταπατάστε ότι δώσατε 14.000 και πήρατε ότι οι άλλοι πληρώνουν 25.000. Η διαφορά δεν είναι μόνο στο όνομα. Είναι ένα τίμιο, όμορφο σεντανοειδές αλλά ως εκεί. Ούτως ή άλλως εκεί που απευθύνεται καλύπτει κ με το παραπάνω τις απαιτήσεις τους.
Kαλοτάξιδο αλλά ξεκολλάτε μερικοί. Δεν είστε εσείς οι έξυπνοι και όλοι οι άλλοι οι χαζοί που επέλεξαν κάτι ακριβότερο χωρίς λόγο.
Όταν κάτι παρόμοιο βέβαια έλεγα εγώ για Seat, Skoda, VW και Audi, δεν συμφωνούσες!
καλώς τον κι έλεγα πότε θα σκάσει μύτη...
συνέκρινα εγώ Seat με Audi ? Tέσπα για να μην βγω οφτοπικ πίστευε ότι θες , στα φρύδια μου.
Εσύ συνέκρινες Chevrolet με Opel, κι εγώ Seat με Audi...
To ίδιο πράγμα δεν είναι;
Τελικά, αξίζει ν' αγοράσει κάποιος Audi, ή πληρώνεις μόνον το σήμα σε σχέση με ένα Seat;
-
Έχει γίνει πολύ η συζήτηση ρε παιδιά.. πεδίο διαφωνίας και αντιπαράθεσης-ειρωνικών σχολίων , ας μιλήσουμε καλύτερα για το Crouze
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Τελικά, αξίζει ν' αγοράσει κάποιος Audi, ή πληρώνεις μόνον το σήμα σε σχέση με ένα Seat;
Είπα ότι δεν αξίζει ;
Tην επομένη θα πάρω BMW να μπω στο μάτι του γείτονα.
-
http://www.youtube.com/user/MyCarChevyC ... uA6oJgTyv8
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Είπα ότι δεν αξίζει ;
Tην επομένη θα πάρω BMW να μπω στο μάτι του γείτονα.
Στα @@ρια μου ο γείτονας. (μόνον οι...ωραίες γειτόνισσες θα με ενδιέφεραν... )
Εγώ απλά θεωρώ πως το κάθε αυτοκίνητο είναι μια χαρά, αρκεί να ξέρεις τι αγοράζεις και να είσαι ευχαριστημένος με αυτό. Αν ο άλλος αγοράζοντας ΤΟ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ αυτοκίνητο, νομίζει πως είναι πιο μάγκας και έξυπνος από τους άλλους που πήραν κάποιο άλλο, απλά...κάνει λάθος.Αυτό υποστήριζα και όταν...διαφωνούσαμε περί Skoda και Seat...
Αν συμφωνείς λοιπόν με τα παραπάνω, συγνώμη και τερματίζω το από την πλευρά μου.
Θεωρώ πάντως πως αυτή η νοοτροπία βασανίζει πολλούς αγοραστές του 'φτηνότερου': ν' αποδείξουν στους υπόλοιπους πως δεν ήταν...'φτηνιάρηδες' , αλλά 'έξυπνοι'.
Για μένα δεν υπάρχουν χαζοί και έξυπνοι, ούτε φτηνιάρηδες και...κιμπάρηδες: υπάρχουν απλά αγοράστες με διαφορετικες απαιτήσεις!
-
Μονο που αγαπητέ μου οι διαφορες του Cruze με το αδερφάκι του Astra είναι κατι παραπάνω από επιδερμικές σε στύλ υλικά, εξοπλισμός. Υπάρχουν σημαντικές διαφορές σε επίπεδο πατώματος και αναρτήσεων με στόχο την μείωση του κόστους οπότε η σύγκριση με το γκρούπ VAG θυμίζει λίγο συγκρίσεις μήλου με πορτοκάλι κοκ
-
Τελευταίο οφτοπικ
Στα @@ρια μου ο γείτονας. (μόνον οι...ωραίες γειτόνισσες θα με ενδιέφεραν... )
Εγώ απλά θεωρώ πως το κάθε αυτοκίνητο είναι μια χαρά, αρκεί να ξέρεις τι αγοράζεις και να είσαι ευχαριστημένος με αυτό. Αν ο άλλος αγοράζοντας ΤΟ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ αυτοκίνητο, νομίζει πως είναι πιο μάγκας και έξυπνος από τους άλλους που πήραν κάποιο άλλο, απλά...κάνει λάθος.Αυτό υποστήριζα και όταν...διαφωνούσαμε περί Skoda και Seat...
Τα Skoda είναι καλοφτιαγμένα κ θεωρώ ότι είναι στα επίπεδα των VW. Τα Seat όχι. Αλλά υπερτερούν αλλού. Λογικό από την μαμά VW ώστε να μην χάνει πωλήσεις στα ακριβά μοντέλα της. (Και η Skoda δεν είναι και τόσο φτηνή...) Ποτε δεν είπα ότι η Seat είναι ανώτερη από την Audi.
Θεωρώ πάντως πως αυτή η νοοτροπία βασανίζει πολλούς αγοραστές του 'φτηνότερου': ν' αποδείξουν στους υπόλοιπους πως δεν ήταν...'φτηνιάρηδες' , αλλά 'έξυπνοι'.
δεν διαφωνώ
Για μένα δεν υπάρχουν χαζοί και έξυπνοι, ούτε φτηνιάρηδες και...κιμπάρηδες: υπάρχουν απλά αγοράστες με διαφορετικες απαιτήσεις!
Τώρα μιλάς σωστά. Σεβαστό ότι ο αγοραστής του Cruze έχει άλλες απαιτήσεις τις οποίες καλύπτει με αυτό. Αλλά είναι όμως τουλάχιστο χαζό να υποστηρίζουν και από την άλλη ότι ο κάτοχος του Golf GTi με τα 211 τουρμπίσια άλογα είναι ανόητος που έχει αυτοκίνητο με τόσα άλογα γιατί είναι μόνο για 'κόντρες'.
Αυτό σχολιάζω ΕΓΩ εδώ μέσα. Το Cruze μου αρέσει πολύ ως μοντέλο. Δεν έχει καμία σχέση με το άθλιο Lacetti. Aλλά μπάστα λεβέντες. Ας βάλουμε κ ένα όριο...
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Μονο που αγαπητέ μου οι διαφορες του Cruze με το αδερφάκι του Astra είναι κατι παραπάνω από επιδερμικές σε στύλ υλικά, εξοπλισμός. Υπάρχουν σημαντικές διαφορές σε επίπεδο πατώματος και αναρτήσεων με στόχο την μείωση του κόστους οπότε η σύγκριση με το γκρούπ VAG θυμίζει λίγο συγκρίσεις μήλου με πορτοκάλι κοκΔηλαδή, συγκρίνεται πχ το εσωτερικό του Α3 και η ποιότητα κύλισης με το Leon;
Δεν αντιλέγω πως μπορεί οι διαφορές στην GM να είναι μεγαλύτερες ή και...χαώδεις, αλλά όπως και να 'χει, η...αντίληψη παραμένει η ίδια: εγώ ο έξυπνος και οι υπόλοιποι μακάκες που πληρώνουν για το σήμα.
Θα το πω πολλές φορές: όλα τα αυτοκίνητα σήμερα βγαίνουν έχοντας στο μυαλό τους ένα συγκεκριμένο αγοραστικό κοινό. Είμαι σίγουρος πως όσο κι αν εμένα μου αρέσουν τα αυτοκίνητά μου (BMW 120i 3θ 07' και Lancia Y 99'), πάρα πολλοί θα τα χαρακτήριζαν τριμπούρδελα και άχρηστα κοκ...
Αλλά εμένα μου αρέσουν και τ' αγόρασα, τι να κάνουμε τώρα; Καλώς βγήκαν λοιπόν, γιατί ...υπάρχει κοινό και για δαύτα!
Το ίδιο ισχύει και για το Astra, Leon, Cruze, Golf GTI κλπ κλπ κλπ κλπ!
Εννοείται πως το τελευταίο κάθε άλλο παρά αυτοκίνητο για κοντράκηδες δεν είναι! (ήταν μάλιστα στα υπόψη, αλλά...λύγισα μπρος στην πίσω κίνηση! )
Μ' άλλα λόγια elteo, νομίζω πως μέσες - άκρες συμφωνούμε!
-
ΑΣ ΜΗΝ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΜΑΣΤΕ!!!
Ολα ειναι θεμα τσεπης.
Ακομα δεν ειδαμε τπτ αδερφιαααα!!!!!!! -
Αντε παλι με τις κοντρες εδωμεσα...
Χαζος ΕΙΝΑΙ οποιος περνει το cruze για κοντρες!!
Χαζος ΔΕΝ ειναι οποιος παιρνει ακριβο αμαξι!!
Και χαζη επιλογη ειναι να παρεις ενα ακριβο αμαξι που δεν αξιζει τα λεφτα του!!ΕΚΤΟΣ εαν το κανεις ενγνωσησου.
Ευχαριστω.- -
Πολύ σωστό αυτό που λες φίλε μου από τα λίγα που έχουν ειπωθει τελευταί εδώ μέσα, αλλά αυτό είναι το ένα μισό. Το άλλο μισό λέει, ότι πολλοί αγοραστές του ακριβότερου βασανίζονται να αποδείξουν στους υπόλοιπους ότι δεν ήταν κορόιδα, αλλά έξυπνοι
-
Ο χρήστης cruzakias έγραψε:
δηλ το Insignia 1.6T 180hp ή το Suberb 1.8 TSI 160hp ...είναι για κόντρες ;
θα σε χάλαγε ένα Cruze με τον 1.4Τ 140hp από το Astra ;
Ευχαριστω.-
You're welcome
-
Ο χρήστης nikstar έγραψε:
Πολύ σωστό αυτό που λες φίλε μου από τα λίγα που έχουν ειπωθει τελευταί εδώ μέσα, αλλά αυτό είναι το ένα μισό. Το άλλο μισό λέει, ότι πολλοί αγοραστές του ακριβότερου βασανίζονται να αποδείξουν στους υπόλοιπους ότι δεν ήταν κορόιδα, αλλά έξυπνοι
Βάσει αυτού που λέω, και οι τελευταίοι δεν είναι χαζοί ή έξυπνοι: είχαν απλώς μεγαλύτερες τσέπες και πήραν κάτι...καλύτερο. Γιατί ΚΑΠΟΥ καλύτερο είναι. Τώρα, αν αξίζει η διαφορά, είναι άλλο μεγάλο κεφάλαιο (και σχεδόν ποτέ δεν μπορεις ν' απαντήσεις μονοσήμαντα...).
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
δηλ το Insignia 1.6T 180hp ή το Suberb 1.8 TSI 160hp ...είναι για κόντρες ;
ΑΓΡΙΕΣ
θα σε χάλαγε ένα Cruze με τον 1.4Τ 140hp από το Astra ;
λιγα τα αλογαΕυχαριστω.-
You're welcome
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
... Το Cruze μου αρέσει πολύ ως μοντέλο. Δεν έχει καμία σχέση με το άθλιο Lacetti...Έχω άλλη άποψη, αλλά αυτό είναι ήδη γνωστό...
Πολύ καλό το Cruze με τα δικά του ξεχωριστά θετικά και αρνητικά χαρακτηριστικά, πολύ καλό και το Lacetti με τα υπέρ του και τα κατά του...
Όπως συμβαίνει άλλωστε με όλα τα εμπορικά αυτοκίνητα.
Chevrolet Cruze