-
Καλοριζικο και καλοταξιδο φιλαρακο!
Ομορφο και το χρωμα ομορφο και το αμαξι!
Τωρα θα αρχισουν οπου σταματας να σε ζαλιζουν με ερωτησεις!
Εμενα με εχουν ζαλισει περαστικοι ταξιτζιδες, βενζιναδες, πλυντηρια! -
Ευχαριστω φιλε glko, οι ερωτησεις εχουν αρχισει απο τοτε που το πηρα ,αλλα δε με πειραζει.
Τη μεγαλητερη πλακα εχει οταν βλεπεις αντιδρασεις για την τιμη....δεν το πιστευουν!!
Εαν θελεις μπoρεις να δεις τα video που εχω φτιαξει για το chevy cruze :
http://www.youtube.com/watch?v=QOFdSqVr ... re=related
http://www.youtube.com/watch?v=xqAA4T16 ... re=related -
Ωραία βιντεάκια.
Καλοτάξιδο! Εγώ στην θέση σου θα έβαφα μαύρες τις ζάντες.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Εγώ στην θέση σου θα έβαφα μαύρες τις ζάντες.Mην ακους τον καγκουρα
Τα βιντεακια τα σπανε
-
Περι ορεξεως κολοκηθοπιτα....εμενα δεν μου αρεσει με καταμαυρες ζαντες,σε αλλους αρεσει.
Θα ηθελα να μου πει καποιος τη γνωμη του για το στρωσιμο του αμαξιου. Εχω κανει 6,500χιλ. και 2-3 φορες
το εχω ανοιξει μεχρι τις 5,000στροφες στα 160χιλ.χωρις να το ζωρισω.Μηπως πρεπει που και που να το ανοιγω πανω απο τις 5,000στροφες -
Ο χρήστης citrovag έγραψε:
Εγώ στην θέση σου θα έβαφα μαύρες τις ζάντες.
Mην ακους τον καγκουρα
καγκουριά η μαύρη ζάντα;
σε λίγο η αλλαγή υαλοκαθαριστήρων δεν θα επιτρέπεται εδώ μέσα...
γείτονα ψιτροβαγκ σύνελθε
-
Ο χρήστης cruzakias έγραψε:
Ευχαριστω φιλε glko, οι ερωτησεις εχουν αρχισει απο τοτε που το πηρα ,αλλα δε με πειραζει.
Τη μεγαλητερη πλακα εχει οταν βλεπεις αντιδρασεις για την τιμη....δεν το πιστευουν!!
http://www.youtube.com/watch?v=xqAA4T16 ... re=relatedΩραία δουλειά και σωστό χρώμα!
-
Περι ορεξεως κολοκηθοπιτα....εμενα δεν μου αρεσει με καταμαυρες ζαντες,σε αλλους αρεσει.
Θα ηθελα να μου πει καποιος τη γνωμη του για το στρωσιμο του αμαξιου. Εχω κανει 6,500χιλ. και 2-3 φορες
το εχω ανοιξει μεχρι τις 5,000στροφες στα 160χιλ.χωρις να το ζωρισω.Μηπως πρεπει που και που να το ανοιγω πανω απο τις 5,000στροφεςΈχεις αργήσει προ πολλού.. Ξεκίνα να το ανοίγεις σταδιακά μετά από ζέσταμα πάντα.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
το εχω ανοιξει μεχρι τις 5,000στροφες στα 160χιλ.χωρις να το ζωρισω.Μηπως πρεπει που και που να το ανοιγω πανω απο τις 5,000στροφεςΈχεις αργήσει προ πολλού.. Ξεκίνα να το ανοίγεις σταδιακά μετά από ζέσταμα πάντα.
+1 έπρεπε να το είχες ήδη ανοίξει.
Μόνο τα ιταλικά στρώνουν μετά τα 30.000km
-
Ο χρήστης Vasgti έγραψε:
Είναι κακομαθημένα , γι αυτό!!!
-
http://www.youtube.com/watch?v=xqAA4T16 ... re=relatedΤα ειχα δει τα video σου!
-
Ο χρήστης Kωνσταντίνος έγραψε:
Είναι κακομαθημένα , γι αυτό!!!
γιαυτο μην περνετε και πολυ στα σοβαρα τα τεστ επιδοσεων.
μετα απο 30.000 χλμ η διαφορες ειναι τεραστιες στην αποδοση -
Δεν είμαι κάτοχος cruze, αλλά επειδή έχω σχέση με την chevrolet, ειπα να πω και γώ την γνώμη μου. Εχω ένα captiva LT αυτόματο 5 ταχ. κ΄σειριακό ,5 θέσεων,πετρέλαιο, με σχεδον full extra, 2 xρονών με 11500 χλμ. περίπου.Είναι πολύ ευρύχωρο, καλό κράτημα , καλά φρένα, κάνει καλό ταξίδι στην άσφαλτο, και πάει και στο χώμα αρκετά καλά, τόσο που περνάς από σημεία που δεν περίμενες αρχικά.Η ποιότητα κατασκευής του, είναι απλά ικανοποιητική, αλλά το φινίρισμα και η συναρμολόγηση, είναι πολύ πίσω ακόμα.Μιά και λέτε γιά καταναλώσεις, καίει, με μικτή οδήγηση, και σε διαδρομές κυρίως μέσα στην πόλη 11-12 λίτρα πετρελαίου είπαμε / 100 χλμ. Επίσης το θεωρώ υπερτιμημένο, από την ελληνική αντ/πεία.
Αν θα αγόραζα ξανά chevrolet , μάλλον όχι. -
Ο χρήστης ΓΕΩΡΓΙΑΚΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ έγραψε:
Αν θα αγόραζα ξανά chevrolet , μάλλον όχι.Για ένα αυτοκίνητο 2 ετών με τόσα λίγα χιλιόμετρα, πολλών κυβικών και πολλών χιλιάδων € για πιο λόγο μπορεί κάποιος να το έχει ... ψιλομετανιώσει?
Ποιοτητα κατασκευής, aftersales, κατανάλωσης και οικονομικών παραμέτρων?
Από τα σχόλια σου δεν μπορώ να καταλάβω πως προκείπτει το 'μάλλον όχι'! -
Τα κριτηρια αγορας αυτοκινητου ειναι καθαρα υποκειμενικα,μπορουμε ομως να συμφωνησουμε σε καποια
βασικα,π.χ το cruze ειναι value for money -ειναι πανεμορφο μεσα εξω -ασφαλεστατο
(και με τη βουλα )-και φυσικα για καποιον που δεν κανει κοντρες στους δρομους ,με μια χαρα ιπποδυναμη.
Εαν μπεις και το οδηγησεις θα καταλαβεις γιατι οσοι το εχουμε το γουσταρουμε τοσο!!! -
και φυσικα για καποιον που δεν κανει κοντρες στους δρομους ,με μια χαρα ιπποδυναμη.Έτσι...
Γιατί όπως όλοι γνωρίζουμε τα άλογα χρειάζονται μόνο στις κόντρες...
-
Α..ξεχασα..για να δειχνουμε και τι μαγκες ειμαστε!!
-
Α..ξεχασα..για να δειχνουμε και μαγκες ειμαστε!!και αυτά τα γράφεις σε φόρουμ με petrolhead.
γράψτα καλύτερα στο ergoxeiro.gr ....άκου τα άλογα είναι για κόντρες...
και το cruze είναι για συνταξιούχους....να τα αφήσω «το τσουβάλι» ;
-
Α..ξεχασα..για να δειχνουμε και μαγκες ειμαστε!!Όσοι παίρνουν άλογα το παίζουν μάγκες.. βέβαια αν είχες άλογα θα μιλούσες για ασφαλείς προσπεράσεις και άνετα ταξίδια φορτωμένος και άλλα τόσα και στο τέλος θα μας έβγαζες τα άλογα απαραίτητα.. Είναι κανόνας.. Ή τα έχεις και 'Πω Πω δεν μπορώ χωρίς αυτά, δεν μπορώ να φανταστώ την ζωή μου χωρίς 500 άλογα' ή δεν τα χεις και 'Τι είμ' εγώ? κανα παιδαρέλι να το παίζω μάγκας? δεν χρειάζεται μουλάρι παραπάνω.. kamikaze!!!'
-
Α..ξεχασα..για να δειχνουμε και τι μαγκες ειμαστε!!Το πέτυχες.
Chevrolet Cruze