-
Μια χαρα ειναι το cruze, με ιδιαιτερο προσον το οτι δε ζηταει πολλα για να το αποκτησεις.
Οποιος ξερει τι οδηγει θα μεινει ικανοποιημενος.Ειδικα αν εχει υπομονη οταν το αυτοκινητο ειναι φορτωμενο και με το a/c σε λειτουργια. -
Εγώ προσωπικά δεν είπα ότι δεν είναι μια χαρά.
Απλά σχολίασα τον ισοπεδωτικό συλλογισμό 'τα πολλά άλογα είναι για κοντράκηδες'. Λες κ δεν μπορεί να κάνει μακακίες και να σκοτωθεί ο Χ γιος του ιδιοκτήτη Cruze. (που πήρε κρυφά το αμάξι την νύχτα)
-
Ο χρήστης 888888 έγραψε:
Μια χαρα ειναι το cruze, με ιδιαιτερο προσον το οτι δε ζηταει πολλα για να το αποκτησεις.
Οποιος ξερει τι οδηγει θα μεινει ικανοποιημενος.Ειδικα αν εχει υπομονη οταν το αυτοκινητο ειναι φορτωμενο και με το a/c σε λειτουργια.Οταν το αυτοκινιτο ειναι φορτωμενο και με ac σερνεται.
Αλλα οταν το αυτοκινιτο ειναι φορτωμενο και με ac δεν σε νοιαζει αν σερνεται!
Φιλε 888888 αυτο που με νοιαζει ειναι οτι εκει που εφτασε η βενζινη και αδειο οταν ειναι παλι το κανω να σερνεται γιατι........
Τι κατασταση ειναι αυτη? -
Ο χρήστης glko έγραψε:
Οποιος ξερει τι οδηγει θα μεινει ικανοποιημενος.Ειδικα αν εχει υπομονη οταν το αυτοκινητο ειναι φορτωμενο και με το a/c σε λειτουργια.Οταν το αυτοκινιτο ειναι φορτωμενο και με ac σερνεται.
Φιλε 888888 αυτο που με νοιαζει ειναι οτι εκει που εφτασε η βενζινη και αδειο οταν ειναι παλι το κανω να σερνεται γιατι........
Τι κατασταση ειναι αυτη?Και που εισαι ακομα...σε λιγα χρονια το αυτοκινητο θα ειναι ακραια πολυτελεια!!
-
Ο χρήστης cruzakias έγραψε:
Τι κατασταση ειναι αυτη?Και που εισαι ακομα...σε λιγα χρονια το αυτοκινητο θα ειναι ακραια πολυτελεια!!
Αστα να πανε!
Εχω φιλο με Tiguan και φιλο με SX4 που κυκλοφορει με ποδηλατο.
Και τωρα μετανιωνω που δεν εμαθα να οδηγω μηχανακι!
Με ενα μεταχειρισμενο στρογγυλοφαναρο θα ελυνα το προβλημα μου!
Παντως αν συνεχισει ετσι η κατασταση θα το χαρω λιγο μεχρι τις 30.000km και θα το στειλω!
Που ειναι το corsaki μου το 1000αρακι!!! -
Ο χρήστης glko έγραψε:
Αστα να πανε!
Εχω φιλο με Tiguan και φιλο με SX4 που κυκλοφορει με ποδηλατο.
Και τωρα μετανιωνω που δεν εμαθα να οδηγω μηχανακι!
Με ενα μεταχειρισμενο στρογγυλοφαναρο θα ελυνα το προβλημα μου!
Παντως αν συνεχισει ετσι η κατασταση θα το χαρω λιγο μεχρι τις 30.000km και θα το στειλω!
Που ειναι το corsaki μου το 1000αρακι!!!Αστα εγω ειδικα μεσα στην πολη ( Ηρακλειο ) αναπολω το 1000ρακι atos της γυναικας μου.
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
θα μας τρελανεις ρε Ντινο?
ξερεις κανεναν που να εχει ιδεα περι αυτοκινησης και να παιρνει τετοιο Σεβρολετ?Eσύ δηλαδή τους ξέρεις όλους όσους έχουν πάρει τέτοιο αυτοκίνητο και δεν έχει κανένας του ιδέα από αυτοκίνηση?
Μα ποιος είσαι??
Το ότι το Cruze τρέχει σε αγώνες λέει πολλά και νομίζω ότι μπορεί να καταλάβουν κάποιοι τι σημαίνει αυτό.
Από σουλούπι τουλάχιστον γιατί σε οτιδήποτε άλλο δεν νομίζω να έχει σχέση.
Αυτοί που λένε ότι το αμάξι είναι για συνταξιούχους ας πάνε να πάρουν κανά σαξόραλο 15ετίας ασ το γδύσουν να βάλουν κανά τελάρο για κάθισμα, καμιά μηχανή με 8000 άλογα και 13 φιάλες νίτρο και ας πάνε για βόλτα.Έβλεπα τώρα τελευταία μαζί με τον γιο μου (3χρονών) μια ταινία που του είχα πάρει με τον κεραυνό MacQueen.
Σε κάποιο σημείο είχε μια διαφωνία με ένα άλλο αυτοκίνητο(Δρ Χαντσον) που τελικά αποδείχτηκε παλιό αγωνιστικό, έβαλε τα γιαλιά στον πιτσιρικά MacQueen.
Κάποιοι εδώ μου θυμίζουν πολύ τον MacQueen και όσοι έχουν δει την ταινία θα καταλάβουν πολύ καλά τι εννοώ -
Θα μας βγάλετε τώρα και το cruze driver's car... Ηρέμησε λίγο βρε άνθρωπε, ένα αμαξάκι με καλό value for money πήρες, όμορφο, με καλούς χώρους και καλό εξοπλισμό. Μέχρι εκεί όμως, όχι ότι είναι και το αγιο δισκοποτηρο της αυτοκινησης. Οι παραλληλισμοί με το αγωνιστικό είναι ατυχείς, όπως και το υπόλοιπο rant για τα σαξόραλλα.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Θα μας βγάλετε τώρα και το cruze driver's car... Ηρέμησε λίγο βρε άνθρωπε, ένα αμαξάκι με καλό value for money πήρες, όμορφο, με καλούς χώρους και καλό εξοπλισμό. Μέχρι εκεί όμως, όχι ότι είναι και το αγιο δισκοποτηρο της αυτοκινησης. Οι παραλληλισμοί με το αγωνιστικό είναι ατυχείς, όπως και το υπόλοιπο rant για τα σαξόραλλα.Νομίζω ότι κάτι τέτοιο λέει και ο φίλος. Ασφαλώς και δεν πήρε καμμιά ferrari , όμως για τα δικά του θέλω , μια χαρά είναι..
Το τι πραγματικά σημαίνει αυτοκίνηση για τον καθένα είναι υποκειμενικό.. Βλέπω posts σε θέματα με αυτ/τα τύπου ferrari , porche cayenne , κ.λ.π και στοιχηματίζω ότι αρκετοί από αυτούς που γράφουν και γράφουν δεν έχουν ούτε καν μπει σε ένα από αυτά..
Πάντως θα συμφωνήσω ότι είναι value for money ..ειδικά το 1.8 κατά την γνώμη μου. -
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Θα μας βγάλετε τώρα και το cruze driver's car... Ηρέμησε λίγο βρε άνθρωπε, ένα αμαξάκι με καλό value for money πήρες, όμορφο, με καλούς χώρους και καλό εξοπλισμό. Μέχρι εκεί όμως, όχι ότι είναι και το αγιο δισκοποτηρο της αυτοκινησης. Οι παραλληλισμοί με το αγωνιστικό είναι ατυχείς, όπως και το υπόλοιπο rant για τα σαξόραλλα.Οχι απλα καλό, πολυ καλό value for money τη στιγμή που με τα ίδια λεφτά τον εξοπλισμό του cruze θα τον έβλεπες με κιάλια , επίσης έχει εξαιρετική οδηγική συμπεριφορά τη στιγμή που φοράει ακριβώς το ίδιο πάτωμα με το καινούργιο αστρα.
Δεν είναι τυχαίο επίσης οτι η υπηρεσία Euro NCAP το έχει στη δεύτερη θέση μετά το golf σε θέματα ασφάλειας επιβατών όπως και στο σύνολο. Αν αυτό δεν λέει τίποτα τότε είμαι σίγουρος πως οι έλληνες οδηγοί που όπως λένε και εδώ στην Αγγλία είναι σίγουρα οι 'καλύτεροι' οδηγοί στον κόσμο κάτι παραπάνω θα ξέρουν.
Και να μην ξεχάσω οτι ήταν στις επιλογές του car of the year του μόνου επίσημου οργανισμού για τέτοιο σκοπό.
Φυσικά και δεν είναι το καλύτερο αμάξι που υπάρχει , φυσικά και δεν είναι μοναδική εμπειρία οδήγησης ειδικά αν σκεφτείς τις μέτριες σχετικά επιδόσεις του ,αν και για το βαρός του είναι αρκετά ικανοποιητικές.
Αλλά το cruze αυτή τη στιγμή είναι ένα πολύ καλό value for money με μοναδικό μεγάλο αρνητικό κατ'εμέ την μεγάλη κατανάλωση.ΥΓ: στα συν και η εξαιρετική εξωτερική και εσωτερική διακόσμηση που φέρνει σε πιο ακριβή καητγορία
-
Mε το μοτέρ που φοράει, λογική είναι η κατανάλωσή του.
Η οδική του συμπεριφορά δεν είναι τίποτα το φοβερό. Φουλ υποστροφική από πολύ νωρίς.
-
Το πάτωμα είναι ίδιο στα χαρτιά αλλά η πίσω ανάρτηση και κάποια άλλα ιδιαίτερα σημαντικά πραγματάκια δεν έχουν καμία απολύτως σχεση. Και ναί κάνουν διαφορά και στο κόστος παραγωγής και στην οδική συμπεριφορά.
Just my 2 cents -
cruze fun club και στην Ελλαδα.
για τη δουλεια που προοριζεται να κανει ειναι μια χαρα, το ειπα ηδη. Τα υπολοιπα αφηστε τα καλυτερα.
-
Εξαλλου ειναι πασιφανες οτι το 99% των Ελληνων (κι εδω μεσα πανω απο το 120,756%) ξερει να φτασει ενα οποιοδηποτε υπεραυτοκινητο στο οριο των δυνατοτητων του, γιαυτο και το Cruze το βλεπει αστειο
-
Θεωρείς δηλαδή ότι το Cruze είναι δύσκολο να το φτάσεις στα όριά του;
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Θεωρείς δηλαδή ότι το Cruze είναι δύσκολο να το φτάσεις στα όριά του;φυσικα, πρεπει να 'νιωθεις'
-
Ε ας βάλει τότε extra thin σκουφέτο και ας πέσει με τα μούτρα.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Θα μας βγάλετε τώρα και το cruze driver's car... Ηρέμησε λίγο βρε άνθρωπε, ένα αμαξάκι με καλό value for money πήρες, όμορφο, με καλούς χώρους και καλό εξοπλισμό. Μέχρι εκεί όμως, όχι ότι είναι και το αγιο δισκοποτηρο της αυτοκινησης. Οι παραλληλισμοί με το αγωνιστικό είναι ατυχείς, όπως και το υπόλοιπο rant για τα σαξόραλλα.Eσύ αυτό κατάλαβες από ότι είπα;;
Διάβασες τι είπε ο spiros που έχω σε παράθεση λέγοντας με λίγα λόγια ότι όσοι πήραν αυτό το αυτοκίνητο είναι τίποτα παππούδες που πάνε βόλτες με την γριά τους και τρώνε τα λεφτά της σύνταξής τους.
Δεν είπα ότι είναι καλό ή μπαρούφα, αν καίει ή δεν καίει, ούτε φυσικά ότι είναι το καλύτερο αυτοκίνητο να οδηγείς.
Ο παραλληλισμός που έκανα με το αγωνιστικό είναι για να τονίσω ότι το cruze δεν είναι καμιά μαούνα είναι ένα αυτοκίνητο με αρκετά σπορτιφ προφίλ. Αν διάβασες πιο προσεκτικά θα έβλεπες ότι είπα ότι δεν έχει καμιά σχέση παρά μόνο στο σουλούπι.
Όσο αφορά τα σαξόραλα οι πιο πολλοί εδώ που το παίζουν Σουμάχερ και γενικά 'αλογάτοι τύποι' όταν ήταν μικροί ονειρευόντουσαν να οδηγήσουν ένα τέτοιο. Ήταν το ονειρό τους.By the way εσύ πως λες ότι είναι υπερστροφικό;
Έχεις Cruze; -
Ο χρήστης nikstar έγραψε:
Ο παραλληλισμός που έκανα με το αγωνιστικό είναι για να τονίσω ότι το cruze δεν είναι καμιά μαούνα είναι ένα αυτοκίνητο με αρκετά σπορτιφ προφίλ. Αν διάβασες πιο προσεκτικά θα έβλεπες ότι είπα ότι δεν έχει καμιά σχέση παρά μόνο στο σουλούπι.
εκανες παραλληλισμο με το αγωνιστικο για να τονισεις οτι το κρουζ εχει σπορ προφιλ???
θες να μας πεις πως προκυπτει αυτο το σπορ προφιλ?
-
Σπορ προφιλ και θεληματικο ανφας
Chevrolet Cruze