-
Για πες μου ρε φιλε εσυ που δεν εισαι συνταξιουχος και εισαι και γρηγορος ,γιατι δεν πας σε καμια πιστα
να ξελαμπικαρεις ? -
Ο χρήστης cruzakias έγραψε:
Για πες μου ρε φιλε εσυ που δεν εισαι συνταξιουχος και εισαι και γρηγορος ,γιατι δεν πας σε καμια πιστα
να ξελαμπικαρεις ?πάει με το 2ο αμάξι του, γιατί το 1ο του το χει για τον δρόμο και δεν έχει πολλά άλογα...
-
να ξελαμπικαρεις ?Αν νομίζεις ότι ένα γρήγορο αυτοκίνητο είναι για ξελαμπικάρισμα και μόνο, μάλλον έχεις διαστρεβλωμένη εικόνα και για την αυτοκίνηση και για το ξελαμπικάρισμα αυτό καθεαυτό.
Όσα δεν φτάνει η αλεπού, τα κάνει κρεμαστάρια. Ξύδι.
-
θεωρεις οτι οι δρομοι μας ειναι για τρελα γκαζια?
-
Daewoo topic δεν ειναι αυτο..?
που κολλανε τα γκαζια εδω..? -
θεωρεις οτι οι δρομοι μας ειναι για τρελα γκαζια?Υπάρχουν δρόμοι που είναι και για τρελά γκάζια, αλλά ένα μικρομεσαίο των 150 ίππων πχ πλέον ΔΕΝ είναι τρελό γκάζι. Είναι ένα σβέλτο αμάξι που δεν θα σε κρεμάσει όταν χρειαστείς την δύναμη και την ροπή.
-
Οποιοι θελουν γκαζια να παρουν αβεο!!!!
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Οποιοι θελουν γκαζια να παρουν αβεο!!!!Που ειναι εκεινο το παλικαρι με τα αναριθμητα accounts να μας τα εξηγησει τα παντα ολα..
-
θεωρεις οτι οι δρομοι μας ειναι για τρελα γκαζια?Και αποφάσισες έτσι με τις χαμηλές σου ιπποδυνάμεις να βάλεις και συ ένα λιθαράκι στον τερματισμό των ατυχημάτων.. Εύγε!!
-
καλα τα αλογα αλλα οχι τα παραλογα
-
θεωρεις οτι οι δρομοι μας ειναι για τρελα γκαζια?...σε καταλαβαίνω....μειωμένα αντανακλαστικά....η τρίτη ηλικία είναι δύσκολη....
γιατί ας πούμε μια Εγνατία με όριο τα 130 είναι επικίνδυνος δρόμος...ή μια Αττική οδός ....ή ...ή... και τα μικρομεσσαία hatch ρουκέτες...
καλα τα αλογα αλλα οχι τα παραλογα
και τα λίγα είναι επικίνδυνα...ειδικά για έλληνες οδηγούς που αράζουν στην αριστερή με 70.
από πότε τα 150 άλογα σε καρότσες 1300+ κιλών είναι παράλογα πολλά;
-
Oταν φτασεις κ'εσυ τα χρονια μου τοτε θα καταλαβεις οτι εκτος απο το cruze ολα ειναι ματαια!!
-
Oταν φτασεις κ'εσυ τα χρονια μου τοτε θα καταλαβεις οτι εκτος απο το cruze ολα ειναι ματαια!!όταν φτάσω στα χρόνια σου θα χτυπήσω μια Citroen C6 .
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
να ξελαμπικαρεις ?Αν νομίζεις ότι ένα γρήγορο αυτοκίνητο είναι για ξελαμπικάρισμα και μόνο, μάλλον έχεις διαστρεβλωμένη εικόνα και για την αυτοκίνηση και για το ξελαμπικάρισμα αυτό καθεαυτό.
Όσα δεν φτάνει η αλεπού, τα κάνει κρεμαστάρια. Ξύδι.
θα μας τρελανεις ρε Ντινο?
ξερεις κανεναν που να εχει ιδεα περι αυτοκινησης και να παιρνει τετοιο Σεβρολετ?ο ανθρωπας ενα αμαξι θελει να παενει στη δουλεια, να πεταει μεσα 500λιτρα συμπραγκαλα και να παενει εκδρομη...
αμα ηθελε να οδηγαει, θα επαιρνε κατι αλλο, ευτυχως υπαρχουν ακομα λυσεις...
-
Oταν φτασεις κ'εσυ τα χρονια μου τοτε θα καταλαβεις οτι εκτος απο το cruze ολα ειναι ματαια!!και το επομενο βημα μου θα ειναι να δεσω μια πετρα στο λαιμο...
-
Στην Κρητη που ζω...ο συνταξιουχος και τα 200χιλ. που μπορει να παει το cruze πολλα ειναι!!
-
Στην Κρητη που ζω...ο συνταξιουχος και τα 200χιλ. που μπορει να παει το cruze πολλα ειναι!!γιαυτο λεω εγω...
τι σχεση εχει η τελικη με την οδηγηση?
τι αυτοκινητα ειχες πριν αν επιτρεπεται? -
seat ibiza 1200
-
Το θέμα να λυθεί με μονομαχία , διαλέξετε όπλο!
-
seat ibiza 1200Εγραψα για χιλιομετρα ασχετως ιπποδυναμης.
Chevrolet Cruze