-
Εγώ πάντως θα αγόραζα ευχαρίστως το Chevrolet Cruze.έχω ένα Chevrolet Lacetti του 2007 και ένα Chevrolet Aveo 2009 με πρώτη άδεια κυκλοφορίας το 2010 και έιμαι ευχαριστημένος.
Άμα έρθει και το hatchback cruze,θα το χτυπήσω κι'αυτό.Ποιό να πουλήσω όμως;Το Lacetti ή το Aveo; -
Ο χρήστης MakisTheGreat έγραψε:
Εγώ πάντως θα αγόραζα ευχαρίστως το Chevrolet Cruze.έχω ένα Chevrolet Lacetti του 2007 και ένα Chevrolet Aveo 2009 με πρώτη άδεια κυκλοφορίας το 2010 και έιμαι ευχαριστημένος.
Άμα έρθει και το hatchback cruze,θα το χτυπήσω κι'αυτό.Ποιό να πουλήσω όμως;Το Lacetti ή το Aveo;To πιο μεγαλο να πουλησεις αφου τετοιο θα παρεις.
-
Παιδιά καλησπέρα...γράφω πρώτη φορά...ήθελα να ρωτήσω για τις τιμές του cruze διότι άλλα διαβάζω και όταν πήγα να ρωτήσω άλλα μου είπαν...δλδ οτι η base βγαίνει γύρο στα 14μισό ενώ εκεί μου είπαν στα 16000...έχει όντως τόση διαφορά?
-
Ο χρήστης pearlman έγραψε:
Παιδιά καλησπέρα...γράφω πρώτη φορά...ήθελα να ρωτήσω για τις τιμές του cruze διότι άλλα διαβάζω και όταν πήγα να ρωτήσω άλλα μου είπαν...δλδ οτι η base βγαίνει γύρο στα 14μισό ενώ εκεί μου είπαν στα 16000...έχει όντως τόση διαφορά?Καλημερα φιλε μου,
εντυπωση μου κανει γιατι εγω πηρα το LS PLUS με ηλιοροφη 17.300€.
Μπορεις να παρεις προσοφορες και απο αλλες αντιπροσωπειες αν θες. Εγω εκει που κατεληξα μου εκαναν δωρο και φωτα XENON. -
Ο χρήστης glko έγραψε:
Παιδιά καλησπέρα...γράφω πρώτη φορά...ήθελα να ρωτήσω για τις τιμές του cruze διότι άλλα διαβάζω και όταν πήγα να ρωτήσω άλλα μου είπαν...δλδ οτι η base βγαίνει γύρο στα 14μισό ενώ εκεί μου είπαν στα 16000...έχει όντως τόση διαφορά?
Καλημερα φιλε μου,
εντυπωση μου κανει γιατι εγω πηρα το LS PLUS με ηλιοροφη 17.300€.
Μπορεις να παρεις προσοφορες και απο αλλες αντιπροσωπειες αν θες. Εγω εκει που κατεληξα μου εκαναν δωρο και φωτα XENON.εάν μιλάς για after market xenon τότε δεν κοστίζουν σε αυτούς περισσότερο από 50 ευρώ πλέον και βεβαιως στραβώνουν τους πάντες.
-
Το κόστος των xenon που φοράν τα νέα αμάξια είναι από 100-150€ για μονά xenon και 150-200€ για τα bi-xenon, διότι πλέον πρέπει να λειτουργούν σωστά με τα κυκλώματα canbus. Αλλιώς θα βγάζουν ένδειξη καμμένης λάμπας. Αν ο έμπορος θέλει να πάρει και εγγύηση 2-3 χρόνων, αντί για ημερών (ώστε να είναι σωστός προς τον πελάτη του σε περίπτωση βλάβης), βάλε άλλα 40-50€.
50€ xenon βάζουν πλέον μόνο τα συνοικιακά μαγαζάκια, θεωρώ ότι οι αντιπροσωπείες πρέπει να καλύπτουν με την ίδια χρονική εγγύηση και τα εξτρά δώρα που δίνουν.
Όσο για το στράβωμα, αυτό έχει να κάνει με το φανάρι και όχι με τα xenon. Την προηγούμενη εβδομάδα βάλαμε σε ένα Ibiza φίλου και δεν στράβωναν καθόλου, ταίριαξαν άψογα. Στο Sei μου που έχει παλιού τύπου φανάρι, όταν δοκίμασα να βάλω, όντως στράβωναν το σύμπαν...
-
Με την λογική σου δεν θα έβαζαν ούτε συναγερμούς ή αισθητήρες πάρκιγκ του κιλού. Τι λες, βάζουν ή δεν βάζουν ;
-
Ξέρω καναδυό ηλεκτρολόγους που σταμάτησαν να βάζουν xenon και παρκτρόνικ του κιλού, γιατί είχαν βαρεθεί να τους αντικαθιστούν κάθε 4-5 μήνες που χαλούσαν. Για αυτό λέω, λογικά και οι αντιπροσωπείες θα έχουν γυρίσει, για 30-40€ παραπάνω δεν αξίζει να έχεις τον πελάτη κάθε τόσο στο μαγαζί σου να διαμαρτύρεται...
Όχι πως δεν κυνηγάν όλοι το μέγιστο κέρδος από ότι πουλάνε...
-
εχω ενα cruse και θελω την γνωμη σας.εχω καποια προβληματα να τα πω ετσι.1 μου καιη πολλη,γυρω στα 8,5λιτ στα 100 χιλ.2 εχω καποιο θωρυβο στην καμπινα περνοντας το βεντιλατερ και κραδασμο στο πενταλ του συμπλεκτη. 3 οταν παταο γκαζι μουκριζη οπος ακουγεται η φιλτροχοανη.4 αφου παταω γκαζι περιπου στις 2500-2800 στρ.σανα φρεναρη ο κινιτιρας και μετα το αμαξι φευγη.πηγα στην αντιπροσωπεια η μια μου ειπε δεν ειναι τιποτα η αλλη δεν ηξερε τιποτα.τους ζητησα να το βαλουν στον εγκεφαλο για να μου φυγη και μενα η ιδεα οτι εχει κατι και μου ειπαν οτι αν δεν ειχε τιποτα θα πληρωνα την διαδικασια που κραταη 1 ωρα μεσω διαδικτυου με την κετρικη αντιπροσωπεια στην αθηνα.το αμαξη το εχω απο της 14/12 και εχω 2800 χιλ περιπου. ελπιζω να μην σας κουρασα.
ΥΓ.εστιλα amail στην αντιπροσωπεια αθηνα και ακομα ερχεται απαντηση. -
Ο χρήστης mertz1966 έγραψε:
εχω ενα cruse και θελω την γνωμη σας.εχω καποια προβληματα να τα πω ετσι.1 μου καιη πολλη,γυρω στα 8,5λιτ στα 100 χιλ.2 εχω καποιο θωρυβο στην καμπινα περνοντας το βεντιλατερ και κραδασμο στο πενταλ του συμπλεκτη. 3 οταν παταο γκαζι μουκριζη οπος ακουγεται η φιλτροχοανη.4 αφου παταω γκαζι περιπου στις 2500-2800 στρ.σανα φρεναρη ο κινιτιρας και μετα το αμαξι φευγη.πηγα στην αντιπροσωπεια η μια μου ειπε δεν ειναι τιποτα η αλλη δεν ηξερε τιποτα.τους ζητησα να το βαλουν στον εγκεφαλο για να μου φυγη και μενα η ιδεα οτι εχει κατι και μου ειπαν οτι αν δεν ειχε τιποτα θα πληρωνα την διαδικασια που κραταη 1 ωρα μεσω διαδικτυου με την κετρικη αντιπροσωπεια στην αθηνα.το αμαξη το εχω απο της 14/12 και εχω 2800 χιλ περιπου. ελπιζω να μην σας κουρασα.
ΥΓ.εστιλα amail στην αντιπροσωπεια αθηνα και ακομα ερχεται απαντηση.Γιατι δεν το βαζεις στον εγκεφαλο οσο και να κοστισει?
Αν και μπορει να το κανεισ και αδικα γιατι λογικα θα σου εβγαζε καποια ενδειξη.
Οσο για την καταναλωση εγω το συνηθισα. Τι να κανουμε, κανεις δεν λεει αληθεια. Οι περισσοτεροι γνωστοι μου λενε ' εμενα δεν καιει' αλλα δεν εχουν trip computer για να το δουν. Εννοουν οτι καιει τα αντερα του αλλα τωρα πηραν αυξηση απο την δουλεια και μπορουν να τα βγαλουν περα.
Το δικο μου καιει και 10,5 με 11,0 μεσα στην πολη και αν βγω εθνικη καιει 7,5 - 8,5 (αν δεν το σκισω). Μην σε παιρνει απο κατω, ρωτησα και στην αντιπροσωπεια για την καταναλωση και μου ειπαν οτι στα test που κανουν ειναι πανω σε μηχανηματα και οχι στον δρομο με ολες τις αντιστασεις και την κινιση που εχει η ελλαδα.
Παντως για τον θορυβο και το κοψιμο στις 2800 καλο θα ηταν να το κοιταξεις. Δεν εχω παρατηρησει κατι τετοιο στο δικο μου αλλα ειμαι ετοιμος για ολα ετσι οπως φτιαχνονται τα αυτοκινητα σημερα. -
Ο χρήστης mertz1966 έγραψε:
εχω ενα cruse και θελω την γνωμη σας.εχω καποια προβληματα να τα πω ετσι.1 μου καιη πολλη,γυρω στα 8,5λιτ στα 100 χιλ.2 εχω καποιο θωρυβο στην καμπινα περνοντας το βεντιλατερ και κραδασμο στο πενταλ του συμπλεκτη. 3 οταν παταο γκαζι μουκριζη οπος ακουγεται η φιλτροχοανη.4 αφου παταω γκαζι περιπου στις 2500-2800 στρ.σανα φρεναρη ο κινιτιρας και μετα το αμαξι φευγη.**πηγα στην αντιπροσωπεια η μια μου ειπε δεν ειναι τιποτα η αλλη δεν ηξερε τιποτα.**τους ζητησα να το βαλουν στον εγκεφαλο για να μου φυγη και μενα η ιδεα οτι εχει κατι και μου ειπαν οτι αν δεν ειχε τιποτα **θα πληρωνα την διαδικασια που κραταη 1 ωρα μεσω διαδικτυου με την κετρικη αντιπροσωπεια στην αθηνα.**το αμαξη το εχω απο της 14/12 και εχω 2800 χιλ περιπου. ελπιζω να μην σας κουρασα.
ΥΓ.εστιλα amail στην αντιπροσωπεια αθηνα και ακομα ερχεται απαντηση.Όταν ένα καινούριο αυτοκίνητο έχει πραγματικά τα παραπάνω συμπτώματα τότε το οποιοδήποτε εξουσιοδοτημένο συνεργείο επεμβαίνει για να λύσει το πρόβλημα από μόνο του, χωρίς παροτρύνσεις. Και φυσικά κανένας έλεγχος στο εγκέφαλο ΔΕΝ χρεώνεται.
Αν υποθέσουμε ότι το οποιοδήποτε συνεργείο δεν επεμβαίνει, αυτό μπορεί να συμβαίνει για διαφόρους περίεργους ή όχι λόγους. Π.χ.
- Ο επίσημος μεταπωλητής να μην έχει εξουσιοδοτήσει το συνεργείο του. Οπότε δεν θέλει να ανακατέψει την αντιπροσωπεία...
- Το αυτοκίνητο να μην έχει πραγματικά τίποτα
- Το αυτοκίνητο να έχει επισκεφτεί μη εξουσιοδοτημένο συνεργείο στο παρελθόν ή να έχει 'πειραχθεί' από κάποιον άλλον
- Το αυτοκίνητο να είχε σοβαρή ζημιά από περιστατικό (π.χ. τρακάρισμα) και το συνεργείο να μην δέχεται την εφαρμογή εγγύησης.
- Το συνεργείο να μην έχει καμιά σχέση με την γενική αντιπροσωπεία και απλά να δηλώνει ως εξειδικευμένο συνεργείο CHEVROLET.
Αυτά
-
Τελικά το πήρα.
Η παραγγελεία έγινε τον Οκτώβριο και το αμάξι ήρθε λίγο πριν τα Χριστούγεννα. Μου το είχαν πει αυτό όμως από την αρχή, ότι δηλ η συγκεκριμένη έκδοση αργεί (LT 1.
Έχω κάνει μέχρι τώρα περίπου 1000 χιλ και τα συμπεράσματά μου είναι θετικότατα θα έλεγα.
Η κατανάλωσή του σε καθημερινή χρήση που το δουλεύω είναι περίπου 9-9.5 L στα 100 χιλ. ελάχιστα παραπάνω από ότι μου έκαιγε το Lanos. Η μέση ωριαία ταχύτητα που μου βγάζει ο υπολογιστής του για ένα γέμισμα είναι περίπου 25 με 30 χιλ την ώρα, οπότε αυτή η κατανάλωση δεν είναι πολύ.
Πολυτελέστατο θα έλεγα με πολλά ηλεκτρονικά μπλιμπλίκια (μέχρι και σταθμοί του ραδιοφώνου μαζί με τις υπόλοιπες ρυθμήσεις του αυτοκινήτου αποθηκέυονται στο κλειδί και αν βάλεις το άλλο κλειδί έχεις άλλες ρυθμήσεις, σε περίπτωση που το οδηγάνε δύο βοηθάει) άνετο και αρκετά ψηλό θα έλεγα. Σαν SUV.
Για επιδόσεις δεν μπορώ να απαντήσω ακόμα μιας δεν έχω υπερβεί τις 4,5 -5000 στροφές.
Αν κανείς προσθέσει κατι http://cgi.ebay.co.uk/Car-DVD-Gps-Navigation-7-Touch-Screen-Cruze-8635_W0QQitemZ160383464764QQcmdZViewItemQQptZUK_Audio_TV_Electronics_In_Car_Entertainment_GPS_In_Car_Audio_Players_PP?hash=item255799753c#ht_2809wt_1006 τέτοιο, δεν θα του λείπει τίποτα νομίζω.Σε αυτό που λέγατε με την κατανάλωση να σημειώσετε ότι οι δοκιμές γίνονται με super αμόλυβδη η οποία κάνει πολύ καλύτερη καυση με απότέλεσμα λιγότερη κατανάλωση.
ΥΓ Είδατε το ταμπλό και το τιμόνι του νέου Astra?? Σας θυμίζει κάτι??
Πιστέυω ότι το μπλε του Cruze είναι πιο όμορφο από το κόκκινο του Astra. -
το εχω παη σε επισημο servise αναγνωρισμενο απο τα κεντρικα ,στην βεροια και στην θεσσαλονικη.οι 2 ηταν πιο ενημερημενη.εχω 2800 χιλ και δεν νομιζω να μην ειναι στην εγυηση.δεν πηγα πουθενα αλλου και δεν το τρακαρα.παντος βλεπω μια αγνοια μεγαλη απο βεροια και μια μετρια απο θεσσαλονικη.οσο για το καυσημο καιω 8,5 εκτος πολης σταθερα γιατι κινουμε συνεχεια σε εθνικη.πιστευω οτι δεν ξερουν και αυτοι αν εχει προβληματα το μοντελο αυτο.εχω την τελευταια του εκδοση με την ηλιοροφη.
-
Ο χρήστης nikstar έγραψε:
Τελικά το πήρα.
Η παραγγελεία έγινε τον Οκτώβριο και το αμάξι ήρθε λίγο πριν τα Χριστούγεννα. Μου το είχαν πει αυτό όμως από την αρχή, ότι δηλ η συγκεκριμένη έκδοση αργεί (LT 1.
Έχω κάνει μέχρι τώρα περίπου 1000 χιλ και τα συμπεράσματά μου είναι θετικότατα θα έλεγα.
Η κατανάλωσή του σε καθημερινή χρήση που το δουλεύω είναι περίπου 9-9.5 L στα 100 χιλ. ελάχιστα παραπάνω από ότι μου έκαιγε το Lanos. Η μέση ωριαία ταχύτητα που μου βγάζει ο υπολογιστής του για ένα γέμισμα είναι περίπου 25 με 30 χιλ την ώρα, οπότε αυτή η κατανάλωση δεν είναι πολύ.
Πολυτελέστατο θα έλεγα με πολλά ηλεκτρονικά μπλιμπλίκια (μέχρι και σταθμοί του ραδιοφώνου μαζί με τις υπόλοιπες ρυθμήσεις του αυτοκινήτου αποθηκέυονται στο κλειδί και αν βάλεις το άλλο κλειδί έχεις άλλες ρυθμήσεις, σε περίπτωση που το οδηγάνε δύο βοηθάει) άνετο και αρκετά ψηλό θα έλεγα. Σαν SUV.
Για επιδόσεις δεν μπορώ να απαντήσω ακόμα μιας δεν έχω υπερβεί τις 4,5 -5000 στροφές.
Αν κανείς προσθέσει κατι http://cgi.ebay.co.uk/Car-DVD-Gps-Navigation-7-Touch-Screen-Cruze-8635_W0QQitemZ160383464764QQcmdZViewItemQQptZUK_Audio_TV_Electronics_In_Car_Entertainment_GPS_In_Car_Audio_Players_PP?hash=item255799753c#ht_2809wt_1006 τέτοιο, δεν θα του λείπει τίποτα νομίζω.Σε αυτό που λέγατε με την κατανάλωση να σημειώσετε ότι οι δοκιμές γίνονται με super αμόλυβδη η οποία κάνει πολύ καλύτερη καυση με απότέλεσμα λιγότερη κατανάλωση.
Πιστέυω ότι το μπλε του Cruze είναι πιο όμορφο από το κόκκινο του Astra.Καλοριζικο και καλα χιλιομετρα!
Λεγε λεπτομεριες που δεν εχουμε εμεις οι LS PLUS!
Εμενα στην αντιπροσωπεια μου τα παρουσιασαν ολοιδια με το LT αλλα τελικα ουτε usb εχει, ουτε ηλεκτρικα αναδιπλουμενους καθρεφτες,
Παντως μου αρεσει πολυ και ειμαι πολυ ευχαριστημενος!2400 χλμ εχω και φτου φτου φτου ολα μια χαρα. Μονο η τελικη με απογοητευσε και οτι τα παραθυρα δεν ανεβαινουν αυτοματα, μονο κατεβαινουν. -
Ο χρήστης glko έγραψε:
Τελικά το πήρα.
Πιστέυω ότι το μπλε του Cruze είναι πιο όμορφο από το κόκκινο του Astra.Καλοριζικο και καλα χιλιομετρα!
Λεγε λεπτομεριες που δεν εχουμε εμεις οι LS PLUS!
Εμενα στην αντιπροσωπεια μου τα παρουσιασαν ολοιδια με το LT αλλα τελικα ουτε usb εχει, ουτε ηλεκτρικα αναδιπλουμενους καθρεφτες,
Παντως μου αρεσει πολυ και ειμαι πολυ ευχαριστημενος!2400 χλμ εχω και φτου φτου φτου ολα μια χαρα. Μονο η τελικη με απογοητευσε και οτι τα παραθυρα δεν ανεβαινουν αυτοματα, μονο κατεβαινουν.Τωρα ειδα το link,
αμα το βαλεις θελω καθε λεπτομερια.
Το θελω κ εγω.
Εχω παρει gps αλλα αλλη φαση το μαμα! -
Ούτε το LT έχει ηλεκτρικά αναδιπλούμενους καθρέφτες και για τα τζάμια δεν έχει αυτόματο προς τα πάνω λόγω ασφάλειας (μην τυχών και πιάσει κανά χέρι ή κάτι τέτοιο) όπως μου είπε ο πωλητής.
Οι διαφορές από όσο μου είπαν στην αντιπροσωπία είναι η ηλιοροφή η οποία ανοίγει, ή κλασικά συρόμενη προσ τα πίσω ή μόνο το πίσω μέρος προς τα πάνω, σαν 'αεροτομή' . Οι δύο διακόπτες της ηλιοροφής έχουν αυτόματο και προς της δύο κατευθύνσεις!
Άλλο, είναι κάποια νίκελα που έχει στο εσωτερικό και στο εξωτερικό που δεν το περίμενα αλλά κάνουν μεγάλη διαφορά στο look και ιδίως στο μαύρο χρώμα όπως το δικό μου.
To cruise control είναι πολύ βολικό στα ταξίδια. Αυτά.
Δεν νομίζω ότι έχει διαφορές άλλες με το LS PLUS εκτός από της ζάντες (στο LT είναι 17άρες ενώ στο LS PLUS 16άρες) και 20 ίππους παραπάνω!
Το GPS κατά το Πάσχα με βλέπω να το παίρνω.
Και εγώ έχω GPS PDA αλλά αυτό είναι άλλη φάση. Έχει και USB μιας και ούτε το δικό μου δεν έχει(κάποια έκδοση στην αρχή είχαν βγάλει και μετά το σταματήσανε). Αυτό που με φοβίζει είναι το τι χρειάζεται να ξηλώσεις για να το εγκαταστήσεις. Έχω ένα φίλο που δουλεύει καμια 20αριά χρόνια σε aftersales αξεσουάρ αυτοκινήτων και θα τον ρωτήσω για πιο πολλές λεπτομέριες όταν θα του το δείξω.για να το ψάξει.
Το μόνο 'μειονέκτημα' του συγκεκριμένου GPS είναι ότι αν θες να ταξιδέψεις με άλλο αυτοκίνητο δεν θα μπορείς να το έχεις μαζί σου. -
Ούτε το LT έχει ηλεκτρικά αναδιπλούμενους καθρέφτες και για τα τζάμια δεν έχει αυτόματο προς τα πάνω λόγω ασφάλειας (μην τυχών και πιάσει κανά χέρι ή κάτι τέτοιο) όπως μου είπε ο πωλητής.
.δηλ εμένα που έχει προς τα πάνω κινδυνεύουν τα χέρια μας ;
τι άλλο θα πουν αυτοί οι πωλητές για να δικαιολογήσουν ελλείψεις...
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
.δηλ εμένα που έχει προς τα πάνω κινδυνεύουν τα χέρια μας ;
τι άλλο θα πουν αυτοί οι πωλητές για να δικαιολογήσουν ελλείψεις...
Ακριβώς το ίδιο πράγμα ήθελα να σχολιάσω και ακριβώς το ίδιο σχόλιο ήθελα να κάνω!
Εννοείται πως φυσικά το onetouch αυτόματο κλείσιμο των ηλεκτρικών παραθύρων έχει και λειτουργία προστασίας!
Είναι απίθανοι τελικά αυτοί οι πωλητές... -
Ο χρήστης provocatoras έγραψε:
Είναι απίθανοι τελικά αυτοί οι πωλητές...Κάτι παρόμοιο ... περι προστασίας των παιδιών ... άκουσα απο πωλητές σε Toyota, Nissan και Suzuki για τα πίσω μερικώς ανοιγόμενα παραθυρα του Aygo, Alto και Pixo!
Πάντως 10 χρόνια πριν αυτό το σύστημα για τα παραθυρα (του οδηγού μόνο) τα είχε και το Megane και το Passat ... δεν είναι ένδειξη 'Premium'! Το δε Splash το έχει στα 2 μπροστινά που είναι ηλεκτρικά!
-
...
Και εγώ έχω GPS PDA αλλά αυτό είναι άλλη φάση. Έχει και USB μιας και ούτε το δικό μου δεν έχει(κάποια έκδοση στην αρχή είχαν βγάλει και μετά το σταματήσανε). ...τελικά υπάρχει καμιά έκδοση του Cruze με USB ;
Chevrolet Cruze