-
410 ευρώ είναι πολύ καλή τιμή.
τέτοια συστήματα συνήθως κοστίζουν ΠΟΛΥ. Στα VAG έχουν 1500 ευρώ. Κι εγώ έβαλα με 500 ευρώ όλα μέσα ένα τέτοιο όχι ίδιο εννοείται με τα πάντα μέσα.
offtopic sorry αλλά αυτό:
http://img196.imageshack.us/img196/7946/dsc0006enq.jpg -
Ο χρήστης nikstar έγραψε:
Όταν ήσουν μικρός δεν τα ήξερες τα USB?? Τώρα που μεγάλωσες τα έμαθες?
Και κάθε πότε προσθέτεις τραγούδια στο αυτοκίνητό σου που δεν σου φτάνουν τα 1500~ τραγούδια που χωράνε στο Cruze??Διακρίνω ειρωνεία στις ερωτήσεις σου ή κάνω λάθος;
Έλεγα να απαντήσω αλλά μάλλον δεν θα ωφελήσει σε τίποτα...
-
Μιας και αναφέρθηκε ηχοσύστημα,ερωτώ.Είμαι λίγο αλλά anyway.
Τα 'κλασσικά' Radio-Cd που υπάρχουν σήμερα με 100-150 ευρώ θα συνεχίσουν να παράγονται για πολύ ακόμα ή θα καταργηθούν κάποια στιγμή και θα αντικατασταθούν με αυτά που έχουν και DVD και τηλεόραση και όλα τα σχετικά;
Βλέπω οτι αρκετά καινούρια αυτοκίνητα όπως το Citroen C4 και το νεο Renault Clio έχουν ακόμα θήκη μόνο για ένα Radio-CD και απορώ τι θα γίνει στο μέλλον.Εγώ δεν ανησυχώ γιατί και το lacetti μου και το aveo μου έχουν υποδοχή για 2 Radio-CD και μπαίνει και multimedia system.
Γειά χαρά!Υ.Γ.Έχει ειπωθεί οτι τα αυτοκίνητα που έχουν υποδοχή για 1 r-cd μπορουν να βάλουν σύστημα πολυμέσων απλά βάζοντας το κλασικό r-cd με υποδοχή USB και μετά συνδεόυν στο usb την οθόνη.Ισχύει;
Έχω δεί με 150 ευρω στον Κωτσόβολο κατι συστήματα πολυμέσων της AudioVox και της Hyundai που παίρνουν dvd κ.α. και μπαίνουν και σε αυτοκίνητα με 1 υποδοχή.Προσιτή λύση για όλους... -
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Και κάθε πότε προσθέτεις τραγούδια στο αυτοκίνητό σου που δεν σου φτάνουν τα 1500~ τραγούδια που χωράνε στο Cruze??Διακρίνω ειρωνεία στις ερωτήσεις σου ή κάνω λάθος;
Έλεγα να απαντήσω αλλά μάλλον δεν θα ωφελήσει σε τίποτα...
Όχι καμία ειρωνεία, όπως και εσύ άλλωστε δεν μίλαγες ειρωνικά όταν έλλεγες
Εδώ και ενά μιση χρόνο έχω στο άλλο μου αυτοκίνητο RadioCD με USB είσοδο και με είχε βολέψει αρκετά μιάς και όταν έβρισκα κάποιο τραγούδι που μου άρεσε πολύ εύκολα το πέρναγα στο στικάκι και το άκουγα στο αυτοκίνητό μου. Στα 2 καλοκαίρια που το είχα καταστράφηκαν 3 στικάκια, διαφορετικής μάρκας, προφανώς από την ζέστη και τους 70+βαθμούς που φτάνει το καλοκαίρι στο εσωτερικό η θερμοκρασία. Και επειδή έχω κάνει ταξίδι από Ηγουμενίτσα -Πατρα στο μουγγό ή ακούγοντας ΑΜ στο ράδιο τα παράτησα τα στικάκια και ασχολούμε μόνο με CD.Τα παράθυρα που έχουν λειτουργία προστασίας μόλις συναντήσουν εμπόδιο στην άνοδο,
μπορεί όχι απλά να σταματήσουν αλλά και αμέσως στη συνέχεια να υποχωρήσουν ελαφρά προς τα κάτω
προκειμένου να απελευθερωθεί το κεφάλι, χέρι, λαιμός κλπ μέρος του σώματος που υποτίθεται ότι παγιδεύτηκε.
.Μίλάς για αυτοκίνητα το πολύ 2ετίας, γιατί τα της 10ετάς δουλεύουν όπως είπα εγώ.
-
Εδώ και ενά μιση χρόνο έχω στο άλλο μου αυτοκίνητο RadioCD με USB είσοδο και με είχε βολέψει αρκετά μιάς και όταν έβρισκα κάποιο τραγούδι που μου άρεσε πολύ εύκολα το πέρναγα στο στικάκι και το άκουγα στο αυτοκίνητό μου. Στα 2 καλοκαίρια που το είχα καταστράφηκαν 3 στικάκια, διαφορετικής μάρκας, προφανώς από την ζέστη και τους 70+βαθμούς που φτάνει το καλοκαίρι στο εσωτερικό η θερμοκρασία. Και επειδή έχω κάνει ταξίδι από Ηγουμενίτσα -Πατρα στο μουγγό ή ακούγοντας ΑΜ στο ράδιο τα παράτησα τα στικάκια και ασχολούμε μόνο με CD.Προφανώς δεν ...'ολοκλήρωνες' την ευκολία του stick να το παίρνεις μαζί σου αλλά το άφηνες στο αυτοκίνητο!
Και εγώ πάντως στα μικρά μου ένα USB θα ήθελα μιας και το IPod μου είναι μόνιμα στο πορτοφόλι μου! -
Τα παράθυρα που έχουν λειτουργία προστασίας μόλις συναντήσουν εμπόδιο στην άνοδο,
μπορεί όχι απλά να σταματήσουν αλλά και αμέσως στη συνέχεια να υποχωρήσουν ελαφρά προς τα κάτω
προκειμένου να απελευθερωθεί το κεφάλι, χέρι, λαιμός κλπ μέρος του σώματος που υποτίθεται ότι παγιδεύτηκε..Μίλάς για αυτοκίνητα το πολύ 2ετίας, γιατί τα της 10ετάς δουλεύουν όπως είπα εγώ.
Όχι μιλάω για τα ίδια μικρομεσαία και πάνω κατηγορίας αυτοκίνητα AUDI-Volkswagen-SEAT-Skoda 10ετίας και πλέον
στα οποία αναφέρθηκα σε προηγούμενό μου σχόλιο.
Και φυσικά εκτός από τα συγκεκριμένα και πολλά πολλά άλλα...
Οπότε μην είσαι και πολύ απόλυτος στο ότιΜίλάς για αυτοκίνητα το πολύ 2ετίας, γιατί τα της 10ετάς δουλεύουν όπως είπα εγώ.
[Ενημερωτικά, ακριβώς επειδή λειτουργούν μ' αυτό τον τρόπο
ώστε να υποχωρούν κιόλας μόλις βρουν εμπόδιο,
είπα και πριν αλλά δεν το πρόσεξες
πως κάθε φορά που βγαίνει ο πόλος της μπαταρίας ήθελαν επαναρρύθμιση της θέσης μνήμης
(μια και χανόταν η αυτόματη λειτουργία μαζί και το onetouch)...] -
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Προφανώς δεν ...'ολοκλήρωνες' την ευκολία του stick να το παίρνεις μαζί σου αλλά το άφηνες στο αυτοκίνητο!
Και εγώ πάντως στα μικρά μου ένα USB θα ήθελα μιας και το IPod μου είναι μόνιμα στο πορτοφόλι μου!Nαι και αντε ψάξε καμια ώρα μετα να βρεις σε ποιο τραγούδι ήσουν!!
Όχι μιλάω για τα ίδια μικρομεσαία και πάνω κατηγορίας αυτοκίνητα AUDI-Volkswagen-SEAT-Skoda 10ετίας και πλέον
στα οποία αναφέρθηκα σε προηγούμενό μου σχόλιο.
Και φυσικά εκτός από τα συγκεκριμένα και πολλά πολλά άλλα...
Οπότε μην είσαι και πολύ απόλυτος στο ότιΝα σου πω και εγώ 15 μοντέλα από 2000 - 2004 ( Fiat, Seat, Citroen, Renault) που λειτουργούν με τον τρόπο που προανέφερα και είμαι απόλυτος για τα συγκεκριμένα αυτοκίνητα.
Και μάλιστα σε κάποιο από αυτά το τζάμι ζοριζόταν στο ανέβασμά του και πολλές φορές δεν κατάφερνε να κλείσει, έμενε 5-10 πόντους ανοικτό.
Και είμαι απόλυτος στο τρόπο τον οποίο δουλεύαν, γιατί είμαι ηλεκτρονικός και μου είχαν φέρει για επισκευή τέτοια κυκλώματα. -
Αν και δεν καταλαβαίνω τί νόημα θα έχει που θα μου πεις,
είμαι πρόθυμος να ακούσω, ειδικά για το μοντέλο vag που αναφέρεις (SEAT)
ποιο είναι αυτό που δεν λειτουργεί με τον τρόπο που λέω εγώ αλλά όπως λες εσύ
και το οποίο θα έχει τα χαρακτηριστικά στα οποία αναφέρθηκα:
-μικρομεσαίο
-10ετίας
ήτοι Leon1/Toledo2 και μετά...
Σου λέω απλά πως σε SEAT,
δεν υπάρχει κανένα 10ετίας μικρομεσαίο μοντέλο τέτοιο που να λειτουργεί με τον τρόπο που λες εσύ,
με όλο το σεβασμό
δε θυμάσαι καθόλου καλά αν έτσι θυμάσαι και σ' αυτό είμαι παραπάνω από κάθετος και απόλυτος.
Ξέρω τί λέω.Ειδικότερα στο Leon1/Toledo2 10ετίας
τα παράθυρα εμπρός-πίσω και η ηλιοροφή όχι μόνο σταματούν αλλά υποχωρούν κιόλας μόλις βρουν εμπόδιο,
και κάθε φορά που βγαίνει ο πόλος της μπαταρίας θέλουν επαναβεβαίωση της θέσης μνήμης
(μια και χάνεται η αυτόματη λειτουργία μαζί και το onetouch μέχρι να επαναρυθμιστεί,
με μια απλή όμως κίνηση ρυθμίζεται και όλα οκ ξανά)...Κατά τα λοιπά, σίγουρα θα υπάρχουν πολλά άλλα 10ετίας και πλέον εκτός από τα συγκεκριμένα
τα οποία θα λειτουργούν με το συγκεκριμένο τρόπο που λέω εγώ (πχ διάφορα vag)
και άλλα που θα είναι όπως λες εσύ.
Δεν αλλάζει κάτι σ' αυτό που είπα από την αρχή... -
Ο χρήστης provocatoras έγραψε:
δεν υπάρχει κανένα 10ετίας μικρομεσαίο μοντέλο τέτοιο που να λειτουργεί με τον τρόπο που λες εσύ,
Κατ΄αρχην δεν μίλησα εγώ για μικρομεσαία, εσύ κόλλησες εκεί . Εγώ μιλάω για κάποια αυτοκίνητα που με κάποιο τρόπο έχουν περάσει από τα χέρια μου, και δουλεύουν με αυτό τον τρόπο
Το παράδειγμα που ανέφερα δεν είπα οτι ήταν Seat. Πως το έβγαλες αυτό το συμπέρασμα; Δεν προσδιόρισα μοντέλο γιατί δεν θυμάμαι ακριβώς πιο ήταν. Ισως ήταν ένα Nissan Almera Tino 1.6 μοντέλο 2000-1, αλλά δεν είμαι σίγουρος.
Το σίγουρο είναι ότι υπάρχουν αυτοκίνητα που δουλεύουν με τον τρόπο που λέω εγώ και υπάρχουν αυτοκίνητα που δουλεύουν με τον τρόπο που λες εσύ.
Δεν σε καταλαβαίνω όταν λες ότι δεν θυμάμαι καθόλου καλά, αλλά παρακάτω λες ότι υπάρχουν και μοντέλα που δουλεύουν έτσι. Τελικά τι ισχύει; Θυμάμαι ή δεν θυμάμαι.
Και τι είπες στην αρχή που τώρα δεν αλλάζει; -
Έλεγα να απαντήσω αλλά μάλλον δεν θα ωφελήσει σε τίποτα...Όχι καμία ειρωνεία, όπως και εσύ άλλωστε δεν μίλαγες ειρωνικά όταν έλλεγες
Φίλε μου το παραπάνω σημαίνει ότι Cds καθόμουν και έγραφα από το 1992 μέχρι το 2003. Τότε ήμουν σε ηλικία τέτοια που και χρόνο είχα και διάθεση να κάθομαι να φτιάχνω CDs με Mp3s.
Από το 2003 έχω σταματήσει κάθε επαφή με CD/DVD Recorders και κάνω χρήση USB.
Η μεταφορά αρχείων σε USB είναι απίστευτα απλή και γρήγορη και αφορά κυρίως ένα απλό Drag'n'Drop.Για να μεταφέρω τα τραγούδια που θέλω σε CDs χρειάζεται απίστευτος χρόνος, υπομονή και φιλτράρισμα λόγω του περιορισμένου αποθηκευτικού χώρου που προσφέρει ένα CD.
...
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Φίλε μου το παραπάνω σημαίνει ότι Cds καθόμουν και έγραφα από το 1992 μέχρι το 2003. Τότε ήμουν σε ηλικία τέτοια που και χρόνο είχα και διάθεση να κάθομαι να φτιάχνω CDs με Mp3s.
Από το 2003 έχω σταματήσει κάθε επαφή με CD/DVD Recorders και κάνω χρήση USB.
Η μεταφορά αρχείων σε USB είναι απίστευτα απλή και γρήγορη και αφορά κυρίως ένα απλό Drag'n'Drop.Για να μεταφέρω τα τραγούδια που θέλω σε CDs χρειάζεται απίστευτος χρόνος, υπομονή και φιλτράρισμα λόγω του περιορισμένου αποθηκευτικού χώρου που προσφέρει ένα CD.
...
Συμφωνώ απολύτως ότι σαν ευκολία το USB δεν συγκρίνεται.
Ένα Drag n Drop όμως μπορείς να κάνεις και στο παράθυρο του Nero ή του Toast (αν έχεις Mac) δεν χρειάζεται τόσο φιλτρόρισμα πια!
Και κάθε πότε αλλάζεις την μουσική σου στο αυτοκίνητό σου;
Και άντε σου λέω εγώ ότι θα θες 1 ώρα το μήνα, (αντι για 10 λεπτα για το USB) αξίζει γι αυτό μόνο και μόνο να θυσιάσεις κάτι που σου σου αρέσει επειδή δεν έχει USB, και να πάρεις κάτι που σου αρέσει λιγότερο;; -
Για το Cruze θα πούμε τίποτα?
-
...
Συμφωνώ απολύτως ότι σαν ευκολία το USB δεν συγκρίνεται.
Ένα Drag n Drop όμως μπορείς να κάνεις και στο παράθυρο του Nero ή του Toast (αν έχεις Mac) δεν χρειάζεται τόσο φιλτρόρισμα πια!
Και κάθε πότε αλλάζεις την μουσική σου στο αυτοκίνητό σου;
Και άντε σου λέω εγώ ότι θα θες 1 ώρα το μήνα, (αντι για 10 λεπτα για το USB) αξίζει γι αυτό μόνο και μόνο να θυσιάσεις κάτι που σου σου αρέσει επειδή δεν έχει USB, και να πάρεις κάτι που σου αρέσει λιγότερο;;Η πρώτη ερώτηση που έκανα και εδώ μέσα για το 207GT και στην LION και στον εξουσιοδοτημένο έμπορα ήταν:
USB έχει; Παίζει;
'ΝΑΙ' μου έλεγαν όλοι...Και τώρα είμαι σε φάση να πάω να ρίξω το 207GT στο Σούνιο...
Η ίδια πρώτη ερώτηση θα είναι και για το CRUZE και για οποιοδήποτε άλλο αυτοκίνητο. Αν δεν βρω λύση προτιμώ να πάρω αυτοκίνητο μεταχειρισμένο και να βάλω επάνω ένα radioCD με USB στην πρόσοψη.
Αυτά...
-
Ο χρήστης Batman έγραψε:
Για το Cruze θα πούμε τίποτα?Ξέρει κανείς τι εκδόσεις ακολουθούν?
5θυρο hatchback? SW? -
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Για το Cruze θα πούμε τίποτα?
Ξέρει κανείς τι εκδόσεις ακολουθούν?
5θυρο hatchback? SW?Σύμφωνα με φήμες:
Cruze Hatchback:Ιούνιος ή Ιούλιος 2010
Cruze Station Wagon:Οκτώβριος ή Νοέμβριος 2010
Κάτι ακούγεται και για μιά τρίθυρη κουπε έκδοση σαν κι'αυτή του Megane
That's all.. -
Αρκεί να είναι εμπνευσμένα όπως και το 4θυρο!
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Αρκεί να είναι εμπνευσμένα όπως και το 4θυρο!Εσυ τι ακριβως ψαχνεις?
Δεν μπορει να εισαι ανοιχτος σε ολα!
Παντως σε γενικες γραμμες βλεπω οτι εκτος απο το παλικαρι με το προβλημα οι αλλοι ειμαστε ευχαριστημενοι με το cruze μας.
Εμενα αυτο το αμαξι απλα μου αρεσε και το πηρα, ειπα 'γιατι οχι' σε τοσους βγηκαν καλα τα daewoo και τα KIA.
Ενω τα Γερμανικα ενα ψιλοπροβληματακι μπορει να σου κοστισει χρυσαφι!
Υπαρχουν αλλοι με DAEWOO ή CHEVROLET που ειχαν προβληματα εδω μεσα?
Και ποσο κοστισαν?
Να ξερουμε που παταμε! -
Ο χρήστης glko έγραψε:
Εσυ τι ακριβως ψαχνεις?
Ενημέρωση και ενδιαφέρον ... για να μιλήσω στο συγκεκριμένο θέμα πρέπει να είμαι με την επιταγή στο χέρι και με το χαρτί παραγγελίας συμπληρωμένο μπροστά σε αντιπρόσωπο?
Προσωπικά δεν ξέρω αν και πότε ξαναπάρω sedan (χορτασμένος απο 4θυρα είμαι) αλλά απο εκεί και πέρα ... μ' αρέσουν, όπως και το συγκεκριμένο!
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Εσυ τι ακριβως ψαχνεις?
Ενημέρωση και ενδιαφέρον ... για να μιλήσω στο συγκεκριμένο θέμα πρέπει να είμαι με την επιταγή στο χέρι και με το χαρτί παραγγελίας συμπληρωμένο μπροστά σε αντιπρόσωπο?
Προσωπικά δεν ξέρω αν και πότε ξαναπάρω sedan (χορτασμένος απο 4θυρα είμαι) αλλά απο εκεί και πέρα ... μ' αρέσουν, όπως και το συγκεκριμένο!
Θα σου προτεινα να περιμενεις να βγει το 5θυρο γιατι ο χωρος φορτωσης στο συγκεκριμενο δεν ειναι και οτι καλυτερο. (Πολυ μικρο ανοιγμα). Ουτε ο χωρος αποσκευων ειναι μεγαλος,
π.χ. jetta (530lt) μηκος αυτοκινητου 4.40cm ενω cruze 450lt με μηκος αυτοκινητου 4.60cm.
Και ειναι και tsi αν δεν φοβασαι τα turbo.
Κοιταξε επισης και το octavia που ειναι πολυ ομορφο και καλο σε ολα του. -
Ο χρήστης glko έγραψε:
Εσυ τι ακριβως ψαχνεις?
Θα σου προτεινα να περιμενεις να βγει το 5θυρο γιατι ο χωρος φορτωσης στο συγκεκριμενο δεν ειναι και οτι καλυτερο. (Πολυ μικρο ανοιγμα). Ουτε ο χωρος αποσκευων ειναι μεγαλος,
π.χ. jetta (530lt) μηκος αυτοκινητου 4.40cm ενω cruze 450lt με μηκος αυτοκινητου 4.60cm.
Και ειναι και tsi αν δεν φοβασαι τα turbo.
Κοιταξε επισης και το octavia που ειναι πολυ ομορφο και καλο σε ολα του.Ίσως είναι καλύτερα να μην περιμένει γιατί όπως λέει http://www.automotoportal.com/article/i ... -hatchback
εδώ, το hatchback θα κατασκευάζεται στην Αυστραλία στο εργοστάσιο της Holden και θα κυκλοφορήσει σε αγορές όπως η Αγγλική, κάτω από την επωνυμία Vauxhall, κοινώς Opel δηλαδή.
Εδώ στην Ελλάδα τα μοντέλα της Vauxhall εισάγονται με την επωνυμία Opel.
Είδωμεν.
Chevrolet Cruze