-
Ο χρήστης antonis NO1 έγραψε:
εχει καποιος παραπονα απο τα λαστιχα 225/45/17?Τι εννοείς; ;;;
-
καποια διαφορα στην καταναλωση στην ταχυτητα στην οδηγικη συμπεριφορα οτιδηποτε διαφορετικο με τα μανισια
-
Καλησπέρα παιδιά είμαι. Καινούργιος στο form και εγώ τα κλασικά προβλήματα είχα αλλά με υπομονή τα έλυσατο μόνο που έχω κάνει μερικές βελτίωσης και μου έχουν βγει καλά μέχρι τώρα. Έχω ένα1.6 LS του10. ΥΓ το μόνο πρόβλημα που είχα και δεν το είχε άλλος και ευτυχώς είναι που άλλαξα σασμαν.
-
Ο χρήστης Αντώνης CRUZE έγραψε:
Καλησπέρα παιδιά είμαι. Καινούργιος στο form και εγώ τα κλασικά προβλήματα είχα αλλά με υπομονή τα έλυσατο μόνο που έχω κάνει μερικές βελτίωσης και μου έχουν βγει καλά μέχρι τώρα. Έχω ένα1.6 LS του10. ΥΓ το μόνο πρόβλημα που είχα και δεν το είχε άλλος και ευτυχώς είναι που άλλαξα σασμαν.Καλως ηρθες!
Δεν μας λες τις βελτιωσεις που του εχεις κανει?
Μπορει να μας βοηθησεις πολυ!
Ολοι μας εχουμε παραδεχτει οτι το αμαξι μας ειναι Χρεπι! -
Καλησπέρα στο αυτοκίνητο έχω κάνει τα εξής πρώτα έβαλα κιτ γκαζιού όλα καλά μόλις το συνήθισα ψαχτικα για κάτι παραπάνω. Και τελικά βρήκα μια άκρη και βάλαμε πρόγραμμα απότο εξωτερικό 12 άλογα. Σ 1;5 κιλό ροπή το μωράκι ζωντάνεψε για τα καλά και εκτός αυτού η κατανάλωση ηρέμησε είμαι σταθερά μέσα Στην πόλη 8;5_8;7 βέβαια για να δουλεύουν όλα καλά βάζω μόνο 97 οκτανίων αλλά δεν με ενοχλεί οποίος θέλει μπορώ να του τα πω. Από κοντά ι
-
Καλησπέρα στο αυτοκίνητο έχω κάνει τα εξής πρώτα έβαλα κιτ γκαζιού όλα καλά μόλις το συνήθισα ψαχτικα για κάτι παραπάνω. Και τελικά βρήκα μια άκρη και βάλαμε πρόγραμμα απότο εξωτερικό 12 άλογα. Σ 1;5 κιλό ροπή το μωράκι ζωντάνεψε για τα καλά και εκτός αυτού η κατανάλωση ηρέμησε είμαι σταθερά μέσα Στην πόλη 8;5_8;7 βέβαια για να δουλεύουν όλα καλά βάζω μόνο 97 οκτανίων αλλά δεν με ενοχλεί οποίος θέλει μπορώ να του τα πω. Από κοντά ιΈβαλες γκάζι και βάζεις μόνο αμόλυβδη 97?
-
Sprint booster θα εννοει
-
Ο χρήστης Orestisren έγραψε:
Sprint booster θα εννοει -
Όχι Γκάζι καύσιμο στο πετάλι κου γκαζιού με τρεις επιλογές
-
Όχι Γκάζι καύσιμο στο πετάλι κου γκαζιού με τρεις επιλογέςΤώρα το διευκρίνισες πλήρως!
-
Τώρα παιδιά ψάχνομαι για τρία πράγματα 1.για φώτα ξένων αλλά όλοι μου λένε ότι θα έχω πρόβλημα 2 για τα νικελ που γράφουν CRUZE. το Μπλε χρώμα που πάνε στην πόρτα 3 καλό συναργιαμο που να κλείνει και τα παράθυρα.
-
Θα τυφλώνεις τις μπεκάτσες.
-
Τώρα παιδιά ψάχνομαι για τρία πράγματα 1.για φώτα ξένων αλλά όλοι μου λένε ότι θα έχω πρόβλημαΠράγματι. Θα σε κυνηγάνε αυτοί στους οποίους ανήκουν.
-
Ο χρήστης Sinanai έγραψε:
Τώρα παιδιά ψάχνομαι για τρία πράγματα 1.για φώτα ξένων αλλά όλοι μου λένε ότι θα έχω πρόβλημα
Πράγματι. Θα σε κυνηγάνε αυτοί στους οποίους ανήκουν.
Θα τους κάνει σινιάλο. Αν δεν καταλαβαίνουν θα τους κορνάρει! Λίγος εκνευρισμός θα υπάρχει αλλά θα είναι παρωδικός.
-
τωρα θα κανω μια μικρη παρατηρηση στην οποια πολλοι θα τσινιξετε, αλλα τελος παντων...
... γιατι δεν τα πουλάτε να γλυτώσετε?
-
Μάλλον έκαναν λάθος για το FORUM νόμιζα ότι εδώ λέμε τής εμπειρίες μας και ακούμε τον άλλον αλλά βλέπω ότι μερική κάνουν τούς πονηρούς πανω από το πληκτρολόγιο ΥΓ και δεν νομίζω και αυτοκίνητο CRUZE
-
Τώρα παιδιά ψάχνομαι για τρία πράγματα 1.για φώτα ξένων αλλά όλοι μου λένε ότι θα έχω πρόβλημα 2 για τα νικελ που γράφουν CRUZE. το Μπλε χρώμα που πάνε στην πόρτα 3 καλό συναργιαμο που να κλείνει και τα παράθυρα.-
Φωτα ΑΣΠΡΑ οχι XENON εχω εγω και ειμαι πολυ ευχαριστημενος.
Μου καηκε μια λαμπα στον πρωτο χρονο αλλα απο τοτε κανενα προβλημα.
Επισης εχω γραμμενους τους απεναντι, στα 3,5 χρονια 1 φορα τσαντιστικε ενας ταξιτζης οποτε ειναι σαν να μην εγινε.
Τα απαιτησα επειδη πληρωσα το αμαξι μετρητα κ μου τα εβαλε η CHEVROLET στον Αλιμο.
Ειναι ΑΣΠΡΑ made in China και μπορεις να τα βρεις και στο EBAY. -
Δεν με αφορα, νομιζω οτι η εμφανιση μονο με μια 17’’ ζαντα θα εφτιαχνε. Ολα τα αλλα αγγιζουν τα ορια της καγκουριας. Παντως για αρχη χτυπα αυτα: http://www.ebay.com/itm/NEW-9PCS-Non-Sl ... f2&vxp=mtr
-
Υπαρχει επισης κατι στο ebay που μπορει να στο κανει αλλα δεν το εχω παρει επειδη εχω ηδη πιασει την θυρα συνδεσης με την λαλακια το sprint booster. Καπως ετσι ειναι: http://www.ebay.com/itm/Remote-Controll ... fc&vxp=mtr
-
-
Ο χρήστης glko έγραψε:
Τώρα παιδιά ψάχνομαι για τρία πράγματα 1.για φώτα ξένων αλλά όλοι μου λένε ότι θα έχω πρόβλημα 2 για τα νικελ που γράφουν CRUZE. το Μπλε χρώμα που πάνε στην πόρτα 3 καλό συναργιαμο που να κλείνει και τα παράθυρα.
-
**Επισης εχω γραμμενους τους απεναντι, **στα 3,5 χρονια 1 φορα τσαντιστικε ενας ταξιτζης οποτε ειναι σαν να μην εγινε.
Τα απαιτησα επειδη πληρωσα το αμαξι μετρητα κ μου τα εβαλε η CHEVROLET στον Αλιμο.
Δεν με αφορα, νομιζω οτι η εμφανιση μονο με μια 17’’ ζαντα θα εφτιαχνε. Ολα τα αλλα αγγιζουν τα ορια της καγκουριας. Παντως για αρχη χτυπα αυτα: http://www.ebay.com/itm/NEW-9PCS-Non-Sl ... f2&vxp=mtr
-
Υπαρχει επισης κατι στο ebay που μπορει να στο κανει αλλα δεν το εχω παρει επειδη εχω ηδη πιασει την θυρα συνδεσης με την λαλακια το sprint booster. Καπως ετσι ειναι: http://www.ebay.com/itm/Remote-Controll ... fc&vxp=mtr
Το ενδεχόμενο να τυφλώσεις κάποιον και να προκληθεί ατύχημα ή δυστύχημα παίζει να το έχεις σκεφτεί??
-
-
Μάλλον έκαναν λάθος για το FORUM νόμιζα ότι εδώ λέμε τής εμπειρίες μας και ακούμε τον άλλον αλλά βλέπω ότι μερική κάνουν τούς πονηρούς πανω από το πληκτρολόγιο ΥΓ και δεν νομίζω και αυτοκίνητο CRUZEΜε τον Αντώνης τιμ κάποια συγγένεια ;
-
Ο χρήστης Vantage έγραψε:
-
**Επισης εχω γραμμενους τους απεναντι, **στα 3,5 χρονια 1 φορα τσαντιστικε ενας ταξιτζης οποτε ειναι σαν να μην εγινε.
-
Το ενδεχόμενο να τυφλώσεις κάποιον και να προκληθεί ατύχημα ή δυστύχημα παίζει να το έχεις σκεφτεί??
Ενας στραβωσε και αυτος ηταν ταξιτζης. Ενα απλο παραδειγμα για να δεις οτι 3,5 χρονια δεν μου εχει πει κανεις τιποτα.
Ακομα και φιλοι που τους ακολουθω.Αν σε τυφλωσουν τα δικα μου φωτα μπορεις:
α) Να επισκευτεις εναν οφθαλμιατρο γιατι μαλλον ολα τα φωτα θα σε τυφλωνουν.
β) Να κανεις παραπονα στην αντιπροσωπεια Chevrolet
γ) Να σκοτωσεις ολα τα καγκουρια που κυκλοφορουν μερα νυχτα με αναμμενα προβολακια ομιχλης.
Ξερεις αυτα τα κατω που δεν ειναι για ομορφια κ για να ριχνεις γκομενες.Επισης εχω περασει απο πολλα μπλοκα τροχαιας κ δεν μου εχει πει κανεις τπτ.
Νομιζω οτι ειμαι μια χαρα.
Τωρα ο ταξιτζης που επειδη ημουν σε ανηφορα κ εκανα οπισθεν κ αντι να περιμενει να βγω απο το στενο ηρθε κατα πανω μου για να μου κανει παραπονα μπορει να παει να συνουσιαστει και να μας καταθεσει κ την εισπραξη! -
Chevrolet Cruze