-
Ο χρήστης JORGE έγραψε:
Τελικα κατέληξα αναμεσα σε hyundai i30 και chevrolet cruze. Ποιο να παρω;ΚΑΝΕΝΑ
-
Γιατι; υπαρχει κατι καλυτερο σε αυτη την κατηγορια;
-
μπραβο 120αρη
-
Ο χρήστης JORGE έγραψε:
Τελικα κατέληξα αναμεσα σε hyundai i30 και chevrolet cruze. Ποιο να παρω;ποσο δλδ θα σου βγουνε αυτα τα αμαξια? Για να καταλαβω γιατι αναφερομαστε σε αυτα...
-
-
Ο χρήστης JORGE έγραψε:
Τελικα κατέληξα αναμεσα σε hyundai i30 και chevrolet cruze. Ποιο να παρω;Eγώ θα έπαιρνα με κλειστά μάτια το Cruze ... Δεν με τρελαίνει ιδιαίτερα η εξωτερική σχεδίαση του i30 αλλά ούτε και του ceed ...
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
Τελικα κατέληξα αναμεσα σε hyundai i30 και chevrolet cruze. Ποιο να παρω;
ποσο δλδ θα σου βγουνε αυτα τα αμαξια? Για να καταλαβω γιατι αναφερομαστε σε αυτα...
το hyundai i30 βγαινει 15.500 στη full εκδοση, και το cruze 17.040. Εγω ενδιαφερομε για μεχρι 17.000. Και με βαση τις τιμες ξεχωρισα αυτα τα δυο.
-
Το cruze δεν εχει καμια σχεση με τα daewoo ομως δεν ξερω κατα ποσο εχει φυγει η νοοτροπια της daewoo απο της αντιπροσωπιες, παντως απο σχεδιαση ειναι καλυτερο το cruze.
-
Ο χρήστης JORGE έγραψε:
Τελικα κατέληξα αναμεσα σε hyundai i30 και chevrolet cruze. Ποιο να παρω;
ποσο δλδ θα σου βγουνε αυτα τα αμαξια? Για να καταλαβω γιατι αναφερομαστε σε αυτα...
το hyundai i30 βγαινει 15.500 στη full εκδοση, και το cruze 17.040. Εγω ενδιαφερομε για μεχρι 17.000. Και με βαση τις τιμες ξεχωρισα αυτα τα δυο.
Πανε δες το Bravo 120... ειναι στα λεφτα σου και ειναι πολυ καλυτερο αμαξι!
-
Συμφωνώ για το Bravo 120. Πολύ καλύτερες επιδόσεις, πιο 'μαζεμένο' αμάξωμα, πιο όμορφο σχέδιο. Επίσης ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ πορτ-μπαγκάζ (για hatch-back), 400 λίτρα και 5η πόρτα έναντι 450 λίτρων του Cruze που όμως 'χάνει' την υπεροχή των 50 λίτρων λόγω της έλλειψης πίσω πόρτας.
Ειλικρινά πάντως, εκεί που το Cruze υπερέχει είναι το ταμπλώ του, δε λέω, καλούτσικο του Bravo αλλά του Cruze (αν εξαιρέσουμε τα αμφιλεγόμενα υφασμάτινα σημεία) είναι πραγματικά πολύ καλό σχέδιο.Εάν βέβαια JORGE ΔΕΝ το συζητάς για Ιταλικό και επιθυμείς να παραμείνεις στις αρχικές σου επιλογές (i30-Cruze) τότε θα πρέπει να ξεκαθαρίσουμε ότι τα δύο αυτά αμάξια έχουν κάποιες σημαντικές διαφορές. Το Cruze υπερέχει σε χώρους, πορτ-μπαγκάζ, πιο σύγχρονο (και εντυπωσιακό) εσωτερικό. Το i30 από την άλλη έχει μάλλον καλύτερο κινητήρα, αρκετά καλύτερες επιδόσεις και πολύ καλύτερη κατανάλωση. Το εσωτερικό του δε, αν και δεν είναι τόσο εντυπωσιακό, είναι άριστο σε ποιότητα κατασκευής και υλικών, πολύ καλύτερο από το 'αδερφάκι' KIA cee'd. Αν λοιπόν δεν σε απασχολούν τα 340 λίτρα του πορτ-μπαγκάζ και θέλεις και πιο 'μαζεμένο' αμάξι προτίμησε το i30.
Προσωπικά είχα κολλήσει με το i30, λόγω του μικρού όμως πορτ-μπαγκάζ περίμενα την Station έκδοση η οποία όμως (απ' ό,τι φαίνεται) ΔΕΝ θα έρθει τελικά στην Ελλάδα... -
ευχαριστω για τις πληροφοριες, αλλα για το i30 τη αποψη εχετε; αξιζει το λεφτα του; εχω ακουσει πολυ καλα λογια..
-
Ο χρήστης JORGE έγραψε:
ευχαριστω για τις πληροφοριες, αλλα για το i30 τη αποψη εχετε; αξιζει το λεφτα του; εχω ακουσει πολυ καλα λογια..φημες και διαδωσεις , οποιος σου ειπε καλα λογια μαλλον δεν εχει δει κατι παραπανω......
-
Ο χρήστης JORGE έγραψε:
ευχαριστω για τις πληροφοριες, αλλα για το i30 τη αποψη εχετε; αξιζει το λεφτα του; εχω ακουσει πολυ καλα λογια..Μόλις έκανα EDIT το μήνυμά μου (ακριβώς πριν το δικό σου), όπου και θα δεις την άποψή μου για τα δύο κορεάτικα.
-
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
ευχαριστω για τις πληροφοριες, αλλα για το i30 τη αποψη εχετε; αξιζει το λεφτα του; εχω ακουσει πολυ καλα λογια..
φημες και διαδωσεις , οποιος σου ειπε καλα λογια μαλλον δεν εχει δει κατι παραπανω......
Φήμες και διαδόσεις είναι όλα όσα λέγονται για την 'αναξιοπιστία' των Κορεάτικων αυτοκινήτων. Δέκα χρόνια και 140.000 χιλιόμετρα με το 'απαξιωμένο' KIA Shuma με έχουν πείσει για τους Κορεάτες από πρώτο χέρι. Και το ξαναλέω. Κρίμα (και ντροπή) που ΔΕΝ εισάγουν το καταπληκτικό Hyundai i30 Crossover Wagon στην Ελλάδα. Θα το είχα ήδη αγοράσει με κλειστά μάτια...
JORGE, μπορείς να δεις και στο σχετικό τόπικ αναλυτικά για το i30 :
viewtopic.php?f=15&t=25599&start=0 -
δεν μιλησε κανεις για θεμα αξιοπιστιας....
-
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
δεν μιλησε κανεις για θεμα αξιοπιστιας....Πολύ σωστά! Το θέμα είναι τι γίνεται απο εκεί και πέρα. Αυτοκίνητο δεν είναι μόνο ο κινητήρας...
-
OK, αφού δε μιλάμε για την αξιοπιστία των σημερινών Κορεάτικων τότε να μιλήσουμε για ποιότητα κατασκευής και διάκοσμο, σε σχέση όμως ΠΑΝΤΟΤΕ με την τιμή αγοράς. Μιλάμε λοιπόν για αμάξια της τάξης των 15.000-18.000 τα οποία παίρνουν άνετα 8άρια και 9άρια σ' αυτούς τους τομείς. Εκθέσεις υπάρχουν πολλές, μπαίνουμε, αγγίζουμε, καταλαβαίνουμε. Ανώτερά τους φυσικά είναι κάμποσα ευρωπαϊκά, αλλά της τάξης των 22.000-25.000 (και βάλε) ευρώ.
Να μιλήσουμε για οδική συμπεριφορά και επιδόσεις. Δε βάζουν φωτιά στην άσφαλτο, κινούνται όμως αξιοπρεπέστατα, δεν στρίβουν σαν 'τραίνα', δεν πρόκειται όμως και να τρομάξουν σε καμία περίπτωση το αγοραστικό τους κοινό. Στην πραγματικότητα οι οδηγοί τους δεν θα τα φτάσουν καν στα όριά τους. -
Πάρε Ευρωπαϊκό να βάλεις και πανό διαμαρτυρίας πίσω ...
Όλο και κάποια διαμαρτυρία θα σου σκάσει. Στάνταρ πράματα...Ελάτε να γίνουμε πολλοί !...!!!!
-
με αυτα που εχω ακουσει και δει μαλλον καταληγω στο i30 σε σχεση με το cruze για τα εξης:
1)το cruze ειναι (αρκετα) μεγαλυτερο σε σχεση με το i30, γεγονος που δημιουργει προβλημα στο παρκινγ, και επειδη εχω στην οικοδομη που μενω δεν εχω παρκινγ, θα ειναι δυσκολοτερο να βρεις παρκινγκ με το cruze.
2)το i30 εχει usd, που ειναι πολυ σημαντικο και ευχρηστο.
3)το i30 εχει χαμηλοτερη καταναλωση(και εντος και εκτος πολης)
4)εχει καλυτερο κινητηρατα μονα μειονεκτηματα που βρισκω στο i30 σε σχεση με το cruze ειναι οι χωροι, το πορτ μπαγκαζ, και το οτι το cruze ειναι ''ομορφοτερο'' εσωτερικα και εξωτερικα σε σχεση με το i30.
Οπωτε, και εχοντας υποψην οτι αυτα τα δυο αυτοκινητα ειναι τα καλυτερα στην κατηγορια τους, για τα λεφτα τους(15,16 χιλιαδες) τοτε πιστευω οτι το i30 ειναι μια καλη επιλογη. -
Δες πρώτα και το bravo...
Chevrolet Cruze