-
έλα ρε παράξενε!!! δεν είπα να κάτσεις να μεταφράσεις όλα που γράφει μέσα αλλά φαίνεται ποια είναι τα μοντέλα!!
-
Ο χρήστης sprsk έγραψε:
Τώρα που είδα το link όλα εξηγούνται . . . .It's Greek to you ?
-
Βαλαντη εχεις διαβασει το μηνυμα που σου εστειλα;
-
Σου εστειλα κι αλλο μηνυμα αν δεν το λαβεις κι αυτο στειλε μου ενα τηλεφωνο σε μηνυμα να σε παρω να σου πω τι μου ειπανε στην αντιπροσωπεια για την οπισθεν.Παιδια εχουν αλλαξει σε καποιον και τις δισκοπλακες για το τριξιμο των φρενων;
-
ρε παιδιά τα φρένα μπορεί να τρίζουν σε οποιοδήποτε αυτοκίνητο λόγω σκόνης , μη επαρκούς ζεστάματος κτλ δεν νομίζω οτι μπορεί να το θεωρήσει κανείς ελάττωμα. Εμένα μου χάλασε το ηχείο του ηχοσυστήματος στα 2 χρόνια και δεν δουλεύει το κλείδωμα των ηλεκτρικών παραθύρων.
-
Ο χρήστης 206xs έγραψε:
ρε παιδιά τα φρένα μπορεί να τρίζουν σε οποιοδήποτε αυτοκίνητο λόγω σκόνης , μη επαρκούς ζεστάματος κτλ δεν νομίζω οτι μπορεί να το θεωρήσει κανείς ελάττωμα.Αν δεν ειναι ελάττωμα ,τότε τι ειναι?
Ούτε η σκόνη, ούτε το ζέσταμα ,ούτε φυσικά ο κακός μας ο καιρός φταίει για το τρίξιμο των φρένων στους πίσω τροχούς κατα την οπισθεν.
Αυτά θα μπορούσες να τα επικαλεστείς εάν μιλούσαμε για μεμονωμένα τυχαία περιστατικα, αλλά θα έχεις παρατηρήσει και εσύ φαντάζομαι από τις προηγούμενες σελίδες του φόρουμ, οτι οι περισσότεροι αν οχι όλοι οι κάτοχοι του cruze αναφέρονται στο προβλημα.
Επίσης δεν θεωρώ τυχαία την αντίδραση των αντιπροσωπειών που όχι μόνο το αναγνωρίζουν ,αλλά προσπαθούν και να το διορθώσουν αλλάζοντας δαγκάνες,τακάκια,η οτι άλλο χρειαστεί κατα περίπτωση για την αντιμετώπιση του.
Το γεγονός οτι δεν ειναι κάτι σοβαρό που να επηρεάζει την οδική συμπεριφορά και την ασφάλεια του αυτοκινήτου, δεν σημαίνει οτι δεν ειναι προβλημα ,και μάλιστα πολυ εκνευριστικό !! -
Ο χρήστης cruzakias έγραψε:
ρε παιδιά τα φρένα μπορεί να τρίζουν σε οποιοδήποτε αυτοκίνητο λόγω σκόνης , μη επαρκούς ζεστάματος κτλ δεν νομίζω οτι μπορεί να το θεωρήσει κανείς ελάττωμα.
Αν δεν ειναι ελάττωμα ,τότε τι ειναι?
Ούτε η σκόνη, ούτε το ζέσταμα ,ούτε φυσικά ο κακός μας ο καιρός φταίει για το τρίξιμο των φρένων στους πίσω τροχούς κατα την οπισθεν.
Αυτά θα μπορούσες να τα επικαλεστείς εάν μιλούσαμε για μεμονωμένα τυχαία περιστατικα, αλλά θα έχεις παρατηρήσει και εσύ φαντάζομαι από τις προηγούμενες σελίδες του φόρουμ, οτι οι περισσότεροι αν οχι όλοι οι κάτοχοι του cruze αναφέρονται στο προβλημα.
Επίσης δεν θεωρώ τυχαία την αντίδραση των αντιπροσωπειών που όχι μόνο το αναγνωρίζουν ,αλλά προσπαθούν και να το διορθώσουν αλλάζοντας δαγκάνες,τακάκια,η οτι άλλο χρειαστεί κατα περίπτωση για την αντιμετώπιση του.
Το γεγονός οτι δεν ειναι κάτι σοβαρό που να επηρεάζει την οδική συμπεριφορά και την ασφάλεια του αυτοκινήτου, δεν σημαίνει οτι δεν ειναι προβλημα ,και μάλιστα πολυ εκνευριστικό !!Μεσα, μαζι σου.
Εμενα μου ειπαν οτι μου αλλαξαν δαγκανες αλλα μετα απο 1 ημερα παλι τα ιδια απο θορυβο.
Απλα βαριεμαι να μπω παλι στην διαδικασια.
Πρεπει να τους παρω τηλ. -
Οκ πάσο, αλλά γενικά τα φρένα παρουσιάζουν τέτοιες συμπεριφορές. Ούτε τεχνικός είμαι ούτε αντιπρόσωπος ή πωλητής. Απλά απο προηγούμενα αυτοκίνητα που είχα ή έχω οδηγήσει είχα δει θόρυβο σε κάποιες συνθήκες ανάλογα με τι τακάκι φόραγε, πόσο καιρό είχε να κινηθεί , αν ήταν φαγωμένο κτλ. Τώρα σε 1800 που ξέρω 3-4 κανένας δεν είχε αυτό το πρόβλημα. Εδώ το έχω διαβάσει απο αρκετούς όμως. Εγώ πάντως αν με ενοχλούσε θα πήγαινα σε ένα συνεργείο φρένων να βρω τι και πως και μετά θα απαιτούσα αυτή την επισκευή απο την αντιπροσωπεία, γιατί στα εξουσιοδοτημένα αν δεν υπάρχει κάτι στο στάνταρ έλεγχο του σέρβις ή στο διαγνωστικό μηχάνημα δύσκολα το κατέχουν τα παλικάρια... (ανεξαρτήτως μάρκας)
-
Παιδια Καλημερα. Διαβαζα την κουβεντα και εκανα εγγραφη! Λοιπον εμενα 'ετριζαν' τραγικα στην οπισθεν τα πισω φρενα και πηγα στο συνεργειο στον μουστακα οπου το εχω παρει το αμαξι και με παραγγελια και ολα στην εγγυηση μου αλλαξε τις πισω δαγκανες οχι δισκοπλακες και τωρα εχω απο τις αρχες του καλοκαιριου ταξιδι με κανενα προβλημα! Θελω να ρωτησω κατι αλλο ομως ερχεται η ωρα για αλλαγη μπροστα τακακιων λογω φθορας (30,000χλμ) και στην αντιπροσωπια κανουν 100 ευρω ποιος ξερει κανενα κονε για φτηνα τακακια?????? Ευχαριστω για την φιλοξενια!
-
-
Ο χρήστης akiscruze έγραψε:
Παιδια Καλημερα. Διαβαζα την κουβεντα και εκανα εγγραφη! Λοιπον εμενα 'ετριζαν' τραγικα στην οπισθεν τα πισω φρενα και πηγα στο συνεργειο στον μουστακα οπου το εχω παρει το αμαξι και με παραγγελια και ολα στην εγγυηση μου αλλαξε τις πισω δαγκανες οχι δισκοπλακες και τωρα εχω απο τις αρχες του καλοκαιριου ταξιδι με κανενα προβλημα!Καλώς ήρθες akiscruze και καλά χλμ. με το cruze.
Εγώ άλλαξα τις βάσεις των δαγκανών ,και δυστυχώς το προβλημα δεν λύθηκε. -
μου ειπανε πως στη θεσσαλονικη αλλαζουν μαζι με βασεις δαγκανων και τακακια και τις δισκοπλακες
-
Καλησπέρα θα ήθελα να μου πείτε αν έχει κάνει κάποιος πρόσφατα service
( είναι το service στα 15000 χλμ) το κόστος και τη άλλαξαν. -
Ο χρήστης ΒΑΛΑΝΤΗΣ έγραψε:
Καλησπέρα θα ήθελα να μου πείτε αν έχει κάνει κάποιος πρόσφατα service
( είναι το service στα 15000 χλμ) το κόστος και τη άλλαξαν.Γεια σου Βαλάντη.
viewtopic.php?f=15&t=26150&start=1785#p2178945. -
Τα είχα δει αυτά τα post και ευχαριστώ απλά επειδή όλοι μας είχαμε διαφορά στης τιμές και τη άλλαξαν είπα να ρωτήσω. Εμένα εδώ στην Αθηνά μου είπαν 200e.
-
1ο service .....8000km ........95 ευρώ σε αντιπροσωπεία στην Πειραιώς (τελική τιμή!!!).....Για ψάξτε το....
-
service στα 8000km γιατί έκανες? Τελικά το service στα 15000km 185e με κάρτα καυσαερίου. Αλλαγή λαδιών, φίλτρο λαδιού και καμπίνας.
-
Είναι το πρώτο service που έκλεισα 1 χρόνο.(χρόνος ή 15000χλμ). Χωρίς φίλτρο καμπίνας και κάρτα καυσαερίων είναι η τιμή των 95 ευρώ. Αλλά και πάλι είναι πιο φθηνά.
-
Μου χάλασαν τα ηχεία... έχει συμβεί σε κάναν άλλον? Τι προτιμήσατε για αντικατάσταση τους?
-
Ο χρήστης 206xs έγραψε:
Μου χάλασαν τα ηχεία... έχει συμβεί σε κάναν άλλον? Τι προτιμήσατε για αντικατάσταση τους?Τετοια να μου λες να φτιαχνομαι.
Εγω δεν ξαναπηγα για τα φρενα, με κουρασε το αυτοκινητο.
Δεν μπορω να ασχολουμαι αλλο μαζι του!
Εχουμε τυπικες σχεσεις, μια καλημερα και μια καλησπερα!
Εχει παροπλιστει και κυκλοφορω με το νεο ka της κοπελας μου!!!
Αλλο 20 € την εβδομαδα αλλο 35€!!!Παντως ρωτησε και για εμας γιατι τα ηχεια του ειναι μαπα, θα ηθελε λιγο πιο δυνατα!!!
Chevrolet Cruze