-
Ο χρήστης greatst έγραψε:
Εμένα παίδες με ενδιαφέρει (και αυτό θα ρωτήσω) εάν μπορεί να έρθει με παραγγελία έτσι (1.6 + cruse control) από το ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ και όχι να μου το περάσουν εδώ στην αντιπροσωπεία!Σορρυ δεν το πιασα
-
Ο χρήστης loylas έγραψε:
Εμένα παίδες με ενδιαφέρει (και αυτό θα ρωτήσω) εάν μπορεί να έρθει με παραγγελία έτσι (1.6 + cruse control) από το ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ και όχι να μου το περάσουν εδώ στην αντιπροσωπεία!
Σορρυ δεν το πιασα
Ε ... όχι και σόρυ!
-
Ο χρήστης greatst έγραψε:
Ε ... όχι και σόρυ!
Τοτε ......................πασο
-
μήπως ξέρει κανεις αν έρχεται Ελλάδα με πετρελαιοκινητήρα
-
Ο χρήστης yo_rover έγραψε:
μήπως ξέρει κανεις αν έρχεται Ελλάδα με πετρελαιοκινητήραΔεν έχω δει πουθενά κάτι τέτοιο!
-
μήπως ξέρει κανεις αν έρχεται Ελλάδα με πετρελαιοκινητήραΤο ειδα σε ταξι!!
Αρα.... -
Ο χρήστης glko έγραψε:
Το ειδα σε ταξι!!
Αρα....Σίγουρα δεν ήταν το Epica?
-
Ο χρήστης glko έγραψε:
μήπως ξέρει κανεις αν έρχεται Ελλάδα με πετρελαιοκινητήρα
Το ειδα σε ταξι!!
Αρα....το epica είδες όπως είπε ο φίλος επάνω...
-
Υπάρχει στην Ευρώπη πετρελαιοκινητήρας για το Cruze, αλλά είναι 2000cc και φαντάζομαι θα τύχαινε απειροελάχιστης αποδοχής στην Ελλάδα του ΔΝΤ...
-
Πάντως παιδιά βλέπω συνεχώς Chevy Cruze στον δρόμο και μου κάνει φοβερή εντύπωση! Και πράγματι το αυτοκίνητο είναι πάρα πάρα πολύ όμορφο σχεδιαστικά/εμφανισιακά!
Εάν η μεσαία έκδοση των 1.6 (για αυτόματο πάντα που με ενδιαφέρει) έβγαινε με cruise control, θα το σκεφτόμουν ΠΑΡΑ ΠΑΡΑ πολύ σοβαρά! (τώρα το σκέφτομαι ... απλά σοβαρά! lol).
Να δούμε, μέχρι τον Ιανουάριο έχουμε 3+ μήνες, πολλά αλλάζουν! Πάντως το Cruze είναι το μόνο που με κάνει να 'λοξοκοιτάξω' από το Honda Insight που έχω ψιλό-αποφασίσει! (ναι ναι, το ξέρω, καμία σχέση τα δύο αυτοκίνητα... lol).
-
Για μένα το Cruze έχει δύο αρνητικά(πάντως το ένα εξαλείφθηκε)...το πρώτο είναι ότι μέχρι τώρα δεν είχε 5πορτη έκδοση αλλά ευτυχώς θα βγει και με 5 πόρτες και το 2ο είναι οι κινητήρες του...ειδικά το 1.6 χαντακώνεται άνευ λόγου και αιτίας.Κατά τα άλλα πραγματικά το αυτοκίνητο είναι πάρα πολύ καλό.
-
Ο χρήστης vartan έγραψε:
Για μένα το Cruze έχει δύο αρνητικά(πάντως το ένα εξαλείφθηκε)...το πρώτο είναι ότι μέχρι τώρα δεν είχε 5πορτη έκδοση αλλά ευτυχώς θα βγει και με 5 πόρτες και το 2ο είναι οι κινητήρες του...ειδικά το 1.6 χαντακώνεται άνευ λόγου και αιτίας.Κατά τα άλλα πραγματικά το αυτοκίνητο είναι πάρα πολύ καλό.Δεν ξέρω εάν ο 1.6 είναι λίγος για το αυτοκίνητο, αλλά φοβάμαι ότι ο 1.8 είναι 'πολύς'! Μου κάνει εντύπωση ότι οι δύο κινητήρες έχουν παρόμοιες καταναλώσεις και εκπομπές CO2!
-
Ο χρήστης vartan έγραψε:
Για μένα το Cruze έχει δύο αρνητικά(πάντως το ένα εξαλείφθηκε)...το πρώτο είναι ότι μέχρι τώρα δεν είχε 5πορτη έκδοση αλλά ευτυχώς θα βγει και με 5 πόρτες και το 2ο είναι οι κινητήρες του...ειδικά το 1.6 χαντακώνεται άνευ λόγου και αιτίας.Κατά τα άλλα πραγματικά το αυτοκίνητο είναι πάρα πολύ καλό.Μαζί με την πεντάθυρη έκδοση έρχεται και το 1.4Τ με τα 140 άλογα, όπως και ακούγεται και o 1.7 Turbodiesel με τα 125 άλογα και τα 28 κιλά ροπή...
-
Αν έρθει και ο 1.4Τ τότε θα είναι πολύ καλύτερα τα πράγματα..
-
ρε παιδιά αυτό με τον 1.4t που λένε ότι καίει 4.5l το πιστεύετε ; αν είναι έτσι τότε συμφέρει να πάρει κανεις με πετρέλαιο ;
-
ρε παιδιά αυτό με τον 1.4t που λένε ότι καίει 4.5l ...Κάποιο link σχετικά;
-
δεν μπορώ να το βρω τώρα , το είχα διάβαση πριν 3 μήνες περίπου σε ξένο site. (λες να έγραφε 5.5l ; )
-
Αυτός με τα 140 άλογα καίει 4.5 λίτρα; Χλωμότατο....τόσα δεν καίει το υβριδικό 1500αρι Honda CRZ.
-
To Astra με τα ίδια κιλά έχει 4.7lt/100km, αλλά μιλάμε για κατανάλωση εκτός πόλης. Και για να πιάσεις την κατανάλωση των εργοστασίων πρέπει να πηγαίνεις με 90 σε ευθεία...
-
Διευκρίνησέ το γιατί πολλοί θα ονειρεύονται τρελές οικονομίες διαβάζοντας τέτοια νούμερα.
Chevrolet Cruze