-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
... filf ...Fist In Last Fυck?
-
o mirage?
-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
... filf ...
Fist In Last Fυck?
Father I d Like to Fuck.
Βέβαια, το 'I d like to Fuck' θα θελα να μας το εξηγήσει λίγο παραπάνω ο Κουλάδης..
-
ναι αμα μου πεις τι ειναι το fother..
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
... filf ...
Fist In Last Fυck?
Fοther I d Like to f**k.
Βέβαια, το 'I d like to f**k' θα θελα να μας το εξηγήσει λίγο παραπάνω ο Κουλάδης..
Μαθε να γραφεις πρωτα μωρη!
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
... filf ...
Fist In Last Fυck?
Fοther I d Like to f**k.
Βέβαια, το 'I d like to f**k' θα θελα να μας το εξηγήσει λίγο παραπάνω ο Κουλάδης..
Μλκ έχεις παραισθήσεις?
-
Kαλά, ο άδης όταν ήταν μικρός ήθελε να γίνει αστροναύτης. Τώρα οι φιλοδοξίες του συνεχίζουν να έχουν την ίδια επαφή με την πραγματικότητα.
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Kαλά, ο άδης όταν ήταν μικρός ήθελε να γίνει αστροναύτης. Τώρα οι φιλοδοξίες του συνεχίζουν να την ίδια επαφή με την πραγματικότητα.Nα την; Που την;
-
Διάβασε καλύτερα!
Ούτε edit δεν έχω κάνει, απ' ότι βλέπεις.
-
Το quote άλλα λέει παμπόνηρε που έχεις σατανικές δυνάμεις πίσω σου.
Αλλά η δαμόκλειος mitsuko μου θα σε σιάξει και σένα, όπως και όλους τους λοιπούς ιταλόφιλους (τον κορσαίρ δλδ).
-
Μη λες τετοιες λέξεις. (όχι το mitsuko )
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
... filf ...
Fist In Last Fυck?
Fοther I d Like to f**k.
Μλκ έχεις παραισθήσεις?
Και εγω και ο αδης παραισθησεις εχουμε?
Γαμιολα προλαβες και το εκανες εντιτ πριν ποσταρο το κουοταρισμενο κειμενο!
-
-
Βλακαπλάν, δεν φταίω αν και οι 2 έχετε παραισθήσεις..
-
-
Kαλά, ο άδης όταν ήταν μικρός ήθελε να γίνει αστροναύτης. Τώρα οι φιλοδοξίες του συνεχίζουν να έχουν την ίδια επαφή με την πραγματικότητα.προσεχε γιατι σε βλεπω απο κει ψηλα...και τα καυστικα σου σχολια σε αλλα θρεντ κομμενα...
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
Kαλά, ο άδης όταν ήταν μικρός ήθελε να γίνει αστροναύτης. Τώρα οι φιλοδοξίες του συνεχίζουν να έχουν την ίδια επαφή με την πραγματικότητα.
προσεχε γιατι σε βλεπω απο κει ψηλα...και τα καυστικα σου σχολια σε αλλα θρεντ κομμενα...
Πότε αποχώρησες και δεν το πρόσεξα;
-
Ο ΑΔΗΣ πάντα αποχωρημένος είναι.
-
προσεχε γιατι σε βλεπω απο κει ψηλα...και τα καυστικα σου σχολια σε αλλα θρεντ κομμενα...
Πότε αποχώρησες και δεν το πρόσεξα;
ημουν στο αποχωρητηριο αλλα βλεπω τι γραφεις....
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
Μαζί σου παλικάρι μου για ένα νέο forum
Pub-Σουβλατζίδικο: Ολονυχτίς κ Ολημερίς!! [#16]