-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
Kαλά, ο άδης όταν ήταν μικρός ήθελε να γίνει αστροναύτης. Τώρα οι φιλοδοξίες του συνεχίζουν να έχουν την ίδια επαφή με την πραγματικότητα.
προσεχε γιατι σε βλεπω απο κει ψηλα...και τα καυστικα σου σχολια σε αλλα θρεντ κομμενα...
Πότε αποχώρησες και δεν το πρόσεξα;
ημουν στο αποχωρητηριο αλλα βλεπω τι γραφεις....
Σε βλέπω που με βλέπεις.
Εσύ με βλέπεις που σε βλέπω να με βλέπεις;
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Kαλά, ο άδης όταν ήταν μικρός ήθελε να γίνει αστροναύτης. Τώρα οι φιλοδοξίες του συνεχίζουν να έχουν την ίδια επαφή με την πραγματικότητα.
προσεχε γιατι σε βλεπω απο κει ψηλα...και τα καυστικα σου σχολια σε αλλα θρεντ κομμενα...
Μαζί σου παλικάρι μου για ένα νέο forum
Θα είναι πιεσμένο, δεν θέλω.
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Μαζί σου παλικάρι μου για ένα νέο forum
Θα είναι πιεσμένο, δεν θέλω.
Tsi?
-
Όχι, όπως λέει και ο λκαρίδης, δεν είναι μόνο οι τσι πιεσμένοι. Και οι τι-τζετ είναι.
-
Λιγα για τους T-JET
-
εκει δε λετε τπτ κοτες....κανετε τις παπιες, τους σινουα, τους νταμις...
char καντα ολα ανω κατω εσυ, κανε τωρα μια ανατροπη..
-
εκεί δεν λέμε τπτ, αφού δεν μας διαβάζει, μόνο γράφει γράφει γράφει και πάλι ξαναγράφει, όντας κρυφός χρήστης.
Να κάνει και Πρετεντέρη;
-
μαρτακης ειναι ασχετο κωνσταντινο αγαπη μου...
δε λεω για κει...λεω για τα πεζωφιατρενωφορντ φορα που προσκυνατε...καθαρματα, κατακαθια της κοινωνιας...
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
εκεί δεν λέμε τπτ, αφού δεν μας διαβάζει, μόνο γράφει γράφει γράφει και πάλι ξαναγράφει, όντας κρυφός χρήστης. -
-
-
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
εκει δε λετε τπτ κοτες....κανετε τις παπιες, τους σινουα, τους νταμις...char καντα ολα ανω κατω εσυ, κανε τωρα μια ανατροπη..
Ζητώ τη στήριξή σου, αγαπητέ φίλε και μέλος , για μια νέα αρχή.
-
Θα έχουμε και ψηφοφορία;
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Θα έχουμε και ψηφοφορία;Τι λε ρε;
Για τίποτα δημοκράτες μας πέρασες; Έτσι τα λέμε, για να περάσει η ώρα. -
-
-
οπως λεει κι ενας φιλος,η Ελλαδα δεν χρειαζεται Συνταγματολογους,Συνταγματαρχες χρειαζεται...
-
προτεινω μια βιλουδινη επανασταση στο χρωμα της θαλασσας..
-
Πιες βιλουδένιο νερό εσύ.
Pub-Σουβλατζίδικο: Ολονυχτίς κ Ολημερίς!! [#16]