-
Υπερβολή είναι, μια και είπε ότι δεν καταλαβαίνει ότι τραβάει το τρέιλερ αν δεν κοιτάξει.
Την ουσία δες, μην πιανόμαστε στο επί λέξει. -
Ο χρήστης elisa έγραψε:
Υπερβολή είναι, μια και είπε ότι δεν καταλαβαίνει ότι τραβάει το τρέιλερ αν δεν κοιτάξει.
Την ουσία δες, μην πιανόμαστε στο επί λέξει.Αφου δεν ειπε οτι τρεχει με το τρειλερ πάνω αλλα εσυ εκανες το quote ετσι, ωστε να δημιουργησεις (για οποιο λογο) αυτη την εντυπωση .... ποια ειναι η ουσια που θες να δουμε ?
-
Ο χρήστης elisa έγραψε:
....Φιλικά,
Πολίτης elisaΠολίτης elisa ;;;
Συν επώνυμη με τον Πολίτη Νίκο; -
Συνεπώνυμος εννοείς εεε???
Πολίτης elisa ;;; -
Στο θέμα της οδικής συμπεριφοράς το L200 είναι μακράν μπροστά από τον ανταγωνισμό(τα έχω οδηγήσει όλα).Σε θέμα επιδόσεων το Nissan απλά δεν πιάνεται..
-
Πιο μικρές φωτογραφίεεεεεες
-
Ο χρήστης delsol.vti έγραψε:
Την ουσία δες, μην πιανόμαστε στο επί λέξει.Αφου δεν ειπε οτι τρεχει με το τρειλερ πάνω αλλα εσυ εκανες το quote ετσι, ωστε να δημιουργησεις (για οποιο λογο) αυτη την εντυπωση .... ποια ειναι η ουσια που θες να δουμε ?
Ολόκληρη η δημοσίευση είναι ακριβώς από πάνω, σε ποιόν μπορεί να δημιουργήσω λάθος εντύπωση; Αρχίζει κανείς να διαβάζει σελίδα από τη μέση;;;;;;; Εγώ ας πούμε υπογράμμισα ότι μου έκανε (κακή) εντύπωση.
Η ουσία (που είδα εγώ, τουλάχιστον) είναι ότι το ναβάρα πάει με 200 - 210 καλύτερα από σούβ και το περί αγωνιστικού στο τρέιλερ. Επειδή (πα στο διάλο) ένα τιμόνι στη ζωή μου το έχω πιάσει, νομίζω ότι 200 - 210 με ναβάρα δεν είναι σαν 200 - 210 με σούβ (όποιο τα πιάνει, τεσπα). Το ναβάρα είναι κατά βάση εκτός δρόμου φορτηγάκι, με ότι αυτό σημαίνει για την ευστάθειά του ξεφόρτωτο σε τέτοιες ταχύτητες.Από οδηγό αγώνων περίμενα να μη λέει τέτοια.
Τώρα αν όλοι εσείς εδώ τσαγιάζετε σούβ ή σ3 με ναβάρα, σχωρνάτε με γιατί είμαι νέα εδώ και δεν το είχα καταλάβει.
@ tazio: Ναι, πλακίτσα είναι. Αν είναι αποτυχημένη,
@ Vitese: Ο πολίτης, Η πολίτης. Ο κοσμοπολίτης, Η κοσμοπολίτισσα, βεβαίως βεβαίως.
-
Πολίτης είναι το επώνυμο του παιδιού(Νίκος Πολίτης) και εσύ το χρησιμοποίησες με τον ίδιο τρόπο δίπλα στο όνομα σου άρα λέγεσαι elisa Πολίτη...(και όχι elisa Πολίτης)
Τεσπά δεν έχει σημασία...
Το Navara έχει πολλά γκάζια πάντως και ροπές...το θέμα είναι ότι στα εκτός δεν την εκμεταλλεύεται και πολύ καλα -
να μη ξεχναμε οτι με εξαιρεση τις σουστες στον πισω αξονα navara=pathfinder. Αν ελεγε κανεις οτι πηγε 200 με pathfinder μαλλον θα γλυτωνε το κραξιμο απο την elisa.
-
To Navara πάει 200 άνετα!!!
Ακόμη και με τρέιλερ...
Δεν περιμένει κανείς να είναι το ίδιο σταθερό στο δρόμο όσο ένα SUV αλλά δεν είναι και κακό και προπαντώς εμπνέει εμπιστοσύνη στις μεγάλες ταχύτητες. -
Ο χρήστης AMG έγραψε:
Ακόμη και με τρέιλερ...
Δεν περιμένει κανείς να είναι το ίδιο σταθερό στο δρόμο όσο ένα SUV αλλά δεν είναι και κακό και προπαντώς εμπνέει εμπιστοσύνη στις μεγάλες ταχύτητες.Το τρέιλερ παει με 200χλμ/ωρα;
-
Το αν πιάνει 200 δεν με απασχολεί καθόλου. Αυτό που με απασχολεί αν βρεθώ ποτέ μπροστά του σταματημένος για κάποιο λόγο (πχ ατύχημα μετά από στροφή) είναι το πόσα μέτρα θα κάνει να σταματήσει όχι από τα 200 αλλά από τα 140 - 150…
-
Ο χρήστης elisa έγραψε:
Η ουσία (που είδα εγώ, τουλάχιστον) είναι ότι το ναβάρα πάει με 200 - 210 καλύτερα από σούβ
Η ουσία που είδα εγώ είναι οτι το ναβάρα πιάνει τα 200 και ξαφνιάζει μερικούς που δεν το περιμένουν , ιδίως αν οδηγούν καμιά corolla .
-
εχει πλακα να τελειωνεις κατι καινουρια 1400 στην εθνικη!!!
-
Ο χρήστης AMG έγραψε:
Ακόμη και με τρέιλερ...
Δεν περιμένει κανείς να είναι το ίδιο σταθερό στο δρόμο όσο ένα SUV αλλά δεν είναι και κακό και προπαντώς εμπνέει εμπιστοσύνη στις μεγάλες ταχύτητες.E, όχι και 'άνετα'.
Με τρέιλερ η ανώτατη επιτρεπόμενη ταχύτητα είναι ... 80.
Με 200 το τρέιλερ μπορεί να το σέρνει το ναβάρα ή όποιο άλλο 4κίνητο (πχ λαντ κρούζερ), αλλά ίσως στο πλάι, ανάποδα, στριφογυριστό, ... -
Ο χρήστης dinosm έγραψε:
Το αν πιάνει 200 δεν με απασχολεί καθόλου. Αυτό που με απασχολεί αν βρεθώ ποτέ μπροστά του σταματημένος για κάποιο λόγο (πχ ατύχημα μετά από στροφή) είναι το πόσα μέτρα θα κάνει να σταματήσει όχι από τα 200 αλλά από τα 140 - 150…Δεν θα σταματήσει εύκολα μακριά σου. Ειδικά αν σέρνει τρέιλερ, μάλλον το το τρέιλερ θα .. πετάξει κι όποιον πάρει ο χάρος.
Αν χωρίς φορτίο τσαρουχώσεις το φρένα, και είναι και λίγο στροφή και βρέχει, δε γλιτώνεις τα σβουρίδια με τπτ. Αν πάλι έχεις πολύ φορτίο, ακόμα χειρότερα. Δεν ξέρω βέβαια αν τα μεγάλα έχουν, εκτός από αβσ, και εσπ, ασρ, κλπ κλπ κλπ, κι αν αυτά βοηθάνε σ' αυτές τις περιστάσεις.
Τεσπα καλημέρα, πάω για καφέ. -
Ο χρήστης nikodoc_z4 έγραψε:
εχει πλακα να τελειωνεις κατι καινουρια 1400 στην εθνικη!!!Τρομερό επίτευγμα....
-
Ο χρήστης Angel!!!! έγραψε:
Τρομερό επίτευγμα....
ειδικά να σκεφτείς ότι καις 3πλάσιο καύσιμο...
-
Ο χρήστης elisa έγραψε:
Τρομερό επίτευγμα....
ειδικά να σκεφτείς ότι καις 3πλάσιο καύσιμο...
-
mitsubishi L200 vs nissan navara