-
Διλλημα:να παρω μια θηκη για εξωτερικο δισκο (28
-
εγώ θα έπαιρνα την θήκη εάν δεν είχα πολλά για να αποθηκεύσω.
-
Ο χρήστης Spike έγραψε:
εγώ θα έπαιρνα την θήκη εάν δεν είχα πολλά για να αποθηκεύσω.Για μεταφορα δεδομενων (εμπορικα προγραμματα)απο το ενα pc στο αλλο θα χρησιμοποιηθει.Μαλλον την θηκη βλεπω σαν πιο σωστη λυση,κανει και για WIN98.Τον δισκο πρεπει να τον φορμαρω σε fat32 για να τον βλεπω και σε xp και σε 98,σωστα;
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Το iTunes είναι κατά την γνώμη μου το καλύτερο πρόγραμμα διαχείρισης μουσικής βιβλιοθήκης..Έτσι πιστεύω και εγώ. Στο Mac δουλεύει τέλεια και είναι απλό, γρήγορο και πάρα πολύ λειτουργικό.
Mind you, όταν ακόμα είχα windows και είχα επιχειρήσει να το χρησιμοποιήσω, θυμάμαι ότι είχα αντιμετωπίσει προβλήματα παρόμοια με του Spike.
-
Ερώτησις: έχουμε ένα pc φορτωμένο με διάφορα αρχεία video hd, στο οποίο έχουμε συνδέσει και μια τηλεόραση, μέσω της δεύτερης dvi της κάρτας γραφικών. Υπάρχει τρόπος όταν βλέπω τα video, να τα στέλνω κατευθείαν στην τηλεόραση, και στο pc να βλέπω το desktop των windows; Tα video τα βλέπω μέσω media player και vlc.
-
αν έχεις ενεργοποιημένο το extend desktop στη δεύτερη οθόνη, τότε θα πρέπει να τσουλάς το media player εκεί. Αν το έχεις τσουλήσει μια φορά εκεί τότε κάθε φορά θα ανοίγει στη δεύτερη οθόνη.
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Το iTunes είναι κατά την γνώμη μου το καλύτερο πρόγραμμα διαχείρισης μουσικής βιβλιοθήκης..
Έτσι πιστεύω και εγώ. Στο Mac δουλεύει τέλεια και είναι απλό, γρήγορο και πάρα πολύ λειτουργικό.
Mind you, όταν ακόμα είχα windows και είχα επιχειρήσει να το χρησιμοποιήσω, θυμάμαι ότι είχα αντιμετωπίσει προβλήματα παρόμοια με του Spike.
μουλάρωσε το ρημάδι...δεν δουλεύει με τίποτα. Δοκίμασα τα πάντα.
Να ναι καλά το Winamp.
-
ξέρει κάποιος απο που να κατεβάσω το direectX 8.0 ή κάποιο νεότερο για windows XP? έψαξα στο google αλλα δεν έβγαλα άκρη
-
Ο χρήστης Spinos7 έγραψε:
ξέρει κάποιος απο που να κατεβάσω το direectX 8.0 ή κάποιο νεότερο για windows XP? έψαξα στο google αλλα δεν έβγαλα άκρηψαχνοντας για directx στο google ειναι το πεμπτο λινκ.... σιγουρα εψαξες?
-
Το iTunes είναι κατά την γνώμη μου το καλύτερο πρόγραμμα διαχείρισης μουσικής βιβλιοθήκης..
Έτσι πιστεύω και εγώ. Στο Mac δουλεύει τέλεια και είναι απλό, γρήγορο και πάρα πολύ λειτουργικό.
Χρήστο αυτό έλειπε να μην δουλεύει καλά με mac αλλά τί γίνεται με του λοιπούς 90 και % που έχουν pc?
-
Εγώ με Xp δεν έχω αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα εδώ και 2 χρόνια... Να υποθέσω ότι είμαι από τους τυχερούς ε?
-
Όχι. Αν κρίνω από πολλούς μαθητές μου που έχουν iPod, το iTunes δουλεύει τέλεια και σε windows. Οι άτυχοι γκαντεμόσαυροι που αντιμετωπίζουν προβλήματα είναι λίγοι, και εγώ ήμουν ένας από αυτούς.
-
Χρήστο, αν καμιά μαθήτρια σου έχει πρόβλημα, προσφέρομαι να βοηθήσω πάντως.
-
Spinos7
το τελευταίο DirectX για XP είναι το 9c. To 10 είναι μόνο για Vista (προς το παρόν). -
Τα προβλήματα των μαθητριών μου τα λύνω εγώ.
-
Τα προβλήματα των μαθητριών μου τα λύνω εγώ.Γι αυτό άρχισες να χαπακώνεσαι. Άσε με να βοηθήσω, για σένα ενδιαφέρομαι.
-
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Χρήστο, αν καμιά μαθήτρια σου έχει πρόβλημα, προσφέρομαι να βοηθήσω πάντως.Με τέτοιες συννεφιές, όλο και κάποια θα χρειάζεται ένα καλό παιδί για να κρατάει το φανάρι.
-
Manosk, ξέρω την IP σου, πρόσεχε μην σου στείλω την RIAA.
-
Και τί με νοιάζει; Αφού έχω μόνο αυθεντικό λογισμικό και μουσική.
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#12]