-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
άπλα το ανακοινώνω σε περίπτωση που κάποιος θέλει να βάλει ενα σοβαρότερο λογισμικότο έχουμε κύριος μην ψαρώνεις...
-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
άπλα το ανακοινώνω σε περίπτωση που κάποιος θέλει να βάλει ενα γελοιότερο λογισμικόετσι...
-
πριν ένα μήνα σταμάτησε το eMule
τώρα και το slsk μου κάνει νεράκάτι δεν πάει καλά
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
άπλα το ανακοινώνω σε περίπτωση που κάποιος θέλει να βάλει ενα γελοιότερο λογισμικό
ετσι...
Γελοιότερο = ελαφρύτερο, γρηγορότερο, δωρεάν, με συνεχείς updates, χωρίς κενά ασφαλείας και ιούς?
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
άπλα το ανακοινώνω σε περίπτωση που κάποιος θέλει να βάλει ενα γελοιότερο λογισμικό
ετσι...
Γελοιότερο = ελαφρύτερο, γρηγορότερο, δωρεάν, με συνεχείς updates, χωρίς κενά ασφαλείας και ιούς?
περιμενετε λιγο να το 'στρωσουν' και κατεβαστε μετα
-
Εγώ παρήγγειλα τα Cdάκια μου και περιμένω να τα παραλάβω.
Πάντως το Σάββατο μάλλον θα φάει format + θα μπούνε 7.10 και Vista. -
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Πάντως το Σάββατο μάλλον θα φάει format + θα μπούνε 7.10 και Vista.γιατι παρηγγειλες τα cdia?
δεν σου φτανε το system-> administration-> update manager?ασχετο, τι κανει στα vista που δεν μπορεις να το κανεις στα XP ή στο Ubuntu ?
για 2 πραγματα κραταω ακομα τα XP.
a) για το midi keyboard που ακομα δεν το χω κανει να παιξει σε Ubuntu και
β) για διαφορα προγραμματα της σχολης (autocad, er mapper) -
Και για να μην το ξεχάσω...
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
Weird... σε μενα δουλευουν σε IE7, OPERA, FIREFOX... ρε σιγουρα τα πατας ταυτοχρονα?
Ναι.
Η πλάκα είναι οτι τα πατάω ταυτόχρονα πάνω σε κάποιο link και εμφανίζεται το right click menu και φορτώνει στην ίδια καρτέλα η νέα σελίδα
άλλαξε το force open in new tab: all links
Σωστος!!!
Tab mix plus rulez!
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
ετσι...
Μονο ο Μπιλ υπαρχει σαυτη τη ζωη....
-
Ο χρήστης tazz έγραψε:
Αν και χρήστης Mac, το οποίο θεωρώ τρομερό μηχάνημα, με τίποτα δε θα αγόραζα iPod - εξαιτίας των περιορισμών φυσικά.
Το MP3 player μου θέλω να το συνδέω με usb, να το βλέπει το PC ώς εξωτερικό σκληρό, να του πετάω τα MP3 μέσα και τελείωσε. Όχι να μπλέκω με sync και μ*******...
To ipod μπορεί να χρησιμοποιηθεί ΚΑΙ σαν εξωτερικός δίσκος. Μια απλή ρύθμιση στο itunes απαιτείται μόνο
Ποια είναι αυτή, για εμάς που βαριόμαστε να ψάχνουμε? (μην αλλάζω και γυαλιά βραδιάτικα)...
-
Ο χρήστης ast έγραψε:
τώρα και το slsk μου κάνει νεράκάτι δεν πάει καλά
Mια χαρα μου παει εμενα το slsk...
-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
Αν και χρήστης Mac, το οποίο θεωρώ τρομερό μηχάνημα, με τίποτα δε θα αγόραζα iPod - εξαιτίας των περιορισμών φυσικά.
Το MP3 player μου θέλω να το συνδέω με usb, να το βλέπει το PC ώς εξωτερικό σκληρό, να του πετάω τα MP3 μέσα και τελείωσε. Όχι να μπλέκω με sync και μ*******...
To ipod μπορεί να χρησιμοποιηθεί ΚΑΙ σαν εξωτερικός δίσκος. Μια απλή ρύθμιση στο itunes απαιτείται μόνο
Ποια είναι αυτή, για εμάς που βαριόμαστε να ψάχνουμε? (μην αλλάζω και γυαλιά βραδιάτικα)...
Όταν ενεργοποιείς την επιλογή 'manually manage music and videos' με τη διαδικασία που σου είχα περιγράψει σε προηγούμενο ποστ μου, αυτόματα τσεκάρεται από κάτω και το 'enable disk use'. Αν μετά πας στο my computer και δεις ποιες συσκευές έχεις συνδεδεμένες στο pc σου, βλέπεις ότι ανάμεσά τους υπάρχει και το ipod. Με drag and drop τώρα μπορείς να μεταφέρεις/αντιγράψεις/διαγράψεις οτιδήποτε θέλεις, όπως θα έκανες με οποιονδήποτε εξωτερικό usb δίσκο. Και φυσικά έτσι μπορείς να μεταφέρεις και αρχεία από ένα μηχάνημα σε ένα άλλο, αρκεί φυσικά να έχεις μαζί σου το usb καλώδιο του ipod.
-
Tα πάντα σχετικά με Pocket PC και GPS είναι ανεβασμένα στο παρακάτω link
http://www.thegreekz.com/forum/showthread.php?t=227521
αν κάποιος δεν μπορεί να γραφτεί στο forum ας μου στείλει e-mail στο [email:2pbhmjvk]braker111@gmail.com[/email:2pbhmjvk] για να του στείλω πρόσκληση (όταν μου τις έχουν active από το προφίλ μου).
-
pm δεχεσαι ?
για στειλε καμια προς τα εδω...
-
Ο χρήστης FlowerPower έγραψε:
Πάντως το Σάββατο μάλλον θα φάει format + θα μπούνε 7.10 και Vista.γιατι παρηγγειλες τα cdia?
δεν σου φτανε το system-> administration-> update manager?ασχετο, τι κανει στα vista που δεν μπορεις να το κανεις στα XP ή στο Ubuntu ?
για 2 πραγματα κραταω ακομα τα XP.
a) για το midi keyboard που ακομα δεν το χω κανει να παιξει σε Ubuntu και
β) για διαφορα προγραμματα της σχολης (autocad, er mapper)Τα cdia τα παρήγγειλα απλά για να τα έχω, όχι επειδή μου χρειάζονται. Λογικά θα τα κατεβάσω ετσι κι αλλιώς σήμερα.
Vista θα βάλω για να τα δοκιμάσω, δεν πιστεύω ότι θα κάνω κάτι παραπάνω από αυτά που κάνω με τα XP.
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Vista θα βάλω για να τα δοκιμάσω, δεν πιστεύω ότι θα κάνω κάτι παραπάνω από αυτά που κάνω με τα XP.
Ούτε για δοκιμή BLOATWARE!!!
-
To Blue&Me έχει καμία σχέση με τις blue οθόνες των windows?
-
Ο χρήστης FlowerPower έγραψε:
[snip]
ασχετο, τι κανει στα vista που δεν μπορεις να το κανεις στα XP ή στο Ubuntu ?Τρώει περισσόετρη μνήμη, κρασάρει δημοφιλές λογισμικό & games, ψάχνει μάταια για οδηγους υλισμικού και τέτοια... όμορφα
-
Χάρη, το GTR2 θα τρέχει?
-
αμφίβολο.
παίζε πασιέντζα
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#12]