-
Ο χρήστης StavrosG έγραψε:
Νομίζω οτι στα Vista μπορείς να το σετάρεις να ελέγχει και την εξερχόμενηΝαι, αλλά το σύστημα ελέγχου του κάθε προγράμματος είναι πρωτόγονο και μάλλον αναποτελεσματικό στα δύσκολα.
Υπάρχει πάντως ένα πρόσθετο πρόγραμμα που δίνει επιπλέον δυνατότητες στο Vista firewall: http://www.sphinx-soft.com/Vista/
Ίσως αξίζει, δεν το έχω δοκιμάσει. -
εσείς που έχετε Vista ποιες οι εντυπώσεις σας;
εγώ θα αργήσω να τα βάλω...
-
Ο χρήστης Spike έγραψε:
Νομίζω οτι στα Vista μπορείς να το σετάρεις να ελέγχει και την εξερχόμενη
αναφέρομαι στων XP.
Η συζήτηση ξεκίνησε για firewall για Vista, γι'αυτό αναφέρθηκα εκεί.
Για μένα πάντως σειρά έχει ένας δυνατός τετραπύρηνος, με αυτό για τις εφαρμογές που χρειάζεται, και linux σε όλα τα υπόλοιπα.
-
StavrosG
απάντησα στο ποστ του flowerpower...
-
Ο χρήστης Spike έγραψε:
StavrosGαπάντησα στο ποστ του flowerpower...
με ρωτησες ρε?
-
Spike
Απο την πορεία των μηνυμάτων θεώρησα οτι ο FlowerPower απαντούσε στο αρχικό ερώτημα (antivirus & ελαφρύ firewall για vista), οπότε...
Τέλος πάντων, ξεφύγαμε -
ρώτησα να μου πείτε ένα καλό και 'τσαμπέ' σετ, όχι για να φαγωθείτε
έβαλα το nod 2.7 από a/v και περιμένω να 'εγκριθεί η αγορά' του comodo -
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
έβαλα το nod 2.7 από a/v και περιμένω να 'εγκριθεί η αγορά' του comodoτο Comodo είναι FREE.
είδες κανέναν να φαγώνεται; Μόνο γιαουρτάκια...
-
Ο χρήστης Spike έγραψε:
εσείς που έχετε Vista ποιες οι εντυπώσεις σας;εγώ θα αργήσω να τα βάλω...
Τα έχω στο φορητό από μαμά, αλλά για δύσκολες εφαρμογές έχω και μια εγκατάσταση ΧΡ. Στο desktop έχω μόνο ΧΡ.
Είναι καλό λειτουργικό, αλλά ΒΑΡΥ χωρίς ιδιαίτερο λόγο.
Σχεδόν όλες τις λειτουργίες τους μπορείς να τις προσθέσεις με λογισμικό τρίτων και στα ΧΡ. Είναι πάντως το μέλλον στα λειτουργικά συστήματα, κάποια στιγμή (μετά την επόμενη ή παρεπόμενη αναβάθμιση) οι περισσότεροι θα τα βάλουν. Προς το παρόν δεν βλέπω το λόγο να αφήσει κάποιος τα ΧΡ. -
Kαι ακομα περισσοτερο, vista home απλα,premium η Vista ultimate?
-
Ο χρήστης Spike έγραψε:
έβαλα το nod 2.7 από a/v και περιμένω να 'εγκριθεί η αγορά' του comodoτο Comodo είναι FREE.
είδες κανέναν να φαγώνεται; Μόνο γιαουρτάκια...
δε το έχει πουθενά στη σελίδα έκδοση γιa vista
-
α δεν ξέρω εάν βγαίνει σε Βίστα...σε εξ-πι το χω...σόρι.
-
μα για vista μιλάμε τόση ώρα
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
μα για vista μιλάμε τόση ώρατο ξέρω...υπέθεσα ότι υπάρχει και έκδοση για ΣΒιστα...
-
Eρώτησις: έστω ότι έχουμε τρεις τηλεοράσεις, μια crt 32, μια plasma 42 και μια LCD 42, ποια από τις τρεις εκπέμπει τη λιγότερη ακτινοβολία στην ίδια απόσταση (3-3,5 m);
-
Μόνο η CRT εκπέμπει ακτινοβολία. Οι άλλες εκπέμπουν ακτινοβολία της πλάκας, περίπου όσο μια λάμπα φωτισμού ή ένας μετασχηματιστής μικρομεσαίας ηλ. συσκευής.
Πολύ μεγαλύτερη ακτινοβολία εκπέμπει ένα κινητό, ειδικά όταν ψάχνει για σήμα ή είναι σε κατάσταση ομιλίας. -
Ο χρήστης tazz έγραψε:
Eρώτησις: έστω ότι έχουμε τρεις τηλεοράσεις, μια crt 32, μια plasma 42 και μια LCD 42, ποια από τις τρεις εκπέμπει τη λιγότερη ακτινοβολία στην ίδια απόσταση (3-3,5 m);Η LCD, αλλά η διαφορά της από την plasma (η οποία εκπέμπει ελάχιστη ultraviolet (UV) ακτινοβολία στους 3 πόντους από την οθόνη) είναι αμελητέα και μη άξια λόγου...
-
Ωραία. Πάμε παρακάτω τώρα: Plasma ή LCD, για χρήση 50% τηλεόραση και 50% dvd; (εκεί νομίζατε ότι θα το άφηνα; )
-
LCD...η καθαρότητα είναι μακράν καλύτερη. Και μπορείς να δεις και υπό γωνία!
-
Ο χρήστης tazz έγραψε:
Ωραία. Πάμε παρακάτω τώρα: Plasma ή LCD, για χρήση 50% τηλεόραση και 50% dvd; (εκεί νομίζατε ότι θα το άφηνα; )- Λεφτά?
- Διαγώνιος ?
Πολύ κρίσιμα και τα 2 για απάντηση..
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#12]