-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
Εγω παντως μια φορα... τον τελευταιο χρονο εχω αριστη εντυπωση και για τους φορητους της HP, αλλα και απο την HP HELLAS. Πολυ εξυπηρετικοι και γρηγοροι...εισαι πολυ τυχερος...επρεπε να συμπλξρωσεις κανα λοττο εκεινη την ημερα
-
Θα το συνέδεα μέσω κινητού, αν το κινητό μου ήταν συμβατό με Mac, αλλά δεν είναι, όντας windows mobile. Έχω δοκιμάσει τα πάντα, δεν γίνεται τίποτα.
Τελευταία λύση (της απελπισίας) εγκατάσταση σταθερής γραμμής μόνο και μόνο για το internet. Αλλά αυτό θα μπει, αν μπει, το επόμενο καλοκαίρι. Για τα Σ.Κ. που θα μπορώ να πηγαίνω μόνο στο χωριό από εδώ και μπρος δεν αξίζει τον κόπο.
-
wagner669, εγω που πηρα ΗΡ και ειχα αριστη εξυπηρετηση και εγγυηση year(s) (parts/labor/onsite): 3/3/3 να παω να παιξω και γω λοττο ή να θεωρω δεδομενο οτι ολη η αγορα ετσι δουλευει;
Εχω δοκιμασει αρκετα και το εχω ψαξει αρκετα, αν θες κατι επαγγελματικο εχεις 2 επιλογες ΗΡ σειρα κομπακ ή λενοβο, ουτε ασερς, ουτε τοσιμπες ουτε τιποτα.
-
ποτε το πηρες και τι χρειαστηκες απο το σερβις?
γιατι το μεγαλυτερο ανεκδοτο ολων των εποχων ειναι service HP!
πες μας επισης πως το εψαξες και τι αλλες εμπειριες ειχες -
Μαρτιο το πηρα. Με το σερβις δεν επικοινωνησα εγω αλλα το μαγαζι(γνωστος μου) που το πηρα και με εξυπυρετησε την επομενη μεσα (δεν αφορουσε το λαπτοπ αλλα ενα απ τα παρελκομενα).
Εχω ακουσει διαφορα για το σερβις αλλα απ τη στιγμη που εγω και γνωστοι μου δεν ειχαν αντιμετοπισει προβλημα δε μπορω παρα να διαφωνησω.
Ισως και να ειμαι εξαιρεση και να ειναι πραγματι κακο το σερβις, αλλα τι θα προτιμησεις; Ενα λαπτοπ με 1 χρονο εγγυηση ή ενα με χειροτερη το οποιο ομως μπορουν μεχρι και να στο αντικαταστησουν στο 3ο ετος;
Η εμπειρια μου λεει οτι τα πιο κακοκατασκευασμενα ειναι τα ζιμενς και τα εισερ.
Στο αλλο ακρο βρισκονται μακραν τα ΙΒΜ. -
η εταιρεια στην οποια εργαζομαι πηρε εκτυπωτες hp 460wbt. ειναι ινκτζετ φορητοι με μπαταρια.
επειδη τους χρειαζομαστε για δουλεια και οχι για αστεια, πηραμε και το hp care pack (επεκταση εγγυησης αποκριση επομενης ημερας και ολες αυτες τις αηδιες για 3 χρονια)
αντιμετωπησαμε προβλημα με ελλατωματικες μπαταριες 2 φορες. Επικοινωνησα μαζι τους περι τις 5-6 φορες και μου στειλαν υστερα απο αρκετες ημερες 2 καινουριους εκτυπωτες!
σουπερ λεω! οι μαγκες ειναι ξηγημενοι, μου στειλαν ολοκληρο εκτυπωτη. σας ανοιγω τους καινουριους εκτυπωτες (υπ' οψιν δεν δινουν καινουριους... ξαναφτιαγμενους δινουν, αλλα αυτο δε με νοιαζει) και βλεπω οτι ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΜΠΑΤΑΡΙΑ!!!
τρελλαθηκα! ξανα-μανα να μιλησω με τους ανθρωπους στην τεχνικη υποστηριξη οι οποιοι δεν μπορουσαν να κατανοησουν οτι χρειαζομαι μπαταρια. αφου δεησαν να το καταλαβουν καποια στιγμη, με ενημερωσαν οτι θα το παραγγειλουν και θα μου ερθει σε 2-3 μερες. Ξανατηλεφωνω μετα απο 2-3 μερες και με την κοπελα που μιλαω μου λεει οτι δεν εχει καθολου το εργοστασιο (!) και οτι δεν ξερουν ποτε θα εχει και ποτε θα ξαναφτιαξει! χαχαχαχα
εχει κι αλλη συνεχεια αλλα βαριεμαι να γραψω... την κεντρικη ιδεα την παιρνετε παντως...
ΤΡΕΛΛΑΑΑΑΑ! -
παιδες, μια ΒΟΗΘΕΙΑ!!!
προσπαθησα να κανω merge με το partition magic στο δισκο μου:
εφαρμοζω τις αλλαγες
κανω reboot
με το ξαναξεκιναει φθανει μεχρι την εικονα των win XP και κανει ξανα reboot απο μονο του...
μετα παλι τα ιδια, ξεκιναει, φθανει μεχρι την εικονα των win XP και κανει ξανα reboot...τα ιδια και αν δοκιμασω να το ξεκινησω σε safe mode
καμια ιδεα???
-
Θεωρητικά, όταν κάνεις αλλαγές στα partition πρέπει να φτιάχνεις δισκέτες επαναφοράς. Δεν ξέρω κάποιον που να το κάνει.
Μια λύση, αφού προφανώς διαλύθηκε το σύστημα και μια επαναφορά με το χέρι μέσω γραμμής εντολών είναι πολύ δύσκολη υπόθεση, ίσως είναι να εγκαταστήσεις τα windows πάνω στα windows μπας και διορθωθούν τα αρχεία που καταστράφηκαν και εμποδίζουν την εκκίνηση του λειτουργικού.
Αν στην αρχή της εγκατάστασης σου πει ότι θα πρέπει να κάνεις format, δυστυχώς δεν πιάνει το κόλπο στην περίπτωσή σου. -
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Θεωρητικά, όταν κάνεις αλλαγές στα partition πρέπει να φτιάχνεις δισκέτες επαναφοράς. Δεν ξέρω κάποιον που να το κάνει.Μια λύση, αφού προφανώς διαλύθηκε το σύστημα και μια επαναφορά με το χέρι μέσω γραμμής εντολών είναι πολύ δύσκολη υπόθεση, ίσως είναι να εγκαταστήσεις τα windows πάνω στα windows μπας και διορθωθούν τα αρχεία που καταστράφηκαν και εμποδίζουν την εκκίνηση του λειτουργικού.
Αν στην αρχή της εγκατάστασης σου πει ότι θα πρέπει να κάνεις format, δυστυχώς δεν πιάνει το κόλπο στην περίπτωσή σου.δοκιμαζω να ξαναπερασω τα win απο πανω, αλλα ξεκινωντας με το cd εγκαταστασης, μετα απο λιγο βγαζει μπλε οθονη που μεταξυ αλλων λεει:
plug and play detected an error most likely caused by a faulty driver κτλ κτλ...
-
Αποσύνδεσε τυχόν εξωτερικούς σκληρούς, μπες στο BIOS και βρες εκεί που λέει για MEMORY SHADOW->disable, σβήσε τυχόν αναμμένες συσκευές που είναι συνδεδεμένες στο pc και ξαναδοκίμασε. Ίσως τα έφτυσε κάποιο hardware.
-
αμα σου πω οτι δε μπορω να βρω την επιλογη memory shadow...
-
Furthermore, we would like to remind to everyone that invites other people, that everyone is held accountable for the users one invites. Do NOT give invitations to strangers and people you don't trust (because we will simply ignore your whining when your account gets banned along with the user you invited) and in any case DO NOT SELL your invitations. We will soon announce rewards in order to find and ban all users that continue to sell invites or have done so in the past.
απο το torrentleech
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
παιδες, μια ΒΟΗΘΕΙΑ!!!προσπαθησα να κανω merge με το partition magic στο δισκο μου:
εφαρμοζω τις αλλαγες
κανω reboot
με το ξαναξεκιναει φθανει μεχρι την εικονα των win XP και κανει ξανα reboot απο μονο του...
μετα παλι τα ιδια, ξεκιναει, φθανει μεχρι την εικονα των win XP και κανει ξανα reboot...τα ιδια και αν δοκιμασω να το ξεκινησω σε safe mode
καμια ιδεα???
τελικα εβαλα το δισκο σε αλλο pc, και απο εκεινο ετρεξα το acronis disk director, με το οποιο ενωσα ολα τα partitions.
εβαλα το δισκο πισω στο pc, και ολα ειναι οκ.
-
Ο χρήστης jois21 έγραψε:
Μαρτιο το πηρα. Με το σερβις δεν επικοινωνησα εγω αλλα το μαγαζι(γνωστος μου) που το πηρα και με εξυπυρετησε την επομενη μεσα (δεν αφορουσε το λαπτοπ αλλα ενα απ τα παρελκομενα).
Εχω ακουσει διαφορα για το σερβις αλλα απ τη στιγμη που εγω και γνωστοι μου δεν ειχαν αντιμετοπισει προβλημα δε μπορω παρα να διαφωνησω.
Ισως και να ειμαι εξαιρεση και να ειναι πραγματι κακο το σερβις, αλλα τι θα προτιμησεις; Ενα λαπτοπ με 1 χρονο εγγυηση ή ενα με χειροτερη το οποιο ομως μπορουν μεχρι και να στο αντικαταστησουν στο 3ο ετος;
Η εμπειρια μου λεει οτι τα πιο κακοκατασκευασμενα ειναι τα ζιμενς και τα εισερ.
Στο αλλο ακρο βρισκονται μακραν τα ΙΒΜ.Εγω εχω 3 μηχανακια της Fujitsu-Siemens.... 2 λαπτοπ κ ενα σταθερο.
Τα λαπτοπ εχουν βγαλει απο 1 σωβαρη βλαβη εκαστο.
Το ενα εκαψε σκληρο δισκο -ΙΒΜ DeathStar....Sorry.... DeskStar-
Το αλλο απο δικια μου μαλακια κατεστρεψε το Partition Table...
Το σαταθερο... Καπου το 2003 εκαψα το παλιο μου απο πτωση τασης... Φαληρο μενω, ειχα 1 χιλιαρικο διαθεσημο και πηρα ενα Scaleo...κατι
Με κατι αναβαθμησεις της πλακας.... και αλλαγη τροφοδωτικου, δουλευει ακομα και σημερα!
Τωρα σκεφτωμαι να αλλαξω Mobo, CPU, RAM, τροφοδοτικο & καρτα γραφικω.
Και ποτε δεν χρειαστικα το σερβις της FSC!Aπο ΗΡ εχω το ppc HP6515...
Σερβις...γιοκ
Ανταλλακτικα...γιοκ
Σερβις και ανταλλακτικα σε διαφορετικα προαστια...
Ενας συναδελφος ειχε λαπτοπ της ΗΡ....
Ενα ωραιο πρωι δεν ξεκιναει....
Μετα απο 3 βδομαδες του ρθε καινουριο γιατι το δικο του χαθηκε στο σερβις..... -
Θελω γνωμες για Mobo, CPU, RAM, τροφοδοτικο & καρτα γραφικων
Mobo gia Intel
GA-N680SLI-DQ6
P5K3 Deluxe WiFi-AP
Blitz Extreme
P5N32-E NF680I SLICPU
Τετραπυρηνο με καλο Value for money????
Core 2 Quad Q6600 (s775/2.4GHz)RAM
4x1GB
Kingstone η αλλες;;;
Σε τι MHz;;;;Καρτα γραφικων
8800 GTS 320MB HTDP
8800 GTS 320 MB HTDPΟθωνη
Λεω για μια απο αυτες:
LG Wide M198WA-BZ
LG Wide L194WS-SF
Samsung SM 940BW
Samsung SM920NW
LG 19'' LCD L196WTQ-WF WHITE-BLACK
PHILIPS 190WV7CSHD
OS
WD 150 GB Raptor-X
WD 74 GB (10.000rpm, 8MB Cache, SATA)
Storage x2 για Mirroring
Seagate 500GB (7200rpm, 16MB Cache, SATA 2)Καθε γνωμη καλοδεχουμενη
Δεν βιαζομαι με την αναβαθμιση, μια και ολα τα λεφτα που ειχα μαζεψει (~2Κ) πηγαν την Δευτερα αλλου
Τωρα θα παει στην πιστωτικη...
Με την οθωνη βιαζομαι!
Γιατι η CRT που εχω τα φτυνει -
Καταρχάς χρόνια πολλά
- Μ/Β: Blitz Extreme
- CPU: θα πρότεινα ένα δυνατό Duo όπως αυτό
- RAM: 2GB DDR3 TWIN3X2048 1066C7 G
-Τροφοδοτικό: Θα σε γελάσω, δε τις ξέρω τις μάρκες, πάρε το 850ρι για 150W μεγάλη διαφορά τιμής - Οθόνη: 22'' L226WTQ-SF η 19ρα είναι ξεπερασμένη
- Σκληρούς: 1 74ρι Raptor για το λειτουργικό και τα προγράμματα και 2 500ρηδες WD ή Seagate για τα υπόλοιπα δεδομένα
έχεις σκεφτεί για ups για όλο αυτό το σύστημα ? `Ενα APC UPS 1500VA BR1500 θα σου ρθει ίσα ίσα με το 850ρι
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
Καταρχάς χρόνια πολλά
Ευχαρηστω!!!
Ευχαρηστω!!!!-
Μ/Β: Blitz Extreme
Κ εγω εκει καταλυγω -
CPU: θα πρότεινα ένα δυνατό Duo όπως αυτό
Ο αλλος ειναι quad με 8MB Cache...
Γιατι 2πυρινο κ οχι τετραπυρινο;;;; -
RAM: 2GB DDR3 TWIN3X2048 1066C7 G
Αρα να παρω 2GB@1066MHz
Γιατι τοσο μεγαλη διαφορα στην τιμη με τις 2GB@1333MHz;;;
Επεισης, το Timings 7-7-7-20 ...τι ρολο βαραει;;;
-Τροφοδοτικό: Θα σε γελάσω, δε τις ξέρω τις μάρκες, πάρε το 850ρι για 150W μεγάλη διαφορά τιμής
Ειχα Enermax....
Και πινω νερο στ ονομα τους.... δεν μασανε τιποτα!-
Οθόνη: 22'' L226WTQ-SF η 19ρα είναι ξεπερασμένη
Η 22 ειναι τεραστια!
Και δεν θα χω που να την βαλω
Γι αυτο κοιταω 19Wide -
Σκληρούς: 1 74ρι Raptor για το λειτουργικό και τα προγράμματα και 2 500ρηδες WD ή Seagate για τα υπόλοιπα δεδομένα
Mε 50Ευ παραπανω, παιρνω 150αρη αντι για 74αρη
Για το αλλο, συμφωνω:)
Εχεις σκεφτεί για ups για όλο αυτό το σύστημα ? `Ενα APC UPS 1500VA BR1500 θα σου ρθει ίσα ίσα με το 850ρι
Εχω κατι πριζες που κανουν 'κατι' για να μη καιγοντε τα τροφοδωτικα....
Αλλα UPS δεν εχω...
Δεν θα με χαλαγε σε περιπτωση Blackout να χω 2~3 λεπτα για να σβησω το PCΕυχαριστω!!!!
-
-
Εγω λεω να κοψεις τα πολλα πολλα (quad, 8800, 1KW ktl.) και να ρηξεις λεφτα σε μια οθονη της προκοπης.
-
Ο χρήστης jois21 έγραψε:
Εγω λεω να κοψεις τα πολλα πολλα (quad, 8800, 1KW ktl.) και να ρηξεις λεφτα σε μια οθονη της προκοπης.Μεχρι 19 wide...
Ειναι θεμα χωρου:(
Τα αλλα δεν θελω να τα κοψω, για να μη μπω στο τρυπακι της αναβαθμισης σε 6 μηνες....
Τελευταια φορα ανοιξα το κουτι πριν απο 1μιση χρονο
-Βρηκα κ Enermax 850αρη:)
-Ο Quad ειναι ποιο φτινος απο τον Duo
-Κοιταω και για 8600 με 256ΜΒ++ μνυμη -
-
Βασικά καλύτερα ένας δυνατός (+ συνάμα ακριβώς) Duo παρά Quad
-
οι 1333MHz είναι καινούριο είδος στην αγορά και καταλαβαίνεις πού οφείλεται η διαφορά
-
Νόμιζα ότι έλεγε κάτι άλλο αντί για Enermax, οπότε πάσο
-
Μπορείς να βάλεις έναν σταθεροποιητή τάσης αντί για UPS.
Εχθές πήρα αυτό για ένα φίλο
-
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#12]