-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Σουβέρ.εγώ έλεγα για να διώχνει τα περιστέρια
πέρα από την πλάκα, καιρό έχω να βάλω λίνουξ, καλό είναι αλλά εφαρμογές που χρησιμοποιώ για τη δουλειά μου είναι μόνο για win. Αλλιώς θα το άφηνα πάνω. για κάποιο διάστημα(1-2 βδομάδες το πολύ ) είχα μονο linux και ήμουν κομπλέ αλλά μετά άρχισαν οι παραθυροαπαιτήσεις..Το ub δε το χω δοκιμάσει πάντως
-
Είναι πολύ ωραίο το ubuntu για καθημερινές εργασίες (σερφάρισμα, κανένα κειμενάκι, multimedia).
-
Ο χρήστης Spike έγραψε:
μετά από μία εκκαθάριση μου βγάζει αυτό.κάνω clean install τίποτα. Τι φταίει γιατί θα το σπάσω...
any help???
edit: έκανα restore και σώθηκα. Τα κwlo-utility μου μέσα κόντεψαν να μου διαλύσουν το σύστημα...ουστ.
-
Από χτες το μεσημέρι είμαι με τη νέα μου οθόνη LG 20αρα και το μοντέλο L206 Wide..
Με 2 λέξεις...καμία σχέση...άλλη ΔΙΑΣΤΑΣΗ σε σχέση με την παλιά μου CRT 17αρα
Σκέτη απόλαυση...
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Είναι πολύ ωραίο το ubuntu για καθημερινές εργασίες (σερφάρισμα, κανένα κειμενάκι, multimedia). -
Ωραια φωτο επιστημονικης φαντασιας...
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Ωραια φωτο επιστημονικης φαντασιας...Να υποθέσω ότι έχεις χρησιμοποιησεί linux και αποφάνθηκες ότι δεν είναι καλά ε?
-
Μικρε οταν εσυ βυζαινες εγω επαιζα ηδη με σουτιεν..
Αμα βγαλεις την πιπιλα ελα να ξανασυζητησουμε.. Μεχρι τοτε υπεθεσε οοοο,τι θες..
-
Άρα ούτε που έχεις ιδέα τι είναι linux.
-
...εάν ήταν ιταλιάνικο...θα το ξερε...
-
Κοιτα να δεις που μπλεξαμε...
Μικρε αντε που σου λεω κι εχει φιλικο στη Νετ.. Που μου μαθες και το πληκτρολογιο..
-
Τι έγινε ρε, όλοι από τα ...έτοιμα τρώτε;
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Εχω κάποια αρχεία MPEG-2 που θέλω να τα μετατρέψω σε DivX ή Xvid. Ποιος είναι ο ευκολότερος τρόπος; Το κακό είναι πως δεν είναι από κάποιο DVD , τα έχω κατεβάσει και το DVD player μου δεν του αρέσει να τα παίξει... Αντί να τα φτιάξω DVD λοιπόν (που δεν το έχω αποκλείσει, αν γίνεται εύκολα με το Nero πχ...), είπα να τα συμπιέσω πρώτα...
Το VirtualDub πάντως δεν μου τα ανοίγει από το Open File πχ...Για ν' ακούσω ιδέες προτάσεις παρακαλώ!
Δεν ασχολείται κανένας με συμπίεση πια;
Κάποιος είχε πει πως το net ήταν ο θάνατος των home made utilities, αφού παλιά αν χρειαζόσουν κάτι ανασκουμπωνόσουν και το έγραφες μόνος σου, ενώ στο Internet ψάχνεις γιατί όλο και κάποιος άλλος θα το έφτιαξε πριν από σενα...
Τώρα με τις broadband συνδέσεις, αντί να συμπιέζουμε μόνοι μας τα video , το κάνουν άλλοι κι εμείς κατεβάζουμε (δεν εξαιρώ και τον εαυτό μου βεβαίως... ).Κανείς;
-
πασχος
-
Ρε πάσχο, αφού δεν ξέρεις τίποτα από τεχνολογία, τι ασχολείσαι γαμώτο? Πήγαινε να ασχοληθείς με τις μεταγραφές που (δεν) θα κάνετε και την πρόκριση στην επόμενη φάση του Τσάμπιονς που (δεν) θα πάρετε και άσε την τεχνολογία..
-
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Ρε πάσχο, αφού δεν ξέρεις τίποτα από τεχνολογία, τι ασχολείσαι γαμώτο? Πήγαινε να ασχοληθείς με τις μεταγραφές που (δεν) θα κάνετε και την πρόκριση στην επόμενη φάση του Τσάμπιονς που (δεν) θα πάρετε και άσε την τεχνολογία..Κοιτα να δεις που μπλεξαμε...
Μικρε αντε που σου λεω κι εχει φιλικο στη Νετ.. Που μου μαθες και το πληκτρολογιο..
Ρε κοιτα κατι παιδια στα 19 που εμαθαν και τεχνολογια.. Μικρε πες κι αλλα.. Το χω κανει copy το ποστ μου.. Ποπ κορν εχω ετοιμασει κι εγω για το φιλικο παντως..Και που σαι,σεβασμο στους μεγαλυτερους..
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Ρε πάσχο, αφού δεν ξέρεις τίποτα από τεχνολογία, τι ασχολείσαι γαμώτο? Πήγαινε να ασχοληθείς με τις μεταγραφές που (δεν) θα κάνετε και την πρόκριση στην επόμενη φάση του Τσάμπιονς που (δεν) θα πάρετε και άσε την τεχνολογία.. -
Βλακάκο, σε 5 ώρες θα είμαι 20, πρώτος στην βαθμολογία και εσύ θα είσαι ακόμα πιο λίγος.
-
Μικρε σου πα κατι περι σεβασμου πιο πανω... Αντε και χωρις παρθενια σου φχομαι..
-
Ο χρήστης ΚΩΣΤΑΣ 1970 έγραψε:
Από χτες το μεσημέρι είμαι με τη νέα μου οθόνη LG 20αρα και το μοντέλο L206 Wide..Με 2 λέξεις...καμία σχέση...άλλη ΔΙΑΣΤΑΣΗ σε σχέση με την παλιά μου CRT 17αρα
Σκέτη απόλαυση...
Καλορίζικη!
(Κάτσε να πάρω κι εγώ την προμηθειούλα μου από την LG)
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#12]