-
Τόσο φθηνό φορητό με τα συγκεκριμένα χαρακτηριστικά δεν θα βρεις. Αλλά τα Acer εκτός από κακό service λέγεται ότι έχουν αξιοπιστία ιταλικού του 70.
-
Ο χρήστης kotetsi έγραψε:
Mac?
Ναι... more money for less laptop και με διαφορετικό ΛΣ που -και καλά- αν το δουλέψεις δεν ξεκολλάς.
Αλήθεια, έχεις να προτείνεις συγκεκριμένο MacBook με τιμή όχι πάνω από 1300 ευρώ και χαρακτηριστικά παραπλήσια των laptop που έχουν αναφερθεί έως τώρα;
Designer σου λέει μετά.
Με παραπλήσια χαρακτηριστικά h/w όχι, αλλά απόδοση, ναι..
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Τόσο φθηνό φορητό με τα συγκεκριμένα χαρακτηριστικά δεν θα βρεις. Αλλά τα Acer εκτός από κακό service λέγεται ότι έχουν αξιοπιστία ιταλικού του 70.Πφφφ.... θα σηκωθει το Fiat128 μου να σε πατησει αμα το ξαναπεις αυτο
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
Τόσο φθηνό φορητό με τα συγκεκριμένα χαρακτηριστικά δεν θα βρεις. Αλλά τα Acer εκτός από κακό service λέγεται ότι έχουν αξιοπιστία ιταλικού του 70.
Πφφφ.... θα σηκωθει το Fiat128 μου να σε πατησει αμα το ξαναπεις αυτο
εάν πάρει μπροστά...
-
Πώς θα σηκωθεί; Αφού ο στόκος ζυγίζει περισσότερο από το σασί.
-
Ζει και βασιλευει ΡΕ...
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Designer σου λέει μετά.
INDUSTRIAL ΡΕ! Όχι graphic! Για να καταλάβεις, είμαι αυτός που σχεδιάζει τα MacBook... σε DELL.
-
Designer σου λέει μετά.
INDUSTRIAL ΡΕ! Όχι graphic!
δηλ ως industrial design τα apple τα βρίσκεις άσχημα?
-
Κάθε άλλο, είναι πανέμορφο και κομψό με minimal σχεδιασμό. Εγώ μίλησα καθαρά για απόδοση συστήματος σε σχέση με το budget που αναφέρθηκε πιο πάνω, όπως επίσης και για τη γενικότερη άρνηση κάποιων, συμπεριλαμβανομένου και εμού, να μάθουν ένα καινούριο ΛΣ, πόσο μάλλον όταν δεν μπορούν να τρέξουν, χωρίς μεσολάβηση Windows, συγκεκριμένα προγράμματα που χρειάζονται.
-
Εμ...Mac μαλλον οχι, δεν ειμαι πολυ προσαρμοστικος στα pc, θελω κατι να το στησω αμεσως και να μην εχω προβληματα συμβατοτητας!
Τωρα οσον αφορα τις προτασεις (εκτος του οτι σας ευχαριστω για τις απαντησεις ) τον vaio τον αποκλειω μιας και θελω μια πολυ καλη καρτα γραφικων,αρκετο αποθηκευτικο χωρο και ram 2Gb...
Οποτε μαλλον επισης φευγουν ο dv6543ev ο οποιος εκτος της κ/γ ειναι πολυ ισχυρη και ζυγισμενη λυση οπως και ο F3SC C2-D T7300..
Αφου η καρτα θα με συντροφευσει σε ολη τη διαρκεια ζωης του μηχανηματος.
Η intel δεν ειναι onboard τσιπακι?
Τωρα,αν γινω λιγο ποιο αυστηρος,μπορω να αποκλεισω τον εταιρο vaio (Vaio VGN-FZ11S ) μιας και ειναι πιο ακριβη λυση με μικροτερο σκληρο,καρτα και επεξεργαστη...
Τωρα ο dv6541ev ειναι πολυ δελεαστικο στη τιμη που τον βρηκα..
http://www.camber.gr/productrec.asp?PUC=6014
Επισης και ο LG παρολη την 14αρα.Τα μηχανακια που αποκλειω λογω ''χαμηλοτερων'' χαρ/κων, στη πραξη θα εχουν εμφανη διαφορα?
Ομως γιατι οχι Acer? Αfter sales?
edit : Απαντηθηκε ενω εγραφα!
-
Η τιμή του DV6541 είναι εξαιρετική! Άντε, καλοδούλευτος!
Εμφανής διαφορά δε θα υπάρχει, τουλάχιστον όχι σε καθημερινή χρήση. Η διαφορές των επεξ. και των κ/γ φαίνονται σε απόλυτα νούμερα παρμένα με benchmark tools, τα οποία τελικά μικρή σημασία έχουν για το μέσο χρήστη. Αλήθεια, τι χρήση κάνεις στον Η/Υ σου;
-
Ο χρήστης g47 έγραψε:
Τωρα,αν γινω λιγο ποιο αυστηρος,μπορω να αποκλεισω τον εταιρο vaio (Vaio VGN-FZ11S ) μιας και ειναι πιο ακριβη λυση με μικροτερο σκληρο,καρτα και επεξεργαστη...
Τωρα ο dv6541ev ειναι πολυ δελεαστικο στη τιμη που τον βρηκα..
http://www.camber.gr/productrec.asp?PUC=6014
Επισης και ο LG παρολη την 14αρα.Τα μηχανακια που αποκλειω λογω ''χαμηλοτερων'' χαρ/κων, στη πραξη θα εχουν εμφανη διαφορα?
Ομως γιατι οχι Acer? Αfter sales?
edit : Απαντηθηκε ενω εγραφα!
Κοιτα.... με το Acer θα παρεις μια λιγο καλυτερη καρτα γραφικων... το ερωτημα ομως που πρεπει να θετεις ειναι 'για ποσο?' Τιποτα δεν ειναι φτηνο η ακριβο τυχαια... Η Acer εχει και κακη απαγωγη ψυξης, και κακα σασι... και εν τελη καταληγουν με ημερομηνια ληξης μικροτερη της τεχνολογικου ωφελιμου ζωης. Παιρνεις τα ρισκα σου...
Εγω παντως επιλεγω σταθερα ποιοτητα versus ποσοτητα... To αν η καρτα γραφικων θα ειναι 8400 και οχι 8600... δεν ειναι καποιος ανασταλτικος παραγων μιας και οι 2 μπουρδελ@ ειναι... ακαταλληλες για συγχρονα games. Ναι... βασικα πλεον εχει εξαφανιστει η μεσαια κλασση καρτων γραφικων... μονο κατ ονομα ειναι.
-
Εκτος του net και των κοινων εφαρμογων στις οποιες ετοιμαζω εργασιες, παιζω αρκετες φορες δυνατα παιχνιδια ( ), πχ η ati radeon 7600 256 Mb (την οποια και εκαψα) μου ηταν οριακα επαρκης, ισως ανεπαρκης.
-
Ο χρήστης g47 έγραψε:
Εκτος του net και των κοινων εφαρμογων στις οποιες ετοιμαζω εργασιες, παιζω αρκετες φορες δυνατα παιχνιδια ( ), πχ η ati radeon 7600 256 Mb (την οποια και εκαψα) μου ηταν οριακα επαρκης, ισως ανεπαρκης.Θέλεις desktop τότε.-
-
Ναι αλλα που να τον κουβαλαω στα βουνα??(Γεωλογος)
Θα μου πεις παρε ξεχωριστους με laptop απλα για δουλεια γραφειου...
Το σκεφτηκα αλλα no money!Corsair δληαδη ισως προτινες αν ειχα αυστηρο οριο τα 1200 Ε να παρω κατι φαινομενικα ''κατωτερο'' ωστε να εξασφαλισω τη ποιοτητα.
Δεν ειναι λαθος σκεψη αν ο acer πραγματι δεν ειναι καλος ποιοτικα. -
Εκτος του net και των κοινων εφαρμογων στις οποιες ετοιμαζω εργασιες, παιζω αρκετες φορες δυνατα παιχνιδια ( ), πχ η ati radeon 7600 256 Mb (την οποια και εκαψα) μου ηταν οριακα επαρκης, ισως ανεπαρκης.
Θέλεις desktop τότε.-
+1
επίσης καμία σχέση η 7600 του λάπτοπ με του σταθερού.
-
Πάρε ένα λαπτοπ να κάνεις δουλειά σου, και στα ρέστα από τα 1200 τσόνταρε όποτε μπορέσεις $$ για να πάρεις το desktop, δεν βλέπω άλλη λύση..
-
Τhnx παιδες!
Αυριο θα παω να δω τα περισσοτερα και να δω και καποιες προτασεις για desktop! -
α και δεν υπάρχει Ati Radeon 7600...έκανες μίξη Ati+Nvidia...
Nvidia είναι η 7600...
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Πάρε ένα λαπτοπ να κάνεις δουλειά σου, και στα ρέστα από τα 1200 τσόνταρε όποτε μπορέσεις $$ για να πάρεις το desktop, δεν βλέπω άλλη λύση..+1
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#12]