-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Ναι, να πετάξει ΤΕΛΕΙΩΣ το Norton (αν τα καταφέρει να το απεγκαταστήσει ). Kaspersky Internet Security ή για σκέτο Antivirus το ESET NOD32 είναι πολύ καλά.To BS Player δεν παίζει ακόμα σωστά στα Vista.
Θενξ!
Κάτι παρόμοιο με το bs για να παίζει ταινίες, όχι μόνο από dvd αλλά και τις ριπαρισμένες;
-
http://www.afterdawn.com/software/video ... lassic.cfm
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
http://www.afterdawn.com/software/video_software/video_players/media_player_classic.cfmΔεν ήξερα ότι δουλεύει και στα Vista.
Θενκ γιου βέρι ματς. -
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Πόσο κοστίζει σήμερα; Από αυτό θα βγάλεις συμπέρασμα. Αν πχ είναι 2 ετών μηχάνημα, ένας καινούριος φορητός των 800 ευρώ θα είναι καλύτερος και καινούριος, επομένως δεν συμφέρει να δώσεις 550 για τον παλιό.
Ψάξε σε κανένα e-bay μήπως σταθείς τυχερός.Ειναι 3 χρονων ενα φορητο με p4 στα 3.2, 17αρα ευρεια,1gb ram,256mb ati radeon mobility με bluetooth,ασυρματη καρτα δικτυου κλπ και τον ειχα παρει 2100 Ε.
Δεν ειναι δηλαδη το μηχανημα που θεωρεις ακομα ξεπερασμενο η μπορεις να το αντικαταστησεις με 800 Ε..
Η μηπως μπορεις??
Τιμες που ειδα στο πλαισιο για να παρω περιπου ιδιο πανε πανω απο στα 1500 Ε,οποτε ειναι σεβαστο το παραπανω ποσο.
Αλλα μεγαλο ειναι και της βλαβης..
Προς το παρον κλινω να δωσω γυρω στα 1000 και να παρω ενα λιγο κατωτερο απο το χαλασμενο,προσαρμοσμενο φυσικα στα σημερινα standards οταν λεω ''κατωτερο''.
Να κατεβω πχ σε διασταση οθονης απο 17 σε 15 που δεν με πειραζει. -
Ένας φορητός με Intel Core 2 Duo 1.74 είναι γρηγορότερος από τον P4 3.2.
http://www.anandtech.com/cpuchipsets/sh ... =2795&p=10
-
g47 ΣΤΕΙΛΤΟΟΟΟΟΟΟ λέμε. 3 χρόνων και κάθεσαι και το σκέφτεσαι. Καινούριο να βρεις την υγειά σου
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Ένας φορητός με Intel Core 2 Duo 1.74 είναι γρηγορότερος από τον P4 3.2.http://www.anandtech.com/cpuchipsets/sh ... =2795&p=10
Πολυ ωραια!Ομως..
To μονο που με κρατα απο την αγορα του ειναι οτι με προβληματιζει η καρτα γραφικων που εχουν αυτα που παιζουν στη τιμη που θελω(περιπου 800-1000).
Πχ του πλαισιου που κοιταξα αναφερει την intel gma.
Αυτη ειναι ενσωματωμενη στη μητρικη η ειναι καμια σοβαρη καρτα?
Το ιδιο και για το φορητο που προτινε ο manosk οπου αναφερει την ιδια απο ο,τι καταλαβαινω,ειναι η Intel 943GM. -
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Ένας φορητός με Intel Core 2 Duo 1.74 είναι γρηγορότερος από τον P4 3.2.http://www.anandtech.com/cpuchipsets/sh ... =2795&p=10
Μην μασάτε τί λένε τα περιοδικά.
Διαφορά στην απόδοση θα παρατηρήσεις μόνο για εφαρμογές που έχουν σοβαρό
multithreading (της m@soft, της adobe, μερικά παιχνίδια). Στις υπόλοιπες
εφαρμογές η διαφορά είναι μή παρατηρήσιμη ότι και αν λένε τα περιοδικά.Αν έχεις P4 3.2GHZ είναι προτιμότερο να πάρεις ένα ΚΑΛΟ δίσκο με περιστροφική
10.000rpm (δίνει τεράστια διαφορά), αλλά πρέπει να περάσεις το λειτουργικό
σ' αυτον με cloning (πχ acronis migreate easy), ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΤΟΝ ΒΑΛΕΙΣ 2ο ΔΙΣΚΟ.Ακόμα, πάρε μια ΚΑΛΗ κάρτα γραφικών που (SOS SOS SOS) να υποστηρίζει pixel shaders 3.0
Ο αριθμός των παράλληλων shader processors δεν παίζει ρόλο, μην δώσεις καμιά
περιουσία τσάμπα.[b]Οι δύο 'αναβαθμίσεις' θα σου κοστίσουν ΜΑΖΙ μόνο 200
-
ρε zardoz o άνθρωπος έχει φορητο με 3,2 Ρ4 που του χάλασε η κάρτα γραφικών και πρέπει να αλλάξει την μητρική ολόκληρη με κόστος ~500
-
Ωραια, και που κολλανε αυτα με ενα λαπτοπ;
-
Ο χρήστης wannabe έγραψε:
ρε zardoz o άνθρωπος έχει φορητο με 3,2 Ρ4 που του χάλασε η κάρτα γραφικών και πρέπει να αλλάξει την μητρική ολόκληρη με κόστος ~500..λέω κι εγώ...χαζός είμαι!
-
Πράγματι, από τα 2.4Ghz και πάνω, ο μοναδικός λόγος αντικατάστασης του συστήματος πρέπει να είναι γιατί χάλασε η motherboard ή η cpu και δεν βρίσκεται αντικαταστάτης στο εμπόριο.
Ή γιατί παίζεις παιχνίδια και θες να βάλεις νέα κάρτα οθόνης σε PCI-E.(κάτοχος WD Raptor 10000rpm )
-
για φορητό μιλάμε Σταύρο...
-
Το ξέρω, γενικά σχολίασα εγώ
-
Ο χρήστης zardoz έγραψε:
Μην μασάτε τί λένε τα περιοδικά.
Διαφορά στην απόδοση θα παρατηρήσεις μόνο για εφαρμογές που έχουν σοβαρό
multithreading (της m@soft, της adobe, μερικά παιχνίδια). Στις υπόλοιπες
εφαρμογές η διαφορά είναι μή παρατηρήσιμη ότι και αν λένε τα περιοδικά.Περαν του off topic... και με το συμπαθειο κιολας... αλλα δεν ειναι να ακουσουμε ουτε και σενα. Ακομα και αν μια εφαρμογη δεν χρησιμοποιει multithreading υπαρχουν πασιφανεις διαφορες δια γυμνου οφθαλμου, μιας και το συστημα αποκρινετε καλυτερα (cache)... ειδικα οταν τρεχουν παραπανω απο μια εφαρμογες (2x core)... και δεν υπαρχει εν ολιγοις σημερα PC που να μην... Τα εχω τα PC διπλα διπλα και τα βλεπω καθε μερα. Να μην πουμε για τις τρομακτικες διαφορες στα HD video και το ποσα τσοντα γινετε ο P4 μπροστα σε οποιονδηποτε διπυρηνο...
Και ο ποιο φτηνος Dual Core συμφερει... Καλυτερες επιδοσεις, λιγοτερο ρευμα, δεν χρειαζετε παγακια για να λειτουργει. Τα 200 ευρω που αναφερεις δεν ειναι καθολου λιγα... διοτι με αυτα η τουλαχιστον με extra 100 ευρω παιρνεις mobo-cpu-μνημη-gpu εντελως καινουργια...
-
+1
-
Εγω τι να κανω??
-
Ο χρήστης g47 έγραψε:
Εγω τι να κανω??δεν σου ειπαν ηδη να το αλλαξεις?
-
Χεχε,με δεδομενο αυτο και οτι θαναι laptop,τι να κανω?
Να παω παλι για build to order,οπως turbo-x η το αντιστοιχο του multirama?
Η για επωνυμη λυση?
Θελω κατι το οποιο να κραταει παιχνιδια σεβαστων απαιτησεων,χωρις σοβαρες απαιτησεις σε φορητοτητα η υπερβολικο σκληρο...
Α,αν ηταν και περιπου κανα 1000αρικο...πολλα ζηταω ε? -
απο turboX εγώ πάντως κανένα πρόβλημα εδώ και κανα 6μηνο που τον έχω
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#12]