-
7.10?
-
Με εικόνες: http://ebalaskas.gr/wk/xubuntugreek
-
Kid
Nai, tin teleftea.StavrosG
auto etoimazomoun na kano, alla katevenan kati thiriodeis anavathmiseis kai den epitrepetai na peirazeis alles rytmiseis toy systimatos eno hdh kaneis paromoia doyleia (vlakeia).Edit:
εντάξει, όμως δυστυχώς δεν βρήκα πως να αλλάζω γλώσσα πληκτρολογίου με συνδυασμό πλήκτρων (πχ ALT-SHIFT). Πρέπει να πατάω με το ποντίκι το εικονίδιο, πράγμα κουραστικό. H εντολή στο τέλος της σελίδας βγάζει λάθος. -
Δεξί κλικ πάνω στο Language indicator > Keyboard Preferences > Layout Options > Group Shift/Lock behavior > εκεί έχει alt + shift για να αλλάζεις γλώσσα.
-
Έχει κανείς υπόψη κάποιο ελαφρύ και αξιόπιστο προγραμματάκι για να ελευθερώσω χώρο από τους σκληρούς μου, διαγράφοντας άχρηστα .dlls, απομεινάρια παλιών εγκαταστάσεων και γενικά διάφορα άχρηστα αρχεία;
-
easycleaner.
-
Ο χρήστης tazz έγραψε:
Έχει κανείς υπόψη κάποιο ελαφρύ και αξιόπιστο προγραμματάκι για να ελευθερώσω χώρο από τους σκληρούς μου, διαγράφοντας άχρηστα .dlls, απομεινάρια παλιών εγκαταστάσεων και γενικά διάφορα άχρηστα αρχεία;το disk cleanup των windows.
-
Ο χρήστης Spike έγραψε:
Έχει κανείς υπόψη κάποιο ελαφρύ και αξιόπιστο προγραμματάκι για να ελευθερώσω χώρο από τους σκληρούς μου, διαγράφοντας άχρηστα .dlls, απομεινάρια παλιών εγκαταστάσεων και γενικά διάφορα άχρηστα αρχεία;
το disk cleanup των windows.
Θενξ, αλλά έψαχνα κάτι λίιιιγο πιο αποτελεσματικό
Kid, το κατεβάζω.
-
Ο χρήστης tazz έγραψε:
το disk cleanup των windows.
Θενξ, αλλά έψαχνα κάτι λίιιιγο πιο αποτελεσματικό
Kid, το κατεβάζω.
το ξέρω αλλά τα εργαλεία της ίδιας της M$ θεωρώ ότι είναι καλύτερα μιας κ τα βγάζει η ίδια η κατασκευάστρια του λογισμικού στο οποίο καλούνται να εκτελέσουν κάποιες εργασίαες συντήρησης.
-
θέλω να κάνω clean install στον firefox. πώς γίνεται;
όλο μου φορτώνει το προηγούμενο προφίλ μου...
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Δεξί κλικ πάνω στο Language indicator > Keyboard Preferences > Layout Options > Group Shift/Lock behavior > εκεί έχει alt + shift για να αλλάζεις γλώσσα.Δεν δούλεψε. Όπως και αρκετά πράγματα ακόμα. Τελικά αυτό που χρειάστηκε ήταν να επανεγκαταστήσω το Xubuntu επιλέγοντας στην αρχή της εγκατάστασης ελληνική αντί για αγγλική γλώσσα. Δεν ξέρω τι έγινε ακριβώς, αλλά όταν τέλειωσα, όλα ήταν ΟΚ.
Α, δεν έχω ήχο. Άντε να βρω τώρα τι φταίει και μ' αυτό.
Πάντως χαλάλι, γιατί όλα πηγαίνουν αρκετά ως πολύ γρηγορότερα σε σχέση με το απλό Ubuntu. -
δώσε από κονσόλα alsamixer για τον ήχο μπας και..
Μου φαίνεται περίεργο πάντως που δεν δούλεψε το συγκεκριμένο για το πληκτρολόγιο πάντως..
-
Τώρα δούλεψε κι ο ήχος, απλώς έπρεπε να βάλω το εικονίδιο στη μπάρα και να το φουλάρω.
Αυτό που είπες δεν δούλεψε γιατί πολύ απλά δεν εμφανιζόταν τέτοια επιλογή. Είχε μαμηθεί το σύμπαν, μάλλον γιατί είχα επιλέξει αγγλικά στην αρχή της εγκατάστασης. Τώρα απ' ό,τι βλέπω, είναι όλα ΟΚ. Θα σώσω την εγκατάσταση με το Acronis και πάπαλα.Τί πάπαλα δηλαδή, που έχω να περάσω και το Leopard. Για να δω τι.....χάνω.
-
Είμαι κακή επιρροή τελικά.. Σας ανάγκασα (μανοσκ + κορσα) να βάλετε λέοπαρντ. Πωλητής ar πρέπει να γίνω μάλλον.
-
το βρήκα ....άκυρο.
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Είμαι κακή επιρροή τελικά.. Σας ανάγκασα (μανοσκ + κορσα) να βάλετε λέοπαρντ. Πωλητής ar πρέπει να γίνω μάλλον.Τζάμπα είναι.
Μπορείς να κάνεις καριέρα σε σούπερ-μάρκετ δίνοντας δωρεάν δείγματα βαζελίνης. -
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Είμαι κακή επιρροή τελικά.. Σας ανάγκασα (μανοσκ + κορσα) να βάλετε λέοπαρντ. Πωλητής ar πρέπει να γίνω μάλλον.
Τζάμπα είναι.
Μπορείς να κάνεις καριέρα σε σούπερ-μάρκετ δίνοντας δωρεάν δείγματα βαζελίνης.Το leopard δεν είναι τζάμπα.
Γιατί να την δίνω δωρεάν όταν κάποιοι την πληρώνετε έτσι κι αλλιώς? -
μετά από μία εκκαθάριση μου βγάζει αυτό.
κάνω clean install τίποτα. Τι φταίει γιατί θα το σπάσω...
-
μου δώσαν ένα cd ubuntu στην έκθεση, ως τι μπορεί να χρησιμεύσει?
-
Σουβέρ.
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#12]