-
-
-
-
-
fuckin SQL
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
Ασχετο σχετικο...Εβαλα το Leopard στο Laptop μου... Δεν δουλεψαν ολες οι συσκευες, θελει λιγο σκαλισμα, αλλα τι να λεμε... το λειτουργικο ειναι απιστευτα user friendly και εχει πανεξυπνα προγραμματακια (Frontrow πχ...) τα οποια απλα σπερνουν...
Ετσι, δηλαδη βλεποντας το... απορω τι σκατα κανανε τοσα χρονια με τα Vista, ποια ηταν η ουσιαστικη προοδος στο user interface...[...]
σε τι μηχανάκι το έβαλες;
-
fuckin SQL
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
manosk, άστα τα MacOS, δεν είναι για σένα, εσύ είσαι κλασσικός τύπος windows που ψάχνει να αγοράσει antivirus.Δεν τα θέλω γι' εμένα. Τα χρειάζομαι για μια μελέτη που κάνω σχετικά με τους γκέυ φοιτητές.
-
Ο χρήστης tazz έγραψε:
Έχεις κανείς καμία ιδέα για το ακόλουθο πρόβλημα;Η κάρτα γραφικών μου (ati 2600 pro) αρνείται να συνεργαστεί με την hdmi θύρα της τηλεόρασης. Όταν στέλνω στην είσοδο d-sub έχω σήμα-κανόνι. Kαι οι δύο hdmi της τηλεόρασης δουλεύουν μια χαρά με άλλες συσκευές. Επίσης, και οι δύο dvi της κάρτας γραφικών δουλεύουν σωστά, επομένως κάτι δεν πάει καλά στο handshake μεταξύ hdmi της τηλεόρασης και της dvi της κάρτας. Η σύνδεση γίνεται με καλώδιο dvi-hdmi.
Αυτο-quotάρομαι, για να πω ότι τελικά το πρόβλημα λύθηκε με αλλαγή του καλωδίου dvi-hdmi με ένα απλό καλώδιο hdmi και αντάπτορα. Επομένως και η τηλεόραση είναι οκ και η κάρτα γραφικών είναι οκ. Τώρα θέλω να επιστρέψω το καλώδιο στο πλαίσιο διότι είτε δε δουλεύει (αν και τους το είχα πάει ήδη μια φορά, και μου είχαν πει ότι ήταν οκ ) είτε δεν είναι συμβατό με το hardware μου . Έχω κρατήσει την απόδειξη αγοράς, αλλά το 20ήμερο στο οποίο δικαιούμουν αλλαγή (σύμφωνα με τα αναγραφόμενα στην απόδειξη) πέρασε το Σάββατο. Να ετοιμαστώ να τους κάνω φασαρία;
-
Ο χρήστης Spike έγραψε:
Ασχετο σχετικο...
Εβαλα το Leopard στο Laptop μου... Δεν δουλεψαν ολες οι συσκευες, θελει λιγο σκαλισμα, αλλα τι να λεμε... το λειτουργικο ειναι απιστευτα user friendly και εχει πανεξυπνα προγραμματακια (Frontrow πχ...) τα οποια απλα σπερνουν...
Ετσι, δηλαδη βλεποντας το... απορω τι σκατα κανανε τοσα χρονια με τα Vista, ποια ηταν η ουσιαστικη προοδος στο user interface...[...]
σε τι μηχανάκι το έβαλες;
Σε ενα απλο Core Duo φορητο με nvidia 7200, connexant HD audio, bt+wifi το στανταρ της Intel. Δεν δουλεψαν ολες οι συσκευες... πχ δεν ειχα ηχο+wifi..., αλλα αμα παρεις το σωστο hardware (οσο ποιο κοινο με αυτα της Apple) τοσο λιγοτερες οι πιθανοτητες να παει κατι στραβα. Συνήθως μια mobo της Intel με όλα πανω της (και VGA) (προσοχη στο chipset) πρεπει να τρεξει 100% χωρις ιστοριες...
ααα και μην ξεχασω: fuckin SQL
-
Άρα σε φορητό με Core 2 Duo, nvidia, realtek sound, intel ethernet μάλλον θα παίζει. Πάω να πάρω τη λεοπάρδαλη, πλάκα θα έχει.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
manosk, άστα τα MacOS, δεν είναι για σένα, εσύ είσαι κλασσικός τύπος windows που ψάχνει να αγοράσει antivirus.
Δεν τα θέλω γι' εμένα. Τα χρειάζομαι για μια μελέτη που κάνω σχετικά με τους γκέυ φοιτητές.
Ο corsair νομίζω δεν είναι φοιτητής.
Κατά τα άλλα, πότε παραλαμβάνεις το mac σου?
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
manosk, άστα τα MacOS, δεν είναι για σένα, εσύ είσαι κλασσικός τύπος windows που ψάχνει να αγοράσει antivirus.
Δεν τα θέλω γι' εμένα. Τα χρειάζομαι για μια μελέτη που κάνω σχετικά με τους γκέυ φοιτητές.
O corsair επισης δεν προβαινει σε αγορα MAC
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Άρα σε φορητό με Core 2 Duo, nvidia, realtek sound, intel ethernet μάλλον θα παίζει. Πάω να πάρω τη λεοπάρδαλη, πλάκα θα έχει.To realtek και το nvidia πιθανα θα χρειαστουν πατσαρισμα... εξαρταται πως θα σου κατσει. Θελει ψαξιμο στα forums που εδωσα...
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
O corsair επισης δεν προβαινει σε αγορα MAC
Σωστά, τον αγοράζει κομμάτι-κομμάτι. Για τους gay κανένα σχόλιο ε?
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Σωστά, τον αγοράζει κομμάτι-κομμάτι. Για τους gay κανένα σχόλιο ε?
Ρουσοπουλος mode on:
Ουδεν σχολιο, επομενη ερωτηση παρακαλω...
-
Ορίστε υπόδειγμα άνδρα που δεν φοβάται να παραδεχτεί τις αδυναμίες του.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Ορίστε υπόδειγμα άνδρα που δεν φοβάται να παραδεχτεί τις αδυναμίες του.Αμα σε γαργαλισω...
-
Καμια λυση για το προβλημα με το αντιγραφικο under VISTA environment?
-
τα mac ειναι μουφα κατα την αποψη μου (εκτος απο συγκεκριμενες ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ εφαρμογες)
παλι καλα που τουλαχιστον εβαλαν μυαλο κ εχωσαν ιντελ επεξεργαστη
οποιος φιλος μου εχει παρει το εχει μετανιωσει... να μην πω για τα σερβις τους που ειναι αστα να παν στο διαολο για χιλιους 2 λογους..
ακομα κ εγω, που χρησιμοποιω λινουξ τα τελευταια 8 χρονια (με τα τελευταια να μην εχω καθολου windows πουθενα, με εξαιρεση τα windows mobile στο κινητο), προτιμω ΧΑΛΑΡΑ windows απο mac os. ισως βεβαια επειδη δεν ειμαι σαν τους σπαστικους που το παιζουν και καλα αντι-microsoft χωρις να παραδεχονται τι παιζει
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#12]