-
εδιτ
-
Ευχαριστώ. Είναι κάτι που υποψιαζόμουν για τις μεγάλες πόλεις, αλλά δεν ήμουν απόλυτα σίγουρος.
Υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος να συνδέσεις αϊ-πόδιο με το ηχοσύστημα του αυτοκινήτου και να μην είναι πιασοκω...?
-
Εξαρτάται πόσο θεωρείς το πιασοκωλ. Για τι αμάξι μιλάμε; Με εργοστασιακή πηγή;
-
Peugeot 206, όχι με εργοστασιακή πηγή.
(πιασοκω... θεωρώ την τιμή που μου είπαν στην Καρεντα για το γκολφ με την εργοστασιακή πηγή, περίπου 200 ευρώ...δεν θυμάμει και καλά...μου έιχε έρθει απότομα.... )
-
Line in δεν έχει η πηγή;
Έντιτ: επειδή είμαστε οφ-τοπικ, ας πάμε στο car audio καλύτερα...
-
Line in? Δεν το έχω ψάξει. Οι γνώσεις μου δεν έιναικαι τόσο καλές στα συγκεκριμμένα θέματα.
Πάντως είναι παλιό το rcd και γι' αυτό έκανα την σκέψη για το griffin. (ξέρεις: εύκολη και γρήγορη λύση)edit: θα είμαι εκτός για λίγο αλλα θα επιστρέψω στο car audio...
-
έκανα μία παραγγελία στο eshop.gr με διάφορα πράγματα αξίας 450 ευρώ (μαύρη η ώρα... )
την έκανα Κυριακή. Συνηθισμένος από το Πλαίσιο που τα στέλνει άμεσα λέω Τρίτη θα τα έχω. Αμ δε! Εφτασε Τετάρτη και πάμε για Πέμπτη και είμαι στο Ελεγχος Διαθεσιμότητας.
Γιατί δεν βάζουν σε κάθε προιον που πουλάνε εάν είναι άμεσα διαθέσιμο όπως κάνει το Πλαίσιο; ΓΙΑΤΙ ;
Εστειλα εν τω μεταξύ εμαιλ την Δευτέρα να δω που κολλά ... να μου στείλουν την υπόλοιπη παραγγελία αλλά όσο πήρατε απάντηση εσείς άλλο τόσο πήρα κι εγώ.
Σήμερα έστειλα ακυρωτικό εμαιλ!
Εάν ξαναψωνίσω από κει να μου κοπεί το χέρι από τον ώμο.
-
WD Premium 500GB eSata με 119
-
Spike
άσε τα mail. Παίρνε τηλέφωνο. -
κάτι είπες τώρα...νομίζεις δεν πήρα; Δεν μπόρεσα να βγάλω γραμμή.
κατα τα άλλα eshop...τα email γραμμένα.
-
Ψώνισες με πιστωτική? Αν ναι για να δεχτούν την συναλλαγή θέλουν διάφορες βλακείες. Πάρε τηλ και κάντο αντικαταβολή
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Ψώνισες με πιστωτική? Αν ναι για να δεχτούν την συναλλαγή θέλουν διάφορες βλακείες. Πάρε τηλ και κάντο αντικαταβολήόχι ...πάντα αντικαταβολή μετρητά.
-
Kaspersky 7.0.0.125, ξέρουμε τίποτα για αγορά? Manosk?
-
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Kaspersky 7.0.0.125, ξέρουμε τίποτα για αγορά? Manosk?μακρια θα ελεγα, ακομη δε καταφερα να το απεγκαταστησω πληρως...
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
μακρια θα ελεγα, ακομη δε καταφερα να το απεγκαταστησω πληρως...
Δεν είναι για τον δικό μου υπολογιστή. Εγώ έχω ubuntu.
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
μακρια θα ελεγα, ακομη δε καταφερα να το απεγκαταστησω πληρως...
και πολύ βαρύ...
μεγάλη διαφορά όταν το βγάλεις...απίστευτη θα έλεγα.
-
αναφέρουν διαθεσιμότητα αλλά όχι όπως το περιμένεις.
-
μου την ακυρωσαν τελικά.
amen
-
Ο χρήστης Spike έγραψε:
Εάν ξαναψωνίσω από κει να μου κοπεί το χέρι από τον ώμο.
+1
Οι άνθρωποι είναι τελείως ερασιτέχνες. Στα δε email, παρότι διατείνονται ότι απαντάνε πάντα, σφυρίζουν αδιάφορα.
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#12]