-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
Kaspersky 7.0.0.125, ξέρουμε τίποτα για αγορά? Manosk?
μακρια θα ελεγα, ακομη δε καταφερα να το απεγκαταστησω πληρως...
Ένας από τους λόγους που με ανάγκασαν τον περασμένο Φεβρουάριο να επιταχύνω την αγορά νέου υπολογιστή. Όταν κλείδωσε το Kaspersky (θυμάστε, φαντάζομαι ) και προσπάθησα να το απεγκαταστήσω, τα έκανε όλα σκ@$ά. Το PC δεν επανήλθε ποτέ, και προκειμένου να ασχολούμαι με format και εγκατάσταση των πάντων από την αρχή σε ένα ήδη πεπαλαιωμένο υπολογιστή (και να ξαναμπλέκω με antivirus), πήρα ένα Mac και είδα το φως.
Αν θυμάμαι καλά πάντως, εκείνη την εποχή πολλοί από εδώ διαρρήγνυαν τα ιμάτια τους ότι το Kaspersky είναι η ελαφρύτερη και καλύτερη σουίτα προστασίας. Τώρα ξαφνικά μας προέκυψε βαρύ;
-
Ερωτηση για DSL,εαν παρω καποιο απο τα πακετα τυπου double play κτλ, θα μπορω να συνδεσω πανω αυτονομη συσκευη φαξ και τηλεφωνο και ΙΡ καμερα και να τα δουλευω ολα ταυτοχρονα αν χρειαστει;
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Αν θυμάμαι καλά πάντως, εκείνη την εποχή πολλοί από εδώ διαρρήγνυαν τα ιμάτια τους ότι το Kaspersky είναι η ελαφρύτερη και καλύτερη σουίτα προστασίας. Τώρα ξαφνικά μας προέκυψε βαρύ;Σε σχέση με τις άλλες σούτες προστασίας (Norton, McAfee, ZoneAlarm, BitDefender) εξακολουθεί να είναι η ελαφρύτερη.
-
Αμα προσπαθειτε να κανετε port forward sto ubuntu για το Azureus
- ψαξτε σε wikis
- σε how-tos
- στο ubuntu-community
- μπειτε σε καναλια irc για linux-help ή azureus help
- πειραξτε τις ρυθμισεις του ρουτερ σας χωρις να ξερετε τι κανετε ακριβως
και τελοςπαντων ΔΕΙΞΤΕ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ στο PC σας οτι ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΣΟΒΑΡΑ με το προβλημα του...μετα απο 1,5-2 ωρες ακαρπων προσπαθειων θα σας ανταμηψει 'αναβοντας' το πρασσινο λαμπακι του ΝΑΤ OK! μονο του..χωρις να εχετε κανει απολυτως καμια ουσιαστικη παρεμβαση...
-
Να σας πω ρε παιδία, το πισί μου τώρα τελευταία σβήνει μόνο του όταν φορτώνει 2,3 ή και 4 φορές και μετά ξαναφορτώνει είτε για να ξανασβήσει ή να αποφασίσει να δουλέψει...
Ξέρετε τι μπορεί να παίζει??
-
Ο χρήστης travelman έγραψε:
Να σας πω ρε παιδία, το πισί μου τώρα τελευταία σβήνει μόνο του όταν φορτώνει 2,3 ή και 4 φορές και μετά ξαναφορτώνει είτε για να ξανασβήσει ή να αποφασίσει να δουλέψει...Ξέρετε τι μπορεί να παίζει??
Τροφοδοτικό;
-
Μια χαρα ειναι το κασπερσκι, μην ακουω διαφορα.
-
Πηρα καινουριο πισι, με intel E6750,250 HD, και 1GB RAM. Τρεχω Vista, και ειναι αργο!!!!
Καπου ακουσα πως τα vista χρειαζονται τουλαχιστον 4 gb RAN για να δουλεψουν σωστα. Αληθευει?
-
Ο χρήστης akaliptosZR έγραψε:
Πηρα καινουριο πισι, με intel E6750,250 HD, και 1GB RAM. Τρεχω Vista, και ειναι αργο!!!!Καπου ακουσα πως τα vista χρειαζονται τουλαχιστον 4 gb RAN για να δουλεψουν σωστα. Αληθευει?
Όχι και 4, αλλά τουλάχιστον 2 τα θέλουν...
-
Ο χρήστης Euripides έγραψε:
Πηρα καινουριο πισι, με intel E6750,250 HD, και 1GB RAM. Τρεχω Vista, και ειναι αργο!!!!
Καπου ακουσα πως τα vista χρειαζονται τουλαχιστον 4 gb RAN για να δουλεψουν σωστα. Αληθευει?
Οκ! θα παω να παρω σημερα μνημη να δω τι γινεται..
Ερωτηση: Εκτος απο το να ανοιξω το κουτακι και να δω, μπορω αλλιως να τσεκαρω τι μνημη εχω, δηλαδη αν ειναι 2χ512, η 1χ1024 ? Ωστε να ξερω ποσα slots εχω διαθεσιμα?
-
Οκ! θα παω να παρω σημερα μνημη να δω τι γινεται..
Ερωτηση: Εκτος απο το να ανοιξω το κουτακι και να δω, μπορω αλλιως να τσεκαρω τι μνημη εχω, δηλαδη αν ειναι 2χ512, η 1χ1024 ? Ωστε να ξερω ποσα slots εχω διαθεσιμα?
Να το ανοίξεις. Είναι το ασφαλέστερο. Ακόμα και να την βγάλεις και να την δείξεις στον πωλητή για να σου δωσει του ίδιου τύπου..
-
Αν είναι ο υπολογιστής αγορασμένος έτοιμος με εγγύηση και έχει ταινία ασφαλείας, ρώτα πρώτα στο μαγαζί αν μπορείς να τον ανοίξεις γιατί διαφορετικά μπορεί να σου πουν σε περίπτωση βλάβης ότι εσύ τον χάλασες επεμβαίνοντας στο εσωτερικό του.
-
Ναι δικιο εχεις, εχει ταινια ασφαλειας! Αλλα θα τον ανοιξω, ουτως η αλλιως για να βαλω την νεα μνημη μεσα και την νεα καρτα γραφικων, οποτε δεν παιζει καποιο ρολο!
Σκεφτομαι να τα παραγγειλω μεσω πλαισιου, ιντερνετ σημερα, θα μου παραδωσουν αυριο? Γνωριζει καποιος? Επισης, επειδη απο καρτες γραφικων δεν γνωριζω πολλα, σκεφτομαι μεχρι 80ευρω και εχω επιλεξει την παρακατω, εχει κανεις καμια καλυτερη ιδεα?
http://www.plaisio.gr/product.aspx?cata ... uct=988316
-
Σκεφτομαι να τα παραγγειλω μεσω πλαισιου, ιντερνετ σημερα, θα μου παραδωσουν αυριο? Γνωριζει καποιος? Επισης, επειδη απο καρτες γραφικων δεν γνωριζω πολλα, σκεφτομαι μεχρι 80ευρω και εχω επιλεξει την παρακατω, εχει κανεις καμια καλυτερη ιδεα?
Έχω ακριβώς την ίδια, αλλά σε θύρα AGP. Αν εξαιρέσεις τους drivers της ATI, που είναι γτπ (χρειάστηκα το powerstrip για να βγάλω την ανάλυση που χρειαζόταν η τηλεόρασή μου), είναι πολύ καλή, τουλάχιστον για τη δουλειά που την πήρα, δηλαδή να βλέπω High Definition ταινίες από το pc στην τηλεόραση (τις οποίες παίζει με απίστευτη ευκρίνεια και χωρίς καθόλου σκαλώματα). Φαντάζομαι ότι και για παιχνίδια θα είναι εξίσου καλή. Αν επιλέξεις τη συγκεκριμένη, τσέκαρε πρώτα τι τροφοδοτικό φοράει το κουτί σου. Χρειάζεται τουλάχιστον 550W.
Το Πλαίσιο συνήθως είναι πολύ γρήγορο στις παραδόσεις (είχα παραγγείλει τηλεόραση στις 2:30 το μεσημέρι, την είχα σπίτι μου το επόμενο πρωί στις 10). Νομίζω ότι κάνουν παραδόσεις και Σάββατα, τουλάχιστον στην Αττική.
-
Ο χρήστης tazz έγραψε:
Να σας πω ρε παιδία, το πισί μου τώρα τελευταία σβήνει μόνο του όταν φορτώνει 2,3 ή και 4 φορές και μετά ξαναφορτώνει είτε για να ξανασβήσει ή να αποφασίσει να δουλέψει...
Τροφοδοτικό;
Δεν ξέρω ρε γαμώτο, το πήγα και για αναβάθμιση 5 μήνες πριν, να μην το είδαν??
-
Πηρα καινουριο πισι, με intel E6750,250 HD, και 1GB RAM. Τρεχω Vista, και ειναι αργο!!!!Καπου ακουσα πως τα vista χρειαζονται τουλαχιστον 4 gb RAN για να δουλεψουν σωστα. Αληθευει?
Μου κάνει εντύπωση που λες ότι το PC είναι αργό. Τι κάνεις με αυτό ; Εάν τρέχεις AutoCad ή κανένα παιχνίδι τύπου ΑοΕ ΙΙΙ με full detail τότε πήρες ελλειπές μηχάνημα. Αλλιώς δεν μπορώ να καταλάβω πως είναι αργό. Μήπως έχεις σηκώσει πολλά άχρηστα services ; H αναβάθμιση μνήμης πάντως σε κάθε περίπτωση είναι καλή. Ακόμη και όταν νομίζεις πως δεν τη χρειάζεσαι.
-
Ο χρήστης travelman έγραψε:
Τροφοδοτικό;
Δεν ξέρω ρε γαμώτο, το πήγα και για αναβάθμιση 5 μήνες πριν, να μην το είδαν??
Κάνει επανεκκίνηση την ώρα που εκκινεί ; Βγάζει μπλε οθόνη ;
Το τροφοδοτικό συνήθως σβήνει όταν υπερθερμένεται αλλά μπορεί να προκαλέσει επανεκκινήσεις όταν το ρεύμα δεν επαρκεί ή το voltage σε CPU , μνήμες είναι χαμηλό ή με αυξομειώσεις. Εάν βγάζει μπλε οθόνη τότε έλεγξε το μήνυμα. Δες επίσης μήπως μπορείς να μπεις σε safe mode. Τυχαίες επανεκκινήσεις με μερικές επιτυχείς εκκινήσεις είναι συνήθως μνήμη ή μητρική.
-
tazz τι μητρική-σκληρό έχεις?
σκέφτομαι εξωτερικό σκληρό 500gb. any suggestions?
1.LACIE 301103 DESIGN BY F.A. PORSCHE USB 2.0 HARD DRIVE 500GB 97euro
2.WESTERN DIGITAL WDG1U5000 MYBOOK ESSENTIAL EDITION 500GB 119euroξερετε τι σκληρό (IDE-SATA)φοράει το καθένα εσωτερικά?
-
Ο χρήστης tazz έγραψε:
Έχω ακριβώς την ίδια, αλλά σε θύρα AGP. Αν εξαιρέσεις τους drivers της ATI, που είναι γτπ (χρειάστηκα το powerstrip για να βγάλω την ανάλυση που χρειαζόταν η τηλεόρασή μου), είναι πολύ καλή, τουλάχιστον για τη δουλειά που την πήρα, δηλαδή να βλέπω High Definition ταινίες από το pc στην τηλεόραση (τις οποίες παίζει με απίστευτη ευκρίνεια και χωρίς καθόλου σκαλώματα). Φαντάζομαι ότι και για παιχνίδια θα είναι εξίσου καλή. Αν επιλέξεις τη συγκεκριμένη, τσέκαρε πρώτα τι τροφοδοτικό φοράει το κουτί σου. Χρειάζεται τουλάχιστον 550W.
Το Πλαίσιο συνήθως είναι πολύ γρήγορο στις παραδόσεις (είχα παραγγείλει τηλεόραση στις 2:30 το μεσημέρι, την είχα σπίτι μου το επόμενο πρωί στις 10). Νομίζω ότι κάνουν παραδόσεις και Σάββατα, τουλάχιστον στην Αττική.
Εχω 400αρι τροφοδοτικο. Και δεν παιζω παιχνιδια, ουτε autocad. Θα εχω δηλαδη προβλημα μονο κ μονο λογω τροφοδοτικου?
-
όχι φίλε οκ θα είσαι, εκτός αν το τροφοδοτικό είναι τελείως μάπα(δεν είναι δηλαδή 400W πραγματικό). προσωπικά θα την αγόραζα χωρίς ενδοιασμούς εκτός απο το πόσο θόρυβο μππορεί να κάνει.(ψάξτο λίγο με το θόρυβο για να μην βρεθείς προ δυσάρεστης εκπλήξεως.
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#12]