-
Έχω την εντύπωση οτι αναβοντας το AC o εγκέφαλος προσαρμόζεται και ανεβάζει μόνος τους τις στροφές στο ρελαντί. Τουλάχιστον αυτό κάνει το fiesta της γυναίκας μου αλλα και σε άλλα πουέχω οδηγήσει.Και νομίζω οτι αρκετες φορές το έχω ενεργοποιήσεις χωρίς αυτήν την διαδικασία και χωρίς πρόβλημα. Τώρα θα με κάνετε να ξαναδιαβάσω το βιβλίο για να δω αν το αναφέρει πουθενα.
-
Και το δικό μου clima έχει και κάνει συνέχεια τσακ - τσακ.
-
Ο χρήστης kon5 έγραψε:
Και το δικό μου clima έχει και κάνει συνέχεια τσακ - τσακ.Μπορει να φταίει η εγκατάσταση του stereo...
-
-
δλδ ?
-
Καλά τα όσα λες αλλά τί σχέση έχουν με το θέμα?
Το τσακ τσακ που ακούω είναι αδιάφορο ή όχι? Πρέπει να με ανησυχεί? Κινητήρας Μ16Α της suzuki μοντέλο 2007 με clima.
-
Ο χρήστης kon5 έγραψε:
:hmmm:
Καλά τα όσα λες αλλά τί σχέση έχουν με το θέμα?Το τσακ τσακ που ακούω είναι αδιάφορο ή όχι? Πρέπει να με ανησυχεί? Κινητήρας Μ16Α της suzuki μοντέλο 2007 με clima.
Στο κανει οταν παιρνει μπρος ο συμπιεστης και οταν στματαει την λειτουργια του γιατι εχει πιασει την επιθυμητη θερμοκρασια μεσα στην καμπινα? Αν ναι τοτε δεν εχεις προβλημα, γιατι συμπλεκει και αποσυμπλεκει ο συμπιεστης για να λειτουργησει ή να σταματησει.
-
Ναι τότε το κάνει, ευχαριστώ
-
Εν κατακλείδι, τελικά είναι σωστό κ ενδείκνυται το να αποσυμπλεκτές για λίγο πριν το κομπλάρισμα στις μεγάλες ταχύτητες έτσι?
-
Εγώ προσωπικά το θεωρώ υπερβολή. Εντάξει, φυσικά και δεν θα κομπλάρω τον συμπιεστή ενώ κοφτιάζω, αλλά όχι και όποτε θέλω να βάλω το αρκουδισιον να συμπλεκταρω.
Εξάλλου, ας έχετε υπόψιν σας ότι πολλά αμάξια αποσυμπλέκουν τον συμπιεστή μόλις πλησιάσεις τον κόφτη και τον επανεμπλέκουν όταν πέσεις.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Εγώ προσωπικά το θεωρώ υπερβολή. Εντάξει, φυσικά και δεν θα κομπλάρω τον συμπιεστή ενώ κοφτιάζω, αλλά όχι και όποτε θέλω να βάλω το αρκουδισιον να συμπλεκταρω.Εξάλλου, ας έχετε υπόψιν σας ότι **πολλά αμάξια αποσυμπλέκουν τον συμπιεστή **μόλις πλησιάσεις τον κόφτη και τον επανεμπλέκουν όταν πέσεις.
ή όταν πατάς τέρμα το γκάζι.
Χαλαρώστε παιδιά.Είναι σχεδιασμένα για να αντέχουν στη σύμπλεξη-αποσύμπλεξη.
ΥΓ:βέβαια μία πρόληψη του στυλ δεν το ενεργοποιούμε ενώ είμαστε με 5500+ rpm δεν είναι κακή.κατά τα άλλα όλα τα υπόλοιπα είναι υπερβολή.
-
Ο χρήστης Κάβουρας έγραψε:
Εγώ προσωπικά το θεωρώ υπερβολή. Εντάξει, φυσικά και δεν θα κομπλάρω τον συμπιεστή ενώ κοφτιάζω, αλλά όχι και όποτε θέλω να βάλω το αρκουδισιον να συμπλεκταρω.
Εξάλλου, ας έχετε υπόψιν σας ότι **πολλά αμάξια αποσυμπλέκουν τον συμπιεστή **μόλις πλησιάσεις τον κόφτη και τον επανεμπλέκουν όταν πέσεις.
ή όταν πατάς τέρμα το γκάζι.
Χαλαρώστε παιδιά.Είναι σχεδιασμένα για να αντέχουν στη σύμπλεξη-αποσύμπλεξη.
ΥΓ:βέβαια μία πρόληψη του στυλ δεν το ενεργοποιούμε ενώ είμαστε με 5500+ rpm δεν είναι κακή.κατά τα άλλα όλα τα υπόλοιπα είναι υπερβολή.
Καβουρα ειπες το σωστο! Αποφευγουμε να ενεργοποιουμε το κλιματισμο σε τοσο υψηλες στροφες Οσο πιο χαμηλα τοσο πιο καλα. Δλδ μεχρι τις 2500 δεν υπαρχει καποιο προβλημα!
-
Οκ το λύσαμε κι αυτό!
-
τί σημαίνει κομπλάρω τον συμπιεστή;
-
Ο χρήστης XENO έγραψε:
τί σημαίνει κομπλάρω τον συμπιεστή;Τον ενεργοποιω, κοινώς παταω το κουμπί.(Του A/C)
-
Αν ο κατασκευαστής του αυτοκινήτου ή του συμπιεστή απαιτεί, να έχεις λίγα χιλιόμετρα για να εμπλακεί ο δεύτερος γιατί αν έχεις παραπάνω θα κάνει βαβά, ή να πηγαίνεις με καμιά 200άρα και να κόψεις για να δροσιστείς, επιταχύνοντας μετά για να ξανακόψεις όταν τον κλείσεις κ.ο.κ, θέλει απλώς βγάλσιμο και πέταμα, ως άχρηστο και τεχνολογικά πρωτόγονο κατασκεύασμα που απλώς προσθέτει βάρος.
Οι άριστες μονάδες συμπιεστών όταν δεν συντρέχει τεχνικό πρόβλημα, εμπλέκονται από ρελαντί μέχρι κόφτες και όσες φορές γουστάρει ο οδηγός να εμπλακούν- απεμπλακούν κατά την οδήγηση του αυτοκινήτου, ασχέτως της χιλιομετρικής ανά ώρα ένδειξης στο κοντέρ.
Τέλος, οφείλουν όταν έξω έχει 45 βαθμούς και το μοτέρ γυρίζει στις 2500 στροφές και πάνω να φτύνουν παγάκια όταν έχεις επιλέξει την ψυχρότερη θέση, το χειμώνα να ξεθολώνουν βαριά θολωμένα τζάμια σε χρόνο dt, και γενικά να κάνουν άριστα όλα αυτά που περιμένεις από ένα καλό κλιματιστικό αυτοκινήτου να κάνει.
Αν δεν κάνουν όλα τα παραπάνω και για πολλά πολλά χρόνια, δεν αξίζουν φράγκο.
-
ενα δοχειο νερου απο ψηγειο μηχανης εχει ραγισει και βγαζει τα νερα οξω.
ξερει κανεις αν φτιαχνεται η αν θελει πεταμα;
-
δώστο δρόμο
-
200 ευρω εχει καινουριο
-
Ο χρήστης italakias έγραψε:
200 ευρω εχει καινουριοβάλε μια γκιούμα
Διάφορες Τεχνικές απορίες..........