-
ναι.
απο τι αλλον να ταιριαζει δλδ;
δεν υπαρχει αυτο το δοχειο καπου να το βρεις και οποιος το εχει μεταχειρισμενο θα στο δωσει περιπου στα ιδια λεφτα. -
Δεν ξερω απο τι αλλο να ταιριαζει,μια ιδεα ειπα.
Δοκιμασε τοτε με την κολλα που προτειναν πιο πισω.
-
Ο χρήστης italakias έγραψε:
ναι.
απο τι αλλον να ταιριαζει δλδ;
δεν υπαρχει αυτο το δοχειο καπου να το βρεις και οποιος το εχει μεταχειρισμενο θα στο δωσει περιπου στα ιδια λεφτα.Γιατί δε μας γράφεις από τι ακριβώς είναι ισώς καποίος σε βοηθήσει καλήτερα? Είναι ινκόγκνιτο?
-
Νομίζω ότι μπορείς να βάλεις οποιοδήποτε δοχείο διαστολής αν δεν έχεις πρόβλημα στην τοποθέτηση (λόγω σχεδίασης) αρκεί η τάπα να έχει τις ίδιες προδιαγραφές αποσυμπίεσης όπως το γνήσιο αλλιως θα κάνει και αυτό γκράου....
-
Ο χρήστης Greek έγραψε:
Νομίζω ότι μπορείς να βάλεις οποιοδήποτε δοχείο διαστολής αν δεν έχεις πρόβλημα στην τοποθέτηση (λόγω σχεδίασης) αρκεί η τάπα να έχει τις ίδιες προδιαγραφές αποσυμπίεσης όπως το γνήσιο αλλιως θα κάνει και αυτό γκράου....Σωστό αυτό που γράφεις αλλά ένας άλλος βασικός παράγοντας είναι κ τα λιτρα χωρητικότητας, όπου θα πρέπει να είναι κοντά στο προηγούμενο εφόσον η διαστολή του ψυκτικού υγρού θα είναι ανάλογη τις χωρητικότητας του κυκλώματος.
-
δεν υπαρχει περιπτωση να βαλω διαφορετικο δοχειο.
η φτιαχνω αυτο η βαζω καινουριο. -
Κάποτε είχε πάθει και η Dedra μου το ίδιο, ακριβώς στην ραφή...
Εβαλα κόλες δύο συστατικών,...τίποτα!
Κόλησα τις ραφές και έβαλα και πλαστικό απο έξω και τα έκανα σάντουιτς με την κόλα...τίποτα
Η τελευταία πατέντα κράτησε παραπάνω (μια εβδομάδα) Ανοιξα την ραφή με μαχαιράκι, την γέμισα κόλα 2 συστατικών, την πίεσα με μέγγενη για μία μέρα, τις άνοιξα στο χείλος μικρές τρυπούλες και έκοψα φιλετάκια αλουμινίου που έβαλα πάνω κάτω...όλο αυτό το πριτσίνωσα ανα 2 πόντους , μετά έλαλα σε όλο αυτό το σημείο χοντρό πλαστικό θερμοκηπίων με κόλα δύο συστατικών...πάλι άνοιξε...
Δύσκολο, αλλά κάνε ένα παζάρι στα 200€ ή δώστα... -
Γνωριζει κανενας καποιο site που να λεει τι σημαινουν τα e πανω στα φαναρια και στα παραθυρα των αυτοκινητων( π.χ. e1 Germany)
-
Ο χρήστης lll έγραψε:
Γνωριζει κανενας καποιο site που να λεει τι σημαινουν τα e πανω στα φαναρια και στα παραθυρα των αυτοκινητων( π.χ. e1 Germany)Το έχουμε ξαναπεί..... αλλά πού να είναι.... δοκίμασε την τύχη σου και στην αναζήτηση...
-
ναι ρε Ονυχα!! εχω φαει το google αλλα τιποτα !!! Τουλαχιστον το e1 ξερεις τι σημαινει??
-
-
Ευχαριστω G60 αλλα απο λιγο που διαβασα τα ε σημαινουν κατι για ποιοτητα?? Εγω ηξερα για χωρες κατασκευης.
-
Για ρίξε μια ματιά εδώ γιατί κι εγώ δεν τα ξέρω καλά
http://www.carwindshields.info/windshieldmarkings.htm -
Ο χρήστης lll έγραψε:
Ευχαριστω G60 αλλα απο λιγο που διαβασα τα ε σημαινουν κατι για ποιοτητα?? Εγω ηξερα για χωρες κατασκευης.Χώρα η οποία εξέδωσε το πιστοποιητικό οτι πληρεί τις προδιαγραφές της ΕΕ. Τα λέει και το λίνκ του G60. Καμιά σχέση με ποιότητα
-
Μήπως μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει πολύ χοντρικά πως περίπου επηρεάζεται η ροή του αέρα εντός του χώρου του αυτοκινήτου με την ηλιοροφή σε ανάκληση ή τέρμα πίσω?
-
Ο χρήστης PiCo έγραψε:
Μήπως μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει πολύ χοντρικά πως περίπου επηρεάζεται η ροή του αέρα εντός του χώρου του αυτοκινήτου με την ηλιοροφή σε ανάκληση ή τέρμα πίσω?Με κράνος η χωρίς?
-
Ο χρήστης tractioner έγραψε:
Με κράνος η χωρίς?Δε παλεύεται το κράνος καλοκαιριάτικα, εκτός αν ξηλώσω το μπροστά παμπρίζ.
Η ανάκληση για τις ζεστές μέρες δεν νομίζω ότι κάνει τπτ
-
Η ανάκλιση επιτρέπει καλή ροή αέρα για τους μπροστινούς, δεν πρέπει να κάνει διαφορά για τους πίσω. Είναι εξίσου αποτελεσματική αλλά λιγότερο φασαριόζικο από το ανοιχτό παράθυρο σε ταξίδι. Γενικά σε ταξίδι μέχρι λογικές ταχύτητες είναι καλό και ήσυχο. Στην πόλη ακούς τι γίνεται αν και με κλειστά παράθυρα. Καλό και για καπνιστές για να φεύγει ο καπνός.
Η ηλιοροφή τέρμα πίσω έχει παραλλαγές, ας πούμε για χωνευτή. Συνήθως έχει και αεροτομή από την οποία εξαρτάται και το αποτέλεσμα. Σε χαμηλές ταχύτητες αερίζεσαι ευχάριστα, έχεις και θέα ή σε καίει ο ήλιος.... Σε ψηλές γρήγορα γίνεται ενοχλητικό. Για τους πίσω επιβάτες γίνεται ενοχλητικό ακόμα και σε μεσαιοχαμηλές ταχύτητες. -
Ο χρήστης onyx ! έγραψε:
Η ανάκλιση επιτρέπει καλή ροή αέρα για τους μπροστινούς, δεν πρέπει να κάνει διαφορά για τους πίσω. Είναι εξίσου αποτελεσματική αλλά λιγότερο φασαριόζικο από το ανοιχτό παράθυρο σε ταξίδι. Γενικά σε ταξίδι μέχρι λογικές ταχύτητες είναι καλό και ήσυχο. Στην πόλη ακούς τι γίνεται αν και με κλειστά παράθυρα. Καλό και για καπνιστές για να φεύγει ο καπνός.
Η ηλιοροφή τέρμα πίσω έχει παραλλαγές, ας πούμε για χωνευτή. Συνήθως έχει και αεροτομή από την οποία εξαρτάται και το αποτέλεσμα. Σε χαμηλές ταχύτητες αερίζεσαι ευχάριστα, έχεις και θέα ή σε καίει ο ήλιος.... Σε ψηλές γρήγορα γίνεται ενοχλητικό. Για τους πίσω επιβάτες γίνεται ενοχλητικό ακόμα και σε μεσαιοχαμηλές ταχύτητες.Το έχω 200αρίσει με την ηλιοροφή τέρμα πίσω (βασικά όχι τέρμα, μέχρι ένα σημείο που υποστηρίζει το manual ότι δεν κάνει θόρυβο, περίπου στα 4/5 της διαδρομής που κάνει η ηλιοροφή φαντάσου) και δεν παραπονέθηκε η μάνα μου στο πίσω κάθισμα για άερα ή θόρυβο, αν και φυσικά είχε θόρυβο, αλλά όχι στο βαθμό που θα είχε με ανοιχτό παράθυρο. Έχει ένα spoilerάκι μπροστά που φαίνεται να κάνει δουλειά.
Αυτό βέβαια έχει αντίκτυπο στην είσοδο αέρα στις χαμηλές ταχύτητες υποθέτω, γιατί δεν βρίσκω και πολύ επαρκή την ροή του.
Παρόλα αυτά την έχω ως επί το πλείστον τέρμα πίσω, ειδικά στην πόλη βολεύει για να προεκτείνεις το χέρι σου, ώστε να πείς 'ευχαριστώ' σε αυτόν που σε άφησε να περάσεις ή 'πάρτα μ@λ@κα' -
πάντως για τσικ τσακ κ μεταβολή στροφών με ανοιχτό το A/C μου το κάνει κ μένα κ είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό όταν είσαι πάνω σε προσπέραση + έχεις και βάρος
Διάφορες Τεχνικές απορίες..........