-
Καλησπερα και καλως σας βρηκα!!
Απο την πορτα του συνοδηγου βγηκε το λαστιχο που εχει η γυρο απο την πορτα!Το ειχα καθαρισει με πανη και το κολλησα με κολλα στιγμης αλλα μετα πο λιγο ξεκολησε και κρεμασε παλι!!Ξερει κανεις τι να βαλω για να κρατηση και να μην μυριζει μεσα το αυτοκινητο??
Ευχαριστω για τον χρονο σας!!
-
βενζινόκολα;
-
Νομιζω βενζινοκολα θα λιωνει οταν εχει ζεστη. Καλυτερα σιλικονη θεωρω
-
Nομίζεις,δεν λιώνει.Ποση θερμοκρασία στο κάτω κάτω αναπτύσσεται στην πόρτα;
Ας ρωτησει και σε φαρνατζή. -
Ο χρήστης adensa έγραψε:
Ας ρωτησει και σε φαρνατζή.δυνατη ειναι η βενζινοκολα. θα μπορεσει μετα να το βγαλει; μπαρμπριζοκολα ισως κανει δουλεια.
-
Ο χρήστης adensa έγραψε:
ναι γιατι η τογιοτα κλπ φτιάχνουν τζάμια!Ουτε καθρεπτες φτιαχνει η τογιοτα, ουτε ακρομπαρα ουτε προφυλακτηρες, ουτε ζαντες, ουτε δισκοπλακες ουτε μπουζι, ουτε ψυγεια ουτε... Αλλα αμα εχεις στουκα θα εχεις φανταζομαι την απαιτηση η ασφαλιστικη να σου βαλει γνησια ανταλλακτικα και οχι πιρλιγκτον μιρλικτον και το κακο συναπαντημα. Δεν μπορω να καταλαβω γιατι εφοσον πληρωνεις στην ασφαλιστικη σου να μγν σου βαζουνε και το γνησιο μπαρμριζ παρα οτι γουσταρει η καθε carglass. Το πρωτο πραγμα πιυ κοιτας σε ενα μεταχειρισμεμο ειναι τα τζαμια γυρω. Δεν καταλαβα γιατι το αλλαγμενο μπαρμριζ να γραφει πιρλιγτον και οχι gm, και να κανει μπαμ οτι ειναι αλλαγμενο;
-
Kακό συναπάντημα η pilkington ή η saint gobain?
Aν δεν ξέρεις,που σύμφωνα με αυτά που γράφεις δεν ξέρεις,διάβασε αυτά http://www.elsie.com.ua/eng/manufacturers2.html
https://en.wikipedia.org/wiki/Nippon_Sheet_Glass
Αλλωστε μπορείς να ζητήσεις ότι θες,να σου βάλουν gm και ας είναι φτιαγμένο απο την pilkington .
Aπλά μην απαξιώνεις τόσο εύκολα κάτι που δεν ξέρεις. -
Ο χρήστης ohristou έγραψε:
ναι γιατι η τογιοτα κλπ φτιάχνουν τζάμια!
Ουτε καθρεπτες φτιαχνει η τογιοτα, ουτε ακρομπαρα ουτε προφυλακτηρες, ουτε ζαντες, ουτε δισκοπλακες ουτε μπουζι, ουτε ψυγεια ουτε... Αλλα αμα εχεις στουκα θα εχεις φανταζομαι την απαιτηση η ασφαλιστικη να σου βαλει γνησια ανταλλακτικα και οχι πιρλιγκτον μιρλικτον και το κακο συναπαντημα. Δεν μπορω να καταλαβω γιατι εφοσον πληρωνεις στην ασφαλιστικη σου να μγν σου βαζουνε και το γνησιο μπαρμριζ παρα οτι γουσταρει η καθε carglass. Το πρωτο πραγμα πιυ κοιτας σε ενα μεταχειρισμεμο ειναι τα τζαμια γυρω. Δεν καταλαβα γιατι το αλλαγμενο μπαρμριζ να γραφει πιρλιγτον και οχι gm, και να κανει μπαμ οτι ειναι αλλαγμενο;
και εγω τα γνησια θα ηθελα. αλλα επικαλουνται παλαιοτητα και τρως ακυρο. αν ειναι οπως γραφει ο adensa, καλα - ποιοτικα εισαι τυχερος μεσα στην ατυχια σου φιλος.
πριν χρονια ειχε παρει ο πατερας μου ενα σκαφος, του εβαλε ρανταρ, vhf (ασυρματο), βυθομετρο, ηλεκτρικες αντλιες νερου, βιντσι, και αλλα ηλεκτρικα και ηλεκτρονικα πανακριβα για τοτε. το ασφαλισε για ολα αυτα. λιγους μηνες μετα επιασε ενας δυνατος νοτιας στο λιμανι και το σκαφος πηρε πολλη νερο, κοντεψε να γινει υποβρυχιο. πανε ολα τα ηλεκτρονικα κλπ. ερχεται η ασφαλεια και βγαζει πορισμα zero. ουτε καν να δωσει το κατι τις. στα κοκκινα ο πατερας μου γιατι εσκασε πολλα και στην ασφαλεια. τους τραβαει μια αγωγη για αποζημιωση. τα πηρε ολα πισω μετα απο 4 χρονια ομως. εσυ βεβαια μιλας για αμαξι, αλλα η νοοτροποια ειναι ιδια. -
Ευχαριστώ για τον χρόνο σας και την βοήθεια..
Θα πάω και μια βόλτα από έναν φαναρτζη για να δω τι θα μου πει και εκείνος... -
Παιδια πιο απλα δεν μπορω να το πω. Πληρωνεις ασφαλεια με συγκεκριμενες καλυψεις. Οταν εχεις ατυχημα εχεις την απαιτηση για γνησια ανταλλακτικα. Δεν μπορει ομως μονο οσον αφορα την θραυση κρυσταλλων η carglass και η glassdrive να σου λεει θα σου βαλω aftermarket με το ετσι θελω. Γουστο μου και καπελλο μου αν σπασω τον προφυλακτηρα μου η το ψυγειο μου να βαλω γνησιο γουστο μου και καπελλο μου αμα σπασω το παρμριζ να βαλω παλθ γνησιο και οχι οτι γουσταρει η καθε carglass. Μεμινωμενες περιπτωσεις του τι κανει μια ασφαλιστικη δεν εχει σχεση με το θεμα και με αυτο που λεω. Εμενα φιλοι μου παντως σε τρακαρισματα κανανε αντικατασταση με γνησια ανταλλακτικα. Τωρα το ποσο ειναι ιδιο ενα aftermarket ανταλλακτικο με το γνησιο ακομα και της ιδιας εταιρειας ειναι μεγαλη συζητηση. Εδω μιλαμε για αλλο θεμα. Για την τακτικη της carglass και της glassdrive να μην σου βαζουν γνησια κρυσταλλα μεσω ασφαλιστικης που η ιδια σε υποχρεωνει να πας εκει. Πιο απλα δεν μπορω να το πω.
-
Ο χρήστης ohristou έγραψε:
Παιδια πιο απλα δεν μπορω να το πω. Πληρωνεις ασφαλεια με συγκεκριμενες καλυψεις. Οταν εχεις ατυχημα εχεις την απαιτηση για γνησια ανταλλακτικα. Δεν μπορει ομως μονο οσον αφορα την θραυση κρυσταλλων η carglass και η glassdrive να σου λεει θα σου βαλω aftermarket με το ετσι θελω. Γουστο μου και καπελλο μου αν σπασω τον προφυλακτηρα μου η το ψυγειο μου να βαλω γνησιο γουστο μου και καπελλο μου αμα σπασω το παρμριζ να βαλω παλθ γνησιο και οχι οτι γουσταρει η καθε carglass. Μεμινωμενες περιπτωσεις του τι κανει μια ασφαλιστικη δεν εχει σχεση με το θεμα και με αυτο που λεω. Εμενα φιλοι μου παντως σε τρακαρισματα κανανε αντικατασταση με γνησια ανταλλακτικα. Τωρα το ποσο ειναι ιδιο ενα aftermarket ανταλλακτικο με το γνησιο ακομα και της ιδιας εταιρειας ειναι μεγαλη συζητηση. Εδω μιλαμε για αλλο θεμα. Για την τακτικη της carglass και της glassdrive να μην σου βαζουν γνησια κρυσταλλα μεσω ασφαλιστικης που η ιδια σε υποχρεωνει να πας εκει. Πιο απλα δεν μπορω να το πω.ααχ. σχετικα με το τρακαρισμα που λες για τους φιλους σου. με τρακαρουν το φτερο. κανει θετικη δηλωση ο μπαρμπας στην ασφαλιστικη του. ερχεται ο εμπειρογνωμονας βλεπει το φτερο και μου λεει. θα βαλουμε ιμιτασιον και θα στο βαψουμε. γιατι ιμιτασιον παρακαλω; γιατι υπαρχει παλαιοτητα. αν θες καινουργιο εμεις πληρωνουμε το ποσο του ιμιτασιον και εσυ το υπολοιπο. το αμαξι το πηγα σε συνεργειο της ασφαλιστικης. αν το πηγαινα σε δικο μου, θα περνανε το τιμολογιο και θα αποφασιζανε ποσο θα μου δώσουν για αποζημιωση. 2 παραδειγμα. φιλος εχει παρει ενα toyota ζελατινα. στο 6μηνο ενας γρηγορος του βαζει μεσα φτερο και του σπαει και το φαναρι και το τασι του τροχου. ολα μπηκανε γνησια γιατι το αμαξι ηταν καινουργιο. η επισκευη εγινε στην αντιπροσωπεια.
παμε τωρα στην carglass. θα σου βαλει ιμιτασιον - aftermarket οπως θες βαφτισε το. αν θες το γνησιο, πληρωνεις τη διαφορα που υπαρχει. ρωτα τους για γνησιο αν πρεπει να πληρωσεις τη διαφορα. ετσι τα ξερω με την εν λογω εταιρια. η ασφαλιστικη δε σε υποχρεωνει. αν θες πανε αλλου. δεν ξερω ομως τι ποσο θα σου δωσουν για αποζημιωση. φιλε, οι ασφαλιστικες δεν εχουν καλη φημη. ου μπλεξεις μαζι τους. -
Εγω στην ασφαλεια μου εχω προστασια παλαιοτητας η καπως ετσι (βαριεμαι τωρα να δω το ασφαλιστηριο) και δεν εχω τετοια θεματα. Τωρα αν ου μη γενοιτο χρειαστει κατι δεν ξερω. Απο την στιγμη ομως που υπαρχει ξεχωριστη καλυψη φανταζομαι κατι θα προσφερει). Η ασφαλεια ειναι ιντεραμερικαν. Ειναι αναλογα την ασφαλιστικη. Η πολυ φτηνη πολλες φορες ειναι ακριβη. Παντως εμενα γνωστοι μου βαλανε γνησια με οχι καινουρια οχηματα. Ακομα και με το συλλογισμο σας η carglass το ιδιο αφτερμαρκετ παρμριζ θα σου βαλει ειτε καινουριο ειτε παλιο ειναι, οποτε εχουμε φαουλ.
-
ψαξτο και ενημερωσε και εδω τον πλυθησμο να ξερουμε τι παιζει τελικα.
η αντλια νερου δεν παιρνει κινηση απο τον ιμαντα χρονισμου;
-
Ο χρήστης adensa έγραψε:
Ας ρωτησει και σε φαρνατζή.Για το δευτερο σκελος συμφωνω. Ας ρωτησει δηλαδη φαναρτζη. Στο πρωτο ομως δηλαδη το ποση θερμοκρασια αναπτυσεται στην πορτα δες αυτο http://meteorologiko.blogspot.gr/2015/0 ... t.html?m=1
Η παρμπριζοκολλα φανταζει το πιο λογικο παντως απ ολα -
Πριν κανα μηνα εκανα σερβις 60.000 χλμ στο leon 1.2 tsi που περιελάμβανε και αλλαγη μπουζι. Χθες γύριζα απο Πελοπόνησο και μου συνέβη το εξής επικίνδυνο. Είμαι στη Πατρων Πύργου μόνος μου στο αμάξι και αρχίζω τις προσπεράσεις. Νταλίκες πουλμαν ιχ τετάρτη μέσα και δώστου. Σε μια φάση προσπερνάω μια νταλίκα και ξαφνικά ανάβουν 3 4 λαμπάκια στο ταμπλό, ακούγονται ήχοι και το αμάξι κόβει και ρετάρει. Πάει λέω έλιωσε το τουρμπο απ το καύσωνα με τις μαλακίες μου. Κατεβάζω στροφές και ψάχνω μέρος να αράξω. Ανοίγω καπό το μοτερ ετρεμε. Ψύχραιμος εγω πραγματικά τι ανακαλύπτω....έχει φύγει η πίπα απο το αριστερό μπουζί. Κοίτα λέω ρε το μάστορα που πήγε να με σκοτώσει. Τόσο εύκολο ρε παιδιά είναι να φύγει; Τυχαίο τώρα που άλλαξα τα μπουζί; Εννοείται πως τη κούμπωσα και συνέχισα κανονικά στο προηγούμενο ρυθμό.
-
νομιζα πως πλεον στα αυτοκινητα δεν υπαρχουν πιπες και μπουζοκαλωδια. ολα ειναι πλεον πανω στον πολαπλασιαστη που σαν καπακι κουμπωνει στα μπουζι...ολα ειναι πιθανα φιλος. το θεμα ειναι πως δεν εγινε κανενα κακο σε εσενα.
-
Άστα να πανε αδερφέ. Ο Θεός να βάζει το χέρι του σε τέτοιες περιπτώσεις.
-
Ο χρήστης Sbr έγραψε:
νομιζα πως πλεον στα αυτοκινητα δεν υπαρχουν πιπες και μπουζοκαλωδια. ολα ειναι πλεον πανω στον πολαπλασιαστη που σαν καπακι κουμπωνει στα μπουζι...ολα ειναι πιθανα φιλος. το θεμα ειναι πως δεν εγινε κανενα κακο σε εσενα.Οχι σε όλα τα αμάξια.
-
Ο χρήστης tifo45 έγραψε:
Άστα να πανε αδερφέ. Ο Θεός να βάζει το χέρι του σε τέτοιες περιπτώσεις.Και λιγάκι μυαλό σε αυτούς που εμπιστευόμαστε για τη συντήρησή των οχημάτων μας. Από την βλακεία που έκαναν μπορούσε ο φίλος να είχε πάθει τα χειρότερα τη στιγμή που του έτυχε πάνω σε προσπέραση.
-
Παιδιά καλημέρα και καλό μήνα. Έχω ένα YARIS του 2007. Με τα servise του με τα όλα του. Εδώ και 20 μέρες, στα 80 χιλιόμετρα και πάνω, ακούω ένα περίεργο θόρυβο ( τουκ τουκ) στην μπροστινή δεξιά ρόδα. Τσέκαρα για πετραδάκι ή για πρόκα αλλά τζίφος. Επίσης έβαλα και άλλο τάσι, νομίζοντας πως έχει σπάσει και ο αέρας δημιουργεί το χτύπημα, άλλα πάλι τζίφος. Έχετε καμιά ιδέα για το τι μπορεί να φταίει;;;
Υ.Γ. με το που ελαττώνω την ταχύτητα κάτω από τα 80km, ο θόρυβος σταματάει.
Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Διάφορες Τεχνικές απορίες..........