-
http://www.permatex.com/products-2/prod ... ase-detail
-
Της permatex μπορει να μπει στα φρένα λετε ?
-
Αναβω καλοριφερ και ακομα και στο τερμα δεν βγαζει σχεδον καθολου ζεστη. Λιγο χλιαρο μονο. Τι μπορει να φταιει? Ευχαριστω
-
Ο χρήστης heras έγραψε:
Αναβω καλοριφερ και ακομα και στο τερμα δεν βγαζει σχεδον καθολου ζεστη. Λιγο χλιαρο μονο. Τι μπορει να φταιει? ΕυχαριστωΜε ζεστο κινητηρα ,πιασε τα κολαρα του καλοριφερ που πηγαινουν στο ταμπλο του αυτοκινητου.
Εαν ειναι κρυα ,παει να πει οτι κατι εχει βουλωσει 'η οτι δεν κινειται το νερο του ψηγειου προς τα κει.Επισης ,μια καλη εξαερωση στο κυκλωμα μπορει να λυσει το προβλημα.
-
Aν δεν κινειται το νερο του ψυγειου σημαινει κατι? Γιατι πραγματικα δεν ξερω τι γινεται....το δοχειο του παραφλου με κρυο μοτερ δεν εχει καθολου νερο μεσα....οταν ζεσταινεται ανεβαζει τα νερα λιγο μεσα στο παγουρι. Και ανοιγοντας την ταπα του ψυγειου φαινεται το νερο
Θερμοκρασια δεν μου χει ανεβασει ποτεΚαι κατι ακομα...Τσεκαροντας τα λαδια και βγαζοντας για πρωτη φορα τον δεικτη, εχει λαδι. Βαζοντας τον μεσα παλι και σκουπιζοντας τον ωστε να τα ξαναδω, ο δεικτης ειναι εντελως στεγνος, ουτε ιχνος λαδιου !!! Πρωτη φορα βλεπω κατι τετοιο !
Μαγιονεζες, μουσταρδες κλπ δεν υπαρχουν πουθενα ωστε να υποψιαστω κατι και στο δρομο το αμαξι παει μια χαρα
Το αμαξι ειναι ενα mx5 mk2 του '98
-
Βασικα θελεις συμπληρωμα παραφλου.
Οταν ειναι κρυο ειναι πιο κατω απτο παγουρι και οταν ζεσταθουν φυσιολογικα ανεβαινει η σταθμη..
Ισως απο αυτον τον λογο να εχει τραβηξει αερα το συστημα ψυξης και θελει εξαερωση οπως σου ειπα πριν.
Για να κανεις εξαερωση πρεπει να βρεις μια μικρη ταπουλα στο ψηγειο και να την ανοιξεις λιγο πρωτα.
Βαζεις μπροστα την μηχανη και τη ναφηνεις να ζεσταθε ικαλα,μολις ανοιξει ο θερμοστατης ανοιγεις καλοριφερ τερμα και ξεβιδωνεις λιγο την ταπουλα μεχρι να βγει νερο,μετα την κλεινεις.
Προσεχε μην την ανοιξεις εντελως και σου πεσει κατω και καεις απο το νερο.Επισης προσεξε μην ανοιξεις καμια ταπα φρεο του κλιματισμου.
Αυτη αμα την ανοιξεις βγαζει συνεχομενα φρεο μεχρι να φυγει ολο,στο λεω για να ξερεις. -
O κλιματισμος μου ουτως η αλλως δεν λειτουργει...θα τον φτιαξω καποια στιγμη αργοτερα. Σ ευχαριστω !!
-
Θελεις παραφλου στο παγουρι διαστολης, θελεις οπωσδηποτε λαδια (τουλαχιστον 1 λιτρο αν οταν βαζεις τον δεικτη δεν εχει καθολου λαδι) και θα ελεγα οτι χρειαζεσαι και εναν θερμοστατη!
Τοσο το παγουρι διαστολης, οσο και ο δεικτης λαδιων εχει ενδειξεις minimum και maximum και στο αυτοκινητο σου ειναι και τα δυο κατω απο αυτες τις ενδειιξεις! -
To γνωριζω αυτο αλλα το θεμα ειναι πού παει αυτο το λαδι και το νερο? Υποψιαζομαι οτι ειναι ''εσωτερικη αιμορραγια'' μια και δεν εχω την παραμικρη διαρροη και στα δυο
-
Ο χρήστης melos86 έγραψε:
Θελεις παραφλου στο παγουρι διαστολης, θελεις οπωσδηποτε λαδια (τουλαχιστον 1 λιτρο αν οταν βαζεις τον δεικτη δεν εχει καθολου λαδι) και θα ελεγα οτι χρειαζεσαι και εναν θερμοστατη!
Τοσο το παγουρι διαστολης, οσο και ο δεικτης λαδιων εχει ενδειξεις minimum και maximum και στο αυτοκινητο σου ειναι και τα δυο κατω απο αυτες τις ενδειιξεις!Συμπληρωσα σημερα 2 λιτρα λαδι !!!! Τοσο χρειαστηκε για να δειξει ο δεικτης παλι οτι εχει μεχρι τερμα. Οποτε συμπερανα οτι μου καιει 2 λιτρα στα 5.000 χλμ (τοτε εκανα την τελευταια αλλαγη). Θα το παρακολουθω ομως απο δω και περα για να σιγουρευτω
Επισης συμπληρωσα περιπου μισο λιτρο ψυκτικο το οποιο ομως εξαφανισε αμεσως και η σταθμη εδειξε παλι Low. Αυτο δεν μπορω να το εξηγησω μια και δεν μου πεταξε τιποτα απ την υπερχειλιση
Συνολικα εχω 125.000 χλμ αλλα υποψιαζομαι οτι ειναι καμποσα παραπανω, δε νομιζω να ναι τα πραγματικα
-
Ο χρήστης heras έγραψε:
Τοσο το παγουρι διαστολης, οσο και ο δεικτης λαδιων εχει ενδειξεις minimum και maximum και στο αυτοκινητο σου ειναι και τα δυο κατω απο αυτες τις ενδειιξεις!Συμπληρωσα σημερα 2 λιτρα λαδι !!!! Τοσο χρειαστηκε για να δειξει ο δεικτης παλι οτι εχει μεχρι τερμα. Οποτε συμπερανα οτι μου καιει 2 λιτρα στα 5.000 χλμ (τοτε εκανα την τελευταια αλλαγη). Θα το παρακολουθω ομως απο δω και περα για να σιγουρευτω
Επισης συμπληρωσα περιπου μισο λιτρο ψυκτικο το οποιο ομως εξαφανισε αμεσως και η σταθμη εδειξε παλι Low. Αυτο δεν μπορω να το εξηγησω μια και δεν μου πεταξε τιποτα απ την υπερχειλιση
Συνολικα εχω 125.000 χλμ αλλα υποψιαζομαι οτι ειναι καμποσα παραπανω, δε νομιζω να ναι τα πραγματικα
Βάλε και άλλο αντιψυκτικό. Μάλλον ήθελες εξαέρωση για αυτό και δεν είχες καλοριφέρ
Πρέπει να συμπληρώνεις μέχρι να μην χάνει άλλο (εφόσον όλα τα άλλα είναι ΟΚ)
Για τα λάδια, μήπως έβαλες πολύ ψιλά και τα καίει
-
10-40 εβαλα...αυτα εμπαιναν και πριν. Να πηγαινα λες σε πιο χοντρο?
-
Ο χρήστης heras έγραψε:
10-40 εβαλα...αυτα εμπαιναν και πριν. Να πηγαινα λες σε πιο χοντρο?Οχι,ειναι και ο χειμωνας μπροστα.....
Βαλε καποιον να του ανεβασει στροφες αποτομα και δες αν βγαζει η εξατμιση ντουμανι λευκο/μπλε καπνο
Συμπληρωσε και αλλο παραφλου μεχρι να μην το ρουφαει αλλο..... -
To 10 40 φαίνεται ΟΚ
Δες το μανουαλ μήπως η μηχανή κρατάει λάδια και θέλει να τα μετράς με κάπως πιο κρύο κινητήρα
Θυμάμια στο HYUNDAI ότι σου λέει να μετρήσεις αφού έχει ζεσταθεί το μοτέρ, να σβήσεις και να μετρήσεις μετά από 15 λεπτά -
Εχω πάρει ολα τα μαγαζιά της Θεσσαλονίκης για διηλεκτρικό γράσο... μονο απο Ebay το βρήσκω τα 80gr 15 ευρώ με μεταφορικα .. ξερει κανείς αν πουλάει κανένας έστω και Αθήνα ?
-
Ο χρήστης Spiros-Foivos έγραψε:
Εχω πάρει ολα τα μαγαζιά της Θεσσαλονίκης για διηλεκτρικό γράσο... μονο απο Ebay το βρήσκω τα 80gr 15 ευρώ με μεταφορικα .. ξερει κανείς αν πουλάει κανένας έστω και Αθήνα ?Βαριόσαστε να γκουγκλάρετε ?
http://www.zorzosae.gr/index.php?target ... t_id=30176
Και κάτι ενδιαφέρον
http://www.zorzosae.gr/index.php?target ... t_id=30166 -
Ο χρήστης Spiros-Foivos έγραψε:
Εχω πάρει ολα τα μαγαζιά της Θεσσαλονίκης για διηλεκτρικό γράσο... μονο απο Ebay το βρήσκω τα 80gr 15 ευρώ με μεταφορικα .. ξερει κανείς αν πουλάει κανένας έστω και Αθήνα ?Αν νομιζεις οτι ειναι ακριβο, δες την τιμη σε αυτο που εβαλε ο Quadra. 6€ τα 9,4gr. Χαβιάρι.
ποιο βρισκεις στο ebay? -
Ο χρήστης trident1971 έγραψε:
Εχω πάρει ολα τα μαγαζιά της Θεσσαλονίκης για διηλεκτρικό γράσο... μονο απο Ebay το βρήσκω τα 80gr 15 ευρώ με μεταφορικα .. ξερει κανείς αν πουλάει κανένας έστω και Αθήνα ?
Αν νομιζεις οτι ειναι ακριβο, δες την τιμη σε αυτο που εβαλε ο Quadra. 6€ τα 9,4gr. Χαβιάρι.
ποιο βρισκεις στο ebay?Η ποσότητα είναι αρκετή για τα μπουζοκαλώδια, αν τώρα θέλετε να δίνεται στους ξένους ακόμα και το τελευταίο € σας μην παραξενευτείται όταν έρθει η ώρα για την σύνταξη που θα είναι όλα τα ταμεία άδεια και η ανεργεία θα είναι στο 60%, άλλο να έχεις διαφορά 30€> και άλλο να κάνεις οικονομία 2-10€, τα μαγαζιά και οι αντιπρόσωποι εδώ πληρώνουν φόρους, καίνε ρεύμα, έχουν υπαλλήλους, καταναλώνουν βενζίνες και γενικά γίνεται ένας τζίρος, δική σας είναι η τσέπη αλλά ας κοιτάμε και λίγο πιο μακρυά από την μύτη μας, το άυριο και το μεθαύριο είναι πολύ κοντινό, αρκετά στη ρίζουμε την ευημερία των Ευρωπαίων με τια απαραίτητες αγορές, ας μην παραγγέλνουμε τα πάντα από το e-bay.
Μπορείται να κράξετε ελεύθερα αν νομίζετε ότι έχω άδικο.
-
Για τον μπάρμπα σε ένα ξερονήσι που ήμουν φαντάρος και πουλούσε το 1/4 ελαιόλαδο 1250 δρχ το 2000 ξέρεις τίποτα; Υπαλλήλους πάντως δεν είχε!
-
Ο χρήστης alexeft έγραψε:
Για τον μπάρμπα σε ένα ξερονήσι που ήμουν φαντάρος και πουλούσε το 1/4 ελαιόλαδο 1250 δρχ το 2000 ξέρεις τίποτα; Υπαλλήλους πάντως δεν είχε!Μην τα ισοπεδώνεις όλα, ελπίζω να έπιασες το πνεύμα μου, αλλά μάλλον θα μείνω με την ελπίδα.
Διάφορες Τεχνικές απορίες..........