-
Μπορεις να βρεις και 2 κομματια μαρμαρο ... εχει ακομα μικροτερη τριβη και πιο 'ουδετερο' ηχο οταν σερνεται στην ασφαλτο.
... αν βαλεις ταψια, θα σε κυνηγαει και η μανα σου και ο πατερας σου! Θα βρεις μεγαλυτερο μπελα! -
WTF are you talking about, you two?
-
Thanks παιδιά θα δώ τι μπορώ να βρω . Το θέμα που είχε παλιότερα με τα πειράκια υπο φορτιο καταφέραμε να το απομονώσουμε και ειναι απο τον βενζινά , συγκεκριμένα cyclon την εκανε την δουλειά .
-
Ο χρήστης trident1971 έγραψε:
WTF are you talking about, you two?Αν θυμαμαι καλα ειχε πει πως δεν οδηγαει ακομα και το focus ειναι του πατερα του.
-
Ο χρήστης Morx έγραψε:
WTF are you talking about, you two?
Αν θυμαμαι καλα ειχε πει πως δεν οδηγαει ακομα και το focus ειναι του πατερα του.
το ξερω αυτο, ο ΤΣΟΓΛΑΝΟΣ
για τα μαρμαρα και τα ταψια λεω που λετε εσεις
-
Κατι ανεφερε για παντιλικια (σφυριζοντας) τωρα που εφτιαξε το χειροφρενο και του προταθηκε ταψι κατω απο τις ροδες ... εγω προτεινα μαρμαρο για αλλους λογου.
Ο συνδυασμος αυτοκινητο του πατερα του + κουζινικα της μανας του = NO GO!
Θα φαει αρκετες μερες τιμωρια αν κατι στραβωσει!
-
Ε εντάξει δεν ειναι και τοσο ασχημα τα πράγματα ... θα παω να βρω κανα φτηνο δισκο και λυνεται το προβλημα
-
καλησπέρα
ξέρει μήπως κανείς πόσο περίπου είναι το κόστος για καθαρισμό ρεζερβουάρ και αντλίας βενζίνης?
(κατέβασμα και καθάρισμα)
πρόκειται για ένα golf 3.
ευχαριστώ -
Καλησπέρα,
Ξεχνάμε το προηγούμενο ποστ,μάλλον το ξεπέρασε η πραγματικότητα.
Τη βοήθεια σας....έχω ξαναγράψει γιαυτό αλλά τώρα έχω και άλλα δεδομένα
σε golf 3 98 με 50000km προκύπτουν σβησίματα εν κινήσει συνήθως σε χαμηλές στροφές,π.χ. πριν ή μετά από διασταύρωση,
αλλάχτηκαν τρόμπα βενζίνης, μπουζί, μπουζοκαλώδια, βαλβίδα πίεσης λαδιού(χαμηλής), αισθητήρας θερμοκρασίας ψυκτικού υγρού, φιλτρο βενζίνης.
Το νέο δεδομένο είναι ότι συνεχίζει και το κάνει και μετά τη μετατροπή σε υγραέριο και ενώ τρέχει σε υγραέριο.
Και μετά δεν παίρνει μπροστά ούτε κανονικά ούτε πατώντας το κουμπί του υγραερίου για να πάρει με αυτο.
Παίρνει συνήθως μετά από κάνα 5λεπτο.Όποια ιδέα έχετε...
-
Ο χρήστης giorgosn έγραψε:
Καλησπέρα,
σε golf 3 98 με 50000km προκύπτουν σβησίματα εν κινήσει συνήθως σε χαμηλές στροφές,π.χ. πριν ή μετά από διασταύρωση,
αλλάχτηκαν τρόμπα βενζίνης, μπουζί, μπουζοκαλώδια, βαλβίδα πίεσης λαδιού(χαμηλής), αισθητήρας θερμοκρασίας ψυκτικού υγρού, φιλτρο βενζίνης.
Το νέο δεδομένο είναι ότι συνεχίζει και το κάνει και μετά τη μετατροπή σε υγραέριο και ενώ τρέχει σε υγραέριο.
Και μετά δεν παίρνει μπροστά ούτε κανονικά ούτε πατώντας το κουμπί του υγραερίου για να πάρει με αυτο.
συνηθως σβησιματα οφειλονται στο ντιστριμπιτερ και το ραουλο, αν εχει το συγκεκριμενο μοντελο, αλλα μου εκανε εντυπωση οτι δεν επαιρνε μπρος για κανα πενταλεπτο αυτο καποιες φορες δειχνει να δουλευει με πλουσιο μειγμα λογω αισθητηρα λ η ρυθμισεων υγραεριου χρειαζεται να βρεις συνεργειο να το ψαξει σε τι πραγματικα οφειλεται η να του το αφησεις να το βρει αν δεν το κανει συνεχεια
-
Ο χρήστης giorgosn έγραψε:
Καλησπέρα,
Το πήγες με τη μέθοδο 'του ρίχνω ανταλλακτικά και ότι πιάσει';
Κάνε ένα καλό καθαρισμό πεταλούδας γκαζιού και μηχανισμού που ρυθμίζει το ρελαντί. Αυτό είναι το εύκολο.
Παίζει να σου ρουφάει από πουθενά αέρα στην πολλαπλή εισαγωγής. Στήσε αυτί μήπως ακούσεις τίποτα! -
Καταρχήν ευχαριστώ για την άμεση απάντηση!
Αυριο θα παει συνεργειο ουτως ή άλλως.πάντως δε φαίνεται να χάνει ή να πάιρνει απο κάπου αέρα όσο το κοιτάξαμε στο συνεργείο.
Πρώτα αλλάχτηκαν μπουζί και μπουζοκαλώδια μάλλον από έμπνευση του μάστορα αφού το διαγνωστικό δεν έδινε τίποτα.
μετά έκαψε την τρόμπα βενζίνης(μπορεί και να μην έχει σχέση αυτό καθώς η μάνα μου που το είχε το οδηγούσε συνέχεια στη ρεζέρβα).μετά άλλαξαμε το φιλτρο και τα άλλα δύο πάλι απο έμπνευση μήπως και...
Και τώρα είμαι Αθήνα όπου και έκανα τη μετατροπή σε υγραέριο και θέλω να το φτιάξω πριν φύγω απο δω.
Το πρόβλημα είναι ότι δεν το κάνει συνέχεια.Μπορεί να οδηγάω ολοκληρη μέρα και να μην το κάνει καμμία φορά και μετά να σβήσει 2-3 φορές μέσα σε μια ώρα.Επίσης άλλες φορές παίρνει αμέσως άλλες όχι.
Το φίλτρο που το ξανακοίταξα ήταν καθαρό.Για αισθητήρα στροφών πως σας ακούγεται
Υ.Γ.1.πεταλούδα και maf καθαρίστηκαν
2.δεν έχει καθόλου αρρυθμίες ή αστάθεια στο ρελαντί -
Στη φάση που δεν παίρνει, αφού μιζάρεις μερικές φορές και δεν πάρει, δοκίμασε να βγάλεις κανένα μπουζί να δεις σε τι κατάσταση είναι. Επίσης, έχε ένα μπουζί μαζί σου και βάλτο σε μια πίπα και ακούμπα την άλλη άκρη σε ένα μεταλλικό σημείο και μιζάρισε να δεις αν δίνει σπινθήρα εκείνη τη στιγμή.
-
πολλαπλασιαστη δοκιμασε να αλλαξεις...δυσκολο να βρεις τι χαλαει σε 3αρι..κοιταξτε και το ποτενσιομετρο πεταλουδας!και φυσικα το μοτερ ρελαντι ..ειναι εκεινο με την βιδα?
-
Καλημέρα
Σήμερα πήγαμε σε συνεργείο(εξειδικευμένο)
Μου ειπε και ο μάστορας ότι είναι δύσκολο να δούμε τι πρόβλημα υπάρχει,εκτός και εάν σβήσει εκείνη την ώρα.
Οπότε το παίδευα απο δω, από κει,το έκανα βόλτες, δεν έσβηνε με τίποτα....
Οπότε αυτό που κάναμε είναι ότι καθάρισε λίγο το ντιστριμπιτέρ και επισκεύασε ένα ρελέ που μου πε ότι έχει ευαισθησία σε αυτά τα αμάξια.
Από κει και πέρα βλέπουμε μάλλον...όταν και αν ξανασβήσει θα δοκιμάσω αν δίνει σπινθήρα-ελπίζω να μην ξανασβήσει βέβαια.
Ευχαριστώ -
Σήκωσα την πισω ρόδα στο focus αφου ειχα ρυθμίσει το χειρόφρενο γυρνούσε κανονικά αλλα εκανε ενα μικρο χισ χισ . Λετε να το εχω σφίξει πολύ ?
-
Νομίζω μπορείς και να το αφήσεις. Θα φαγωθούν λίγο οι σιαγώνες και δεν θα κάνει τίποτα.
-
καλησπερα
εχω ενα vw bora και οταν γυρναω το κλειδι σβηνουν τα λαμπακια εκτος απο το λαμπακι των λαδιων που αναβοσβηνει 3-4 φορες και μετα σβηνει και αυτο επειδη ειμαι εντελως ασχετος με τα αυτοκινητα ξερετε μηπως τι μπορει να φταιει? ευχαριστω
-
Δοκίμασε για αρχή να δεις αν εχει αρκετό λαδι ο κινητήρας . Αν δεν ξέρεις πως δες εδώ http://www.eko.com.cy/Text.aspx?menuitemid=439&lan=1
-
Ο χρήστης Spiros-Foivos έγραψε:
Δοκίμασε για αρχή να δεις αν εχει αρκετό λαδι ο κινητήρας .ευχαριστω για την απαντηση το λαδι το εχω κοιταξει προσφατα και ειχε αρκετο
Διάφορες Τεχνικές απορίες..........