-
Σομαλέ καπετάνιε... πολλα τα τινα.
Ειτε η βαλβιδα του ρελαντι, δεν λειτουργει σωστα για να ανεβασει τις στροφες του κινητηρα αντισταθμιζοντας το εξτρα φορτιο απο τον συμπιεστη.
Ειτε ο ιδιος ο συμπιεστης τα 'παιξε δινοντας παραπανω φορτιο στον κινητηρα ο οποιος στο ρελαντι δεν μπορει να ανταπεξελθει, χανει στροφες και σβηνει..
Ειτε ιμαντας/τροχαλιες ...Το κανει παντα; Εαν κρατησεις τις στροφες μονος σου λιγο πιο πανω απο το ρελαντι και ανοιξεις το A/C τι συμβαινει;
Εαν δε σβησει ο κινητηρας, λειτουργει με ανεβασμενο ρελαντι ή πεσμενο ρελαντι; -
-Τώρα μου το έκανε πρώτη φορά, βέβαια δεν το ξαναδοκίμασα απο εκείνη την στιγμή.
Θα το δοκιμάσω σε λίγο και θα γράψω το βράδυ τι έγινε.
-Θα δοκιμάσω και αυτό με τις στροφές αν και νομίζω οτι θα τις ρίξει, θα δούμε.
-Λειτουργεί στις ίδιες στροφές είτε είναι ανοικτό είτε κλειστό. Απλά με το που το ανοίξεις τις ρίχνει για λίγο και τις ξανα ανεβάζει.
Το ίδιο μου κάνει στο ρελαντί ακόμα και αν ανεβάζω ταυτόχρονα και τα δυο παράθυρα. Δηλαδή ρίχνει και ξανα ανεβάζει στροφές. -
Ριχνει στροφες οταν ανεβοκατεβαζεις τα παραθυρα; Μεχρι ενος σημειου ειναι λογικο, αφου ο εναλλακτης πρεπει να αναπληρωσει τα χαμενα ριχνοντας επιπλεον φορτιο στον κινητηρα.
-
Ο χρήστης Morx έγραψε:
Ριχνει στροφες οταν ανεβοκατεβαζεις τα παραθυρα;Ναι το κάνει και κάποιες φορές σε έντονο βαθμό.
-
κλασσικη περιπτωση βλαβης!
-
Opel corsa MY08 1.3 cdti 90ps φιλου εκει που δουλευει η μηχανη κανονικα χωρις προβλημα, το στροφομετρο πεφτει στο 0, οταν μαρσαρει τρεμει και προσπαθει να σηκωθει, καποιες φορες μενει στις 300 στροφες, οταν σβησει μερικες φορες αντι να παει στο 0 μενει στο 300. Καποιες αλλες φορες κολλαει στις 1100. Τι γινεται σε αυτη την περιπτωση? Κοντεραζης ειπε: πριν ερθεις σε μενα πηγαινε σε μηχανικο/ηλεκτρολογο να δει τους αισθητηρες. Τα φωτα σας παρακαλω.
-
Ο χρήστης Morx έγραψε:
κλασσικη περιπτωση βλαβης!Το ξαναεκανα και δεν έσβησε.
Ακριβώς οι ίδιες συνθήκες. Δλδ ρελαντί για καποια ώρα (τωρ περισσότερη απο την προηγούμενη) ράδιο και a/c.Δοκίμασα και με σταθερό γκάζι, οπου εκει ρίχνει τις στροφές και το νιώθω και στο πετάλι.
-
Μorx, μπας και κολλαε το μοτερακι ρελαντι απο μουργα και δεν ανταποκρινεται γρηγορα?
-
Ναι εαν φταιει η βαλβιδα του ρελαντι (βηματικο μοτερ; δεν ξερω τι εχει το συγκεκριμενο) ... τοτε υπαρχει θεμα.
-
Ας παει να γαμ... Όσο αντέξει!
-
Ο χρήστης Thάnos έγραψε:
Ας παει να γαμ... Όσο αντέξει!καθαρισε τη με κανα σπρει καρμπυρατερ, μπας και γινει κατι,
βιδες μονο μη πειραξεις -
Τι να καθαρισει???
Για πετρελαιοκινητο μιλαμε!!!!
Ποτε του ξεκινησε αυτο? μηπως μετα απο ανεφοδιασμο? το αμαξι τραβαει κανονικα στο δρομο?
-
Ο χρήστης Alexis 5 έγραψε:
Τι να καθαρισει???Για πετρελαιοκινητο μιλαμε!!!!
Ποτε του ξεκινησε αυτο? μηπως μετα απο ανεφοδιασμο? το αμαξι τραβαει κανονικα στο δρομο?
Ποιος μιλάει για ντίζελ;
-
Τι να καθαρισει???Για πετρελαιοκινητο μιλαμε!!!!
νο σενιορ
http://www.4tforum.gr/phpBB3/memberlist.php?mode=viewprofile&u=4728 -
Ποια η σύνδεση του προφίλ μου με το αν είναι πετρέλαιο το Seat ;!
Βενζίνη είναι
-
Ο χρήστης Thάnos έγραψε:
Ποια η σύνδεση του προφίλ μου με το αν είναι πετρέλαιο το Seat ;!Βενζίνη είναι
To γραφεις εδω !!
-
Σε αμμεση ευθεια απο το δικο μου ποστ υπαρχει αυτο ( viewtopic.php?f=6&t=26079&p=3028676#p3028127 )
Γιαυτο οταν μπαινουν και αλλες ερωτησεις αναμεσα καλο ειναι να κανουμε παραθεση το ποστ για το οποιο απανταμε!
-
Ο χρήστης Morx έγραψε:
Ποια η σύνδεση του προφίλ μου με το αν είναι πετρέλαιο το Seat ;!
Βενζίνη είναι
To γραφεις εδω !!
-
Σε αμμεση ευθεια απο το δικο μου ποστ υπαρχει αυτο ( viewtopic.php?f=6&t=26079&p=3028676#p3028127 )Γιαυτο οταν μπαινουν και αλλες ερωτησεις αναμεσα καλο ειναι να κανουμε παραθεση το ποστ για το οποιο απανταμε!
Αγαπητέ, εχω απαντήσει με quote ανάμεσα
-
Ο χρήστης Thάnos έγραψε:
Σε αμμεση ευθεια απο το δικο μου ποστ υπαρχει αυτο ( viewtopic.php?f=6&t=26079&p=3028676#p3028127 )
Γιαυτο οταν μπαινουν και αλλες ερωτησεις αναμεσα καλο ειναι να κανουμε παραθεση το ποστ για το οποιο απανταμε!
Αγαπητέ, εχω απαντήσει με quote ανάμεσα
Mάλλον note to self ήταν
Διάφορες Τεχνικές απορίες..........