-
Καλημερα.
Μηπως ξερουμε που θα βρω λαστιχακια για τα μπεκ της carina e στην Αθηνα?
Η toyota θελει 40 ε!
Ευχαριστω. -
Ο χρήστης gatsoulos έγραψε:
Καλημερα.
Η toyota θελει 40 ε!
Ευχαριστω.
Πήγαινε όπου καθαρίζουν μπεκ, να δόσεις 15ε και να στα περάσουν!.
Όταν δεν λέτε περιοχές, η βοήθεια που ζητάτε είναι μισή!.
Α. -
Ο χρήστης antonis-team έγραψε:
Καλημερα.
Η toyota θελει 40 ε!
Ευχαριστω.
Α.Μαρουσι κ.Αντωνη.
Ευχαριστω. -
Καλημερα.
Η toyota θελει 40 ε!
Ευχαριστω.
Α.Μαρουσι κ.Αντωνη.
Ευχαριστω.
Ωραία!. 2 συνάδελφοι καθαρίζουν μπεκ στην περιοχή σου.
Μα και εάν κατεβείς την Γαλατσίου είναι άλλοι 2. Απλά ρώτησε, σε όποιο συνάδελφο βρεις εμπρός σου!.
Θέλεις να αλλάξεις λαστιχάκια, τα μπεκ είναι καθαρά?.
Α. -
Μα και εάν κατεβείς την Γαλατσίου είναι άλλοι 2. Απλά ρώτησε, σε όποιο συνάδελφο βρεις εμπρός σου!.
Α.Ναι,ειναι καθαρα,απλα βλεπω οτι τα λαστιχακια-τουλαχιστον αυτα που φαινονται στην εισαγωγη-θελουν αλλαγη.
Σαν σκετο ανταλλακτικο,μπορω να τα βρω καπου?
Εδω ειναι απο προηγουμενο βγαλσιμο.
-
Α.Ναι,ειναι καθαρα,απλα βλεπω οτι τα λαστιχακια-τουλαχιστον αυτα που φαινονται στην εισαγωγη-θελουν αλλαγη.
Από Αχαρνών Μιλιαράκι ΣΟΛΔΑΤΟΣ με δήγμα.
Α. -
Α.Μόνο με δάγκωμα;
-
Α.Ευχαριστω κ.Αντωνη.
Δεν τον ειχα σκεφτει καθολου αυτον.Τον ειχα στο μυαλο,μονο για ψυκτικα,απο τοτε που ηταν στην εθνικη. -
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Από Αχαρνών Μιλιαράκι ΣΟΛΔΑΤΟΣ με δείγμα.
Α.Μόνο με δάγκωμα;
Βασίλη μου δεν κατάλαβα τι εννοείς.
Α. -
Αμα δεν καταλαβαίνεις και αυτά που γράφεις...........
http://el.wiktionary.org/wiki/δ� ... E%BC%CE%B1 -
Από Αχαρνών Μιλιαράκι ΣΟΛΔΑΤΟΣ με δείγμα.
Α.Ευχαριστω κ.Αντωνη.
Δεν τον ειχα σκεφτει καθολου αυτον.Τον ειχα στο μυαλο,μονο για ψυκτικα,απο τοτε που ηταν στην εθνικη. -
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Αμα δεν καταλαβαίνεις και αυτά που γράφεις...........
http://el.wiktionary.org/wiki/δ� ... E%BC%CE%B1
Ευχαριστώ φίλε !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Α. -
Καλησπέρα, η αλλαγή εξωτερικού ιμάντα εχει την ιδια δουλειά με τον ιμάντα χρονισμού? Δηλαδή, εαν αλλάξω αργότερα τον εξωτερικό ιμάντα το κόστος της εργασίας θα είναι ελάχιστο λογικα? Για Ford Focus 2004- . Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
-
Ο χρήστης thejackson έγραψε:
Καλησπέρα, η αλλαγή εξωτερικού ιμάντα εχει την ιδια δουλειά με τον ιμάντα χρονισμού? Δηλαδή, εαν αλλάξω αργότερα τον εξωτερικό ιμάντα το κόστος της εργασίας θα είναι ελάχιστο λογικα? Για Ford Focus 2004- . Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Το 1/3 των χρημάτων του χρονισμού περίπου.
Α. -
Μηπως ξερει κανεις που μπορω να βρω διαφορα τσιμουχακια απο πραγματα του αμαξωματος που ψαχνω για το αυτοκινητο μου?Στο focus μου (mk1 facelift μοντελο), εχασα ενα λαστιχακι που εχει πισω στο πορτπαγκαζ, που κραταει τη κλειδωνια. Υπαρχει καπου που μπορω να το βρω αυτο αν ξερει κανεις?
-
Δεν είναι ακριβώς τεχνική απορία.
Όπως έχω αναφέρει και άλλη φορά,μου είχαν σπάσει 2 πλαστικά κομματάκια από τη μπροστινή σίτα του προφυλακτήρα.Είχε δημιουργηθεί μια τρύπα η οποία με ενοχλούσε στο μάτι και κάθισα χθες να δω πώς μπορώ να τη φτιάξω χωρίς να δώσω κανα 50άρικο+ .Βρήκα λοιπόν κάποια πλαστικά κομμάτια τα οποία με λίγη εξτρα ''επεξεργασία'' που τους έκανα ταιριάζουν και θέλω να μου πείτε με τί θα μπορούσα (αν γίνεται) να τα κολλήσω.Πιστεύω ότι αν δε γίνει σωστή δουλειά μπορεί να είναι επικίνδυνο(?) μιας και εκεί βρίσκεται το ψυγείο.Κόλλα πολυουρεθάνης που μου είχατε προτείνει παλαιότερα για άλλη δουλειά,θα κρατήσει? Κάτι άλλο? -
Ο χρήστης GREY έγραψε:
Όπως έχω αναφέρει και άλλη φορά,μου είχαν σπάσει 2 πλαστικά κομματάκια από τη μπροστινή σίτα του προφυλακτήρα.Είχε δημιουργηθεί μια τρύπα η οποία με ενοχλούσε στο μάτι και κάθισα χθες να δω πώς μπορώ να τη φτιάξω χωρίς να δώσω κανα 50άρικο+ .Βρήκα λοιπόν κάποια πλαστικά κομμάτια τα οποία με λίγη εξτρα ''επεξεργασία'' που τους έκανα ταιριάζουν και θέλω να μου πείτε με τί θα μπορούσα (αν γίνεται) να τα κολλήσω.Πιστεύω ότι αν δε γίνει σωστή δουλειά μπορεί να είναι επικίνδυνο(?) μιας και εκεί βρίσκεται το ψυγείο.Κόλλα πολυουρεθάνης που μου είχατε προτείνει παλαιότερα για άλλη δουλειά,θα κρατήσει? Κάτι άλλο?LOGO ?
-
Ο χρήστης GREY έγραψε:
Όπως έχω αναφέρει και άλλη φορά,μου είχαν σπάσει 2 πλαστικά κομματάκια από τη μπροστινή σίτα του προφυλακτήρα.Είχε δημιουργηθεί μια τρύπα η οποία με ενοχλούσε στο μάτι και κάθισα χθες να δω πώς μπορώ να τη φτιάξω χωρίς να δώσω κανα 50άρικο+ .Βρήκα λοιπόν κάποια πλαστικά κομμάτια τα οποία με λίγη εξτρα ''επεξεργασία'' που τους έκανα ταιριάζουν και θέλω να μου πείτε με τί θα μπορούσα (αν γίνεται) να τα κολλήσω.Πιστεύω ότι αν δε γίνει σωστή δουλειά μπορεί να είναι επικίνδυνο(?) μιας και εκεί βρίσκεται το ψυγείο.[b]Κόλλα πολυουρεθάνης που μου είχατε προτείνει παλαιότερα για άλλη δουλειά[/b],θα κρατήσει? Κάτι άλλο?
A.
-
Α,ωραία,άρα φτιάχνει εύκολα χωρίς πρόβλημα.Ευχαριστώ
-
Ο χρήστης Mad_Max_Geo έγραψε:
Μηπως ξερει κανεις που μπορω να βρω διαφορα τσιμουχακια απο πραγματα του αμαξωματος που ψαχνω για το αυτοκινητο μου?Στο focus μου (mk1 facelift μοντελο), εχασα ενα λαστιχακι που εχει πισω στο πορτπαγκαζ, που κραταει τη κλειδωνια. Υπαρχει καπου που μπορω να το βρω αυτο αν ξερει κανεις?Σταμάτα σε οποιοδήποτε φανοποιείο και ρώτα εκεί. Εάν θέλει-διότι σίγουρα ξέρει- θα σου πει.
Διάφορες Τεχνικές απορίες..........