-
Εμας δεν μας αρεσει να τον ακουμε ομως!
-
Ο χρήστης CorfuRacer_2 έγραψε:
Γτ μου αρεσει πανω σε ενα αμαξη ο θορυβος , οχι υπερβολικος αλλα να ειναι καλος!!!!!!!!!!!Ο θόρυβος είναι ενοχλητικός.Μήπως θες αγωνιστικό ήχο;
Αλλά με πικάντο; -
Γτ μου αρεσει πανω σε ενα αμαξη ο θορυβος , οχι υπερβολικος αλλα να ειναι καλος!!!!!!!!!!!Σε ένα picanto ο θόρυβος είναι γελοιότητα. Να είχες κάνα Mustang να το συζητήσουμε...
(Nexus + Tapatalk)
-
Μενω Κερκυρα οποτε δεν θα το ακους τα πικαντο πιστεψε με
-
Εγώ πάλι αναρωτιέμαι πως θα
na kanei thorivo (ekswterika panta)Μέσα τι θα κάνει κανείς για να μην ακούγεται ; Άσε που αν δεν ακούς τον θόρυβο να σου αρέσει αφου είσαι μέσα ποια η λογική της μετατροπής;
-
Μενω Κερκυρα οποτε δεν θα το ακους τα πικαντο πιστεψε με -
Ο χρήστης gakost έγραψε:
Εγώ πάλι αναρωτιέμαι πως θαna kanei thorivo (ekswterika panta)
Μέσα τι θα κάνει κανείς για να μην ακούγεται ; Άσε που αν δεν ακούς τον θόρυβο να σου αρέσει αφου είσαι μέσα ποια η λογική της μετατροπής;
Τι διαβάζουμε Κυριακάτικα... Καγκουρίσιους!!!
η απαντηση εχει δωθει.............
-
Ο χρήστης gakost έγραψε:
**Μέσα τι θα κάνει κανείς για να μην ακούγεται **;
Αφήστε το παιδί ήσυχο. Εχει τη λύση και για αυτό, μόνο λίγη βοήθεια θα χρειαστεί απο τους πιό έμπειρους !!!
-
Λοιπόν καρντασάκο άκου να ούμε τι θα κάνεις για να γίνει σένια η ρόδα σου και να γουστάρεις. Θα ξεβιδώσεις την εξάτμιση και θα την αφήσεις να πέσει χάμω. Όταν θα σούρνεται στο δρόμο θα κάνει πολύ θόρυβο δικέ μου και από εκεί που θέλεις μόνο, από την εξάτμιση, όχι από το μοτόρι. Στο λέω αυτό για να μπορείς να κάνεις και κανένα μπαλαμούτι μέσα στο όχημα με το γκομενάκι και να μην ξινίζει η έτσι σου από την πολλή φασαρία. Για έξτρα μαγκιά στις στροφές θα χτυπάει πέρα-δώθε και στις ρόδες. Πολύ σπέσιαλλλλλλλλ εφέ αδερφέ μου!!! Όταν τα κάνεις όλα αυτά έλα να μας βρεις για να γουστάρουμε παρέα. Στη Σαλλλλλονίκη έχουμε την έδρα μας στον Δενδροπόταμο (Treeriver) και στην Αθήνα στο Μενίδι. Άντε τζους!!!
-
Kαι φωτάκια Νέον μπλέ στο πάτωμα, έτσι για να γουστάρει.
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Λοιπόν καρντασάκο άκου να ούμε τι θα κάνεις για να γίνει σένια η ρόδα σου και να γουστάρεις. Θα ξεβιδώσεις την εξάτμιση και θα την αφήσεις να πέσει χάμω. Όταν θα σούρνεται στο δρόμο θα κάνει πολύ θόρυβο δικέ μου και από εκεί που θέλεις μόνο, από την εξάτμιση, όχι από το μοτόρι. Στο λέω αυτό για να μπορείς να κάνεις και κανένα μπαλαμούτι μέσα στο όχημα με το γκομενάκι και να μην ξινίζει η έτσι σου από την πολλή φασαρία. Για έξτρα μαγκιά στις στροφές θα χτυπάει πέρα-δώθε και στις ρόδες. Πολύ σπέσιαλλλλλλλλ εφέ αδερφέ μου!!! Όταν τα κάνεις όλα αυτά έλα να μας βρεις για να γουστάρουμε παρέα. Στη Σαλλλλλονίκη έχουμε την έδρα μας στον Δενδροπόταμο (Treeriver) και στην Αθήνα στο Μενίδι. Άντε τζους!!!Τρελο γελιο !
-
Βρίσκεις;
-
Οχι,αλλα γουστα
-
ουτε μια σοβαρη απαντηση δεν δωσατε .......κλαψ λιγμ
-
-
Γούστα.
-
Μπούστα;
-
Sent from my Nexus 4 using Tapatalk 2
-
-
Ο χρήστης panosft έγραψε:
Είναι αυτά τα ρημάδια που βρίσκονται στις βαλβίδες, και όταν ξεραίνονται, αρχίζει το ντουμάνι από πίσω (ειδικά όταν δουλέψει το μοτέρ πολύ ώρα σε χαμηλές στροφές).
Είχα τέτοιο πρόβλημα στο cinquecento και μου έκαιγε σχεδόν 1 λίτρο στα 1000χλμ...
μάλιστα και πως διαπιστώνουμε αν βρίσκεται εκει θέμα;
Διάφορες Τεχνικές απορίες..........