-
To kalorifer, molis allaksa swlina tou sistimatos psiksis kai gemisa paraflou kai eksaerwsi, doulebei kanonika omws. diladi vgazei zesto ktl...
An exei tripisei auto pou les, taksidevw? H thermokrasia tou moter apo oso paratirisa einai kanoniki pleon..
Fernei kapnous akoma kai otan enw kinoume anoigw ton eksaerismo...
-
Ο χρήστης citastak έγραψε:
To kalorifer, molis allaksa swlina tou sistimatos psiksis kai gemisa paraflou kai eksaerwsi, doulebei kanonika omws. diladi vgazei zesto ktl...An exei tripisei auto pou les, taksidevw? H thermokrasia tou moter apo oso paratirisa einai kanoniki pleon..
Fernei kapnous akoma kai otan enw kinoume anoigw ton eksaerismo...
Μυριζει παραφλου?Παραφλου στο πατωμα,κατω απο την μοκετα, εχεις δει?Αν βαλεις το καλοριφερ στο κρυο συνεχιζει να μυριζει?Οσο για το αν ταξιδευεις...εχω ακουσει για περιπτωσεις που εσκασε το καλοριφερ και εχυσε ολα τα νερα μεσα στην καμπινα.Περιμενε ομως να γραψει και κανενας αλλος .
Σου εκανα την καρδια περιβολι ε?
-
Ase. mallon exw kapsei flantza apo tin teleutaia iperthermansi. To autokinito otan einai krio einai san na exw valei petrelaio (molis zestathei einai ok) alla apo tin eksatmisi vgazei leyko kapno (atmos mallon) se megales posotites.
Ton ipia, pairnw til tin asfalistiki mouy pouy exei kalipsei gia odiki voitheia stin evrwpi na dw pws tha ferw to amaksi pisw..
E
-
Ase. mallon exw kapsei flantza apo tin teleutaia iperthermansi. To autokinito otan einai krio einai san na exw valei petrelaio (molis zestathei einai ok) alla apo tin eksatmisi vgazei leyko kapno (atmos mallon) se megales posotites.Ton ipia, pairnw til tin asfalistiki mouy pouy exei kalipsei gia odiki voitheia stin evrwpi na dw pws tha ferw to amaksi pisw..
E
Οχι δε γμτ!!!! Αν ειναι να στραβωσει κατι....
-
Ton ipia, pairnw til tin asfalistiki mouy pouy exei kalipsei gia odiki voitheia stin evrwpi na dw pws tha ferw to amaksi pisw..Βγάλε τη τάπα από το ψυγείο (βάλτην στη 1 σκάλα αν ΔΕΝ μπορεί να βγει μόνη της και να πέσει) ώστε να μη σηκώνει πίεση το κύκλωμα ψύξης και δοκίμασε. Αν συνεχίσει να χάνει πολύ, βάλε κάποιο προϊόν που βουλώνει το σύστημα ψύξης.
Μπορεί να μη χάνει πολύ και με μερικά λίτρα νερό να έρθεις.
-
Hλία ακόμα και όταν κάνεις αρκετά χιλιόμετρα βγάζει λευκό καπνό από την εξάτμιση;
-
Ναι δυστυχώς ακόμα και όταν ζεσταίνεται το αυτοκίνητο βγάζει λευκό καπνό. Δεν έχω δεί 'σαπουνάδα' στα λάδια ακόμα, αλλά θα προσπαθήσω να στείλω το αυτοκίνητο στην ελλάδα σαν 1η λύση (η ασφάλεια μου μάλλον με καλύπτει).
Αλλιώς θα ψάξω μη εξουσιοδοτημένο (κάποιοι σουηδοι καθηγητες μου πρότειναν κάτι) για να το επισκευασω όσο πιο οικονομικά γίνεται..
Παιδια συγνώμη για το πρήξιμο, μάλλον παρόλη τη σχολαστική συντήρηση δεν έπρεπε να το είχα κάνει το ταξίδι....
-
- Φλάντζα κεφαλής
- Καλοριφέρ (σήμερα πλήμύρισε η θέση του συνοδηγού.
Η εδώ σιτροέν θέλει 3.500 ευρώ και..... 14 μέρες για να το φτιάξει. Αν δεν καταφέρω να το φέρω ελλάδα, θα το πέτάξω στον Ατλαντικό.
-
- Φλάντζα κεφαλής
- Καλοριφέρ (σήμερα πλήμύρισε η θέση του συνοδηγού.
Η εδώ σιτροέν θέλει 3.500 ευρώ και..... 14 μέρες για να το φτιάξει. Αν δεν καταφέρω να το φέρω ελλάδα, θα το πέτάξω στον Ατλαντικό.
Να το βάψεις μπλε να μην τρομάξουν τα ψάρια
Πέρα της πλάκας, κρίμα και πάλι κρίμα...πολύ ταλαιπωριά ρε γμτ...Ελπίζω να καταφέρεις να το φέρεις Ελλάδα, σίγουρα επισκευάζεται με πολύ λιγότερα λεφτά εδώ. -
Ναι! Μιλησα με το μηχανικο μου και μου ειπε οτι αν δεν εχει νερο στα λαδια, τοτε η διαρροη γινεται κατευθειαν προς την εξατμιση, για αυτο και ο καπνος. Και ετσι ισως μπορεσω να το οδηγήσω (αφου απομονωσω το καλοριφέρ*)
Καλα, αν φτάσει το αμαξι ελλαδα, εγώ θα έχω πάθει πνευμονία!
Η.
(Κόστος επισκευης στην Ελλαδα περίπου 500 ευρω)...
-
Ρε παιδιά, μπορούμε να βάλουμε κάτι τέτοιο στο ΑΧάκι;
-
Ναι εφόσον έχει κεντρικό κλείδωμα.
-
Χρήστο το ΑΧάκι δεν έχει ακόμα κάτι τέτοιο.
Δεν μπορώ να το πάρω και απλά να κόψω τα σωστά κλειδιά και να δουλευει σαν απλό κλειδί; Δηλαδή τα κουμπάκια να είναι μόνο για εφέ;
-
τι ζάντες(χαρακτηριστικά καρέ οφφσετ κτλπ) παίρνει η sedan Corolla 1.3 του '98? και πού μπορώ να βρω σέρβις μάνουαλ?
-
ειναι αυτη η κορολλα;
-
Η στρογγυλοφάναρη είναι!
-
Μαλλον ειναι το ίδιο:
Make - Toyota
Model - Corolla >01
Year - 85 to 01
PCD - 4x100
Offset - 35 to 45
Bore - 54.1(κανενας μοντ να μικρυνει το λίνκ; )
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Μαλλον ειναι το ίδιο:Make - Toyota
Model - Corolla >01
Year - 85 to 01
PCD - 4x100
Offset - 35 to 45
Bore - 54.1(κανενας μοντ να μικρυνει το λίνκ; )
ωραία
όσο για το λινκ κάντο edit έτσι -
Ο χρήστης htanso21 έγραψε:
Χρήστο το ΑΧάκι δεν έχει ακόμα κάτι τέτοιο.Δεν μπορώ να το πάρω και απλά να κόψω τα σωστά κλειδιά και να δουλευει σαν απλό κλειδί; Δηλαδή τα κουμπάκια να είναι μόνο για εφέ;
Ναι, γιατί όχι?
Ο κούκος πήρε ένα τέτοιο που είναι φακός. (και φωτίζει μωβ φυσικα)
-
Ποιος μου κανε έντιτ το ποστ
Διάφορες Τεχνικές απορίες..........