-
εχω ενα lancer a75 του 80 πισωκινιτο!του εβαλα ενα μοτερ 4g63 8βαλβιδο!δεν κσερω υποδυναμη και ροπη!το μονο που κσερω μοντελο απο 88 εωσ 92!μπορει να με βοηθησει καποιοσ?
-
101 PS & 157NM ροπη.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Έχω μια λάμπα γραφείου που έσπασε ένα πλαστικό καπάκι που έχει πάνω από τον 'καθρέπτη' της λάμπας. Αυτό θερμαίνεται αρκετά όταν βρίσκεται σε λειτουργία το φωτιστικό. Αν το κολλήσω με κυανοακριλική, παίζει να έχουμε ανάφλεξη αυτής;Έχω φτιάξει ένα πορτατίφ με λάμπα xenon αυτοκινήτου και την έχω κολήσει πάνω στο παλιό ντουί με πιστόλι ζεστής κόλας. Η λάμπα είναι 35W και ζεστένεται αρκετά αλλά ακόμα και όταν είναι ζεστή η λάμπα δέν μαλακώνει η κόλα.
-
Ευχαριστώ dog και Λεωνίδα...
Και κάτι ακόμα, ρεοστάτης σε led παίζει;
-
Ο χρήστης thymios έγραψε:
στον παππού η κατανάλωση ανεβαίνει κάπως...Μέχρι τώρα ήμουν στα 7.4 με 7.7
Πρότελευταία μέτρηση
8.00Χθεσινή
8.15Κατά προσέγγιση μετρήσεις εβδομαδιαίες, περίπου με 500χλμ δηλαδή.
Παράλληλα αυξήθηκε ο άσπρος καπνός...
Τσιμουχάκια;;;;
Χθεσινή μέτρηση 650 πε΄ριπου χλμ:
7.33!
Ίσως να ναι τυχαίο...θα δέιξει. Πάντως σε αυτά τα 650 ξέφυγα απ το συνηθισμένο μου πρόγραμμα και έκανα και αυτοκινητόδρομο...Επίσης πρόσθεσα πίεση στα ελαστικά που είχαν πέσει στο 25 και κάτω..
-
Ο χρήστης thymios έγραψε:
Επίσης πρόσθεσα πίεση στα ελαστικά που είχαν πέσει στο 25 και κάτω..Αν κάνεις ταξίδια, βάλε 40 στα λάστιχα και θα δεις διαφορά στην κατανάλωση.
(και στην άνεση) -
καλά, κάνω πάρα πολλά χλμ και μεικτά...
όμως 40;;;
Δεν είναι πολύ; -
συζήταγα χθες με έναν γνωστό μου που δουλεύει σε φανοποιό
μου είπε οτι οταν παίρνουμε μεταχειρισμένο φτερο-πορτα κτλ, να ειναι στο ίδιο χρώμα με το αμαξι
δεν κατάλαβα αν ειναι θέμα βαφής
αλλα ΣΙΓΟΥΡΑ μου είπε οτι οταν θα πας να το πουλήσεις θα φανει οτι το έχεις αλλάξει και θα υπάρχει πρόβλημα
τι λέτε?
παιζει κάποιο πρόβλημα στην βαφή ή μονο στην μεταπώληση -
Ο χρήστης dimgster έγραψε:
μου είπε οτι οταν παίρνουμε μεταχειρισμένο φτερο-πορτα κτλ, να ειναι στο ίδιο χρώμα με το αμαξιΈχει δει πολλές φορές την διαφήμιση που βρίσκουν την βελόνα στα άχυρα.
-
Ο χρήστης dimgster έγραψε:
συζήταγα χθες με έναν γνωστό μου που δουλεύει σε φανοποιό...και επειδη αυτη η συζήτηση με έβαλε σε σκέψεις, μου δημιουργήθηκε και άλλη απορία.
Ας πούμε οτι υπάρχει ενα μικρό βαθούλωμα σε μια μεγάλη επιφάνεια (πχ. οροφή).
Όταν το στοκάρουμε το βαθούλωμα αυτό με σκοπο να βάψουμεόλη την επιφάνεια τότε ο στόκος διατηρεί καθόλου την ελαστικότητα του? Δηλαδή μπορει να ακολουθει τις 'παραμορφώσεις' της λαμαρίνας?
-
Μου καθάρισαν τα μπεκ, έβαλα και ένα αντίστοιχο καθαριστικό (Sonax) σε γεμάτο ρεζερβουάρ για πρώτη φορά και η κατανάλωση μειώθηκε κατά ...20% περίπου (σε χρήση πόλης μάλιστα)! Κατά πόσον ευσταθεί αυτό ;
-
20% είναι αρκετά... placebo effect;
Πόσα χλμ είχαν;
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
20% είναι αρκετά... placebo effect;Πόσα χλμ είχαν;
Κάτω από 23.000 ...
Λες να 'ταν εξ' αρχής βουλωμένα ;ΕΝΤΙΤ: καλά εντάξει, μ' έχει φάει κούραση ... Εννοούσα ΑΥΤΟΝΟΜΙΑ ΣΕ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ και όχι ΛΙΤΡΑ ΚΑΥΣΙΜΟΥ (ή μήπως είναι το ίδιο - καλά πάω για ύπνο ...)
-
Ελαφρώς χλωμό... Μήπως απλά έπεσες σε λιγότερη κίνηση;
-
καθε ποτε υποτιθεται οτι πρεπει να καθαριζουμε τα μπεκ?
-
Ο χρήστης tm έγραψε:
καθε ποτε υποτιθεται οτι πρεπει να καθαριζουμε τα μπεκ?στο δικο σου που το πας σα γιαγια, καθε 3000χλμ.
-
παω αργα, γιατι βιαζομαι...
-
Από όσο ξέρω τα μπεκ του TFSI δεν θέλουν καθάρισμα...Δεν ξέρω μήπως ισχύει αυτό και για τα μπεκ όλων των κινητήρων άμεσου ψεκασμού...
Ερώτηση (χαζή το σηματάκι που έχουν πάνω τους τα καπάκια των αερόσακων των Golf (και γενικά όλων των αερόσακων) μπορεί να αφειρεθεί;Εννοώ,να βγάλεις τον αερόσακο από το αμάξι και με κατσαβίδι να βγάλεις και το σηματάκι Θα σκάσει ο αερόσακος ή όχι;
Η αλήθεια είναι ότι δεν θυμάμαι να έχω δει ανταλλακτικό τέτοιο πουθενά,αλλά μήπως κάποιος ξέρει;Ο λόγος είναι ότι το σηματάκι έχει γρατζουνιστεί και θέλω να το αλλάξω με κάποιο τρόπο,μιας και δεν μπορώ να κολλήσω άλλο επάνω του (είπαμε χαζή ερώτηση ) -
Ο χρήστης tm έγραψε:
καθε ποτε υποτιθεται οτι πρεπει να καθαριζουμε τα μπεκ?Ποτέ.
Βάζε 2 φορές το χρόνο καθαριστικό στο ρεζερβουάρ.
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
καθε ποτε υποτιθεται οτι πρεπει να καθαριζουμε τα μπεκ?
Ποτέ.
Βάζε 2 φορές το χρόνο καθαριστικό στο ρεζερβουάρ.
Γιατι εισαι τοσο απολυτος?
Για πες λεπτομερειες...
Διάφορες Τεχνικές απορίες..........