-
ευχαριστω για τις πληροφοριες
-
Ο χρήστης r200 έγραψε:
το φιλτρο αερος το αντικαθιστουν καθε 10.000- 15.000χλμ για οικονομια καυσιμου και για καθαρο αερα στο θαλαμο καυσης του κινητηρα περιπου,καλα σαν αναλωσιμο το πληρωνεις 15Ε και κανουν 1 λεπτο να το αντικαταστησουν αλλα εχεις μονο 2.000χλμ αν εχω καταλαβει καλα και ειναι ολοκαινουριο αυτοκινητο
ειναι λιγακι απιθανο να ειναι ελαττωματικο το φιλτρο αερος μια που ειναι ολοκαινουριο αυτοκινητο και απλα να θελει στρωσιμο ο κινητηραςΛοιπον σημερα εμαθα την πικρη αληθεια . Παω να γεμισω το ρεζερβουαρ και τι να δω ! Χωρεσε 26.2 λιτρα ενω μου λεει το computer οτι εκαψα 20 lt , ψευδη στοιχεια ,καταναλωση μεγιστη , ελαττωματικο αμαξι , αυριο συνεργειο .
-
Ο χρήστης sakk έγραψε:
το φιλτρο αερος το αντικαθιστουν καθε 10.000- 15.000χλμ για οικονομια καυσιμου και για καθαρο αερα στο θαλαμο καυσης του κινητηρα περιπου,καλα σαν αναλωσιμο το πληρωνεις 15Ε και κανουν 1 λεπτο να το αντικαταστησουν αλλα εχεις μονο 2.000χλμ αν εχω καταλαβει καλα και ειναι ολοκαινουριο αυτοκινητο
ειναι λιγακι απιθανο να ειναι ελαττωματικο το φιλτρο αερος μια που ειναι ολοκαινουριο αυτοκινητο και απλα να θελει στρωσιμο ο κινητηραςΛοιπον σημερα εμαθα την πικρη αληθεια . Παω να γεμισω το ρεζερβουαρ και τι να δω ! Χωρεσε 26.2 λιτρα ενω μου λεει το computer οτι εκαψα 20 lt , ψευδη στοιχεια ,καταναλωση μεγιστη , ελαττωματικο αμαξι , αυριο συνεργειο .
-
Ο χρήστης sakk έγραψε:
Μην υπολογιζεις τον μετρητη της αντλιας ως τοσο αξιοπιστο γιατι φανταζομαι πως γνωριζεις τι παιζει με μερικες αντλιες πρατηριων βενζινης!!!!Σου βαζει πχ 20 πραγματικα λιτρα και λογω συντονισμου 4 πλανητων και πολλων αλλων τυχαιων γεγονοτων ο μετρητης της αντλιας επιρεαζεται και γραφει πχ 23 λιτρα.
-
Ολα τυχαια ? και στο πρωτο και δευτερο πρατηριο ? σε συνεργειο της opel ειπαν πως δεν ειναι φυσιολογικο με 20lt καταναλωση και να εχει παει ο δεικτης στην 5η γραμμουλα.και να βγαζει 550 km? ενω θα επρεπε να βγαζει 750km ,ολα τοσο τυχαια πια ??
-
Ο χρήστης sakk έγραψε:
Ολα τυχαια ? και στο πρωτο και δευτερο πρατηριο ? σε συνεργειο της opel ειπαν πως δεν ειναι φυσιολογικο με 20lt καταναλωση και να εχει παει ο δεικτης στην 5η γραμμουλα.και να βγαζει 550 km? ενω θα επρεπε να βγαζει 750km ,ολα τοσο τυχαια πια ??Εχω περιεργεια να μαθω την επισημη εκδοχη της αντιπροσωπειας.
-
η δικη μου εκδοχη με αυτα τα δεδομενα ειναι οτι καιει αρκετα σαν να ειναι βενζινοκινητο
η αντιπροσωπεια μπορει να επικαλεστει οτι ειναι φυσιολογικο για τον τροπο που οδηγειται το αυτοκινητο
ισως με μια μετρηση καυσαεριων μπορουν να επαληθευσουν οτι πιθανοτατα κατι δεν παει καλα,καποιος κολλημενος λ ισως -
Ο χρήστης amazing έγραψε:
Παιδιά μια απορία.Έχω παρατηρήσει ότι εάν περάσω πάνω από λακούβα με 80-100 χ.α.ω πάνω σε στροφή το τιμόνι τραντάζεται αρκετά και στρίβει αρκετές μοίρες ενώ το κρατάω γερά .Παίζει κάνα πρόβλημα?
Φίλε πήγαινε να σηκώσουν το αυτοκίνητο σε συνεργείο, επειγόντως. Αυτό που περιέγραψες δεν είναι για γέλια…
Α. -
για δισκο-πλατο ποιο θα διαλεγατε?
sachs
luk
valeo -
Βασιλη για τα διπλα ποσταρισματα εσυ εισαι υπευθυνος η εγω
-
Ο χρήστης ΓΙΩΡΓΟΣ123 έγραψε:
Βασιλη για τα διπλα ποσταρισματα εσυ εισαι υπευθυνος η εγωEΣΥ, αλλά έχει περιοριστεί ο χρόνος που μπορείς να επέμβεις !
Και επιπλέον, εδώ κύριος γράφουμε 'Διάφορες Τεχνικές απορίες' περί αυτοκινήτων, αυτό που ρωτάς είναι για εδώ !
Τη Δευτέρα ===> να έρθεις στο σχολείο με τον κηδεμόνα σου και ... γουλί !!! -
Ο χρήστης Giorgos20 έγραψε:
sachs
luk
valeoθεωρητικα ειναι οι τοπ μαρκες...
κανε ερευνα ομως για το δικο σου αυτοκινητο και κρινε...
πχ εχω βρει και valeo και luk, αλλα μου προτειναν luk...
στο Κορολα φιλου του ειπανε μονο SACHS....
ειναι και θεμα 'ψυχολογιας' μαστορα.... -
Ο χρήστης ΓΙΩΡΓΟΣ123 έγραψε:
Βασιλη για τα διπλα ποσταρισματα εσυ εισαι υπευθυνος η εγωΤο νευρικο σου δαχτυλο φταιει.
-
sachs
luk
valeoαν το αυτοκινητο εχει δυναμη και ροπη προτεινω τα πρωτα 2
για μαλακοτερη αισθηση valeo, αλλα καπνιζει ευκολοτερα αν ζοριστει -
Ο χρήστης r200 έγραψε:
sachs
luk
valeoαν το αυτοκινητο εχει δυναμη και ροπη προτεινω τα πρωτα 2
για μαλακοτερη αισθηση valeo, αλλα καπνιζει ευκολοτερα αν ζοριστειευχαριστω
-
sachs
luk
valeo
Και τα τρία είναι συγχωνευμένες εταιρίες!.
Οποίο θέλει ο μηχανικός σου…
Α. -
Ο χρήστης antonis-team έγραψε:
sachs
luk
valeo
Και τα τρία είναι συγχωνευμένες εταιρίες!.
-
SMART 700άρι :
Απ΄ όταν το πήρα, κάθε 1000 χλμ, ενώ δεν θέλει ούτε σταγόνα λάδι , θέλει 200-300 ml αντιψυκτικό.
Ούτε ζεσταίνεται η μηχανή, ούτε έχω 'μαγιονέζα' στην τάπα λαδιού, τα A/C-καλοριφέρ δουλεύουν άψογα, θερμοστάτης ΟΚ, και απο διαρροές 0 στο σύστημα ψύξης, όπως έλεγξε και ο μηχανικός στο τελευταίο service.
Μήπως 'εξαερώνεται' απο μη απόλυτα αεροστεγές κλείσιμο της τάπας του δοχείου αντιψυκτικού ??? -
Αν δεν συμπληρώσεις συνεχίζει να πέφτει;
-
Σωστό ! Αν ξεχαστώ, μπορεί να φτάσει σχεδόν στον πάτο, αλλά συνήθως δεν ξεχνιέμαι και το προλαβαίνω.
Διάφορες Τεχνικές απορίες..........