-
Ti εννοεις Αντώνη
-
... οτι έβαλε πολύ παραπάνω λάδι απο ότι έπρεπε ....
-
ειναι δυνατο να γινει βουλκανισμος σε top mount?
αυτο ειναι που μου προτεινε αποθηκη ανταλλακτικων οταν πηρα αρνητικη απαντηση εαν τα εχουνε...
-
Ο χρήστης kingstonian έγραψε:
ειναι δυνατο να γινει βουλκανισμος σε top mount?αυτο ειναι που μου προτεινε αποθηκη ανταλλακτικων οταν πηρα αρνητικη απαντηση εαν τα εχουνε...
Όχι!!!.
Υπήρχε ένας στους αγίους Αναργύρους, μα δεν ήταν αποτελεσματικός.
Η άξια του καινούργιου, δεν είναι μεγάλη. Περίπου 20ε , ανωτάτη λιανική με ΦΠΑ το ένα. Ποτέ δεν αλλάζουμε το ένα, αλλά ζευγάρι στον άξονα.
Α. -
Ο χρήστης antonis-team έγραψε:
ειναι δυνατο να γινει βουλκανισμος σε top mount?
αυτο ειναι που μου προτεινε αποθηκη ανταλλακτικων οταν πηρα αρνητικη απαντηση εαν τα εχουνε...
Όχι!!!.
Υπήρχε ένας στους αγίους Αναργύρους, μα δεν ήταν αποτελεσματικός.
Η άξια του καινούργιου, δεν είναι μεγάλη. Περίπου 20ε , ανωτάτη λιανική με ΦΠΑ το ένα. Ποτέ δεν αλλάζουμε το ένα, αλλά ζευγάρι στον άξονα.
Α.μονο για το Καντετ μου δεν βρισκω....
δεν υπαρχουν, ή δεν ξερω που να ψαξω;;;
-
Γνωστός μου αγόρασε ένα παλιό Punto και αντιμετωπίζει ένα προβληματάκι. Κάποιος χρησιμοποίησε τους υαλοκαθαριστήρες χωρίς να υπάρχει... υαλοκαθαριστήρας. Αποτέλεσμα? Έχει πάνω στο παρμπρίζ 2-3 μεγάλες καμπυλοειδείς γρατζουνιές. Διορθώνονται αυτές? Ξέρει κανείς? Το παρμπρίζ δεν είναι σπασμένο, ούτε ραγισμένο.
-
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
Γνωστός μου αγόρασε ένα παλιό Punto και αντιμετωπίζει ένα προβληματάκι. Κάποιος χρησιμοποίησε τους υαλοκαθαριστήρες χωρίς να υπάρχει... υαλοκαθαριστήρας. Αποτέλεσμα? Έχει πάνω στο παρμπρίζ 2-3 μεγάλες καμπυλοειδείς γρατζουνιές. Διορθώνονται αυτές? Ξέρει κανείς? Το παρμπρίζ δεν είναι σπασμένο, ούτε ραγισμένο.μονο αντικατασταση
-
«μονο για το Καντετ μου δεν βρισκω....
δεν υπαρχουν, ή δεν ξερω που να ψαξω;;;»
Γράψε μου μοντέλο.
Α. -
Τι παθαινει ενα συχγρονο αμαξι αν βγαλεις τον πολο της μπαταριας? Στην αλλαγη της μπαταριας κρατησαν ρευμα απο αλλη μπαταρια για να μην γινει κανα μπερδεμα μου ειπαν. Τοσο τρομερο ειναι να μεινει χωρις ρευμα?
Παντως εχω δει μετα ματια μου σε μαζντα 3 που αλλαξαν μπαταρια χωρις να κρατησουν ρευμα, οτι τρελλαθηκαν τα ηλεκτρικα παραθυρα και κατεβαιναν αλλα αντι αλλων. Σε 2 μερες εφταξε μονο του.
-
Ο χρήστης cson έγραψε:
Τι παθαινει ενα συχγρονο αμαξι αν βγαλεις τον πολο της μπαταριας? Στην αλλαγη της μπαταριας κρατησαν ρευμα απο αλλη μπαταρια για να μην γινει κανα μπερδεμα μου ειπαν. Τοσο τρομερο ειναι να μεινει χωρις ρευμα?Παντως εχω δει μετα ματια μου σε μαζντα 3 που αλλαξαν μπαταρια χωρις να κρατησουν ρευμα, οτι τρελλαθηκαν τα ηλεκτρικα παραθυρα και κατεβαιναν αλλα αντι αλλων. Σε 2 μερες εφταξε μονο του.
Συνήθως κλειδώνει το ράδιο-cd και πρέπει να βάλεις τον κωδικό του για να ενεργοποιηθεί. Σε άλλα αυτοκίνητα, ίσως έχει τίποτα ηλεκτρονικά 'μπερδέματα' παραπάνω...
-
To πιο συνιθισμένο ειναι για να μην φάει κλείδωμα το ραδιοσιντί και μπλέξουν γιατί συνηθως ο κωδικός ειναι χαμένος στην λήθη. Ο αλλος ειναι οτι πάντα υπάρχει κάποια ,μακρινή μεν , να φάει κόλλημα ο εγκεφαλος από σπινθήριμό κατα την αφαιρεση ή προσθήκη του πόλου.
-
Bγάζοντας πάντα πρώτα τον αρνητικό πολο
-
Για όλους αυτούς τους λόγους, υπάρχει όργανο!. Συνδέεις τους πόλους του στους ακροδέκτες προτού τους λασκάρεις, και κανένα πρόβλημα 130ε!.
Υπάρχει ώμος και άλλος τρόπος. Το αυτοκίνητο να δουλεύει στο ρελαντί. Όλες οι καταναλώσεις κλειστές εκτός της μηχανής. Βγάζουμε την μπαταρία, και τοποθετούμε την άλλη.
Προσοχή: χωρίς μπαταρία δεν πατάμε γκάζι.
Α. -
και μετα σου λενε προοδευει ο κοσμος!!!
που οι καλες εποχες που ενας καβουρας και μια ματσολα ελυναν το 99% των προβληματων και επισκευων ....
-
και μετα σου λενε προοδευει ο κοσμος!!!που οι καλες εποχες που ενας καβουρας και μια ματσολα ελυναν το 99% των προβληματων και επισκευων ....
…ξέχασες φίλε, το σφυρί και το καλέμι!!!...
Όπως σίγουρα ξέχασες και το ότι «η πενία, τέχνες απεργάζεται»….
Α. -
μα αδικο εχω;;;;
αν χαλαγε ενα ηλεκτρικο αντε να εφταιγε μια ασφαλεια των 20 δραχμων ή μια καπως χαλαρη-σκουριασμενη επαφη....
με μια σιδεροβουρτσα καθαριζες επαφες και καρβουνακια...και βουαλα!!
το τρυπιο ψυγειο λουκουμι....ο ιμαντας καλσον...και ολα τα αλλα 'μαστορικα'
τωρα μπαινει το OBD ακομα και για καμμενη λαμπα και ερχεται η λυπητερη πανω απο 100ευρω...
-
Οι όμορφοι μύθοι όμορφα καίγονται.
-
Ο χρήστης antonis-team έγραψε:
και μετα σου λενε προοδευει ο κοσμος!!!
που οι καλες εποχες που ενας καβουρας και μια ματσολα ελυναν το 99% των προβληματων και επισκευων ....
…ξέχασες φίλε, το σφυρί και το καλέμι!!!...
Όπως σίγουρα ξέχασες και το ότι «η πενία, τέχνες απεργάζεται»….
Α.
Μου έγινε αυτή η διόρθωση…
« τέχνας κατεργάζεται» ευχαριστώ φίλε, θα προστρέξω στα λεξικά. -
-
Πενία τέχνας απεργάζεται | ANTINEWS
-
«Ευρηκα» θα ονομάζεται το απίστευτο σχέδιο που απεργάζεται η ...
-
Παπανδρέου απεργάζεται σχέδιο εμπλοκής Σαμαρά | MORI@Snews ...
-
Παπανδρέου απεργάζεται σχέδιο εμπλοκής Σαμαρά. - TO KLYSMA
toklysma.weebly.com/4/.../5004179.html - Προσωρινά αποθηκευμένη
Παπανδρέου απεργάζεται σχέδιο εμπλοκής Σαμαρά. 10/18/2011. 0 Comments. Picture. Με προμελετημένο σχέδιο και …άσσο στο μανίκι θα συναντήσει ο κ. ... -
Πενία τέχνας απεργάζεται - penia technas apergazetai
www.inews.gr › Blogs › Antinews - -
ΤΟ ΛΗΜΕΡΙ: ΠΡΟΣ ΚΑΤΑΘΕΤΕΣ :ΝΕΑ ΛΗΣΤΕΙΑ ΑΠΕΡΓΑΖΕΤΑΙ Ο ...
tolimeri.blogspot.com/2011/10/blog-post_227.html
9 Οκτ. 2011 – ΠΡΟΣ ΚΑΤΑΘΕΤΕΣ :ΝΕΑ ΛΗΣΤΕΙΑ ΑΠΕΡΓΑΖΕΤΑΙ Ο ΑΡΧΙΚΛΕΦΤΗΣ Β!!! Σε μεσοσταθμική έκτακτη εισφορά που θα φτάνει το 5% στις ... -
Πενία τέχνας απεργάζεται
www.ethnosnews.com/.../πενία-τέχνας-απε... - Προσωρινά αποθηκευμένη
15 Οκτ. 2011 – Η Αμερική βρίσκεται και αυτή σε οικονομικά αδιέξοδα. Έτσι, για πρώτη ίσως φορά τα τελευταία πολλά χρόνια, οι Αμερικανοί κοιτάνε πως θα ... -
«Ο ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΣ ΠΑΡΑΓΩΝ ΑΠΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΔΟΛΙΕΥΣΙΝ ...
xryshaygh.wordpress.com/.../«ο-σιωνιστικ... - Προσωρινά αποθηκευμένη
26 Μαρ. 2010 – -
'Ἡ Τουρκία ἀπεργάζεται τήν πλήρη τουρκοποίηση τῆς Κύπρου καί μιλᾶ ...
www.anagrafes.com/news/.../865-q-q - Προσωρινά αποθηκευμένη
20 Δεκ. 2010 – Ἡ Τουρκία ἀπεργάζεται τήν πλήρη τουρκοποίηση τῆς Κύπρου καί μιλᾶ γιά λύση δύο κρατῶν, δύο λαῶν, δύο κυριαρχιῶν, δύο οἰκονομιῶν καί ἐπιμένει ... -
Αποτελέσματα για: ΑΠΕΡΓΑΖΕΤΑΙ | Palo.gr
www.palo.gr/search/?kwd...
Κατά συνέπια μάλλον αποτύπωσα αυτό που εννοούσα…
Φίλε, είναι μεγάλη μου η χαρά, όταν με διορθώνουν. Θεωρώ ότι είναι τιμή μου να με διαβάζουν και ακόμη περισσότερο να με μελετούν.
Ο φίλος σου στην ενότητα.
Α. -
-
μα αδικο εχω;;;;αν χαλαγε ενα ηλεκτρικο αντε να εφταιγε μια ασφαλεια των 20 δραχμων ή μια καπως χαλαρη-σκουριασμενη επαφη....
με μια σιδεροβουρτσα καθαριζες επαφες και καρβουνακια...και βουαλα!!
το τρυπιο ψυγειο λουκουμι....ο ιμαντας καλσον...και ολα τα αλλα 'μαστορικα'
τωρα μπαινει το OBD ακομα και για καμμενη λαμπα και ερχεται η λυπητερη πανω απο 100ευρω...
Και σίγουρα γνωρίζεις ότι έχουμε 2011, άσχετα που ο κυβερνήτης, μας πάει στο 1955, κατ’ εντολή αυτών «….ανήκουμε εις την δύσιν».
Η τεχνολογία μας ανήκει, και την πληρώνουμε σε όλη την Ευρώπη με το ίδιο νόμισμα. Κατά συνέπια δια της συγκρίσεως, βλέπουμε ποιοι μας ληστεύουν…..
Α.
Διάφορες Τεχνικές απορίες..........