-
Καθαρισε το και θα δεις αν εμφανιστει παλι.Στο δικο μου παντως ειναι καθαρο(μονο αυτο το σημειο,το υπολοιπο δεν εχει καμια σχεση με το δικο σου ).
Αυτες οι βιδες ειναι πανω στο χταποδι εξαγωγης οποτε λαδι δεν περναει απο εκει.Οκ μόλις καθαρίστηκε.Εν το μεταξύ παρατήρησα ότι έχει και κάτι σαν παλιά λάδια αλλά πολύυυυ παλιά που δεν βγαίναν με τπτ.Απο που σκατά μπορεί να βγαίνει απο κει λάδι;
-
Ο χρήστης fastmanakos έγραψε:
Καθαρισε το και θα δεις αν εμφανιστει παλι.Στο δικο μου παντως ειναι καθαρο(μονο αυτο το σημειο,το υπολοιπο δεν εχει καμια σχεση με το δικο σου ).
Αυτες οι βιδες ειναι πανω στο χταποδι εξαγωγης οποτε λαδι δεν περναει απο εκει.Οκ μόλις καθαρίστηκε.Εν το μεταξύ παρατήρησα ότι έχει και κάτι σαν παλιά λάδια αλλά πολύυυυ παλιά που δεν βγαίναν με τπτ.Απο που σκατά μπορεί να βγαίνει απο κει λάδι;
Μπορει να εχουν χυθει κατα τον ελενχο της σταθμης λαδιου.
-
Μπορει να εχουν χυθει κατα τον ελενχο της σταθμης λαδιου.
Mακάρι να ναι απο αυτό και να μην έχει γίνει καμία μλκία
-
Λύσε την λαμαρίνα αγόρι μου. Τι περιμένεις?. Μαγικά πράγματα στην μηχανή δεν υπάρχουν…..
ΑΝΤΩΝΗΣ. -
Λύσε την λαμαρίνα αγόρι μου. Τι περιμένεις?. Μαγικά πράγματα στην μηχανή δεν υπάρχουν…..
ΑΝΤΩΝΗΣ.Για χαλάρωσε λίγο.Δέν είμαστε όλοι τόσο άνετοι με λύσιμο-δέσιμο στις μηχανές.
-
If its not broken dont fix it
-
Οι βίδες σε αυτό το σημείο επειδή συνέχεια, είναι επικίνδυνο να κοπούν.
-
Ο χρήστης BASSstarlet έγραψε:
Οι βίδες σε αυτό το σημείο επειδή συνέχεια, είναι επικίνδυνο να κοπούν.ακριβως
-
Ρίχνουμε στης βίδες η αντιοξειδωτικό, η λίγο υγρό φρένων.
Περνούμε ένα ελαφρύ σφυράκι, και χτυπάμε ελαφρά τα κεφάλια από της βίδες.
Παίρνουμε το κλειδί που αντιστοιχεί στην βίδα,(κατά προτίμηση εξάγωνο, όχι γερμανικό) και χωρίς πολύ δύναμη, κάνουμε την βίδα αριστερά δεξιά μέχρι να μποσικάρει. Όταν μποσικάρει δεν την λύνουμε κατ ευθείαν, αλλά ξεβιδώνουμε 2 στροφές, και βιδώνουμε ¼ της στροφής. Χαλαρα…….. -
Εγώ άρχισα να ακούω *χτυπήματα *από τον κινητήρα. Ήταν το δεύτερο συνεχόμενο γέμισμα με αμόλυβδη ( συνολικά να έχω γεμίσει 5 φορές). Φούλαρα με σούπερ και συμπλήρωσα λάδι ( που παρεπιπτόντως είναι στο κακό του το χάλι/ κατάμαυρο ). Νομίζω πλέον ίσα που το ακούω, σα να έστρωσε.
Αλλαγή λαδιών/ φίλτρου λαδιού θα γίνει από βδομάδα με 15-40 νομίζω Arai ημισυνθετικά.
Απ'ότι έχω καταλάβει, καίω αρκετό(;) λάδι, θα βγάλω έναν αριθμό γιατί δεν προσέχω ποτέ ποσότητα που συμπληρώνω.
Μήπως τα 15-40 τα κάψω με τη μία; -
Φούλαρα με σούπερ
Αλλαγή λαδιών/ φίλτρου λαδιού θα γίνει από βδομάδα με 15-40 νομίζω Arai ημισυνθετικά.
Απ'ότι έχω καταλάβει, καίω αρκετό(;) λάδι, θα βγάλω έναν αριθμό γιατί δεν προσέχω ποτέ ποσότητα που συμπληρώνω.
Μήπως τα 15-40 τα κάψω με τη μία;Για ποιό λόγο να καούν κατευθείαν τα 15-40;Κανονικά τί έβαζες;
-
Εχει ασχοληθει καποιο μελος με vag-com ; Υπαρχουν πουθενα οδηγιες στα ελληνικα;
-
Ο χρήστης fastmanakos έγραψε:
Φούλαρα με σούπερ
να υποθεσω για το.. 'φουλαρα' το σχολιο
Για ποιό λόγο να καούν κατευθείαν τα 15-40;Κανονικά τί έβαζες;
οντως, πες μας αυτο. Αν παντως το φοβασαι το 15-40 υπαρχει κ το 15-50 σε ημισυνθετικο
Και μια ερωτηση απο μενα τωρα Σε περιπτωση που θελησω να βαλω air condition σε αυτοκινητο που δεν εχει, πρεπει να βρω οπωσδηποτε τροπετακι απο την ιδια εκδοση του μοντελου, ή μπορω να παρω κι απο καποιο που φορουσε μεγαλυτερο κινητηρα??
-
Μπορεις να βαλεις και καποιο αφτερ μαρκετ που θα σου κοστιζει ποιο φθηνα και ειναι το ιδιο καλο
-
Θενξ!!! Εχουμε και ολοκληρο θεμα γι'αυτο ρε συ viewtopic.php?f=6&t=35144
-
Ο χρήστης efthymis έγραψε:
Θενξ!!! Εχουμε και ολοκληρο θεμα γι'αυτο ρε συ viewtopic.php?f=6&t=35144 -
να υποθεσω για το.. 'φουλαρα' το σχολιο
Ναι και με σούπερ κι όλας..
Λεφτά υπάρχουν
-
20-50, αν δεν είναι απίθανο να είχα 15-40. Δε θα μαθευτεί ποτέ ποιο από τα δύο
Ευθύμη, για να βρω φθηνό, καλό σχετικά λάδι, που προτείνεται για ιταλικά, μου πήρε ένα πρωί. Αν πετύχω σε νορμάλ τιμή ( ~10ε/lt) ημι 15-50 έχει καλώς.
-
GM 10W-40 ACEA A3/B3/BA. API SL/CF
½ συνθετικό, 7ε /λίτρο -
Ο χρήστης antonis-team έγραψε:
GM 10W-40 ACEA A3/B3/BA. API SL/CF
½ συνθετικό, 7ε /λίτροΛιανική τιμή από τον Δενδρινό: 5lt στα 15 ευρώ, 2lt στα 6 και 1lt στα 3 ευρώ
Το αναφέρω διότι πήρα πρόσφατα κάποια ανταλλακτικά από αυτόν μεταξύ αυτόν και λιπαντικά.
Διάφορες Τεχνικές απορίες..........